Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben artık bu ülkede hiç birşeyi sevmiyorum aşkoş...
hiç birşeyin değeri yok...
insan bile değiliz bnce

valla ben eşimi bile kalayladım bu konuda... ortak wp grubunda yine böyle tarz bişi dedi.. hop dedim ya..
dün poktun bugün koktun ne ayak yani... karşıdaki insanı rencide etmemek gerek
Ben o kdr çalıştım atandım kafası işte... O kdr çalışan var kadro acmiolar o ne olacak... E okumasaydi o zaman olacak... Çok sinirlendim ben kaciom şimdi banlanmadan

Ben o kdr çalıştım atandım kafası işte... O kdr çalışan var kadro acmiolar o ne olacak... E okumasaydi o zaman olacak... Çok sinirlendim ben kaciom şimdi banlanmadan
ya benm eşim 68 ile atandı 68...
grupta kuzenini kırdı.. ama gerçekten aslında demek istediği o değildi ama ona çıkıyor... yani ne anlatmak istersen iste.. aslında ona cıkıyor.. ama cimi yok bu işin...
onlar 2800 alırken hiç birimiz offf haketmiolar bunu keşke bizim gibi alsalar demedik dediysekte bianlık dedik sonra herkes kendi kabuğuna çekildi
ee şimdi bizim gibi aldıklarında nie bu atarlar anlamıorum...
benim davam asgari ücretliyle değilki.. benim davam cok başka.... evet bende bunu haketmiyorum oda buda birbaşkasıda komşuda vs aklına ne gelirse.... zaten şimdi asgari ücret çokmu arttı yani... allah aşkına hala açlık sınırırının altındayız
kaldıki Hemsirecik dediği gibi.. onlarada zam kapıda
burda olan tamamen emekliklere olacak.. yıllarca sürün çalış kahır çek aldıkları maaş saçma.. benm babam 1800 alıyor düşünebiliyormusunuz 1800
ben sadece kendimi düşünemem böyle bir durumda....
özel sektörde heba olan arkadaşlarıma çok üzülüyorum ben haftasonu tatil yaparken onlar işe gidiyor ve bende kat ve kat daha fazla çalışıyorlar... hepside üniv mezunu

68le atandim demeye utanir insan yani esin kusura bakmasindaben calismadan girdiğim sinavdan 72 aldim dusun calistimda nooldu 76 gsgsgsg. Yav tarih coğrafya yapamıyorum ben unutuyorum ama mat turkcem cok iyi. Maaslar gerçekten dusuk 4200 yapildi asgari ucret yuksek görünüyor ama degil dolar yukseldi euro yukseldi altin yukseldi☹ tek kisi calisanlara allah yardim etsin hic iyiye gitmiyoruz. Yani bana gore yonetim degissede sonuç degismeyecek. Insanin gözünü anca toprak doyurur yani gelende soyacak bence. Ben artik genc yuzler gormek istiyorum biktim yaslilarin savasmasindan

he oda cabası...
kurumda bi halt yapmayan sürekli izin alan ve almadığı zamanlarda çay kahve içen dedem nenem yaşnda insanlar var..........

Benim arkadaşım garsonluga başladı neden ellerinde yeterince öğretmen varmış adam evli ev gecindirecek gitti garsonluga başladı düşün yani... Rabbim sonumuzu hayır etsin inşallah adamlar ne hayallerle çalıştılar yıllarca emekli olunca yaparız diye diye hiç bişi yapmadılar şimdiyse emekli maaşı ev kiralarina yetmiyo benim babamda aynı adam başka başka işlerde calisiyo mecburen

daha iyimisin neoş ?
Çok geçmiş olsun kuzum daha iyi misin
İyiyim şimdi çok şükür. Bir anda oluyor. Bazen uzun sürüyor, bazen kısa ama kabus gibi bir şey. Magnezyumu normalde kramplar için veriyorlar. Ben de tam ne işe yaradığını bilmiyorum. Sormadım da. O ne verirse onu alıyorum sorgulamadan

Yazdıklarınızı içim acıyarak okudum. Dünden beri de kara kara düşünüyorum. Hala mizahını yapan var. Ben artık mizahını da yapamayacak kadar umutsuzluk ve karamsarlığa düştüm. Bizi de bizden sonrakileri de nasıl bir gelecek bekliyor zaten belli değildi. Artık üç gün sonrası bile öngörülebilir değil. Daha kötüsü olamaz dedikçe daha kötüsü oluyor

Bu da korkunç bir döngüye soktu gencinden yaşlısına herkesi. Orta yaş ve üzeri TikTok'ta sapıttı, gençler Instagram'da. Ne en ufak bir değer yargısı kaldı ne eğitimin/meslek sahibi olmanın kıymeti
Ya anam babam yaşında insanlar salak sacma hallere dusuyor para icin yuh diyorum gercekten, genclerde de durum vahim yani cok haklısın, kizlarin cogu soyunuk, her erkege 2 kiz düşüyor çoğu daha 15 16 yasinda kendi evine cikmis yazik ya, ben ilk telefonumu lisede zorla almistim simdiki hale bak

ben artık mama ve bez fiyatlarına bakamıorum...
2. çocuk düşüncesini rafa kaldırdım.... sanırım seneye parasını ödemeycem bozun diecem
Ani bir kararla yapma bunu. Geri dönüşü yok. Tekrar o tedaviyi çekmek çok çok zor olur. En azından bir sene daha dursun. Duruma göre karar verirsiniz.

ben artık mama ve bez fiyatlarına bakamıorum...
2. çocuk düşüncesini rafa kaldırdım.... sanırım seneye parasını ödemeycem bozun diecem

Bizde tüp bebek işini rafa kaldırsak mı diyoruz acaba. Sonra 2.5 senedir olmayan bebek bi anda kendi kendine mucize gibi olmayacak diyoruz. Seneye yapmaya kalksak fiyatları uçacak hiç yapamicaz. E şimdi yapsak ya o bebeğe yetemezsek? Zorlanırsak?
Of ki ne off.
Ne olacak halimiz kızlar ya

Bende hep olsaydi yetemeyecektik diyorum ☹☹ cok şükür kredinin 2 taksiti kaldi rahata erecegiz ama bu seferde her sey ates pahasi oldu. Bende mart gibi direk asilama düşünüyorum artik

Ben de aynı şeyleri düşünerek daha sonra girişmeyi planlıyordum bu işlere. Ama sonra durumlara bakıyorsun hiç daha iyiye gitmiyor ki her geçen gün daha kötü oluyo her şey. Şimdi yapmazsak ilerde daha da zorlanırız diye bir telaşla giriştik resmen. İnsan bugün herşey yarından daha ucuz diyip napıcanı şaşırıyor

Aynen.Amin amin
Bu kadar kısa sürede iki katı olması çok garip artık her şeyden kısma devri millet uzay çağında robotlarla bilimle uğraşırken biz git gide geri gidiyoruz.ekmeğin yağın eşyanın ucuzunu arar olduk
Keşke herkes senin gibi düşünse.ben ücretli öğretmen olarak çalıştığımda asgari ücret 1800 gibi bir şeydi ben 1600 alıyordum atanmış öğretmenlerle aynı saatlerde şartlarda ders verdim daha çok parada gözüm olmadı ama ücretli diye ötekileştirildim.oysa kurumdaki çoğu gevşek öğretmenden daha sevgi dolu ve ilgiliydim.eşitlik olmasa bile saygı olsun bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…