Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
He kuzum asker eşiyim kendim de öğretmenim
Şimdiye kadar sozlesmeliydim eşim bana tabiydi kadroya geçtim koca nereye ben oraya

Kızlar biz çocuk çocuk diyoruzda nasıl büyütecez bu bebeleri herşey uçmuş gitmiş lan. Asgari ücret 4.250 olsa ne olacak. Kimse işe alınmayacak, alınanlarda çıkarılacak. Of
Çıkarmalar olmasın diye vergileri kaldırdı işverene maliyet 5879 TL oldu bakalım neler olacak bizim Patton kara kara düşünüyordur üç bucuktan fazla verdiği yoktu kurumda bianda herkesin maaşı arttıracak tabi cikaracak da kesin

Ciddi misin ya Hayır küçük bir şehir desen değil, yarı zamanlı çalışma desen değil yuh ya emek bu kadar çöp olmuş

Ciddi misin ya Hayır küçük bir şehir desen değil, yarı zamanlı çalışma desen değil yuh ya emek bu kadar çöp olmuş
Aynen öyle malesef adı büyük sadece küçük şehirde öğretmen bulamayacaklari için çalıştırıyorlar burda elini sallasa dönüşte öğretmene çarptığı için en düşükten tutuyo sözde benim maaş asgariden 750 fazlaydı sozde

Kızlar biz çocuk çocuk diyoruzda nasıl büyütecez bu bebeleri herşey uçmuş gitmiş lan. Asgari ücret 4.250 olsa ne olacak. Kimse işe alınmayacak, alınanlarda çıkarılacak. Of
Ben gelecek yıl embriyolarımı bozdurup parasını ödemeyecem..
2.cocuğu yapamam sanırım büyütemem
Ki ben bidaha çift transfer olmak istiodm
Ama artkbüyütemem
Bez fiyatları uçmuş
Mama fiyatlarını söylemiorm bile söyleyemiorm

Rabbim hepimize kolaylık versin inşallah zorumuzu kolaylaştırsin kuzum

Aynen öyle kıyamam kuzum. Seneye herşey daha pahalı olacak, ne yapıcaz bilmiyorum. Herşey çok zor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…