Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 22 yaşımdayım. Yaşlıların halinden pek anlamam tabiy. Gücüm kuvvetim yerinde ahshshjs
Sitem yok ya şaka yapıyom. İstediğin yerde takıl. Arada bizi de güncelle, iyi haberlerini alalım yeter

20 günde 8 kıtap bitirdim. Kocam gitsin yine baslicam.

20 günde 8 kıtap bitirdim. Kocam gitsin yine baslicam.
Hoaaaydaaaa sana gün kaç saat kardeş? Nasıl o kadar şey sığdırabiliyorsun bir güne. Ben yemek yapınca gün bitiyor mesela. Temizlik kullanmıyoruz. Kitaba da 1,5 yıl ara verdim işte

T Tamam Gel gel tünelin ucu senin için aydınlıkmış. Doğumdan sonra kitap okuyan var

Takip edilecek diyorlar sadece. Sınır 10u geçmedigi sürece islem yapılmayacak, sadece beklenecek. Belli bir yaşa kadar gecmesi bekleniyor. O süreye kdr da takip demek ki artiyor mu azaliyor mu diye.. Persembe gunu soracağım tekrar. Net ve sabit bsy yok şuan için dedikleri.

Eşimin izin günü belli olsun ona göre alıcaz kuzu pazartesi belli olur

İnşallah ekstra bir şeye gerek kalmadan bir an evvel geçer

Ne ara karar verdi de ne ara söyledi yahu
Yapacak ama şimdi değil 2 sene snra ama sonuç yapacak yani

Canım kızlar yarın 15:00-15:30 gibi transferim var bana dua eder misiniz
Cnmmmmm kızçeeee
Dualarmz seninle

İnşallah geçecek dayloş..
Kesin geçecek
Neden? Cnkü benm damadım

3-4 gibi uyandım. Sabah 6'ya kadar oturdum Leş gibi bir uyku düzeni
Tam bir leşmiş cidden. Sağlıkla ilgili bir şey olmasın da sen evdesin ama iyi erkenden falan kalkıyorsun zaten.

Ben de son ev temizliğimi yaptım çok şükür. Yarın transfer olacak ümidiyle evi toparladım ağır işleri yaptım. Güya kocamda yardm etti ben mutfağa girişiyorum diyor bir bakıyorum buzdolabı magnetlerini siliyor 2,5 saat boyunca. Bir de her defasında onları düşürüyo 3te 1ini kırıyo var ya rsmen onun buzdolabı magneti sildiği sürede ben 2 odayı komple temizliyorum. Var ya çok şeytanca bir komplo bir yandan da takdir ediyorum çünkü söylenirsem de benim temizliğime karışma sürekli söyleniyosun sana yaranılmıyo diye mesela ben banyoyu temizlerken de salonda oturmuş kürdanla ps joystickinin aralarını temizliyodu fldlxkckfjjddj
Tütütünaydııın
Oooıı çuku hanım hoşgeldiniiizzz hoşgeldiniiğzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…