Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben 1 ay önce bahçeci ile görüştüğümde diğer her yer gibi 12 bin tl idi fiyatı. Şimdi bir başlık açmışlar bahçeci bursa da 2022 fiyatı 17bin tl imiş istanbulda daha da yükseltmiş olabilirler

Canım hoş geldin. Tatlı yorgunluk seninki Allah bize de versin biz forumda kalan son 3-5 unhamileden dolayı mecburen başka şeyler konuşmaya başladık
Insallah en en kisa zamanda sizlerin de guzel haberlerini aliriz.
Bir ara yas konusu konusulmus. Lutfen ama lutfen bu yas konusuna takilmayin. Ben 40 yasinda hamile kaldim. Ilk cocugumu 32 yasinda dogurdum. Daha da cok ornek var. Vucudunuza ve kendinize guvenin. 31, 31, 35 yaslar ve sonrasi da hicbir sey degil. Hele 30lu yaslar artik eskinon 20leri. Erkeklerde bu hic konusulmazken kadinlara hep gec kalmis muamelesi yapilmasinin artik bilimsel degil cinsiyetci oldugunu dusunmeye basladim. Erkeginki de bir hucre kadininki de neden farkli olsun?? Beslenmenize ve moralinize dikkat edin. Kafa cok onemli. Bebek dogru zamani bekliyor. Siz denemekten vazgecmeyin. Opuyorum herkesi

Onlarn kafa yerindemi bilmiorm ama bizim aklımızı aldıkları kesin

Senin koca çok değişik bir model bacım
Ya

Neoş senin bulamadığın yeri bulur o merak etme gerekirse seni delik deşik eder ama bulur

Seni gidi stokçu.. Arayp şikayet edecem

Dayloş peki doğumda veya doğumdan sonraki kontrolde ne dediler?
Tmm vr.. Anne karnından beri var ki normalde doğuma kdar düzelirdi..
Tmm bu düzelmeyen ama nasıl bir süreç işlenir vs demedilermi?

Ablaaaaaa küserim ben
Nerdesn sen bakeym... Biz etiketlemessen geleceğin yk
Hiç özlemiosn bizi

Dolar endeksli kuzum malesef
En cokta tüp bebek yaptıracak olanlara üzülüorm
Katroş kaçırdım mı bilmiorm ama aramadılarmı?

Kizlar kizlar öleemmii yanaklaeinizdan öpem mi
Öpme...... Det...

Aynen öyle

Yaw ne unutcam askolsun benim ilk gozagrilqrimsiniz. Ama bizim 2022 ocak analari da geveze. Olaylar hizli gelisio yakalamaya calisiyorum, sizin gundem apyari ondan. Ama sizi guncellerim gelismelerden. Arada size girip bakiyorum sinsirellq gibi ama farketmiyosunuzdur

Yok beybim kaçırmadın. İlk gün aramışlardı döllendi diye. Sonra gün aşırı arıyorlarmış. bugüne denk geliyor yani. Ne kadar bir embriyoya bel bağlayamam desem de insan bağlıyormuş. Umut olmasa biz neye yararız zaten şimdi telefonun başında çaresiz bekliyorum bugün arayıp 3. Güne geldi deseler de 5. Güne gideceğinin garantisi yok tam bir survivor yaşıyorum şu sıralar tek duam 5. Güne gidemeyecekse bu minnoş ve transfer olamayacaksam, 3. Güne de gidemesin de son dakika hayal kırıklığı yaşamayalım

Bu kız ne dilediğine dikkat etmeyi öğrememedi gitti. En son amh'ım düşük çıksın da bari rapor çıksın dediğinde tuttu o duan. Hayırlı bir şey geçir şu kafadan Allam ya cık cık
3. güne giden embriyo kötü bile olsa belki toparlayacak. Sen böyle dersen geri kaçarsa netçez? Olumlu konuş olumlu. Olumsuz kelimelerle yanlış sinyaller gönderme embriyoya. Çoocuğunuz o sizin

Analar gruplarında ne varmış ne ne? Ben arada göz ucuyla bakayım diyorum "Amanıııım" diyip kaçıyorum. Deprasyon dolu iç karartıcılı şeyler. Sonra herkes birbirinin olumsuz gidişatından etkileniyor. Burası öyle mi? Kan, gözyaşı, entrika... Kan yok, pardon. Ayçiçek yağı var, görümce/kaynana terörü var, şarkılı türkülü motivasyon var. Var oğlu var. Her telden çalıyoruz. Bir de T Tamam bize kitap okuma gazı verecekti ama herhalde baktı ki biz ona okumayı bıraktıracağız, kaçtı

Hahahahhahaha alemsin Nealişko
Yok ya bir ara bdvye uçtum da ahhshs
Nasilsin

Hahahahhahaha alemsin Nealişko
Yok ya bir ara bdvye uçtum da ahhshs
Nasilsin
Bdv analar grubundan daha sakat. Her yol var. Okurken tövbe çekmiyor musun içinden

İyyiz iyyiz çok şükür. Dün akşam, 1,5 yıl önce yarım bıraktığım kitaba kaldığım yerden devam ettim inanmazsın. Neyse ki okumayı unutmamışım ahshsjjs Heceleyerek okuyabiliyorum

Ay sorma ne hayatlar var ve ne salaklar var diyorum ahsjdkdldd

Hangi kitap
Arada ferfecire de uğra, okuyanları görünce bi kendine geliyorsun.

Nie abla bizde hee telden var
Gebe var, doğuran var, tüpçü var, doğal bekleyen var, siyaset var, kaynana dedikodusu var, koca dedikodusu var
Neyimizi beğenmednn

Heee evet ilk gnden snra 3. Ve 5. Gnler arıolar doğru... Ben dünü nie 3. Gn die heeapladm onuda bilmiorm.. Hayatı cok ilerde yaşıorm artk

Yok be yavrum. Ben oyle etkilenmeli seylerle ilgilenmiyorum. Hic sevmem.negqtiflik. Biz toplu halde onu aldim bunu buldum derken toplu halde ocagimiza incir agaci diktik Trendyol e bebek linki goresim yok artik

Ya burdaki goygoyu bilmem mi gecelerce kikirdedik de yakalayamiyorum iste

Kitap okuma gazi cok guzel olurdu ama ben 1. Satirda uyuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…