- 20 Mayıs 2019
- 8.876
- 47.369
- 548
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #213.201
3 saniye, bkz: ferfecir kitap kulübüHelö Pollyanna. Doğru dedin he. 1,5 senede bir kitaptan, ayda ikiye dönmem ne kadar zamanımı alacak bakalım
Bi tarafım yemiyor oraya girmeyi3 saniye, bkz: ferfecir kitap kulübü
Abla lütfen dua et bal0ncuğun kaynanası ölsün amin deKizlar dogum esnasinda size dua edicem bebek icin.
Ilk dogumumda bekar arkadasimi evermistim
İnşallah çok daha iyi gelirÇok özlüyorum
O şuan türkü açmş ellerinide başına koymuş 3. Cocuğa karar verme aşamasnda, sen ne dionİnşallah çok daha iyi gelir
Bir de şu arkadaşMNbeyaz buralara gelirse beni bir etiketle baloşum sana zahmet
AyyAbla lütfen dua et bal0ncuğun kaynanası ölsün amin de
Abla ama dua edecem dedinAyy( oyle bisi asla demem. Allah islah etsin derim ama. O kadar mi uzdu seni yaa. Aman cahil olduklarini kabul edip pek bisi beklememek lazim
Şaka yapıyorum de hemenO şuan türkü açmş ellerinide başına koymuş 3. Cocuğa karar verme aşamasnda, sen ne dion
Bebek duasi kiz kayanan oldurme papaz buyusu mu dedik tovbeeAbla ama dua edecem dedin
Dönmek yk
Ben de hayırlısıyla vıjt diye kolayca doğuruvereyim sana zahmetBebek duasi kiz kayanan oldurme papaz buyusu mu dedik tovbee
Bebisko isteyenlere edicem. Dertlilere de deva deyiveririm
Hayır diemem cnkü gerçekŞaka yapıyorum de hemen
Senin ne zaman onceyse sen de bana dua et mademBen de hayırlısıyla vıjt diye kolayca doğuruvereyim sana zahmet
Yok bacım senin benden önce. 31 bitti bugün. Dua ederim tabii yine. Ediyom da zaten Sen gelmiyorsun ama biz seni silmedik defterdenSenin ne zaman onceyse sen de bana dua et madem
Ne ara karar verdi de ne ara söyledi yahuHayır diemem cnkü gerçek
Aa ama hep sitemYok bacım senin benden önce. 31 bitti bugün. Dua ederim tabii yine. Ediyom da zaten Sen gelmiyorsun ama biz seni silmedik defterden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?