Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
le oğlum yazın doğum yapan kışın bebesi olmuormu
şaka yapıorum ama ilk başlarda siz kesinlikle uzun giydirmelisiniz
Yok canım ilk üç aylık kıyafetler için konuşuyorum. Sizinkiler hep yaz kıyafetiydi yani. Biz mecbur uzun kollu, patikli aldık
biraz özel problemleri var
Hüfff birimiz düzeliyoruz diğerimizin sıkıntıları başlıyor. Halleder de gelir inşallah

Hemsirecik Sen ne ettin?

Öğrenmedik daha kuzum o aralarda çok şey yaşandı düşük tehlikesi falan geçirdim şimdi onu kontrole gidecegiz belki söyler bu sefer
Kizzz hastanede yattım çıktım enfeksiyon diye düşüyordu bebeğim bugün onu kontrole gidecegiz bebecigim daha kucucukken damardan antibiyotik aldı

Yaa ne ara oldu bunlar İdrar yolu enfeksiyonundan mı? Geçmiş olsun. Allah korusun. İyidir inşallah. Yaz bize mutlaka. Güzel haberlerle gel

Yaa ne ara oldu bunlar İdrar yolu enfeksiyonundan mı? Geçmiş olsun. Allah korusun. İyidir inşallah. Yaz bize mutlaka. Güzel haberlerle gel
Son 1 hafta içinde canım evet o yüzden hastaneden çıkarken gördüm kalp atışlarını ama şimdi kendi doktorum bakacak inşallah kötü bir sürprizle karşılaşmam çıkınca yazarım kuzum

Son 1 hafta içinde canım evet o yüzden hastaneden çıkarken gördüm kalp atışlarını ama şimdi kendi doktorum bakacak inşallah kötü bir sürprizle karşılaşmam çıkınca yazarım kuzum
İyi olmasanız salmazlardı zaten. Aklına hiç kötü şeyler getirme. Dua ediyorum sizin için. Sen de içini ferah tut

yk şimdide giydirmiorum
hatayda cok soğuk olmadığı içindir yada evden hiç çıkartmıorum die olabilir
zaten ev doğalgazlı bebe bunalıor
Orası çok çok sıcak o zaman Bizim de doğalgazlı ama 2 kat giymese üşür bence.ne giyiyorsak bir kat fazlasını giydirmemiz lazımmış.terlerse battaniyeyi çıkartıyorum
Yenidoğan az aldım. Çoğunluğunu 3 ay aldım. Büyük de olsa belini katlar giydiririz nasılsa içinde kalacak diye düşündüm. Yeğenime öyle yapıyorduk
İyi yapmışsın Güle güle kullansın… adı ne olcaktı kaçırdım mı orayı

Günaydın kızlarım 2 dene yumoşum çıktı inş çok güçlüdür yavrucuklarım. Folik asit ve progestan başlattılar transfere hazırlık için. Yarın ilk bilgiyi verecekler öğleden sonra arayıp heyecanlı ve de korkuluyum bu arada daha önce anestezi almıştım birkaç kez. Bu sefer nolduysa beni uyandırdılar, gözümü açtığım gibi ben başladım ağlamaya. Hemşireye de diyorum ki ağlarken bir yandan "ya aslında bir şey de yok neden ağladığımı bilmiyorum" . Kız da anesteziden sonra yaşıyoruz bu duygu değişimlerini sorun yok ağlayın rahatlayın dedi ben de ağladım güzel güzel

Fazla duygu yoğunluğundan oluyor galiba. Ben de çok ağladım uyanınca. Sonra kafam yerine gelince de sancıdan ağlamaya başlamıştım. 24 saatten az kaldı. Hadi bakalım hayırlısıyla güzel güzel haberler gelsin inşallah

birtek ağrıları özlememişim yaaaaaaaaaaaaaaa

Seviliyorsun
Deme Allar kurtarsın maddi şartlardan dolayı mı çalışıyorsun işini mi seviyorsun?
Amin tatlım. Hayır canım hem bir kadının çalışmasından yanayım hem de anneme sözüm var eşim ne kadar zengin olursa olsun çalışmaktan vazgeçmeyeceğim. Dünyanın her türlü hali var der annem
gerçekten de öyle eşim çalışamayacak duruma gelir ya da iflas vs eder. Kimseye muhtaç olmayiz
Çok geçmiş olsun. Hayırlı haberlerle gel canım.
Allah'ın izni ile herşey yolunda gidecek ve gün gelecek bebişini kucağına alacaksın duam senle

Çok teşekkür ederim canım

N Neal çıktım doktordan canım bir sorun olmadığını söyledi Allah'a şükür. Oğlum olacakmış

Cok mantıklı hareket etmissin benim gibi mallik yapmamissn ahdhshdhsh
Ben icine kolsuz veya kisa kollu zıbın giydirip, ustune normal kiyafetini giydiriyorum. Uyaniksa üstüne bir yelek giydirip kucagima alıyorum. Normalde ustune bir battaniye ile uyutuyorum.

Galiba ondan neoş. Aslında genel olarak negatif değilim bu sayıya kendimi hazırlamıştım ne de olsa operasyona girerken de gayet iyi hissediyordum. Daha sayıyı bile duymadan ağladım nedense. Herhalde onca zamanın stres birikimi anestezinin etkisinde ortaya çıkıyo sen de ağlayarak başlamış gülerek bitirmişsin bana da nasip olsun gülerek bitirmek
Kuzummm inşş ümitsiz ya da negatif değilim. İnş sorun sıkıntı yaşamadan güzel sonuçlar alırım, sizlerin de güzel haberlerinizi duymak nasip olur. Hepimiz için duacıyım 2 yumoşum var ama daha yıkılmadım benim yumoşlarım anaları gibin güçlü çıkacak

Çok teşekkür ederim canım

N Neal çıktım doktordan canım bir sorun olmadığını söyledi Allah'a şükür. Oğlum olacakmış
Gözün aydın sağlıkla büyüsün Cinsiyette bir beklentin var mıydı

Bal0ncuk senin de gözün aydın vücudun yeniden hamileliğe hazır demekki çalışmalar başlasın go go gooo!

Ben de uzun kollu zibin kullanmadim daha, ici ya kisa kol ya kolsuz zibin, ustune de 1 takım kiyafet o kadar. Ev ztn 23 derece civarı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…