Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gün geçmiyor ki yeni bir derdim olmasın.kalça ultrasonu çekildik çıkıklık yok çok şükür ama ultrasonu çeken adam kemik gelişimi az yazmış.doktor 1 ay sonra tekrar bakalım dedi. Ordan çıkınca eşim ee boyu nasıl uzadı o halde dedi anlamadım bende..

Çok teşekkür ederim canım

N Neal çıktım doktordan canım bir sorun olmadığını söyledi Allah'a şükür. Oğlum olacakmış
Gözün aydıııııın her ikisi için de. Allah o korkuları tekrar yaşatmasın, bebito sağlıkla vaktinde dünyaya gelsin inşallah
Höyt tecrübesizlik diyorlar ona mallık değil. Bana da arkadaşım demese akıl edemezdim öyle bir şeyi. Ben kendim üşüdükçe çocuğu da 55 kat giydirmesem bari aajhsgajgdjas
Amin amin inşallah
Ben kpss calismaya basladim kizlar cok giremem artik buralara
Hayırlı uğurlu olsun. Çabalarına değer de atanırsın inşallah. Sonra da darısı başımıza olsun
Kemik yoğunluğunu mu ölçtüler acaba

Gözün aydın sağlıkla büyüsün Cinsiyette bir beklentin var mıydı

Bal0ncuk senin de gözün aydın vücudun yeniden hamileliğe hazır demekki çalışmalar başlasın go go gooo!
Çok teşekkür ederim ilk çocuk zaten hiçbir beklentim yoktu Rabbim böyle nasip etmiş
Amin canım benim inşallah, inşallah her şey yolunda gider de sağlıkla sağ salim dogurabilirim

Hiçbir fikrim yok olabilir bol bol süt yoğurt yumurta yiyim belkide ben yemediğim için oldu

Yooo. Çocukla oynuyoruz, gezmeye çıkıyoruz, birlikte yemek yapıyoruz. Film izliyoruz, kahve çay sohbet.
Gençlerin ruhsal ve bedensel sağlığını etkilemeyen genel izleyici tadında bir evlilikli evcilik.

Evin ısısına gore giydir yevrum, 23 derece civariysa dedigim sekil iyi, daha soguksa daha katli giydirebilirsin tabii benim de eşim daha çok usur bana gore, kansizlik var onda ondan.

N Neal çıktım doktordan canım bir sorun olmadığını söyledi Allah'a şükür. Oğlum olacakmış
Oyyy bir prens geliyor sağlıkla sihhatle gelsin canım
Bu iş zaten bir yumurta ve bir spermden olmuyor mu tabiki umutsuzluk negatiftlik olmayacak hayatında güzel bir yola girdin hemde açıkçası bir anda olunca beni şaşırttı ama güzel bir şaşırtmaca Allah'ım çok daha güzellikler nasip etsin sana. Tabiki stres olmaz mı ağlaman iyi olmuş tüm derdini atmış oldun artık güzel günler Allah'ın izni ile yakında canım

Yooo. Çocukla oynuyoruz, gezmeye çıkıyoruz, birlikte yemek yapıyoruz. Film izliyoruz, kahve çay sohbet.
Gençlerin ruhsal ve bedensel sağlığını etkilemeyen genel izleyici tadında bir evlilikli evcilik.
Oh siz de emekliye bağlamışınız çok şükür. Olum umutlarımı söndürüyonuz la tünelin ucu o kadar karanlık mı
Evin ısısına gore giydir yevrum, 23 derece civariysa dedigim sekil iyi, daha soguksa daha katli giydirebilirsin tabii benim de eşim daha çok usur bana gore, kansizlik var onda ondan.
Bende de kansızlık var :/ Bakalım ayarlarını bozmadan giydirebilirim inşallah. Hele bir doğsun da
Artık var, ANONİM
Anon2 olacak bu. Senin kız Anon1'di

Yirim onun ayarlarını teyzesinin paşasiiii

Ben hiç böyle tahmin etmemiştim. O kadar hareketliydi ki hayatım bazı anlamlarda. yemin ederim ben şok kızlar.

Paremm biz de aniden karar verdik. Aaa yumurtam azmış! aaa rapor çıkıyomş! aaa adet oldum tam da! derken koşarak hastaneye gittik resmen bence insan bekleyip bekleyip bir süre sonra böyle kafasının tası atıp gidiyor tüpçüye ben de kendimden bu kadar hızlı beklemiyodum sen de bir gün uyanıp yüzünü yıkarken tüp bebek yapmam lazım diyebilirsin
Ay gülüyorum ama sinirden Zaten çocuk yapacağız diye bir tur arkadaş olduk. Bir de çocuktan sonra da mı arkadaş olacağız
Miss Bride galiba herkes aynı yollardan geçiyo debişelim önden debişebildiğimiz kadar

Amin inşallah askos cok uzadi bu atanamama durumu yetti artik

Aha valla doğru. Biri beni böyle uyarsa ben adama naz yapmazdım o kadar. Ay yeter bunaldim diyodum. Şimdi bunaltmiyo sağolsun

Aha valla doğru. Biri beni böyle uyarsa ben adama naz yapmazdım o kadar. Ay yeter bunaldim diyodum. Şimdi bunaltmiyo sağolsun
Ee hadi sen anne oldun sorumlulukların 100 kat arttı. Senin emekli olman gerekirken adam niye emekli oldu çünkü belliki sende iş var daha

Ahhh korktuğumz başımıza gelmiş
Cok geçmiş olsun balım..
Lütfen günde en az 3 lt su içmeyi ihmal etme..

Cnm o ilk 15 gn.. Snra artk bebek dış dünyaya alışıyor.. Terlemese bile eğer vücut sıcaklığı cok yüksek olursa iyi olmaz onun için ama yinede annesi sensin, en iyisini evini bebeni sen daha iyi bilirsin

Yaaa kıyamam sana
Maşallah katroşuma
2 olsun bizim olsun inşallah..
Evet yarn döllenip döllenmediii için arıyacakkar, snra 3. Gn snra 5.gn için arıyacanlar ama bize 3. Günde yeter
Sağlıklı sağlıklı gelişsinler, annelerine yavru olsunlar inşallah katroş
Hahaaha anestesizede
Ben cin gibiydm ne zaman gidiyoruz sıkıldım diodum

Eee seviliosam değiş.. Bu tip hiç yakşmadk paroşşşş

Oyyy prenssss geliyor maşallah
N Neal ve dayler dayler sizin sünnet düğününe rakip cıktı

Gözün aydın sağlıkla büyüsün Cinsiyette bir beklentin var mıydı

Bal0ncuk senin de gözün aydın vücudun yeniden hamileliğe hazır demekki çalışmalar başlasın go go gooo!
Kızzz 3 yıl go gonun anasına go go koydukta bi pok yapamadık
Benm yolum 2. Bebe için yine tüp

Ben de uzun kollu zibin kullanmadim daha, ici ya kisa kol ya kolsuz zibin, ustune de 1 takım kiyafet o kadar. Ev ztn 23 derece civarı oluyor.
Yanlz değilmişim, valla kıyafette kalın olunca bunalıo, ama benmki yaz bebesi cıbıldaklık istio anası gibi
Bugn 1 poz hatıra için yeniyıl çekimi yaptırdım, cıbıldak bir kıyafet giydirdik stüdyoda, çekim bitince senmisin lenayı giydirmeye çalışan aboooo elinden gelse tokatı yapıştıracak bana, öytt dedm sen 5 aylık bebesin kendine gel

Bizde anlasmaya vardik gibi iste , 1 hafta gidicek 1 hafta gitmeyecek seklinde
Aşkoş orta yolu bulmuşsnz üzülme artk.. Seninde onunda gönlü olur

Ben kpss calismaya basladim kizlar cok giremem artik buralara
En en en en en doğru karar buydu aşkoş.. Hatta cok geç kalınmış bir karar ama geç olsun gç olmasn..
Kursa felan yazılsana

Kuzum sorsaydınız ya bu neden diye.. Mutlaka sebebini bilirlerdi

Haklısın anneler olarak en iyisini biliriz Yanaklardan anlıyorum çok sıcak olmuyor ılık.çok kalın değil giydirdiklerim
Ne bileyim donduk kaldık sormak aklımıza gelmedi hatta aklımdaki soruları sormayı bile unuttum kundak yapmayın dendi zaten hiç yapmadık bugüne kadar hareket etmesi lazım sanırım.ediyor da 1 ay sonra gidicez artık bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…