- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #213.261
yaa gördünmüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüHastane aramadı. Teyit etmek için ben aradım 5. Güne ulaşmış embriyom
Ayyy mikemmel mutluyum yhaaaaaaayaa gördünmüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
neymiş ? umudu kesmek yokkkkkkkk
çalsın davullar zurnalar oleyyyyyyyyyyyyy
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnAyyy mikemmel mutluyum yhaaaaaaakahvaltı edeyim hemen progestanı vurup çıkıcam. Löp löp bebek olsun
İyi yapmışsın. Sen hele de transfer sürecinde hiiiç okuma. Olumlu şeyler de okuma. Transferde o yerleştirdikleri yeri gösterecekler ya heh o anı beynine iyi kaydet. Sonra ben hep gözlerimi kapatıp o anı yeniden yeniden yaşadığımı hayal ettim. Yaşadığım en güzel şeylerden biriydi. Amin. Hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize, hayırlısıyla sağlıkla büyütebilelim inşallah. Burası çocuk bahçesi olacak, biz de çayımızı, kahvemizi alıp dedikodu yapacağız şu köşedeAy o bildirim bana da geldi okumadım kafamda kurmamak için. Ben de bütün gece uyandım, bilinçaltım korkuyla kendni ayık tutuyor bnce. Ddiklerini de maalesef tahmin edebiliyorum. O kadar uğraşlarla hamile kalıyorsun, o kadar korkularla geçiyor ki süreç diğerleri kadar hiçbir zaman tadını çıkaramıyoruz bence. İnş bebeğini sorunsuz sıkıntısız sağlıkla kucağına alırsın canım neoşİnşallah darısı biz olmayanlara da olur
Biz biliyorduk zaten. HıhHastane aramadı. Teyit etmek için ben aradım 5. Güne ulaşmış embriyom
neoşşİyi yapmışsın. Sen hele de transfer sürecinde hiiiç okuma. Olumlu şeyler de okuma. Transferde o yerleştirdikleri yeri gösterecekler ya heh o anı beynine iyi kaydet. Sonra ben hep gözlerimi kapatıp o anı yeniden yeniden yaşadığımı hayal ettim. Yaşadığım en güzel şeylerden biriydi. Amin. Hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize, hayırlısıyla sağlıkla büyütebilelim inşallah. Burası çocuk bahçesi olacak, biz de çayımızı, kahvemizi alıp dedikodu yapacağız şu köşede
Biz biliyorduk zaten. Hıh
Yaa resmen bize yeni yıl hediyesi verebilirsiiin. Çok heyecanlıBu fırsatı iyi kullan bak
Hastane aramadı. Teyit etmek için ben aradım 5. Güne ulaşmış embriyom
Cukomm cok çirkinimYaaaa teyzesinin kuzusuuuu afferin onaaaa annesiii geliyo bebiş inşallahh
RüyamdaBal0ncuk seni gördüm çok güzeldin kız shjshd bana Paresilaaa hamile biliyomusun diyodun Ay inşallah gerçek olur
Yaa yaaaaHastane aramadı. Teyit etmek için ben aradım 5. Güne ulaşmış embriyom
Test günü ne zaman?Hellöö kızlar eve dönüyorum, dinlenicemçiş olayı bana biraz stress yaşattı anlatırım sonra ama şimdi iyiyim aldım geldim
Yemin ediorm şoktayım....Hellöö kızlar eve dönüyorum, dinlenicemçiş olayı bana biraz stress yaşattı anlatırım sonra ama şimdi iyiyim aldım geldim
Donma yok ne donması kız? Taze transfer oldu ya onunYemin ediorm şoktayım....
Ne ara donduruldu ne ara transfer oldun ne ara bişiler oldu şokum...
Tmm işte taze transfer günündemi oluoDonma yok ne donması kız? Taze transfer oldu ya onun
Allah'ım gördüklerini gerçek çıkarsın canımYaaaa teyzesinin kuzusuuuu afferin onaaaa annesiii geliyo bebiş inşallahh
RüyamdaBal0ncuk seni gördüm çok güzeldin kız shjshd bana Paresilaaa hamile biliyomusun diyodun Ay inşallah gerçek olur
He yak yak onun da başını yak ahshjdjd
Hee embriyoya bakıyorlar çat yabıştırıyorlar. Rahimde engel varsa donduruyorlar da o çok uç bir şey. Taze transfer böyle oliy zatenTmm işte taze transfer günündemi oluo
Rahim hazırmı değilmi vs bakılmıormu
Hastane aramadı. Teyit etmek için ben aradım 5. Güne ulaşmış embriyom
Bugün aldığım en güzel haberHellöö kızlar eve dönüyorum, dinlenicemçiş olayı bana biraz stress yaşattı anlatırım sonra ama şimdi iyiyim aldım geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?