Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende hep olsaydi yetemeyecektik diyorum ☹☹ cok şükür kredinin 2 taksiti kaldi rahata erecegiz ama bu seferde her sey ates pahasi oldu. Bende mart gibi direk asilama düşünüyorum artik
Aynen öyle bezi var maması, sıfırdan herşey. bizimde hayalimiz öyleydi martta bi kredimiz bitiyodu o yuzden mart demiştik ama zam gelecek yapamayız diye bu sene görüşelim başlayalım dedik direk buda bizi zora sokacak birazcık. Valla hemşirem bazen diyorumki boşver cocugu, sen kendini gecindirebilecekmisin bide cocuk yapacaksın diyorum amaaa işteee olmadanda olmuyo

Ah aynen demin yukarı yazdım aynılarını

Valla şuan bizde onu konuşuyoruz acaba seneye mi denesek ama ben bian önce olsun istiyorum bencilce düşünüyorum
Ben de Katre_g gibi düşünüyorum bu konuda kızlar. Bugün yapmadığımız her şeyi yarın iyice yapamaz hale geleceğiz. Bir de maalesef yumurtalar için her ay bir kayıp. Gittikçe kaliteleri düşüyor yumurtalarımızın, sadece sayısı azalmıyor. Her ay attıklarımız en kalitelileri oluyormuş. Maalesef zaman biz kadınların aleyhine işliyor yani her bakımdan. O yüzden ne kadar erken o kadar iyi

İyi de kuzu geçtiğimiz haftalar da gittim fiyat aldım yine 10 bin tutuyo sadece transfer bide düşün ocakta gitcez mecbur iki katına çıkmış olacak dolar 17 yi gevti hadi şimdi müdahale ettiler 16 bucuga düştü ama sonra yine artacak

Malesef ülkemiz de herşey dolara endeksli herşeyi dışardan alıp temin ediyoruz

Ah aynen demin yukarı yazdım aynılarını

Valla şuan bizde onu konuşuyoruz acaba seneye mi denesek ama ben bian önce olsun istiyorum bencilce düşünüyorum
Yani bence ilaçların fiyatları bile dövizden yükseliyordur. Bu ilaçların hiçbirinin yerli olduğunu ya da yerli içerikle üretildiğini düşünmüyorum. Tabi herkesin kendi kararı ama benim bu kadar ani karar vermemdeki en önemli sebep ekonominin durumuydu. Çünkü belliki biz bu mereti yapıcaz yani, o şanslı kesimden değilizbiz de daha yeni kredi çekmiştik ama el mahkum diye giriştik. Eşime söylemeden anneme söyledim bu durumları. Annem sağolsun sıkıştığınız yerde ben de el atarım dedi. Önümüzdeki günlerde hatta destek çıkacak biraz. Başka şansı kalmıyo bazen insanın umarım sizlere de en uygun zamanda sürecinizi başlatabilirsiniz

Haklısın ama bu daha da kötüye gidecek gibi görünüyor tablo. Yani kalıcı olarak bir düzelme kısa ya da orta vadede biraz imkansız gibi

Yabancı dilin var mıydı hangi ülkede ne iş yapmayı düşünüyorsun? Bazen benimde aklıma geliyor ama büyük cesaret gerekiyor
Valla ne iş olursa yaparım napayım herifin beraber çalıştığı arkadaşının yeğeni gitmiş garsonluk yapıyormuş 4500 dolar almış ilk maaşı TL olarak karşılığını siz düşünün zaten maddi durumu toparlayana kadar ev imkanı falan da sunuyorlarmis meksika ya gitmiş o İngilizcem var ama üstüne düşmem gerek koreldim

Onu ben de yapıyorum ara ara. Bizim şirketin yurtdışı ayağı da var avrupada. Bazen gönderseler ulan keşke diyorum. Ama çok üst yönetimden biri tutmuyorsa seni kişisel olarak, gidemiyorsun
Çok iyiymiş aslında.. bakıyorum yurtdışında çalışan tanıdıklara o kdr rahatlar ki

Ah bulutum ah

Bu gece itibariyle benzine 69 krş
Motorine 1tl 13 krş zam geliyor.
Benzin die haber yayılıor..
Market raflarını siz düşünün....

16dan hesap edersek 72 bin lira neeee dilinde varmış süper inşallah hayırlısı olur Eşimin çalıştığı fabrikanında Meksika’da şubesi var.bir gün belki beni de yollarlar diyordu bensiz gideceksen gidemezsin diyordum
Bu gece itibariyle benzine 69 krş
Motorine 1tl 13 krş zam geliyor.
Benzin die haber yayılıor..
Market raflarını siz düşünün....
eşim arabayı binmeyi bıraktı servisle gidiyordu.artık hiç binmez durup durup benzine gaza zam yapıyorlar.kafaları yerinde mi acaba

Gitsin valla o izni aldıktan sonra senin gitmen daha kolay olur benim herifin de iş imkanı çok ama onun diplomasi olmadığı için olmuyo malesef

Zaten çocuk gece benimle yatıyor. Oda öylece duracak, sadece öğle uykularını uyursa uyur bir iki saat. Ev alınca, eşim de bugün olmazsa yarın alınacak, hergün fiyatlar artıyor, ne olacağı belli olmaz deyince aldık. Ama adam çocuk odası deyince cidden para hesabı bilmiyo, duvarındaki resimlere aksesuarlarına kadar. Yolda gidiyoruz, çocuk odasına avize bakıyo. Aklıma bile gelmez benim mesela.
DusunceBulutu Araba istiyordum, eşim kapıda dursa hiç kullanılmasa bile şu kadar masrafı var diye hesap yapıyodu, hiç araba almasak çok daha iyi olur, getirisi götürüsünden az, zaten mevsim kıs, ayda bir iki çıkıyorsan taksiyle çık falan diyodu, adamla topluca dalga geçtik, cimri bi araba almıyosun dedik ailecek ezdik damadı.
Adam haklı çıktı ya..

Senin koca çok değişik bir model bacım

Benim de olmuştu o, kalp krizi geçiriyorum sandım, öyle bi acı ya. İnsan ne olduğunu anlayana kadar zaten kalp krizi geçiriyo.
Öyledir, bazen ben de çözemiyorum, deli dahi mi desem, manyak mı desem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…