- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #213.001
Amin canım aminSenin adına sevindim çalışmak baya yorucu hem fiziksel hem de ruhsal olarakdinlen keyfini çıkar darısı Paresilaaa kankime.o da çok yoruluyo.geçen konu arada kaynadı yazamadım eşim zengin olsa canım sıkılana kadar çalışmazdım ben sonra keyfi tükkan açar işletirdm butik ya da cafe olabilir mesela
Rapor hakkımı bebişe kullanacağımBen ona diom rapor al bı beş gün falan uzaklaş diye de dinlemioParesilaaa dimi
Diyorum ya bahtsızlığıma tükürdükçe daha kötüsü oldu hep. Teslim olmayı öğrenmek lazım ya orada büyük rahatlık var ama bir kere yanlışlıkla başardım. Devamını getiremiyorumÖyle demeyin ya bisiler olmuyorsa demekki olmaması daha hayırlı yada bişi bozulduysa sana geleceğine mala gelsin verilmiş sadakan varmış belki o an sana bişi olacaktı enerji başka yöne cevrildi
Ordaki salmışlığında şeydendir deli dana gibi yapmadığım şey kalmadı ve olmadı. Alın şimdi bu bedenleri nasıl bebek yaparsanız yapındırDiyorum ya bahtsızlığıma tükürdükçe daha kötüsü oldu hep. Teslim olmayı öğrenmek lazım ya orada büyük rahatlık var ama bir kere yanlışlıkla başardım. Devamını getiremiyorum
Bebisden önce de stres atman lazimAmin canım aminbenim tuhaf bir bünyem var haftasonu boş kalırsam migrenim tutuyor kendime acı çektirmeyi seviyorum sanırım
Rapor hakkımı bebişe kullanacağım
Bal0ncuk rahatladın mi
Aynen tukurmemek lazım bahtimiza ya da bahtsizligimizaDiyorum ya bahtsızlığıma tükürdükçe daha kötüsü oldu hep. Teslim olmayı öğrenmek lazım ya orada büyük rahatlık var ama bir kere yanlışlıkla başardım. Devamını getiremiyorum
Bunun doğum öncesi doğum sonrası yada annelerin hevesiyle alakası yok..Bekarken kullandığım dolabı getirmiştim bu eve. Bir kısmını bebeğe ayırdık. Onu da yettiği yere kadar kullansın. Hiç öyle avize alıp duvar boyayım merakım yok ya. Zaten kiralık ev. Doğduktan sonra insana öyle hevesler yükleniyorsa bilmiyorum büyük konuşmayayım da şimdilik yapmıyoruz öyle şeyler
@Miss Bride olacaktı güya. Oyuna getirdi bizi. Mecburen biriniz devralacak bu misyonu. Ben instamom olmak için fazla üşengeç bir insanım
Aynen valla uzun süreli benm içinde önemli.. İkide bir para verenem maleaef..Evet bende aynı düşünüyorum Haziran'da babamız tayinci ee bende annemin evine geçeceğim 1 yıl beraber yatarız sonra kendi evimize geçersek genç odası gibi bir oda yaparım sanırım
Bende genc odası yaparım yani öyle düşünüyorum 1 yıl yanımda kalır sonra düzen kurabilirsek genç odası gibi bir şey düşünüyorum yani uzun süreli. Belki de babamız hiç yaptırmaz şu an bile doğru düzgün esyamiz yok asker olunca
Bende istiormNeyse azıcık havamız dağılsın nasıl olmuşuz
Seçim geliyorAsgari 4250 oldu
Adres istedim göndermedinBunun doğum öncesi doğum sonrası yada annelerin hevesiyle alakası yok..
Olsaydı herkes doğmadan önce cicili bicili odalar yapardı en azndan parası bol olan.. Ha kiracı konusunda elbet bişi diemem ama bu kiracı olayondan ne kdar sürmesine bağlı birazda.. Mesela imkan yoktur ev alamazsn şöyle oturur önünü görürsün bi 5-10 sene dersen ee zaten mümkün değil tek dolabın bi kısmına sığmaz..
Heves konusundada tamamen anne dışı bişey, o cocuğunda duyguları olacak, istekleri hoşuna giden şey.. Koca bir birey gibi anlam yükleyemeyiz duvar boyanazsn avize alırsın, avize almazsn halı alırsn, yani ucu açık ama illa bişiler yapmak zorunda kalıosn..
Ha ben kiracı değilim boydan boya dolap yapıorm sen kiracısındır küçük yaptırırsın gibi gibi yani bnlar tamamen ihtiyaç :)
Aynen valla uzun süreli benm içinde önemli.. İkide bir para verenem maleaef..
Aaa askermi eşin?
Tayincilerin işi daha zor
Bende istiorm
Ohhhh misss olmuşşşşş misssssAmin canım aminbenim tuhaf bir bünyem var haftasonu boş kalırsam migrenim tutuyor kendime acı çektirmeyi seviyorum sanırım
Bal0ncuk rahatladın mi
Kıyamam sana.. Emeklerine sağlık,Adres istedim göndermedin
Türkiyenin gelmiş geçmiş en büyük zam oranı.. Ama bu bile yaşam standartının aldında.. Dolar olmış 15.44Beş yapaydi atacaktım
Benim aile ve arkadaş çevremde kendime taktığım lakap bela paratoneri. Yanında durarak hiçbir şeye dokunmadan elektronik alet bozmuşluğum var. Gittiğim hiçbir tatilden sorun yaşamadan dönmem falan. Milyonlarca örnek böyle... Anne tarafından yaşlı bir teyzemiz bu bahtsızlığı sülaleye mal edip şey derdi "Biz denize gitsek önümüzde deniz kurur" Sonra bahtsızlığıma tükürdükçe daha da dibe battığımı görüp kendimle dalga geçmeye başladım.Bal0ncuk hep "Benim tuttuysa herkesin tutar" diyor ama bana da asıl benimki için durum buymuş gibi geliyor
Hah bence fena kapışırız bu konudaBal0ncuk bana hepinizi sollarım gibi geliyo söylemedi demeyin görücez 3-5 gün sonra hangimiz daha bela paratoneri
Sen geridesin dolar şuan 14.49Kıyamam sana.. Emeklerine sağlık,
Türkiyenin gelmiş geçmiş en büyük zam oranı.. Ama bu bile yaşam standartının aldında.. Dolar olmış 15.44
O değilde şimdi bir sürü işten cıkarımLr olacak...
Çok düşmüşSen geridesin dolar şuan 14.49
E yapan hevesle yapıyor diyorum işte. Doğmamış bebeğe pembiş maviş duvar boyalı, yıldızlı bulutlu dekorasyonlu oda yapmak bebeğin ihtiyacı değil, anne babanın hevesi. Bu kötü bir şey demedim ki hem. Tercih meselesi. Bugün eşim o odayı ofis olarak kullanıyor. İstesem de oda yapamam. Çocuk büyüdükçe duruma göre şekil alırız dedim. Dolap yetene kadar öyle kullansın, yetmediği noktada çaresine bakarız diyorum. İsteyen şimdiden 15 senelik uzun vadeli oda planı yapsın. Niye yapılıyor demiyorum ki, tercih meselesiBunun doğum öncesi doğum sonrası yada annelerin hevesiyle alakası yok..
Olsaydı herkes doğmadan önce cicili bicili odalar yapardı en azndan parası bol olan.. Ha kiracı konusunda elbet bişi diemem ama bu kiracı olayondan ne kdar sürmesine bağlı birazda.. Mesela imkan yoktur ev alamazsn şöyle oturur önünü görürsün bi 5-10 sene dersen ee zaten mümkün değil tek dolabın bi kısmına sığmaz..
Heves konusundada tamamen anne dışı bişey, o cocuğunda duyguları olacak, istekleri hoşuna giden şey.. Koca bir birey gibi anlam yükleyemeyiz duvar boyanazsn avize alırsın, avize almazsn halı alırsn, yani ucu açık ama illa bişiler yapmak zorunda kalıosn..
Ha ben kiracı değilim boydan boya dolap yapıorm sen kiracısındır küçük yaptırırsın gibi gibi yani bnlar tamamen ihtiyaç :)
Burada ekmek 3,5 teleSen geridesin dolar şuan 14.49
Tmm işte bende zaten o yapanları kastetmiormkiE yapan hevesle yapıyor diyorum işte. Doğmamış bebeğe pembiş maviş duvar boyalı, yıldızlı bulutlu dekorasyonlu oda yapmak bebeğin ihtiyacı değil, anne babanın hevesi. Bu kötü bir şey demedim ki hem. Tercih meselesi. Bugün eşim o odayı ofis olarak kullanıyor. İstesem de oda yapamam. Çocuk büyüdükçe duruma göre şekil alırız dedim. Dolap yetene kadar öyle kullansın, yetmediği noktada çaresine bakarız diyorum. İsteyen şimdiden 15 senelik uzun vadeli oda planı yapsın. Niye yapılıyor demiyorum ki, tercih meselesi
Acıdan zevk alana mazoşist mi deniyorduAmin canım aminbenim tuhaf bir bünyem var haftasonu boş kalırsam migrenim tutuyor kendime acı çektirmeyi seviyorum sanırım
Bal0ncuk rahatladın mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?