Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bal0ncuk Balkiz94 da mı sünnet düğünü yapıyormuş? Onunkine de tepemden simleri döker giderim. Ben alıştım zaten
oğlu olacak tabi sünnet yapmıacakmı sanıosun
Balkiz94 senin oğlanı dikkate almıor bunlar

bişey yoktur inşallah annesi.. ama çocuk doktorunuzu arayıp bilgi verebilirsiniz zaten bu tarz durumlarda öyle olmalı..
bizde sorun olmadığı halde çeken uzman bize sağlık ocağına bildirmeniz lazım ve doktorunuza söylemeniz lazım demişti..
sağlık ocağına raporu götürdüm, dedilerki bir sorun olmadığı için not almamıza gerek yok.. sonra çocuk doktorumu aradım telefonla, oda güzel o zaman sorun yok demişti..
ama sizde böyle bir durum varsa 1 ay beklememeniz gerekiyor... orda prosödür nasıl işliyor bilmiyorum ama sağlık ocağını bir ara görüş sonra doktorunuza götürün cnm 1 ay uzun bir süre

Valla öyle oldu kuzum neyseki geçti gitti inşallah daha da bir sorun yaşamayız
Bal0ncuk Balkiz94 da mı sünnet düğünü yapıyormuş? Onunkine de tepemden simleri döker giderim. Ben alıştım zaten
Oo sim mi? Severiz gel bacım gel kapım hep açık
Teyzesi ama daha çok küçük dikkate alınmaması normal şu an babası bile yeni idrak etti çocuğu olacağını

Kızlar hastane aradı yumurtalarım yalnızca biri istenen olgunluktaymış. Sperm de sorunlu bir spermdi hem sayısı az hem hızı düşük hem de morfoloji açısından sıkıntılıydı diyor. En uygunu seçip döllemeyi başardık diyor. Burası 5. Güne gitmezse transferi yapmıyormuş zaten.

Aa iyi hatırlattın sağol evet sağlık ocağı sonucu söyle demişti söylüyüm.inşallah yoktur bal0ncuğum

Olsun bir olsun bizim olsun her şey güzel ilerler inşallah pozitif olalım

sonuç olarak idrak ettimi babası
önemli olan o

siz DNA hasar testi yaptırmamışmıydınız ?

Aa iyi hatırlattın sağol evet sağlık ocağı sonucu söyle demişti söylüyüm.inşallah yoktur bal0ncuğum
inşallah bulutum

Kötüyü düşünme canım inşallah olumlu olur
önemli olan o

inşallah bulutum
Biraz geç oldu 14. Haftada ama artık bir bebeği olacağını anlıyor şükür

Allahim kolayca sorunsuz sikintisiz bu tedavile vesile etsin insallah
Amin inşallah

Ben ablamın oğlundan da kuzenimin kızlarından da kıyafet aldım ama gözüm doymamış evi 0-3 ay kıyafetiyle doldurmuşum Bakalım ne kadarını kullanabileceğiz

Her saat başı değiştir sıçmasada kussada değiştiiiir oy sağlıkla kullanın inşallah hepsini

Aynen kuzu neyse her ben 16-17 bin arası diye hesaplıyorum inşallah daha fazla gitmezde şok olmayız
süpermiş öyle baluşumm
döndüm ben dün, haftaya eşim ayarlayacak bir gününü gidicez

Ah teyze kuzularııı tutunun annenize he miii Hayırlı olsunnnn çok çok heyecanlıyımmm

Olsun bir olsun bizim olsun her şey güzel ilerler inşallah pozitif olalım
İnş canım düştük biraz mod olarak ama bakalım 8-9 folikülle başlayıp, ultrasonda 4'e düştük. opuda 2'ye şimdiyse 1'e düştük. Onla beraber modumuz da düştü ama kısmet ne diyelim
önemli olan o

inşallah bulutum
istemediler hiç kuzu isteseler yaptırırdık
Kötüyü düşünme canım inşallah olumlu olur

Biraz geç oldu 14. Haftada ama artık bir bebeği olacağını anlıyor şükür
Umarım
Ben başta çok heyecanlıydım ama artık pek değilim Genelde şansla ilgili şeylerde de şansım yoktur. Hatta şanssızlığımla meşhur biriyim. Umarım hayat şaşırtır bizi ne diyim

Her saat başı değiştir sıçmasada kussada değiştiiiir oy sağlıkla kullanın inşallah hepsini
Mecburen öyle yapacağız. Bakarsın kıyafetler boşa gitmesin diye her gün kombin paylaşırken yanlışlıkla Instaboy yaparız Amin inşallah çukum
döndüm ben dün, haftaya eşim ayarlayacak bir gününü gidicez
Ah hadi güzel haberlerle inşallah

Neyse ki yeni duymaya başladı yavrum şimdiye kadar duyamiyormus uygulama öyle diyor ee bende ona şükrediyorum
bol bol sohbet et annesi

ben hep diorum burda sprem sorunu olanlar önce ya sperm stres testi yada dna hasarı baksın die
şimdi o kısmı düşünmeyelim ... bize 1 tane bile yeter ama 3. gün neden trnasfer etmiolar sordunmu ?
tutan milyonlarca insan var

cukulatam biraz düşündüğünün üstü oluyor. Çünkü tedavi sonrasında rahim hazırlamak için verdikleri ilaçlardan genelde bahsetmiyorlar. Dün progestan aldım. kutusunda 7 tane var sabah akşam vuruyorum bir kutu 3 gün gidiyor işte. Fiyatı 200 lira falandı. Transfere kadar ve kişinin durumuna göre hamilelikte de belli bir süre kullanılıyor. Siz hep biraz üstü gibi düşünün. Adamlar ne verse sorgulamadan hatta bazen fazla fazla alıyorsun. Bende 1 tedavilik daha menopur kaldı, yumurta geliştirici ilaç. Tedavi başarılı olursa birine (sana uygun ilaç olsaydı, senle görüşmeyi bile düşünmüştüm, çok ümitliydim) veririm diye içimden geçirmiştim hatta. Ama bu gidişle bizim yine ihtiyacımız olabilir

neden yazdırmıorsun katroş ? yölendirmedilermi seni
progestana onca paramı verilir kızzzzzzzzzzzzzzzzz

Canım sperm testimiz vardı diğer doktorlar eşin subfertil dedi ama tedaviy başladığımız doktor bu değerler nomale çok yakın etki etmez sizinki sebepsiz infertelite dedi. Dolayısyla ekstra bir şey istemediği için yaptırmadık. Bize şunu da yapın deseler hiç beklemeden yapardık. Artık kısmet diyelim ne diyelim.

Embriyologla grüştüm az önce. Beklemeden 3. günü transfer etsek şansım artar mı anne rahminde olmasıyla dedim. Adam aksine düşürür diyor. Labda 5. güne gitmeyecek bir embriyo anne karnında kesinlikle gitmez aksine labdaki kadar optimal koşullar oluşmayabilir rahminizde ve ebriyoyu rahim sonlandırabilir diyor. Diğer labları bilmem ama bizim labımız embriyoya en az anne karnındaki kadar iyi hatta çoğu zaman ordan daha da iyi bakıyor. Bunu bizim labımız için garanti edebilrim diyor. Bize de beklemekten başka bir şey kalmadı. Heyecanımız kursağımızda kaldı biraz ama ümit kesilmez diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…