Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Konu basliklari cok cazip Lakin bende is yok. Hakim olamiyorum mevzulara. Kizi doguram dedikodu cok olur bende o zaman gelirim

Ay sorma ne hayatlar var ve ne salaklar var diyorum ahsjdkdldd

Hangi kitap
Arada ferfecire de uğra, okuyanları görünce bi kendine geliyorsun.
Sabahattin Ali'nin Kuyucaklı Yusuf'u
Oraya arada çaktırmadan bakıyorum da hunharca okuyorlar. Kendimi rezil edemem oralarda. Ben kitap okuma listemi tutardım be. Metroda, otobüste ayakta kitap okurdum. Bu hallere mi düşecektim püü yazıklar olsun bana

He ya bir de o yönü var. Normalde almayacağın şeyi aklına sokuyorlar. Bir gece ansızın kendini "Şifonyere yeni kulp mu alsam" diye düşünürken bulabilirsin
Konu basliklari cok cazip Lakin bende is yok. Hakim olamiyorum mevzulara. Kizi doguram dedikodu cok olur bende o zaman gelirim
Doğur gel de kim "Emiyor mu? Sütün var mı?" diyor, kim "Kaç kilo verdin, kaçı kaldı?" diyor bilelim bunları. Arkalarından saydırmamız lazım. Mühimli mevzular

Kuyucaklı Yusuf güzeldi ben de Kasım ayında okumuştum.
Kız yapma böyle ben de hamile kalırsam böyle mi olacam diye düşündüm su an
Gel gel rezil olmazsın.
Günde 10 sayfa okumaya çalıs bak artıyor sonra isteğin ben öyle oluyorum

Videoya çok güldüm. Ya kitap tanıtırken bari bu hataya düşme
Adam mezarında ters döne döne bir hal oldu.

2020 yazında haziran açılımıyla birlikte bırakmışım okumayı. Hamilelikten çoook önce yani. Kitabı bilerek ortalıktan kaldırmadım. Gözümünde önünde durursa belki alır okurum dedim. Koltuktan sehpaya, oradan masaya, oradan geri koltuğa taşıya taşıya kitap harap oldu, yine de elim gitmedi. Son bir aydır falan takmıştım kafaya. Bir sayfacık okusam gerisi gelecek biliyorum ama bir türlü olmuyordu. Dün akşam dedim ki oku o bir sayfayı. Sonra bir baktım 16 sayfa okumuşum. Kendimi bir kitap bitirmiş gibi hissediyorum, öyle mutlu oldum yeniden başlayabildiğime. İnşallah devamını da getirebilirim çünkü cidden çok seviyorum. Çok okuyorum diye evi de doldurmuşum bir de. Hiç okunmayı bekleyen bu kadar çok kitabım olmamıştı

Çok sevindim inşallah devamı gelir, senden ayda 7-10 kitap bildirimleri bekliyoruz

Kızlar aradılar 3. Günde gelişim beklenen gibiymiş. Embriyolog "önemli olan 3 basamağımız vardı atlattı, şu an için gelişimi gayet güzel" dedi. Pazartesi günü 11.30a transfer randevusu oluşturdular. 5. Güne gidişinde bir sorun olursa pazartesi sabah erkenden arayacaklarmış transfer iptali için

Yiaaaaa
İptal miptal yok kardeşim öyle şeyleri dile getirmiyoruz. Git tükür çabuk koş püü bir daha da deme öyle şeyler. Aç bunu dinle. Sana ev ödevi

Yiaaaaa
İptal miptal yok kardeşim öyle şeyleri dile getirmiyoruz. Git tükür çabuk koş püü bir daha da deme öyle şeyler. Aç bunu dinle. Sana ev ödevi
Benim de bir keyfim yerine gelmedi, neşelenmedim desem yalan olur ama kendimi çok yükseltip sonra tepeden de düşmek istemiyorum inş güzel olur yüzümde anlamsız bir tebessüm oluştu.

N Neal Bal0ncuk Nurzfr iptal olmayacağını ümit ederek birşeyler sorayım. kızlar bu süreçte önereceğiniz bir şey var mı transfere kadar ya da transferle birlikte. Yükseğe uzanmama, ağır kaldırmama gibi şeyleri biliyorum ama mesela beslenme konusunda öneri olabilir? Sizlerin özellikle hazırlık için tükettiği bir besin var mıydı?

Bir de bu embriyolar galiba en zor 3. Günden 5. Güne gidiyor. Neden 5e gitmekte zorlandığına dair bir bilginiz var mı? Ben internetten bakındım ama bir şey öğrenemedim. Labarotuvar mı önemli mesela burda 5. Güne gitmesi için en çok?

Lab. Başndan sonuna kdar önemli
Döllenmede bile...
İlk 3 gn sperm sonrası yumurta kalitesitle alakalı cnm..
Ben avokado ceviz ve özellikle kabak çekirdeği tüketmiştm.. Ha bide kurusu kayısı kabızlıık için

Ya yüksek yüksek hayaller kurma tabii ama ümit et. Umut güzel şey. Hem elinde tutunacak güzel bir dal var. Ortada hiçbir şey yokken boş boş ümit edecek değilsin şu durumda

Ben de avokado haftada birkaç gün yarım yedim. Tam yemeyin diyorlar neden bilmiyorum. Hatta buna hala devam ediyorum. Her aşamada çok faydalı. Bir de her gün bir tane haşlanmış yumurta, bir avuç çiğ badem, çiğ fındık, çiğ ceviz karışımı yedim mutlaka. Bunlara da transferden sonra devam ettim. Nar tüketme artık. O kanı sulandırdığı için transfer sonrası önerilmiyor. Çikolata yeme bir süre. Bu da rahim kasılmalarını tetikliyormuş diye okumuştum. İnşallah hamilelik oluşup ilerleyince yersin yine. Her gün taze meyve tükettim. Kabızlık eğilimin varsa tam buğday ekmeği yersin, beyaz ekmek ve karbonhidrat fazla tüketme o ilk süreçte. Az az sık sık bol su iç. Su çok önemli her aşamasında
Bunu hiç bilmiyorum. Laboratuvar be embriyolog zaten en kilit noktası. Orası işin mutfağı ama 3-5 ayrımını belirleyen ne ben hiç görmedim, duymadım, denk gelmediö

Lab başından sonuna kadar önemli ve ilk evreler spermle ilgili diye biliyorum tam net bı bilgim yok yanlış bilgi vermiyim.. hergun bı bardak süt içtim bı yumurta yedim avokado tükettim çiğ kabak çekirdeği tükettim daha doğrusu kavrulmamis kuruyemişler den tukettim kabız olmamak için özellikle kuru kayısı sabah aç karnına tükettim ılık suyla beraber

Ahahha tabi eskiden hatırlar mısın bilmiyorum burda whitewings vardı nicki farklı su an geçen ay 11 kitap okuyarak birinci oldu topikte
He biliyom Eleadora Ara ara kendisini anıyoruz Oh maşallah. Benden mümkün değil o kadar çıkmaz. Dün 16 sayfa okudum diye önümüzdeki bir ay bunu kutlarım ahshjdjd Eski halime de dönebilir miyim bilmem ama o zaman bile ayda 2 kitap falan okuyordum işte ortalama

Avakado
Çiğ badem
Kuru kayısı
Kabak çekirdeğini çiğ nasıl buluyosunuz ya ben marketlerde hep kavrulmuş görüyorum. Şimdi de baktım markette sadece kavrulmuş vardı. Tuzsuz kavrulmuş kabak çekirdeği aldım ben de kavrulmuş yesem olma mı

Ben kuruyemiş satan yerlerden bulmuştum

Hahahah Neal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…