- 21 Haziran 2014
- 2.163
- 4.999
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #213.021
He kuzum asker eşiyim kendim de öğretmenimBunun doğum öncesi doğum sonrası yada annelerin hevesiyle alakası yok..
Olsaydı herkes doğmadan önce cicili bicili odalar yapardı en azndan parası bol olan.. Ha kiracı konusunda elbet bişi diemem ama bu kiracı olayondan ne kdar sürmesine bağlı birazda.. Mesela imkan yoktur ev alamazsn şöyle oturur önünü görürsün bi 5-10 sene dersen ee zaten mümkün değil tek dolabın bi kısmına sığmaz..
Heves konusundada tamamen anne dışı bişey, o cocuğunda duyguları olacak, istekleri hoşuna giden şey.. Koca bir birey gibi anlam yükleyemeyiz duvar boyanazsn avize alırsın, avize almazsn halı alırsn, yani ucu açık ama illa bişiler yapmak zorunda kalıosn..
Ha ben kiracı değilim boydan boya dolap yapıorm sen kiracısındır küçük yaptırırsın gibi gibi yani bnlar tamamen ihtiyaç :)
Aynen valla uzun süreli benm içinde önemli.. İkide bir para verenem maleaef..
Aaa askermi eşin?
Tayincilerin işi daha zor
Bende istiorm
Ben de kara kara bunu düşünüyorumKızlar biz çocuk çocuk diyoruzda nasıl büyütecez bu bebeleriherşey uçmuş gitmiş lan. Asgari ücret 4.250 olsa ne olacak. Kimse işe alınmayacak, alınanlarda çıkarılacak. Of
Amin inşallahSonumuz hayrolsun
Yanlış yazmışım 15.491
Çıkarmalar olmasın diye vergileri kaldırdı işverene maliyet 5879 TL oldu bakalım neler olacak bizim Patton kara kara düşünüyordur üç bucuktan fazla verdiği yoktu kurumda bianda herkesin maaşı arttıracak tabi cikaracak da kesinKızlar biz çocuk çocuk diyoruzda nasıl büyütecez bu bebeleriherşey uçmuş gitmiş lan. Asgari ücret 4.250 olsa ne olacak. Kimse işe alınmayacak, alınanlarda çıkarılacak. Of
Ciddi misin yaÇıkarmalar olmasın diye vergileri kaldırdı işverene maliyet 5879 TL oldu bakalım neler olacak bizim Patton kara kara düşünüyordur üç bucuktan fazla verdiği yoktu kurumda bianda herkesin maaşı arttıracak tabi cikaracak da kesin
Aynen öyle malesef adı büyük sadece küçük şehirde öğretmen bulamayacaklari için çalıştırıyorlar burda elini sallasa dönüşte öğretmene çarptığı için en düşükten tutuyo sözde benim maaş asgariden 750 fazlaydı sozdeCiddi misin yaHayır küçük bir şehir desen değil, yarı zamanlı çalışma desen değil yuh ya emek bu kadar çöp olmuş
Of şaka gibi ya resmen.Çıkarmalar olmasın diye vergileri kaldırdı işverene maliyet 5879 TL oldu bakalım neler olacak bizim Patton kara kara düşünüyordur üç bucuktan fazla verdiği yoktu kurumda bianda herkesin maaşı arttıracak tabi cikaracak da kesin
Herşey cok pahalıBugünku alışverişim ekmek ve domates aldım çok ucuzdu gerçekten 1 Euro tuttu
Ben gelecek yıl embriyolarımı bozdurup parasını ödemeyecem..Kızlar biz çocuk çocuk diyoruzda nasıl büyütecez bu bebeleriherşey uçmuş gitmiş lan. Asgari ücret 4.250 olsa ne olacak. Kimse işe alınmayacak, alınanlarda çıkarılacak. Of
Herşey pahalı diil kuzum bizim paramız değersiz gerçekten değersizHerşey cok pahalı
Rabbim hepimize kolaylık versin inşallah zorumuzu kolaylaştırsin kuzumBen gelecek yıl embriyolarımı bozdurup parasını ödemeyecem..
2.cocuğu yapamam sanırım büyütemem
Ki ben bidaha çift transfer olmak istiodm
Ama artkbüyütemem
Bez fiyatları uçmuş
Mama fiyatlarını söylemiorm bile söyleyemiorm
4250tlye sevinenlere şaşkınlıkla bakıorm..Herşey pahalı diil kuzum bizim paramız değersiz gerçekten değersiz
Stresimi sinirimi bozanlardan çıkarıyorumBebisden önce de stres atman lazim
Aynen tukurmemek lazım bahtimiza ya da bahtsizligimiza
CanımsınOhhhh misss olmuşşşşş misssss
Daha dur bu ne ki nelere ne zamlar gelecek gör bak4250tlye sevinenlere şaşkınlıkla bakıorm..
Gece bemzine 56 kr daha zam gelior..
Sevinsinler
En güzelini yapiosunStresimi sinirimi bozanlardan çıkarıyorumadama herşeyi diyorum kavgasız laflarımi sokuyorum geri çekiliyorum
Canımsın
Ben gelecek yıl embriyolarımı bozdurup parasını ödemeyecem..
2.cocuğu yapamam sanırım büyütemem
Ki ben bidaha çift transfer olmak istiodm
Ama artkbüyütemem
Bez fiyatları uçmuş
Mama fiyatlarını söylemiorm bile söyleyemiorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?