Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hemsirecik aşkoş senin tipimi yareeemmmm yareeemmm
Balusum
Kanka cukulataya soylediklerini uzerime alindim gsgsgsgsgs
Ben hazırlanırken senin pozitifi öğrenmiş olccaz inşallah canm benim

İnşallaah canm
kac gun kaldi

Balusum

Kanka cukulataya soylediklerini uzerime alindim gsgsgsgsgs

kac gun kaldi
Bilmiyorum ki Hemşirem
benim vücut şaşkın biraz
Şimdi opudan sonra 14 günde gelirse 24 ü olmam lazm saymazsa 28 i
Sanki günleeeerr geçmiş gelmemiş gibi yaaa
Bi de regl den kaç gün sonra transfer olcak hiç bilmiyorum

Ben yumurta toplamadan sonra 5. günde falan regl oldum ama bende ikinci regli bekledik. O 32 günde mi ne gelmişti. Vücudun dengesi biraz şaşabiliyor. Reglden sonra rahim duvarı kalınlığını kontrol edip ona göre yapıyorlar transferi. Herkesin farklı oluyor. Benim rahim duvarı çok zor kalınlaşmıştı. O yüzden 22. günde mi ne oldu transfer

Sayılı gun cabuk gecer ne kalmiski surada hayirli haberlerle gelin inşallah hepiniz
Sana dedim zaten de çukunun yazdıklarından aklıma gelince onu alıntılayıp, seni etiketlemeyi unutmuşum ama mesajım doğru yere ulaşmış belliki
Gsgsgs sagol askos yuzumuz guzel ama peki ya kaderimiz

Aaaa niye öyle erken geldi ki
Canm benimki normal de de 32 günde falan geliyordu bakalm nasıl olcak
Rahim kalınlığı kaç olmadı gerekiyor mesela
Benim de zor kalınlaşıyo sanırım
Aslında ben de taze transfer istiyordum ama rahmin incelmeye başlamış adet olacaksın dedi 6 mm demişti opuda bir

Sayılı gun cabuk gecer ne kalmiski surada hayirli haberlerle gelin inşallah hepiniz

Canm mm inşallah yaa saldım çayıra artık
Bu aşamaya gelmek bile benim için büyük bişey
3 aydır uğraşıyodık
Ama kafama takılan embriyonun gelişimi geriden tamamlaması
4.gün de donduruldu ama 3.gün gelişiminde olmuştu
Yine mi gelişmez bana tutunsa bile içim içimi yiyo
Nasip bakalm yaşayıp görcez artık

Sen naptın

Bilmem ki tedavinin etkisinden öyle oluyormuş sanırım. Normalde 10-15 gün içinde mi ne gelir demişlerdi. Ben erken oldum. O ara biliyordum olması gereken rahim duvarı kalınlığı aralığını ama şu an hiç hatırlamıyorum. Benimki kaçken transfer oldu onu da hatırlamıyorum ama çok geç kalınlaştı Estrofem'in dozunu artırdılar falan ancak öyle oldu

3 vakte kadar emzik giriyor hanenize Görüyoruuumm görüyorummm Kader yüzünüze gülecek görüyorum
Nööööö kafaya takmak yok böyle şeyleri. Ben de bir tanecik diye çok üzülüyordum ama 5. Güne koşmuş minik. Sorunsuz sıkıntısız koysunlar ana rahmine orda büyüsün yavrucak olumlu düşün sen

Aynen ilaçlar işlemler stres tetiklemiştir illaki
Amann Hatice ye değil netice önemli
Senin de az kalmıştır doğuma
İnşallah kuzum darısı bana

Büyür anasi sen merak etme bizimde ufak tefek sıkıntılar vardi hallettik, gorevlerin azalmasini bekliyoruz
Aminnn inşallah

1 ay birlikte durunca durumlar değişti gözden uzak daha iyi.seni şimdi anladım
Oyy maşallah oburikse can boğazdan gelir yesin fıstık benim kızda öyle olcak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…