- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #213.281
Eee sen benm sözümü dinlemednHe yak yak onun da başını yak ahshjdjd
Gününde yapsın. Bağa hemşire 10. güne "Saylanmaz" dedi diye beynimi yedim 12. güne kadar
Hee embriyoya bakıyorlar çat yabıştırıyorlar. Rahimde engel varsa donduruyorlar da o çok uç bir şey. Taze transfer böyle oliy zaten
Neresi sinsi olum illa test de test dedin. Ben de gittim kan verdim ahshsjjdjdj İşimi garantiye almam lazımdı. Senin gibi kocamdan mı öğreneydim pozitifiEee sen benm sözümü dinlemedn
Ama snra sinsice ilerledin
Ahahahhahahaha öldürecen seni beniiiiNeresi sinsi olum illa test de test dedin. Ben de gittim kan verdim ahshsjjdjdj İşimi garantiye almam lazımdı. Senin gibi kocamdan mı öğreneydim pozitifi
Ölme ölme. Sağ lazımsın. Kimle didişeceğim sonra benAhahahhahahaha öldürecen seni beniiii
Helal beeee yürü beeeee
Sende doğumdan snra beni terk edip gidersinÖlme ölme. Sağ lazımsın. Kimle didişeceğim sonra ben
37. haftamda ver raporumu gideyim dinleneyim bacımSende doğumdan snra beni terk edip gidersin
Sende37. haftamda ver raporumu gideyim dinleneyim bacım
İyiyiz çok şükürDusunceBulutu bulutum nasılsnz minnoşla
O gitmedi ki. Geliyor hala
Gözün aydınİyiyiz çok şükürkv gitti daha daha iyiyim sen nasılsın lenacım nasıl :)
Oh çok şükürHastane aramadı. Teyit etmek için ben aradım 5. Güne ulaşmış embriyom
sağol canım çalsın davullar oynasın kızlar gün benim günümdürO gitmedi ki. Geliyor hala
Gözün aydın
Evet siz benden daha emindiniz vallaİyi yapmışsın. Sen hele de transfer sürecinde hiiiç okuma. Olumlu şeyler de okuma. Transferde o yerleştirdikleri yeri gösterecekler ya heh o anı beynine iyi kaydet. Sonra ben hep gözlerimi kapatıp o anı yeniden yeniden yaşadığımı hayal ettim. Yaşadığım en güzel şeylerden biriydi. Amin. Hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize, hayırlısıyla sağlıkla büyütebilelim inşallah. Burası çocuk bahçesi olacak, biz de çayımızı, kahvemizi alıp dedikodu yapacağız şu köşede
Biz biliyorduk zaten. Hıh
Yaa resmen bize yeni yıl hediyesi verebilirsiiin. Çok heyecanlıBu fırsatı iyi kullan bak
Ahh inşYaaaa teyzesinin kuzusuuuu afferin onaaaa annesiii geliyo bebiş inşallahh
RüyamdaBal0ncuk seni gördüm çok güzeldin kız shjshd bana Paresilaaa hamile biliyomusun diyodun Ay inşallah gerçek olur
30 aralık tam 10 gün sonrayı verdi. Ama ben 7-8 gibi yapsam diyorum bir. Malum hastane uzak bana çünkü, sağlık ocağına gitmeyi planlıyorum açıkçası.Test günü ne zaman?
Kuzu N Neal in açıkladığı gibi dondurma yok taze transfer, bugün embriyo 5. Günü gördü ve direkt transfer oldu. Sağlam çıktı benim tek yumoşum. Belki de benim altın yumurtamdır kendileriYemin ediorm şoktayım....
Ne ara donduruldu ne ara transfer oldun ne ara bişiler oldu şokum...
Amin canım, isteyen hepimizin inşAllah'ım gördüklerini gerçek çıkarsın canım
Hahahaha bulutum sen kv diodn başka bişi demiodnİyiyiz çok şükürkv gitti daha daha iyiyim sen nasılsın lenacım nasıl :)
Nere gelio yaO gitmedi ki. Geliyor hala
Gözün aydın
Katroş az kaldı gelip saçına yapışacamEvet siz benden daha emindiniz vallaembriyolog gayet güzel sağlıklı bir embriyo veriyoruz size dedi
Ahh inşsenin şu kedişi de yicem heee çeşit çeşit fotisini koyuyorsun, sen de çok güzelsin maaşallah
30 aralık tam 10 gün sonrayı verdi. Ama ben 7-8 gibi yapsam diyorum bir. Malum hastane uzak bana çünkü, sağlık ocağına gitmeyi planlıyorum açıkçası.
Kuzu N Neal in açıkladığı gibi dondurma yok taze transfer, bugün embriyo 5. Günü gördü ve direkt transfer oldu. Sağlam çıktı benim tek yumoşum. Belki de benim altın yumurtamdır kendileri
Amin canım, isteyen hepimizin inşöyle böyle atlattım, şimdi güzel haberler beklicez
Offf yine mi yaaaaa Haftada 3 gün zam mı olurGece benznle motorine yine zam geliyor..
İyisimi arabaları satmak..
Hadi bndan snra tabanlara kuvvet
YineOfff yine mi yaaaaa Haftada 3 gün zam mı olur
Herkes için hayırlısı olsun..
Allahım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?