- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #212.881
kesinlikle doğru tespit hemen büyüyorlar ilk 3 ayYenidoğan az aldım. Çoğunluğunu 3 ay aldım. Büyük de olsa belini katlar giydiririz nasılsa içinde kalacak diye düşündüm. Yeğenime öyle yapıyorduk
Yok canım ilk üç aylık kıyafetler için konuşuyorum. Sizinkiler hep yaz kıyafetiydi yani. Biz mecbur uzun kollu, patikli aldıkle oğlum yazın doğum yapan kışın bebesi olmuormu
şaka yapıorum ama ilk başlarda siz kesinlikle uzun giydirmelisiniz
Hüfff birimiz düzeliyoruz diğerimizin sıkıntıları başlıyor. Halleder de gelir inşallahbiraz özel problemleri var
Öğrenmedik daha kuzum o aralarda çok şey yaşandı düşük tehlikesi falan geçirdim şimdi onu kontrole gidecegiz belki söyler bu seferYaa bize de yaz çıkınca. İyiyim ben de. Cuma kontrolümüz var onu bekliyorum ama bizimkinin totosu dönük. Omurga bakmaya gidiyoruz biz. Cinsiyet öğrenmediniz daha değil mi?
İçine giydireceğimiz zıbınların hepsini uzun kollu, altları da patikli aldım. Ben de acaba kısa kollu alsa mıydım çok mu abarttım uzun kollu alarak diye düşünüyordum
Kizzz hastanede yattım çıktım enfeksiyon diye düşüyordu bebeğim@Saron ablaya ben küsüm..
Balkiz94 en son aşırı stresten gidebilir die korkuorum
@anonimbirbayan bazı problemleri var.. bende merak ediorum
bende uzun kol zıbınları hiç kullanmadım
isteyene kargolayabilirim
Yaa ne ara oldu bunlarÖğrenmedik daha kuzum o aralarda çok şey yaşandı düşük tehlikesi falan geçirdim şimdi onu kontrole gidecegiz belki söyler bu sefer
Kizzz hastanede yattım çıktım enfeksiyon diye düşüyordu bebeğimbugün onu kontrole gidecegiz bebecigim daha kucucukken damardan antibiyotik aldı
Son 1 hafta içinde canım evet o yüzden hastaneden çıkarken gördüm kalp atışlarını ama şimdi kendi doktorum bakacak inşallah kötü bir sürprizle karşılaşmam çıkınca yazarım kuzumYaa ne ara oldu bunlarİdrar yolu enfeksiyonundan mı? Geçmiş olsun. Allah korusun. İyidir inşallah. Yaz bize mutlaka. Güzel haberlerle gel
İyi olmasanız salmazlardı zaten. Aklına hiç kötü şeyler getirme. Dua ediyorum sizin için. Sen de içini ferah tutSon 1 hafta içinde canım evet o yüzden hastaneden çıkarken gördüm kalp atışlarını ama şimdi kendi doktorum bakacak inşallah kötü bir sürprizle karşılaşmam çıkınca yazarım kuzum
Sağol canım benim Allah razı olsun haber vericem yoldayız şimdiİyi olmasanız salmazlardı zaten. Aklına hiç kötü şeyler getirme. Dua ediyorum sizin için. Sen de içini ferah tut
Orası çok çok sıcak o zamanyk şimdide giydirmiorum
hatayda cok soğuk olmadığı içindir yada evden hiç çıkartmıorum die olabilir
zaten ev doğalgazlı bebe bunalıor
İyi yapmışsınYenidoğan az aldım. Çoğunluğunu 3 ay aldım. Büyük de olsa belini katlar giydiririz nasılsa içinde kalacak diye düşündüm. Yeğenime öyle yapıyorduk
Kaçırmadın. Adı yok hala :/İyi yapmışsınGüle güle kullansın… adı ne olcaktı kaçırdım mı orayı
Fazla duygu yoğunluğundan oluyor galiba. Ben de çok ağladım uyanınca. Sonra kafam yerine gelince de sancıdan ağlamaya başlamıştım. 24 saatten az kaldı. Hadi bakalım hayırlısıyla güzel güzel haberler gelsin inşallahGünaydın kızlarım 2 dene yumoşum çıktıinş çok güçlüdür yavrucuklarım. Folik asit ve progestan başlattılar transfere hazırlık için. Yarın ilk bilgiyi verecekler öğleden sonra arayıp heyecanlı ve de korkuluyum bu arada daha önce anestezi almıştım birkaç kez. Bu sefer nolduysa beni uyandırdılar, gözümü açtığım gibi ben başladım ağlamaya. Hemşireye de diyorum ki ağlarken bir yandan "ya aslında bir şey de yok neden ağladığımı bilmiyorum" . Kız da anesteziden sonra yaşıyoruz bu duygu değişimlerini sorun yok ağlayın rahatlayın dedi ben de ağladım güzel güzel
Seviliyorsunbirtek ağrıları özlememişim yaaaaaaaaaaaaaaa
Amin tatlım. Hayır canım hem bir kadının çalışmasından yanayım hem de anneme sözüm var eşim ne kadar zengin olursa olsun çalışmaktan vazgeçmeyeceğim. Dünyanın her türlü hali var der annemDemeAllar kurtarsın maddi şartlardan dolayı mı çalışıyorsun işini mi seviyorsun?
Çok geçmiş olsun. Hayırlı haberlerle gel canım.Öğrenmedik daha kuzum o aralarda çok şey yaşandı düşük tehlikesi falan geçirdim şimdi onu kontrole gidecegiz belki söyler bu sefer
Kizzz hastanede yattım çıktım enfeksiyon diye düşüyordu bebeğimbugün onu kontrole gidecegiz bebecigim daha kucucukken damardan antibiyotik aldı
Allah'ın izni ile herşey yolunda gidecek ve gün gelecek bebişini kucağına alacaksın duam senleGünaydın kızlarım 2 dene yumoşum çıktıinş çok güçlüdür yavrucuklarım. Folik asit ve progestan başlattılar transfere hazırlık için. Yarın ilk bilgiyi verecekler öğleden sonra arayıp heyecanlı ve de korkuluyum bu arada daha önce anestezi almıştım birkaç kez. Bu sefer nolduysa beni uyandırdılar, gözümü açtığım gibi ben başladım ağlamaya. Hemşireye de diyorum ki ağlarken bir yandan "ya aslında bir şey de yok neden ağladığımı bilmiyorum" . Kız da anesteziden sonra yaşıyoruz bu duygu değişimlerini sorun yok ağlayın rahatlayın dedi ben de ağladım güzel güzel
Çok teşekkür ederim canımSeviliyorsun
Amin tatlım. Hayır canım hem bir kadının çalışmasından yanayım hem de anneme sözüm var eşim ne kadar zengin olursa olsun çalışmaktan vazgeçmeyeceğim. Dünyanın her türlü hali var der annem
gerçekten de öyle eşim çalışamayacak duruma gelir ya da iflas vs eder. Kimseye muhtaç olmayiz
Çok geçmiş olsun. Hayırlı haberlerle gel canım.
Allah'ın izni ile herşey yolunda gidecek ve gün gelecek bebişini kucağına alacaksın duam senle
Cok mantıklı hareket etmissin benim gibi mallik yapmamissn ahdhshdhshBazılarının içinde yazıyor. Bazılarını da iki kat giydireceğim için üste gelecek parçaların etiketini bıraktım. Bir de arkadaşımın tavsiyesiyle ilk 3 ay kıyafetlerini minik hurçlar alıp onlara bölüştürdüm. 0-3 ay takımlar ve zıbınlar ayrı hurçlarda. Sonraki aylar ayrı hurçlarda. Ben de kendimi öyle teselli ediyorum. Sık değiştiririz, bir de yıkanma olayı var ya biraz birikmiş olur en azından üç parça için makine açmam diye şaaptım. Bu arada iki kat mı giydiriyorsunuz tek mi?
Gözün aydın diyeceğim. Yine nefes almadan şikayet etmişsin. 38 aydır regl olmadım regl olmadım diyorsun. Oldun işte git kutla aaaaaa. Regl olmak iyi bir şey ayrıca cık cık
Galiba ondan neoş. Aslında genel olarak negatif değilim bu sayıya kendimi hazırlamıştım ne de olsaFazla duygu yoğunluğundan oluyor galiba. Ben de çok ağladım uyanınca. Sonra kafam yerine gelince de sancıdan ağlamaya başlamıştım. 24 saatten az kaldı. Hadi bakalım hayırlısıyla güzel güzel haberler gelsin inşallah
Kuzummm inşşSeviliyorsun
Amin tatlım. Hayır canım hem bir kadının çalışmasından yanayım hem de anneme sözüm var eşim ne kadar zengin olursa olsun çalışmaktan vazgeçmeyeceğim. Dünyanın her türlü hali var der annem
gerçekten de öyle eşim çalışamayacak duruma gelir ya da iflas vs eder. Kimseye muhtaç olmayiz
Çok geçmiş olsun. Hayırlı haberlerle gel canım.
Allah'ın izni ile herşey yolunda gidecek ve gün gelecek bebişini kucağına alacaksın duam senle
Ben de uzun kollu zibin kullanmadim daha, ici ya kisa kol ya kolsuz zibin, ustune de 1 takım kiyafet o kadar. Ev ztn 23 derece civarı oluyor.@Saron ablaya ben küsüm..
Balkiz94 en son aşırı stresten gidebilir die korkuorum
@anonimbirbayan bazı problemleri var.. bende merak ediorum
bende uzun kol zıbınları hiç kullanmadım
isteyene kargolayabilirim
Yok canım ilk üç aylık kıyafetler için konuşuyorum. Sizinkiler hep yaz kıyafetiydi yani. Biz mecbur uzun kollu, patikli aldık
Hüfff birimiz düzeliyoruz diğerimizin sıkıntıları başlıyor. Halleder de gelir inşallah
Hemsirecik Sen ne ettin?
Bizde anlasmaya vardik gibi iste , 1 hafta gidicek 1 hafta gitmeyecek seklinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?