- 20 Mayıs 2019
- 8.876
- 47.369
- 548
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #213.181
2 kitap deyip geçme yılda 24 kitap yaparHe biliyomEleadora Ara ara kendisini anıyoruz Oh maşallah. Benden mümkün değil o kadar çıkmaz. Dün 16 sayfa okudum diye önümüzdeki bir ay bunu kutlarım ahshjdjd Eski halime de dönebilir miyim bilmem ama o zaman bile ayda 2 kitap falan okuyordum işte ortalama
Guzel şeyler dusunsene kizim ya allah allah laflara bakYok beybim kaçırmadın. İlk gün aramışlardı döllendi diye. Sonra gün aşırı arıyorlarmış. bugüne denk geliyor yani. Ne kadar bir embriyoya bel bağlayamam desem de insan bağlıyormuş. Umut olmasa biz neye yararız zatenşimdi telefonun başında çaresiz bekliyorum bugün arayıp 3. Güne geldi deseler de 5. Güne gideceğinin garantisi yok tam bir survivor yaşıyorum şu sıralar tek duam 5. Güne gidemeyecekse bu minnoş ve transfer olamayacaksam, 3. Güne de gidemesin de son dakika hayal kırıklığı yaşamayalım
Korkuyorum yaaaaa napim ama trendyoldan kabak çekirdeği sipariş vermeyi de ihmal etmedimGuzel şeyler dusunsene kizim ya allah allah laflara bak
Ben 25’im kuzu kafam o kadar karmaşıkkiiii bilmiyorum bi gidip görüşmem lazım kesin kararı verebilmek için@Nurzfrcukulatam bir de bana doktorum hep şey dedi yumurtan az da olsa sperm sorunlu da olsa 35 yaşın üstündeki bir kadından her zaman daha fazla şansın var. cukulatam çuku sen zaten minnoştun galiba. @Nurzfr nurcum sana da bilgilendirme olarak yazıyorum. Yaşın 30 üstüydü sanırım. Umarım kırıcı ya da üzücü görülmez bilgilendirmem N Neal in dediği gibi biz kadınların ahhh o yaş faktörü yok muğğ bunları da düşünüp +- hesaplamak gerekiyor işte ben de yazın 32 olucam. Ya daha çok deneme gerekirse diye korkutuyor insanı tabi
Bakın kim gelmisHelloooooo
Helloooooo
Korkuyorum yaaaaa napim ama trendyoldan kabak çekirdeği sipariş vermeyi de ihmal etmedim
DerimO zamanda kızdan vakit kalnıor dersn
Abla kocaman oldu ya maşallahDerimKizlardan derim hem bende 2 tane olcak kismetse. Ablamiz da var ya
Bulmqdim mi saniyosunSabahattin Ali'nin Kuyucaklı Yusuf'u
Oraya arada çaktırmadan bakıyorum da hunharca okuyorlar. Kendimi rezil edemem oralarda. Ben kitap okuma listemi tutardım be. Metroda, otobüste ayakta kitap okurdum. Bu hallere mi düşecektim püü yazıklar olsun bana
He ya bir de o yönü var. Normalde almayacağın şeyi aklına sokuyorlar. Bir gece ansızın kendini "Şifonyere yeni kulp mu alsam" diye düşünürken bulabilirsin
Doğur gel de kim "Emiyor mu? Sütün var mı?" diyor, kim "Kaç kilo verdin, kaçı kaldı?" diyor bilelim bunları. Arkalarından saydırmamız lazım. Mühimli mevzular
Yok kuzudur rahatsiz etmez ama sorulqr sorular bitmeyen sorularAbla kocaman oldu ya maşallah
Ondan artk rahatsız etmez anneyi
Bebişin ismi alamannı olcak türkişmiYok kuzudur rahatsiz etmez ama sorulqr sorular bitmeyen sorular
Kabak çekirdeğini aramadım hiç. Eşim sürekli kavrulmuşunu alıyor. Ben de ara ara ondan yiyordum ama ceviz, badem ve fındığın çiğ olanını kuruyemişçilerde de markette de bulabilirsin. Bahçeden ve Tadım'ın var. Niye kavrulmamış yememiz gerekiyor onu ben de bilmiyorum. Hiç de sorgulamadım. Gerçek bir koyunumAvakado
Çiğ badem
Kuru kayısı
Kabak çekirdeğini çiğ nasıl buluyosunuz ya ben marketlerde hep kavrulmuş görüyorum. Şimdi de baktım markette sadece kavrulmuş vardı. Tuzsuz kavrulmuş kabak çekirdeği aldım ben dekavrulmuş yesem olma mı
Helö Pollyanna. Doğru dedin he. 1,5 senede bir kitaptan, ayda ikiye dönmem ne kadar zamanımı alacak bakalım2 kitap deyip geçme yılda 24 kitap yapar
En temiz yolu bu bence de. Bir görüşün bakalım. Alabildin mi randevu?Ben 25’im kuzu kafam o kadar karmaşıkkiiii bilmiyorum bi gidip görüşmem lazım kesin kararı verebilmek için
Peşin peşin de söylüyorDerimKizlardan derim hem bende 2 tane olcak kismetse. Ablamiz da var ya
Hahahaahhshs neden şaşırmadım ki acaba hiçBulmqdim mi saniyosunBebise aldigimiz takimin sifonyer kulplari ayni renk guzel gelmedi gozume ama boyicam almicam
FahshsgsysgsgKorkuyorum yaaaaa napim ama trendyoldan kabak çekirdeği sipariş vermeyi de ihmal etmedim
Vur kırbacı hemşire reyiz, affetmeFahshsgsysgsgbak çok giremiyorum modunuz düşmesin gebertirim, evrene hamileyiz diyoruz gebeligi cagiriyoruz
Kotu düşünenlere igne yapacam bundan sonraVur kırbacı hemşire reyiz, affetme
Yap kız. Seron isterlerse bağlama. Akılları başlarına gelsinKotu düşünenlere igne yapacam bundan sonraherkes aklini basina alsin hamile hamile sinirlendirmeyin insani gsgsgs
Aynen askom uslu olurlarsa odul olarak sari seron alabilirlerYap kız. Seron isterlerse bağlama. Akılları başlarına gelsin
Hak etsinler öyle. Şimdilik iyiyim. Ara ara kaburgamı hatırlayıp kafa atıyor ama tekrar o kramp olayı olmadı dün sabahtan beri. İnşallah olmaz. Kendisiyle konuşmaya başladım. "Çıkışlar aşşaaaadan. Sen kafayı oraya çevir" diyorumAynen askom uslu olurlarsa odul olarak sari seron alabilirlersen nasil oldun gectimi agrin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?