- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #213.121
AntenliYa anam babam yaşında insanlar salak sacma hallere dusuyor para icin yuh diyorum gercekten, genclerde de durum vahim yani cok haklısın, kizlarin cogu soyunuk, her erkege 2 kiz düşüyor çoğu daha 15 16 yasinda kendi evine cikmis yazik ya, ben ilk telefonumu lisede zorla almistim simdiki hale bak
Bende 31 olcam Şubat'taNurzfr cukulatam bir de bana doktorum hep şey dedi yumurtan az da olsa sperm sorunlu da olsa 35 yaşın üstündeki bir kadından her zaman daha fazla şansın var. cukulatam çuku sen zaten minnoştun galiba. Nurzfr nurcum sana da bilgilendirme olarak yazıyorum. Yaşın 30 üstüydü sanırım. Umarım kırıcı ya da üzücü görülmez bilgilendirmem N Neal in dediği gibi biz kadınların ahhh o yaş faktörü yok muğğ bunları da düşünüp +- hesaplamak gerekiyor işte ben de yazın 32 olucam. Ya daha çok deneme gerekirse diye korkutuyor insanı tabi
Bakıyorum, liseden mezun olup memur olanlar, hiç uğraşmadan hamile kalıp dört beş çocuk doğuranlar, yaşlanana kadar doktor yüzü görmeyenler şimdiki nesile eskiden herşey zordu, şimdi hayatınız çok kolay diyor. Sağlık imkanlarını düşünün, nasıl arttı. Ama herkes hasta, insanların ömrü güya uzadı, ama ilaçlarla yaşıyorlar. Tuhaf bir zaman dilimindeyiz. Yemeklerimizin çeşidi arttı ama ağzımızın tadı yok.Bende 31 olcam Şubat'tatabi canım biyoljik saat diye bişi var doğurganlık yaşı bosuma koymuo adamlar ama napak elden bişi gelmiyo
Ben bir yerim yırtıldı da iç kanama geçiriyorum herhalde diye biraz ileri seviye bir teşhis koydum kendime. Çok kötü oluyor ama yaBenim de olmuştu o, kalp krizi geçiriyorum sandım, öyle bi acı ya. İnsan ne olduğunu anlayana kadar zaten kalp krizi geçiriyo.
Öyledir, bazen ben de çözemiyorum, deli dahi mi desem, manyak mı desem.
Yeri bol da, paşam daha fazlasını istiyor.Ben bir yerim yırtıldı da iç kanama geçiriyorum herhalde diye biraz ileri seviye bir teşhis koydum kendime. Çok kötü oluyor ama yaDua ediyorum baş aşağı dönsün artık diye. Yer mi bulamıyor diyeceğim ama öyle olsa bu kadar hareket de edemezdi herhalde :/
Belki o da ne olduğunun pek farkında değildir
Benim bir arkadaşım amuda kalkıyordu bebek ters dönsün diye. Son iki hafta kala mı ne dönmüştüYeri bol da, paşam daha fazlasını istiyor.Benim o kadar kistim olmasına rağmen yer bulmuştu, seninki mi bulamayacak.
Çikolata yeyince dönüyodu sadece. Ayrıntılı ultrasonda dönmeyince doktor git bi çikolata ye öyle gel demişti.Benim bir arkadaşım amuda kalkıyordu bebek ters dönsün diye. Son iki hafta kala mı ne dönmüştü
Ne kdr da doğru dedinBakıyorum, liseden mezun olup memur olanlar, hiç uğraşmadan hamile kalıp dört beş çocuk doğuranlar, yaşlanana kadar doktor yüzü görmeyenler şimdiki nesile eskiden herşey zordu, şimdi hayatınız çok kolay diyor. Sağlık imkanlarını düşünün, nasıl arttı. Ama herkes hasta, insanların ömrü güya uzadı, ama ilaçlarla yaşıyorlar. Tuhaf bir zaman dilimindeyiz. Yemeklerimizin çeşidi arttı ama ağzımızın tadı yok.
Nasip bakalım.eşimin üni diploması yok.işten işe değişiyor demekki .ülkemizde kıymeti bilinmeyen bir çok iş yurtdışında değer görüyor.daha doğrusu oradakiler çalışanların haklarını doğru düzgün veriyor darısı bizim ülkeyeGitsin valla o izni aldıktan sonra senin gitmen daha kolay olur benim herifin de iş imkanı çok ama onun diplomasi olmadığı için olmuyo malesef
En son yaklasik 3 hafta once baktirmstk ultrasonla, anne karniyla aynı çıkmıştı, o sebeple doktor şimdilik takip edelim 3hafta sonra bi daha bakalim kalcayla birlikte dedi bsy vermedi. 10ve uzerinde sanıyorum mudahale olabiliyor ama bizim 9 çıkmıştı. Persembe ölçüm için gidecegiz tekrar. Ağrısı oluyor mu hic bilmyrm agladigi oluyor tabii ama normal aglamalardir herhalde onunla ilgili bsy değildir diye umut ediyorumA101’e askılıklı 4 raflı 3 kapaklı dolap gelmişti 4 ay önce olması lazım 350 liraydı kız için aldık.gayet kullanışlı büyüyünce de kullanır.yatağı da öyle ucuza getirmeyi planlıyoruz.halısını duvarını tülünü süslü tutarım diye düşünüyorum diğer türlü çok pahalıya gelecek..her geçen gün fiyatlar artıyor aynı dolap geçen yine geldi 550 600 gibi bir şeydi.
Sizede geçmiş olsun doğunca geçer diye düşünmüştüm ilaç falan kullanıyor musunuz ağrısı oluyor mu miniğin
Bende oyle diyorum valla su durumlari gorunce, biz surunduk oda surunecek diye düşünüyorum sonrada vazgeciyorumAynen öyle bezi var maması, sıfırdan herşey.bizimde hayalimiz öyleydi martta bi kredimiz bitiyodu o yuzden mart demiştik ama zam gelecek yapamayız diye bu sene görüşelim başlayalım dedik direk buda bizi zora sokacak birazcık. Valla hemşirem bazen diyorumki boşver cocugu, sen kendini gecindirebilecekmisin bide cocuk yapacaksın diyorum amaaa işteee olmadanda olmuyo
3 ayda bir kapanmasin diye kontör yukluyordu babamAntenli
Çağrı atarak anlaşırdık, her grupta son kontörüyle çağrı atanın telefonunu açan bi dangalak vardı.
Dun 89 tl ye aldim bundan 2 tane mecbur stok yaptik1 ya da 2 ay önceydi herhalde size ayçiçek yağı stokladım demiştim. 4 ltlik yudum ayçiçek yağını 65 tl ye alıp stoklamıştım. Şimdi instagramda karşıma reklam çıktı fiyata bakın. Markayı da hiç duymadım. Meraktan 4 lt lik yudum ayçiçek yağının fiyatına baktım 120 tele olmuş. %100 nasıl artabilir yaaa
Stokçuluk foreverBende oyle diyorum valla su durumlari gorunce, biz surunduk oda surunecek diye düşünüyorum sonrada vazgeciyorum
3 ayda bir kapanmasin diye kontör yukluyordu babam
Dun 89 tl ye aldim bundan 2 tane mecbur stok yaptik
Kizlar nabersiniz. Bebisler nasil?? Dogurmadim daha ocak sonu kismetse. Son aya girdim cok yorucu gecio. Hep kosturmaca. Sizden ne var ne yok. Terk eylemis degilim sizi arada aslinda girip bakiyorum yeni bebek veya hamile haberi var mi diye ama sizin gundemler cok farkli oluyo anlayamiyorum tabiSaron Doğurdun mu ne ettin de terk-i diyar ettin?
@Balkiz94 Nörüyon?
@anonimbirbayan Neredesin? Her şey yolunda mı?
Miss Bride Nettin gelin gız? Cinsel seks çalışmalarına başladınız mı?
cukulatam Ne zaman dönüyorsun İstanbul'a?
Baya olmuş bakınalı.inşallah geçmiştir.en son artmamış durmuştur yada küçülmüştür belkiEn son yaklasik 3 hafta once baktirmstk ultrasonla, anne karniyla aynı çıkmıştı, o sebeple doktor şimdilik takip edelim 3hafta sonra bi daha bakalim kalcayla birlikte dedi bsy vermedi. 10ve uzerinde sanıyorum mudahale olabiliyor ama bizim 9 çıkmıştı. Persembe ölçüm için gidecegiz tekrar. Ağrısı oluyor mu hic bilmyrm agladigi oluyor tabii ama normal aglamalardir herhalde onunla ilgili bsy değildir diye umut ediyorum
Valla enişte doğru demiş boşa linç etmişsiniz adamcağızı.eşim arabaya binmeyi bırakınca araba bozuldu.ben bu kadar masraflı bir şey hayatımda görmedim ne yapcan arabayı boşver.bizimkinin sık bozulmasını geçtim şimdi bir de benzine gaza zam oldu hiç binilmiyor.doğru demiş kışın çıkılmıyor ki hastaneye sağlık ocağına gidiyoruz bir de 40 çıkarmaya bineceğiz.doğurana kadar motorsikletle geziyorduk şimdi bebede var o da rafa kalktı .bebek arabasıyla artık tabana kuvvetZaten çocuk gece benimle yatıyor. Oda öylece duracak, sadece öğle uykularını uyursa uyur bir iki saat. Ev alınca, eşim de bugün olmazsa yarın alınacak, hergün fiyatlar artıyor, ne olacağı belli olmaz deyince aldık. Ama adam çocuk odası deyince cidden para hesabı bilmiyo, duvarındaki resimlere aksesuarlarına kadar. Yolda gidiyoruz, çocuk odasına avize bakıyo. Aklıma bile gelmez benim mesela.
DusunceBulutu Araba istiyordum, eşim kapıda dursa hiç kullanılmasa bile şu kadar masrafı var diye hesap yapıyodu, hiç araba almasak çok daha iyi olur, getirisi götürüsünden az, zaten mevsim kıs, ayda bir iki çıkıyorsan taksiyle çık falan diyodu, adamla topluca dalga geçtik, cimri bi araba almıyosun dedik ailecek ezdik damadı.
Adam haklı çıktı ya..
Canım hoş geldin. Tatlı yorgunluk seninki Allah bize de versinKizlar nabersiniz. Bebisler nasil?? Dogurmadim daha ocak sonu kismetse. Son aya girdim cok yorucu gecio. Hep kosturmaca. Sizden ne var ne yok. Terk eylemis degilim sizi arada aslinda girip bakiyorum yeni bebek veya hamile haberi var mi diye ama sizin gundemler cok farkli oluyo anlayamiyorum tabi
Bal0ncuk kusme anam niye kusme kusum. Kiscen nasil iyice tatli zamanlqri geldi onun simdi
Sağolsunlar, 100 kontörBende oyle diyorum valla su durumlari gorunce, biz surunduk oda surunecek diye düşünüyorum sonrada vazgeciyorum
3 ayda bir kapanmasin diye kontör yukluyordu babam
Dun 89 tl ye aldim bundan 2 tane mecbur stok yaptik
Dünyaları kurtaracağız kısmetse. Sen gelince yaz yine de. Castin gibi bize bir hi bile demeden gitmeKizlar nabersiniz. Bebisler nasil?? Dogurmadim daha ocak sonu kismetse. Son aya girdim cok yorucu gecio. Hep kosturmaca. Sizden ne var ne yok. Terk eylemis degilim sizi arada aslinda girip bakiyorum yeni bebek veya hamile haberi var mi diye ama sizin gundemler cok farkli oluyo anlayamiyorum tabi
Bal0ncuk kusme anam niye kusme kusum. Kiscen nasil iyice tatli zamanlqri geldi onun simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?