- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #213.141
InsallahhhhBaya olmuş bakınalı.inşallah geçmiştir.en son artmamış durmuştur yada küçülmüştür belkiGidince haber verirsin bize de
Insallah en en kisa zamanda sizlerin de guzel haberlerini aliriz.Canım hoş geldin. Tatlı yorgunluk seninki Allah bize de versinbiz forumda kalan son 3-5 unhamileden dolayı mecburen başka şeyler konuşmaya başladık
Onlarn kafa yerindemi bilmiorm ama bizim aklımızı aldıkları kesin16dan hesap edersek 72 bin lira neeeedilinde varmış süper inşallah hayırlısı olur Eşimin çalıştığı fabrikanında Meksika’da şubesi var.bir gün belki beni de yollarlar diyordu bensiz gideceksen gidemezsin diyordum
eşim arabayı binmeyi bıraktı servisle gidiyordu.artık hiç binmez durup durup benzine gaza zam yapıyorlar.kafaları yerinde mi acaba
YaSenin koca çok değişik bir model bacım
Neoş senin bulamadığın yeri bulur o merak etmeBen bir yerim yırtıldı da iç kanama geçiriyorum herhalde diye biraz ileri seviye bir teşhis koydum kendime. Çok kötü oluyor ama yaDua ediyorum baş aşağı dönsün artık diye. Yer mi bulamıyor diyeceğim ama öyle olsa bu kadar hareket de edemezdi herhalde :/
Belki o da ne olduğunun pek farkında değildir
Seni gidi stokçu.. Arayp şikayet edecem1 ya da 2 ay önceydi herhalde size ayçiçek yağı stokladım demiştim. 4 ltlik yudum ayçiçek yağını 65 tl ye alıp stoklamıştım. Şimdi instagramda karşıma reklam çıktı fiyata bakın. Markayı da hiç duymadım. Meraktan 4 lt lik yudum ayçiçek yağının fiyatına baktım 120 tele olmuş. %100 nasıl artabilir yaaa
Dayloş peki doğumda veya doğumdan sonraki kontrolde ne dediler?En son yaklasik 3 hafta once baktirmstk ultrasonla, anne karniyla aynı çıkmıştı, o sebeple doktor şimdilik takip edelim 3hafta sonra bi daha bakalim kalcayla birlikte dedi bsy vermedi. 10ve uzerinde sanıyorum mudahale olabiliyor ama bizim 9 çıkmıştı. Persembe ölçüm için gidecegiz tekrar. Ağrısı oluyor mu hic bilmyrm agladigi oluyor tabii ama normal aglamalardir herhalde onunla ilgili bsy değildir diye umut ediyorum
Ablaaaaaa küserim benKizlar nabersiniz. Bebisler nasil?? Dogurmadim daha ocak sonu kismetse. Son aya girdim cok yorucu gecio. Hep kosturmaca. Sizden ne var ne yok. Terk eylemis degilim sizi arada aslinda girip bakiyorum yeni bebek veya hamile haberi var mi diye ama sizin gundemler cok farkli oluyo anlayamiyorum tabi
Bal0ncuk kusme anam niye kusme kusum. Kiscen nasil iyice tatli zamanlqri geldi onun simdi
Dolar endeksli kuzumKızlar ben 1 ay önce bahçeci ile görüştüğümde diğer her yer gibi 12 bin tl idi fiyatı. Şimdi bir başlık açmışlar bahçeci bursa da 2022 fiyatı 17bin tl imişistanbulda daha da yükseltmiş olabilirler
Öpme...... Det...Kizlar kizlar öleemmii yanaklaeinizdan öpem mi
Aynen öyleOnlarn kafa yerindemi bilmiorm ama bizim aklımızı aldıkları kesin
Ya
Neoş senin bulamadığın yeri bulur o merak etmegerekirse seni delik deşik eder ama bulur
Seni gidi stokçu.. Arayp şikayet edecem
Dayloş peki doğumda veya doğumdan sonraki kontrolde ne dediler?
Tmm vr.. Anne karnından beri var ki normalde doğuma kdar düzelirdi..
Tmm bu düzelmeyen ama nasıl bir süreç işlenir vs demedilermi?
Ablaaaaaa küserim ben
Nerdesn sen bakeym... Biz etiketlemessen geleceğin yk
Hiç özlemiosn bizi
Dolar endeksli kuzummalesef
En cokta tüp bebek yaptıracak olanlara üzülüorm
Katroş kaçırdım mı bilmiorm ama aramadılarmı?
Öpme...... Det...
Nerde o eski uyuyan bulutGünaydın
Onlarn kafa yerindemi bilmiorm ama bizim aklımızı aldıkları kesin
Ya
Neoş senin bulamadığın yeri bulur o merak etmegerekirse seni delik deşik eder ama bulur
Ablaaaaaa küserim ben
Hiç özlemiosn bizi
Öpme...... Det...
Yok beybim kaçırmadın. İlk gün aramışlardı döllendi diye. Sonra gün aşırı arıyorlarmış. bugüne denk geliyor yani. Ne kadar bir embriyoya bel bağlayamam desem de insan bağlıyormuş. Umut olmasa biz neye yararız zatenOnlarn kafa yerindemi bilmiorm ama bizim aklımızı aldıkları kesin
Ya
Ablaaaaaa küserim ben
Hiç özlemiosn bizi
Öpme...... Det...
Bu kız ne dilediğine dikkat etmeyi öğrememedi gitti. En son amh'ım düşük çıksın da bari rapor çıksın dediğinde tuttu o duan. Hayırlı bir şey geçir şu kafadan Allam ya cık cıkYok beybim kaçırmadın. İlk gün aramışlardı döllendi diye. Sonra gün aşırı arıyorlarmış. bugüne denk geliyor yani. Ne kadar bir embriyoya bel bağlayamam desem de insan bağlıyormuş. Umut olmasa biz neye yararız zatenşimdi telefonun başında çaresiz bekliyorum bugün arayıp 3. Güne geldi deseler de 5. Güne gideceğinin garantisi yok tam bir survivor yaşıyorum şu sıralar tek duam 5. Güne gidemeyecekse bu minnoş ve transfer olamayacaksam, 3. Güne de gidemesin de son dakika hayal kırıklığı yaşamayalım
Analar gruplarında ne varmış ne ne? Ben arada göz ucuyla bakayım diyorum "Amanıııım" diyip kaçıyorum. Deprasyon dolu iç karartıcılı şeyler. Sonra herkes birbirinin olumsuz gidişatından etkileniyor. Burası öyle mi? Kan, gözyaşı, entrika... Kan yok, pardon. Ayçiçek yağı var, görümce/kaynana terörü var, şarkılı türkülü motivasyon var. Var oğlu var. Her telden çalıyoruz. Bir de T Tamam bize kitap okuma gazı verecekti ama herhalde baktı ki biz ona okumayı bıraktıracağız, kaçtıYaw ne unutcam askolsun benim ilk gozagrilqrimsiniz. Ama bizim 2022 ocak analari da geveze. Olaylar hizli gelisio yakalamaya calisiyorum, sizin gundem apyari ondan. Ama sizi guncellerim gelismelerden. Arada size girip bakiyorum sinsirellq gibi ama farketmiyosunuzdur
Hahahahhahaha alemsin NealişkoAnalar gruplarında ne varmış ne ne? Ben arada göz ucuyla bakayım diyorum "Amanıııım" diyip kaçıyorum. Deprasyon dolu iç karartıcılı şeyler. Sonra herkes birbirinin olumsuz gidişatından etkileniyor. Burası öyle mi? Kan, gözyaşı, entrika... Kan yok, pardon. Ayçiçek yağı var, görümce/kaynana terörü var, şarkılı türkülü motivasyon var. Var oğlu var. Her telden çalıyoruz. Bir de T Tamam bize kitap okuma gazı verecekti ama herhalde baktı ki biz ona okumayı bıraktıracağız, kaçtı
Bdv analar grubundan daha sakat. Her yol var. Okurken tövbe çekmiyor musun içindenHahahahhahaha alemsin Nealişko
Yok ya bir ara bdvye uçtum da ahhshs
Nasilsin
Ay sorma ne hayatlar var ve ne salaklar var diyorum ahsjdkdlddBdv analar grubundan daha sakat. Her yol var. Okurken tövbe çekmiyor musun içinden
İyyiz iyyiz çok şükür. Dün akşam, 1,5 yıl önce yarım bıraktığım kitaba kaldığım yerden devam ettim inanmazsın. Neyse ki okumayı unutmamışım ahshsjjs Heceleyerek okuyabiliyorum
Nie abla bizde hee telden varYaw ne unutcam askolsun benim ilk gozagrilqrimsiniz. Ama bizim 2022 ocak analari da geveze. Olaylar hizli gelisio yakalamaya calisiyorum, sizin gundem apyari ondan. Ama sizi guncellerim gelismelerden. Arada size girip bakiyorum sinsirellq gibi ama farketmiyosunuzdur
Heee evet ilk gnden snra 3. Ve 5. Gnler arıolar doğru... Ben dünü nie 3. Gn die heeapladm onuda bilmiorm.. Hayatı cok ilerde yaşıorm artkYok beybim kaçırmadın. İlk gün aramışlardı döllendi diye. Sonra gün aşırı arıyorlarmış. bugüne denk geliyor yani. Ne kadar bir embriyoya bel bağlayamam desem de insan bağlıyormuş. Umut olmasa biz neye yararız zatenşimdi telefonun başında çaresiz bekliyorum bugün arayıp 3. Güne geldi deseler de 5. Güne gideceğinin garantisi yok tam bir survivor yaşıyorum şu sıralar tek duam 5. Güne gidemeyecekse bu minnoş ve transfer olamayacaksam, 3. Güne de gidemesin de son dakika hayal kırıklığı yaşamayalım
Yok be yavrum. Ben oyle etkilenmeli seylerle ilgilenmiyorum. Hic sevmem.negqtiflik. Biz toplu halde onu aldim bunu buldum derken toplu halde ocagimiza incir agaci diktikAnalar gruplarında ne varmış ne ne? Ben arada göz ucuyla bakayım diyorum "Amanıııım" diyip kaçıyorum. Deprasyon dolu iç karartıcılı şeyler. Sonra herkes birbirinin olumsuz gidişatından etkileniyor. Burası öyle mi? Kan, gözyaşı, entrika... Kan yok, pardon. Ayçiçek yağı var, görümce/kaynana terörü var, şarkılı türkülü motivasyon var. Var oğlu var. Her telden çalıyoruz. Bir de T Tamam bize kitap okuma gazı verecekti ama herhalde baktı ki biz ona okumayı bıraktıracağız, kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?