- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #212.901
Gözün aydıııııın her ikisi için de. Allah o korkuları tekrar yaşatmasın, bebito sağlıkla vaktinde dünyaya gelsin inşallah
Höyt tecrübesizlik diyorlar ona mallık değil. Bana da arkadaşım demese akıl edemezdim öyle bir şeyi. Ben kendim üşüdükçe çocuğu da 55 kat giydirmesem bari aajhsgajgdjasCok mantıklı hareket etmissin benim gibi mallik yapmamissn ahdhshdhsh
Ben icine kolsuz veya kisa kollu zıbın giydirip, ustune normal kiyafetini giydiriyorum. Uyaniksa üstüne bir yelek giydirip kucagima alıyorum. Normalde ustune bir battaniye ile uyutuyorum.
Amin amin inşallahGaliba ondan neoş. Aslında genel olarak negatif değilim bu sayıya kendimi hazırlamıştım ne de olsaoperasyona girerken de gayet iyi hissediyordum. Daha sayıyı bile duymadan ağladım nedense. Herhalde onca zamanın stres birikimi anestezinin etkisinde ortaya çıkıyo sen de ağlayarak başlamış gülerek bitirmişsin bana da nasip olsun gülerek bitirmek
Hayırlı uğurlu olsun. Çabalarına değer de atanırsın inşallah. Sonra da darısı başımıza olsunBen kpss calismaya basladim kizlar cok giremem artik buralara
Kemik yoğunluğunu mu ölçtüler acabagün geçmiyor ki yeni bir derdim olmasın.kalça ultrasonu çekildik çıkıklık yok çok şükür ama ultrasonu çeken adam kemik gelişimi az yazmış.doktor 1 ay sonra tekrar bakalım dedi. Ordan çıkınca eşim ee boyu nasıl uzadı o halde dedi anlamadım bende..
Çok teşekkür ederimGözün aydın sağlıkla büyüsünCinsiyette bir beklentin var mıydı
Bal0ncuk senin de gözün aydın vücudun yeniden hamileliğe hazır demekki çalışmalar başlasın go go gooo!
Amin canım benim inşallah, inşallah her şey yolunda gider de sağlıkla sağ salim dogurabilirimGözün aydıııııın her ikisi için de. Allah o korkuları tekrar yaşatmasın, bebito sağlıkla vaktinde dünyaya gelsin inşallah
Höyt tecrübesizlik diyorlar ona mallık değil. Bana da arkadaşım demese akıl edemezdim öyle bir şeyi. Ben kendim üşüdükçe çocuğu da 55 kat giydirmesem bari aajhsgajgdjas
Amin amin inşallah
Hayırlı uğurlu olsun. Çabalarına değer de atanırsın inşallah. Sonra da darısı başımıza olsun
Kemik yoğunluğunu mu ölçtüler acaba
Hiçbir fikrim yok olabilir bol bol süt yoğurt yumurta yiyim belkide ben yemediğim için olduGözün aydıııııın her ikisi için de. Allah o korkuları tekrar yaşatmasın, bebito sağlıkla vaktinde dünyaya gelsin inşallah
Höyt tecrübesizlik diyorlar ona mallık değil. Bana da arkadaşım demese akıl edemezdim öyle bir şeyi. Ben kendim üşüdükçe çocuğu da 55 kat giydirmesem bari aajhsgajgdjas
Amin amin inşallah
Hayırlı uğurlu olsun. Çabalarına değer de atanırsın inşallah. Sonra da darısı başımıza olsun
Yooo. Çocukla oynuyoruz, gezmeye çıkıyoruz, birlikte yemek yapıyoruz. Film izliyoruz, kahve çay sohbet.@Saron Doğurdun mu ne ettin de terk-i diyar ettin?
Balkiz94 Nörüyon?
@anonimbirbayan Neredesin? Her şey yolunda mı?
Miss Bride Nettin gelin gız? Cinsel seks çalışmalarına başladınız mı?
@cukulatam Ne zaman dönüyorsun İstanbul'a?
Evin ısısına gore giydir yevrum, 23 derece civariysa dedigim sekil iyi, daha soguksa daha katli giydirebilirsin tabiiGözün aydıııııın her ikisi için de. Allah o korkuları tekrar yaşatmasın, bebito sağlıkla vaktinde dünyaya gelsin inşallah
Amin amin inşallah
Artık var, ANONİMKaçırmadın. Adı yok hala :/
Oyyy bir prens geliyor sağlıkla sihhatle gelsin canım
Bu iş zaten bir yumurta ve bir spermden olmuyor mu tabiki umutsuzluk negatiftlik olmayacak hayatında güzel bir yola girdin hemde açıkçası bir anda olunca beni şaşırttıGaliba ondan neoş. Aslında genel olarak negatif değilim bu sayıya kendimi hazırlamıştım ne de olsaoperasyona girerken de gayet iyi hissediyordum. Daha sayıyı bile duymadan ağladım nedense. Herhalde onca zamanın stres birikimi anestezinin etkisinde ortaya çıkıyo sen de ağlayarak başlamış gülerek bitirmişsin bana da nasip olsun gülerek bitirmek
Kuzummm inşşümitsiz ya da negatif değilim. İnş sorun sıkıntı yaşamadan güzel sonuçlar alırım, sizlerin de güzel haberlerinizi duymak nasip olur. Hepimiz için duacıyım 2 yumoşum var ama daha yıkılmadım benim yumoşlarım anaları gibin güçlü çıkacak
Oh siz de emekliye bağlamışınız çok şükür. Olum umutlarımı söndürüyonuz la tünelin ucu o kadar karanlık mıYooo. Çocukla oynuyoruz, gezmeye çıkıyoruz, birlikte yemek yapıyoruz. Film izliyoruz, kahve çay sohbet.
Gençlerin ruhsal ve bedensel sağlığını etkilemeyen genel izleyici tadında bir evlilikli evcilik.
Bende de kansızlık var :/ Bakalım ayarlarını bozmadan giydirebilirim inşallah. Hele bir doğsun daEvin ısısına gore giydir yevrum, 23 derece civariysa dedigim sekil iyi, daha soguksa daha katli giydirebilirsin tabiibenim de eşim daha çok usur bana gore, kansizlik var onda ondan.
Anon2 olacak bu. Senin kız Anon1'diArtık var, ANONİM
Yirim onun ayarlarınıOh siz de emekliye bağlamışınız çok şükür. Olum umutlarımı söndürüyonuz la tünelin ucu o kadar karanlık mı
Bende de kansızlık var :/ Bakalım ayarlarını bozmadan giydirebilirim inşallah. Hele bir doğsun da
Anon2 olacak bu. Senin kız Anon1'di
Ben hiç böyle tahmin etmemiştim. O kadar hareketliydi ki hayatım bazı anlamlarda.Oh siz de emekliye bağlamışınız çok şükür. Olum umutlarımı söndürüyonuz la tünelin ucu o kadar karanlık mı
Bende de kansızlık var :/ Bakalım ayarlarını bozmadan giydirebilirim inşallah. Hele bir doğsun da
Anon2 olacak bu. Senin kız Anon1'di
Ay gülüyorum ama sinirdenBen hiç böyle tahmin etmemiştim. O kadar hareketliydi ki hayatım bazı anlamlarda.yemin ederim ben şok kızlar.
Paremm biz de aniden karar verdik. Aaa yumurtam azmış! aaa rapor çıkıyomş! aaa adet oldum tam da! derken koşarak hastaneye gittik resmenOyyy bir prens geliyor sağlıkla sihhatle gelsin canım
Bu iş zaten bir yumurta ve bir spermden olmuyor mu tabiki umutsuzluk negatiftlik olmayacak hayatında güzel bir yola girdin hemde açıkçası bir anda olunca beni şaşırttıama güzel bir şaşırtmaca Allah'ım çok daha güzellikler nasip etsin sana. Tabiki stres olmaz mı ağlaman iyi olmuş tüm derdini atmış oldun artık güzel günler Allah'ın izni ile yakında canım
Ay gülüyorum ama sinirdenZaten çocuk yapacağız diye bir tur arkadaş olduk. Bir de çocuktan sonra da mı arkadaş olacağız
Amin inşallah askos cok uzadi bu atanamama durumu yetti artikGözün aydıııııın her ikisi için de. Allah o korkuları tekrar yaşatmasın, bebito sağlıkla vaktinde dünyaya gelsin inşallah
Amin amin inşallah
Hayata kirginim.Ay gülüyorum ama sinirdenZaten çocuk yapacağız diye bir tur arkadaş olduk. Bir de çocuktan sonra da mı arkadaş olacağız
Aha valla doğru. Biri beni böyle uyarsa ben adama naz yapmazdım o kadar. Ay yeter bunaldim diyodum. Şimdi bunaltmiyo sağolsunParemm biz de aniden karar verdik. Aaa yumurtam azmış! aaa rapor çıkıyomş! aaa adet oldum tam da! derken koşarak hastaneye gittik resmenbence insan bekleyip bekleyip bir süre sonra böyle kafasının tası atıp gidiyor tüpçüye ben de kendimden bu kadar hızlı beklemiyodum sen de bir gün uyanıp yüzünü yıkarken tüp bebek yapmam lazım diyebilirsin
Miss Bride galiba herkes aynı yollardan geçiyo debişelim önden debişebildiğimiz kadar
Ee hadi sen anne oldun sorumlulukların 100 kat arttı. Senin emekli olman gerekirken adam niye emekli olduAha valla doğru. Biri beni böyle uyarsa ben adama naz yapmazdım o kadar. Ay yeter bunaldim diyodum. Şimdi bunaltmiyo sağolsun
Ahhh korktuğumz başımıza gelmişÖğrenmedik daha kuzum o aralarda çok şey yaşandı düşük tehlikesi falan geçirdim şimdi onu kontrole gidecegiz belki söyler bu sefer
Kizzz hastanede yattım çıktım enfeksiyon diye düşüyordu bebeğimbugün onu kontrole gidecegiz bebecigim daha kucucukken damardan antibiyotik aldı
Cnm o ilk 15 gn.. Snra artk bebek dış dünyaya alışıyor.. Terlemese bile eğer vücut sıcaklığı cok yüksek olursa iyi olmaz onun için ama yinede annesi sensin, en iyisini evini bebeni sen daha iyi bilirsinOrası çok çok sıcak o zamanBizim de doğalgazlı ama 2 kat giymese üşür bence.ne giyiyorsak bir kat fazlasını giydirmemiz lazımmış.terlerse battaniyeyi çıkartıyorum
İyi yapmışsınGüle güle kullansın… adı ne olcaktı kaçırdım mı orayı
Yaaa kıyamam sanaGünaydın kızlarım 2 dene yumoşum çıktıinş çok güçlüdür yavrucuklarım. Folik asit ve progestan başlattılar transfere hazırlık için. Yarın ilk bilgiyi verecekler öğleden sonra arayıp heyecanlı ve de korkuluyum bu arada daha önce anestezi almıştım birkaç kez. Bu sefer nolduysa beni uyandırdılar, gözümü açtığım gibi ben başladım ağlamaya. Hemşireye de diyorum ki ağlarken bir yandan "ya aslında bir şey de yok neden ağladığımı bilmiyorum" . Kız da anesteziden sonra yaşıyoruz bu duygu değişimlerini sorun yok ağlayın rahatlayın dedi ben de ağladım güzel güzel
Eee seviliosam değiş.. Bu tip hiç yakşmadk paroşşşşSeviliyorsun
Amin tatlım. Hayır canım hem bir kadının çalışmasından yanayım hem de anneme sözüm var eşim ne kadar zengin olursa olsun çalışmaktan vazgeçmeyeceğim. Dünyanın her türlü hali var der annem
gerçekten de öyle eşim çalışamayacak duruma gelir ya da iflas vs eder. Kimseye muhtaç olmayiz
Çok geçmiş olsun. Hayırlı haberlerle gel canım.
Allah'ın izni ile herşey yolunda gidecek ve gün gelecek bebişini kucağına alacaksın duam senle
Oyyy prenssss geliyor maşallah
Kızzz 3 yıl go gonun anasına go go koydukta bi pok yapamadıkGözün aydın sağlıkla büyüsünCinsiyette bir beklentin var mıydı
Bal0ncuk senin de gözün aydın vücudun yeniden hamileliğe hazır demekki çalışmalar başlasın go go gooo!
Ben de uzun kollu zibin kullanmadim daha, ici ya kisa kol ya kolsuz zibin, ustune de 1 takım kiyafet o kadar. Ev ztn 23 derece civarı oluyor.
Aşkoş orta yolu bulmuşsnz üzülme artk.. Seninde onunda gönlü olurBizde anlasmaya vardik gibi iste , 1 hafta gidicek 1 hafta gitmeyecek seklinde
En en en en en doğru karar buydu aşkoş.. Hatta cok geç kalınmış bir karar ama geç olsun gç olmasn..Ben kpss calismaya basladim kizlar cok giremem artik buralara
Kuzum sorsaydınız ya bu neden diye.. Mutlaka sebebini bilirlerdigün geçmiyor ki yeni bir derdim olmasın.kalça ultrasonu çekildik çıkıklık yok çok şükür ama ultrasonu çeken adam kemik gelişimi az yazmış.doktor 1 ay sonra tekrar bakalım dedi. Ordan çıkınca eşim ee boyu nasıl uzadı o halde dedi anlamadım bende..
Haklısın anneler olarak en iyisini bilirizAhhh korktuğumz başımıza gelmiş
Cok geçmiş olsun balım..
Lütfen günde en az 3 lt su içmeyi ihmal etme..
Cnm o ilk 15 gn.. Snra artk bebek dış dünyaya alışıyor.. Terlemese bile eğer vücut sıcaklığı cok yüksek olursa iyi olmaz onun için ama yinede annesi sensin, en iyisini evini bebeni sen daha iyi bilirsin
Yaaa kıyamam sana
Maşallah katroşuma
2 olsun bizim olsun inşallah..
Evet yarn döllenip döllenmediii için arıyacakkar, snra 3. Gn snra 5.gn için arıyacanlar ama bize 3. Günde yeter
Sağlıklı sağlıklı gelişsinler, annelerine yavru olsunlar inşallah katroş
Hahaaha anestesizede
Ben cin gibiydmne zaman gidiyoruz sıkıldım diodum
Eee seviliosam değiş.. Bu tip hiç yakşmadk paroşşşş
Oyyy prenssss geliyor maşallah
N Neal vedayler dayler sizin sünnet düğününe rakip cıktı
Kızzz 3 yıl go gonun anasına go go koydukta bi pok yapamadık
Benm yolum 2. Bebe için yine tüp
Yanlz değilmişim, valla kıyafette kalın olunca bunalıo, ama benmki yaz bebesi cıbıldaklık istio anası gibi
Bugn 1 poz hatıra için yeniyıl çekimi yaptırdım, cıbıldak bir kıyafet giydirdik stüdyoda, çekim bitince senmisin lenayı giydirmeye çalışanaboooo elinden gelse tokatı yapıştıracak bana, öytt dedm sen 5 aylık bebesin kendine gel
Aşkoş orta yolu bulmuşsnz üzülme artk.. Seninde onunda gönlü olur
En en en en en doğru karar buydu aşkoş.. Hatta cok geç kalınmış bir karar ama geç olsun gç olmasn..
Kursa felan yazılsana
Kuzum sorsaydınız ya bu neden diye.. Mutlaka sebebini bilirlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?