- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #213.221
Ben 22 yaşımdayım. Yaşlıların halinden pek anlamam tabiy. Gücüm kuvvetim yerinde ahshshjsAa ama hep sitem. Yasliyim yorgunum yapman bana kuzum
Tamam simdi ilk dicem ki 2020 basligindaki bebis isteyen butun kizcelere tez zamanda saglikli hayirli bebisler
Yine ayni baslik altindakidogum bekleyenlere kolay saglikli dogumlar
Bl0ncugun kaynanasina da kucuk bir gece kabusu ak sakalli dede ugrasma bu kizla desin
Bunlari yazayim ben ameliyathanenin girisinde kursuye cikar okurum artik kadin delirdi derler
Yok yok hizlica icimden geciririm hepsini insallah
20 günde 8 kıtap bitirdim. Kocam gitsin yine baslicam.2020 yazında haziran açılımıyla birlikte bırakmışım okumayı. Hamilelikten çoook önce yani. Kitabı bilerek ortalıktan kaldırmadım. Gözümünde önünde durursa belki alır okurum dedim. Koltuktan sehpaya, oradan masaya, oradan geri koltuğa taşıya taşıya kitap harap oldu, yine de elim gitmedi. Son bir aydır falan takmıştım kafaya. Bir sayfacık okusam gerisi gelecek biliyorum ama bir türlü olmuyordu. Dün akşam dedim ki oku o bir sayfayı. Sonra bir baktım 16 sayfa okumuşum. Kendimi bir kitap bitirmiş gibi hissediyorum, öyle mutlu oldum yeniden başlayabildiğime. İnşallah devamını da getirebilirim çünkü cidden çok seviyorum. Çok okuyorum diye evi de doldurmuşum bir de. Hiç okunmayı bekleyen bu kadar çok kitabım olmamıştı
Hoaaaydaaaa sana gün kaç saat kardeş? Nasıl o kadar şey sığdırabiliyorsun bir güne. Ben yemek yapınca gün bitiyor mesela. Temizlik kullanmıyoruz. Kitaba da 1,5 yıl ara verdim işte20 günde 8 kıtap bitirdim. Kocam gitsin yine baslicam.
Sen muthüüüüşsünn, Ferfecirde var mıydın?20 günde 8 kıtap bitirdim. Kocam gitsin yine baslicam.
Hadi hayırlısıyla sağlıkla rahminin en uygun yerine sımsıkı tutunsun inşallah. Güzel güzel haberlerle gelCanım kızlar yarın 15:00-15:30 gibi transferim var bana dua eder misiniz
Takip edilecek diyorlar sadece. Sınır 10u geçmedigi sürece islem yapılmayacak, sadece beklenecek. Belli bir yaşa kadar gecmesi bekleniyor. O süreye kdr da takip demek ki artiyor mu azaliyor mu diye.. Persembe gunu soracağım tekrar. Net ve sabit bsy yok şuan için dedikleri.Onlarn kafa yerindemi bilmiorm ama bizim aklımızı aldıkları kesin
Ya
Neoş senin bulamadığın yeri bulur o merak etmegerekirse seni delik deşik eder ama bulur
Seni gidi stokçu.. Arayp şikayet edecem
Dayloş peki doğumda veya doğumdan sonraki kontrolde ne dediler?
Tmm vr.. Anne karnından beri var ki normalde doğuma kdar düzelirdi..
Tmm bu düzelmeyen ama nasıl bir süreç işlenir vs demedilermi?
Ablaaaaaa küserim ben
Nerdesn sen bakeym... Biz etiketlemessen geleceğin yk
Hiç özlemiosn bizi
Dolar endeksli kuzummalesef
En cokta tüp bebek yaptıracak olanlara üzülüorm
Katroş kaçırdım mı bilmiorm ama aramadılarmı?
Öpme...... Det...
Eşimin izin günü belli olsun ona göre alıcaz kuzu pazartesi belli olurKabak çekirdeğini aramadım hiç. Eşim sürekli kavrulmuşunu alıyor. Ben de ara ara ondan yiyordum ama ceviz, badem ve fındığın çiğ olanını kuruyemişçilerde de markette de bulabilirsin. Bahçeden ve Tadım'ın var. Niye kavrulmamış yememiz gerekiyor onu ben de bilmiyorum. Hiç de sorgulamadım. Gerçek bir koyunum
Helö Pollyanna. Doğru dedin he. 1,5 senede bir kitaptan, ayda ikiye dönmem ne kadar zamanımı alacak bakalım
En temiz yolu bu bence de. Bir görüşün bakalım. Alabildin mi randevu?
Peşin peşin de söylüyor
Hahahaahhshs neden şaşırmadım ki acaba hiç
İnşallah ekstra bir şeye gerek kalmadan bir an evvel geçerTakip edilecek diyorlar sadece. Sınır 10u geçmedigi sürece islem yapılmayacak, sadece beklenecek. Belli bir yaşa kadar gecmesi bekleniyor. O süreye kdr da takip demek ki artiyor mu azaliyor mu diye.. Persembe gunu soracağım tekrar. Net ve sabit bsy yok şuan için dedikleri.
YapacakNe ara karar verdi de ne ara söyledi yahu
Cnmmmmm kızçeeeeCanım kızlar yarın 15:00-15:30 gibi transferim var bana dua eder misiniz
İnşallah geçecek dayloş..Takip edilecek diyorlar sadece. Sınır 10u geçmedigi sürece islem yapılmayacak, sadece beklenecek. Belli bir yaşa kadar gecmesi bekleniyor. O süreye kdr da takip demek ki artiyor mu azaliyor mu diye.. Persembe gunu soracağım tekrar. Net ve sabit bsy yok şuan için dedikleri.
Ahhhh kalbimCanım kızlar yarın 15:00-15:30 gibi transferim var bana dua eder misiniz
Hadi hayırlısıyla sağlıkla rahminin en uygun yerine sımsıkı tutunsun inşallah. Güzel güzel haberlerle gel
Cnmmmmm kızçeeee
Dualarmz seninle
Çok teşekkür ederimmAhhhh kalbiminş güzel sonuçlar alırsın canımmmm
Neoşşş onu bunu bırak da sen sabahın 5inde napıyordunİnşallah ekstra bir şeye gerek kalmadan bir an evvel geçer
3-4 gibi uyandım. Sabah 6'ya kadar oturdumNeoşşş onu bunu bırak da sen sabahın 5inde napıyordun
Tam bir leşmiş cidden. Sağlıkla ilgili bir şey olmasın da sen evdesin ama iyi erkenden falan kalkıyorsun zaten.3-4 gibi uyandım. Sabah 6'ya kadar oturdumLeş gibi bir uyku düzeni
Oooıı çuku hanım hoşgeldiniiizzz hoşgeldiniiğzzTütütünaydııın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?