Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ya olumlu düşün çiçeğğiiimm
Mecburen öyle yapacağız. Bakarsın kıyafetler boşa gitmesin diye her gün kombin paylaşırken yanlışlıkla Instaboy yaparız Amin inşallah çukum

Ah hadi güzel haberlerle inşallah

Oo gelsiin instabooyyyy , birimiz instamom olmalıyız bence? Kim yapabilir bunu aramızdaaaa .
İnşallah canısı

Dimi ya herşey para herşey para. Milletin beleşe yaptığını milyarlar vererek yapmak koyuyor biraz insana ama ne yapalım evlat aşkı
Ah canımsın yaa İhtiyacın olmayacak o bebiş tutunacak annesinin babasının bir tanesi olacak

Bekarken kullandığım dolabı getirmiştim bu eve. Bir kısmını bebeğe ayırdık. Onu da yettiği yere kadar kullansın. Hiç öyle avize alıp duvar boyayım merakım yok ya. Zaten kiralık ev. Doğduktan sonra insana öyle hevesler yükleniyorsa bilmiyorum büyük konuşmayayım da şimdilik yapmıyoruz öyle şeyler
Oo gelsiin instabooyyyy , birimiz instamom olmalıyız bence? Kim yapabilir bunu aramızdaaaa .
İnşallah canısı
Miss Bride olacaktı güya. Oyuna getirdi bizi. Mecburen biriniz devralacak bu misyonu. Ben instamom olmak için fazla üşengeç bir insanım

Biz olduğumuz yerdeyiz ama oda yapmadık. İki yıl kadar yanımızda yatar gibi geliyor. Anne yanı park yatak aldık. Yenidoğandan 2-3 yaşa kadar kullanılabiliyormuş. Ayrı odaya da taşısak da onda yatar
Evet bende aynı düşünüyorum Haziran'da babamız tayinci ee bende annemin evine geçeceğim 1 yıl beraber yatarız sonra kendi evimize geçersek genç odası gibi bir oda yaparım sanırım
Bende genc odası yaparım yani öyle düşünüyorum 1 yıl yanımda kalır sonra düzen kurabilirsek genç odası gibi bir şey düşünüyorum yani uzun süreli. Belki de babamız hiç yaptırmaz şu an bile doğru düzgün esyamiz yok asker olunca

Ben sadece bakarken hevesliyim yapmaya gelince yok şimdi çocuğun eşyalarını almaya başlamak bile büyük iş benim için

Instamom olacak hal mi kaldı bende. Saat iki yeni kahvaltı ediyorum. Iki saat temizlik yapıp dört gibi yemek işine giricem

Ben sadece bakarken hevesliyim yapmaya gelince yok şimdi çocuğun eşyalarını almaya başlamak bile büyük iş benim için
Biz çoğu şeyi internetten aldık. Bir tek bebek arabası ve oto koltuğuna bakmak için mağazaya gittik ama onları da internetten sipariş verdik. Bir de kıyafetlerin bir kısmını Ebebek'ten gidip tek seferde toplu aldık
Instamom olacak hal mi kaldı bende. Saat iki yeni kahvaltı ediyorum. Iki saat temizlik yapıp dört gibi yemek işine giricem
Seni bu temizlikler bitirecek. Instamom olsan evin de otomatik olarak temizlenecek mesela. Hiçbir şey yapmıyon. Bütün gün link kaydırt. Artık kaydırılmıyormuş da gerçi. Güncelleyemedim kendimi hala

Balkiz94 Aa pardon alarm kurup Bim'e gittiğimiz günleri unutmuşum. Bim'den de epey bir şeyler topladık ama o da 2-3 günlük eve yakın Bim turlarıyla oldu. Birinde bulamadığımızı diğer şubeye gidip aldık falan ahahshjs

Bende bir süre sonra anneme geçeceğim onları orada hallederim diye dusunuyorum annem de bimden alıyor bir şeyler şimdilik bakalım artık doğana kadar bir şeyler almış olurum herhalde

Tık sesine uyanıyo kız.
Adamın da online toplantısı varmış
Aldı bilgisayarını gitti yemek odasına. Kaldım ben yine.

Doktorlar neden bir aciklama yapmazlar hic anlamam. Düşün dur bakalim neden oyle yazdilar diye . Ciddi bir şey değildir bence, gecmis olsun.
Aynen bir ay boyunca kafamda dönüp duracak şimdi sağolasın inşallah değildir Senin oğlan napıyor sen nasılsın?

Aynen bir ay boyunca kafamda dönüp duracak şimdi sağolasın inşallah değildir Senin oğlan napıyor sen nasılsın?
Aile hekimiyle hemşirenle bir konuş bakalım. Belki de onlar içini rahatlatacak bir şey söyler. Önemsiz, beslenmeyle hızla toparlayacak bir şey de olabilir yani ama işte dediğin gibi kafaya takılıyor

Onunla alakası yok kuzu bunların benimde 11 taneydi beşinci gün ama tutmadı bunun onla ilgisi yok malesef hesaplar olasiklar tutmuyo rabbimin ol demesi yeterli bı tane üçüncü gün bile tutabiliyor rabbim ol desin yeterki

En kötüsü de şey bence. Tutanın niye ve nasıl tuttuğunu, tutmayanın da neden tutmadığını doktorlar da embriyologlar da net olarak açıklayamıyor eğer çok bariz bir sebep yoksa. Bariz bir sebep varsa da zaten baştan kendilerini garantiye alıp "İsterseniz hiç transfer yapamyalım. Baştan tedaviye başlayalım" diyorlarmış. Tuhaf bir şey. Gerçekten bilinmezlerle dolu bir süreç. Katre_g 'nin durumunda ilginç olan 3. gün transferi yapmamaları. Yaptıkları açıklamayı ben de daha önce bir videoda izlemiştim ama o zaman da şunu düşünüyor insan "3. gün transferş olup pozitifi görenlerin hepsi mi transfer olmasaydı 5. güne gidecekti acaba" Bunun da bir cevabı yok gibi. İnsana beyin yaktırıyorlar

Bizimki üçüncü günde de donndurdu ama önce beşinci günleri deneyelim dedi.. bencede daha tam net bilgi yok ne tutarsa gibi mi yapiolar anlamadim

Bizimki üçüncü günde de donndurdu ama önce beşinci günleri deneyelim dedi.. bencede daha tam net bilgi yok ne tutarsa gibi mi yapiolar anlamadim
Bana öyle geliyor artık. Yani tabii ellerindeki bilgiler ve tecrübeler çerçevesinde belli şeylere göre kararlar alıp uyguluyorlar ama sonucu onlar da pek kestiremiyor gibi geliyor. Zaten burada okuduğum örnekler de öyle gösteriyor. Tek yumurtayla ümitsiz konuşulurken tutan ve doğuran da var ama eşlerde hiçbir sıkıntı tespit edilemediği halde bilmem kaç deneme yapıp tutmayan da var. Neye göre ne oluyor belli değil. Sadece tüpte değil bu arada, doğal yoldan olanlarda da böyle mantıkla açıklanamayan bir sürü örnek var

Aynen takdiri ilahi diyoruz napak bak bana kız kardeşim doguracak erkek kardeşim gülde bekliyo bebiş eşi hamile daha Eylül'de evlenmislerdi görümcem desen on sene sonra buldu ikinciyi ama bizde tık yok

Orası öyle şans yok değil ama düşük. Dondurup daha sonra daha az maliyetle 2. kez deneyebileceğim bir embriyo bile yok. Kendimi bu kötü koşullarda heyecanlandıramam maalesef. Yarın aradıklarında bu da gitti dediklerinde napıcam oturup ağlıcam. Şimdi bu ruh halimde yarın arasalar şaşırmam bile. Zaten beklentim yok. İğneleri yapıyorum ama süreç sonlanmış gibi hissediyorum.
Canım embriyolog dedi ki o 3. gün transferleri dış ortamda dursa bile 5. güne gidecek embriyolar aslında. Sayı az olunca şans olduğunu düşünüp transfer ediyorlar. Ama 5. güne gitmeyen bir embriyoyu size transfer edersek kalitesi ve sağlığından istediğimiz düzeyde emin olamadığımız için, ileride daha farklı sorunlar yaşayabilirsiniz diyor. Yani 3. günde tutan o embriyolar zaten 5. güne giderdi labda diyor. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum ama ne derlerse uyguluyoruz işte. Ben daha çok doktorumun, eşimin ve benim değerlerimi çok önemsememesi, çok az bulmamasına şaşkınım. Embryolog ilk iş eşinizin spermleri de sıkıntılıydı dedi. ee doktor normale çok yakın bu sebep değil dedi ama infertelite için. Eee hani benim amh düşüklüğüm çok önemli seviyede değildi. Neden o zaman sadece 1 tanecik yumurtam olgunlaştı. Embriyolaga dedimki, onca ilaç kullandım ettim gelişsinler diye, kullanmasaydım da gelişecek yumurtam mı bu yani o zaman dedim. Çünkü zaten hiçbir şey yapmasak her ay yumurtalardan biri gelişip olgunlaşıp salınıyor. Onu bilemeyiz belki aylık döngünüzde bu da bu kadar gelişerek salınmış olmayacaktı, bu tek yumurtanın gelişme sebebi ilaçlar olabilir dedi. Yani aylık döngümdeki yumurtalar salınsa bile belki de yeterince olgun olmuyorlar diye anladım. Eee madem bu kadar önemsizdi amh değerim, nasıl onca ilaçla sadcee bir yumurta büyütebildik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…