Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 kitap deyip geçme yılda 24 kitap yapar

Guzel şeyler dusunsene kizim ya allah allah laflara bak

Ben 25’im kuzu kafam o kadar karmaşıkkiiii bilmiyorum bi gidip görüşmem lazım kesin kararı verebilmek için

Bulmqdim mi saniyosun Bebise aldigimiz takimin sifonyer kulplari ayni renk guzel gelmedi gozume ama boyicam almicam

Kabak çekirdeğini aramadım hiç. Eşim sürekli kavrulmuşunu alıyor. Ben de ara ara ondan yiyordum ama ceviz, badem ve fındığın çiğ olanını kuruyemişçilerde de markette de bulabilirsin. Bahçeden ve Tadım'ın var. Niye kavrulmamış yememiz gerekiyor onu ben de bilmiyorum. Hiç de sorgulamadım. Gerçek bir koyunum
2 kitap deyip geçme yılda 24 kitap yapar
Helö Pollyanna. Doğru dedin he. 1,5 senede bir kitaptan, ayda ikiye dönmem ne kadar zamanımı alacak bakalım
Ben 25’im kuzu kafam o kadar karmaşıkkiiii bilmiyorum bi gidip görüşmem lazım kesin kararı verebilmek için
En temiz yolu bu bence de. Bir görüşün bakalım. Alabildin mi randevu?
Derim Kizlardan derim hem bende 2 tane olcak kismetse. Ablamiz da var ya
Peşin peşin de söylüyor
Bulmqdim mi saniyosun Bebise aldigimiz takimin sifonyer kulplari ayni renk guzel gelmedi gozume ama boyicam almicam
Hahahaahhshs neden şaşırmadım ki acaba hiç

Aynen askom uslu olurlarsa odul olarak sari seron alabilirler sen nasil oldun gectimi agrin
Hak etsinler öyle. Şimdilik iyiyim. Ara ara kaburgamı hatırlayıp kafa atıyor ama tekrar o kramp olayı olmadı dün sabahtan beri. İnşallah olmaz. Kendisiyle konuşmaya başladım. "Çıkışlar aşşaaaadan. Sen kafayı oraya çevir" diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…