Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım amin benim tuhaf bir bünyem var haftasonu boş kalırsam migrenim tutuyor kendime acı çektirmeyi seviyorum sanırım
Ben ona diom rapor al bı beş gün falan uzaklaş diye de dinlemio Paresilaaa dimi
Rapor hakkımı bebişe kullanacağım

Bal0ncuk rahatladın mi

Ha bu da benden daha düşük amh değeriyle yumurta veren birinin yorumu. Kadın 0.01 amhla 6 yumurta veren oldu forumda diyor, arkadaş benim yumurtalarım nerde o zaman yaawww??? İçine mi kaçtı yumurtalarım, noldu gören duyan var mı allasen siz saklıyorsanız verin yumurtalarımı. Bilim açıklayamıyor yumurtalarımın nerede olduğunu, bana şaka yapıyor olmanızdan başka sebep gelmiyor aklıma

Eklentiler

• Screenshot_20211216_151632_com.android.chrome.webp
    75,4 KB · Görüntüleme: 24
Öyle demeyin ya bisiler olmuyorsa demekki olmaması daha hayırlı yada bişi bozulduysa sana geleceğine mala gelsin verilmiş sadakan varmış belki o an sana bişi olacaktı enerji başka yöne cevrildi
Diyorum ya bahtsızlığıma tükürdükçe daha kötüsü oldu hep. Teslim olmayı öğrenmek lazım ya orada büyük rahatlık var ama bir kere yanlışlıkla başardım. Devamını getiremiyorum

Diyorum ya bahtsızlığıma tükürdükçe daha kötüsü oldu hep. Teslim olmayı öğrenmek lazım ya orada büyük rahatlık var ama bir kere yanlışlıkla başardım. Devamını getiremiyorum
Ordaki salmışlığında şeydendir deli dana gibi yapmadığım şey kalmadı ve olmadı. Alın şimdi bu bedenleri nasıl bebek yaparsanız yapındır

Amin canım amin benim tuhaf bir bünyem var haftasonu boş kalırsam migrenim tutuyor kendime acı çektirmeyi seviyorum sanırım

Bal0ncuk rahatladın mi
Bebisden önce de stres atman lazim
Aynen tukurmemek lazım bahtimiza ya da bahtsizligimiza

Bunun doğum öncesi doğum sonrası yada annelerin hevesiyle alakası yok..
Olsaydı herkes doğmadan önce cicili bicili odalar yapardı en azndan parası bol olan.. Ha kiracı konusunda elbet bişi diemem ama bu kiracı olayondan ne kdar sürmesine bağlı birazda.. Mesela imkan yoktur ev alamazsn şöyle oturur önünü görürsün bi 5-10 sene dersen ee zaten mümkün değil tek dolabın bi kısmına sığmaz..
Heves konusundada tamamen anne dışı bişey, o cocuğunda duyguları olacak, istekleri hoşuna giden şey.. Koca bir birey gibi anlam yükleyemeyiz duvar boyanazsn avize alırsın, avize almazsn halı alırsn, yani ucu açık ama illa bişiler yapmak zorunda kalıosn..
Ha ben kiracı değilim boydan boya dolap yapıorm sen kiracısındır küçük yaptırırsın gibi gibi yani bnlar tamamen ihtiyaç :)

Aynen valla uzun süreli benm içinde önemli.. İkide bir para verenem maleaef..
Aaa askermi eşin?
Tayincilerin işi daha zor

Neyse azıcık havamız dağılsın nasıl olmuşuz
Bende istiorm

Adres istedim göndermedin

Hah bence fena kapışırız bu konuda Bal0ncuk bana hepinizi sollarım gibi geliyo söylemedi demeyin görücez 3-5 gün sonra hangimiz daha bela paratoneri

Nööööö hiç kabul etmiorm :)
Neden dieceksiniz..
Benim herif 3 yıl sprem tedavisi gördü
Boru değil bacılar
Düşünsenize 3 yıl snra cıkan malzemeyle ite kalka yani..

E yapan hevesle yapıyor diyorum işte. Doğmamış bebeğe pembiş maviş duvar boyalı, yıldızlı bulutlu dekorasyonlu oda yapmak bebeğin ihtiyacı değil, anne babanın hevesi. Bu kötü bir şey demedim ki hem. Tercih meselesi. Bugün eşim o odayı ofis olarak kullanıyor. İstesem de oda yapamam. Çocuk büyüdükçe duruma göre şekil alırız dedim. Dolap yetene kadar öyle kullansın, yetmediği noktada çaresine bakarız diyorum. İsteyen şimdiden 15 senelik uzun vadeli oda planı yapsın. Niye yapılıyor demiyorum ki, tercih meselesi

Tmm işte bende zaten o yapanları kastetmiormki
Dolaptı şifonyerdi bnlar temel ihtiyaç
Süslemek tamamen terch
Ha ben şahsen halısını cicili bicili alırım bebeklern cockların içi hoş oluor seviniolar diye şimdiki halılarda eğitici sayılar harflar hayvanlar var mesela

Bal0ncuk rahatladın mi
Acıdan zevk alana mazoşist mi deniyordu eşimde öyle çalışmayı çok seviyor tatil günleri yorgunum iyi değilim diyor sinirlerim bozuluyor sende mi oğlak burcusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…