Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi yapmışsın. Sen hele de transfer sürecinde hiiiç okuma. Olumlu şeyler de okuma. Transferde o yerleştirdikleri yeri gösterecekler ya heh o anı beynine iyi kaydet. Sonra ben hep gözlerimi kapatıp o anı yeniden yeniden yaşadığımı hayal ettim. Yaşadığım en güzel şeylerden biriydi. Amin. Hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize, hayırlısıyla sağlıkla büyütebilelim inşallah. Burası çocuk bahçesi olacak, biz de çayımızı, kahvemizi alıp dedikodu yapacağız şu köşede
Hastane aramadı. Teyit etmek için ben aradım 5. Güne ulaşmış embriyom
Biz biliyorduk zaten. Hıh
Yaa resmen bize yeni yıl hediyesi verebilirsiiin. Çok heyecanlı Bu fırsatı iyi kullan bak

neoşş

Hastane aramadı. Teyit etmek için ben aradım 5. Güne ulaşmış embriyom

Yaaaa teyzesinin kuzusuuuu afferin onaaaa annesiii geliyo bebiş inşallahh

Rüyamda Bal0ncuk seni gördüm çok güzeldin kız shjshd bana Paresilaaa hamile biliyomusun diyodun Ay inşallah gerçek olur

Yaaaa teyzesinin kuzusuuuu afferin onaaaa annesiii geliyo bebiş inşallahh

Rüyamda Bal0ncuk seni gördüm çok güzeldin kız shjshd bana Paresilaaa hamile biliyomusun diyodun Ay inşallah gerçek olur
Cukomm cok çirkinim
Demek rüyalarn tersi dedikleri bu olsa gerek

Katre_g ilk 3 gn dinlen sonra özgürsün
10 gn snra anlarız akmı karamı
He yak yak onun da başını yak ahshjdjd
Gününde yapsın. Bağa hemşire 10. güne "Saylanmaz" dedi diye beynimi yedim 12. güne kadar
Tmm işte taze transfer günündemi oluo
Rahim hazırmı değilmi vs bakılmıormu
Hee embriyoya bakıyorlar çat yabıştırıyorlar. Rahimde engel varsa donduruyorlar da o çok uç bir şey. Taze transfer böyle oliy zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…