- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #213.301
Ben hazırlanırken senin pozitifi öğrenmiş olccaz inşallah canm benim
İnşallaah canm
Balusum
Kanka cukulataya soylediklerini uzerime alindim gsgsgsgsgsEvet siz benden daha emindiniz vallaembriyolog gayet güzel sağlıklı bir embriyo veriyoruz size dedi
Ahh inşsenin şu kedişi de yicem heee çeşit çeşit fotisini koyuyorsun, sen de çok güzelsin maaşallah
30 aralık tam 10 gün sonrayı verdi. Ama ben 7-8 gibi yapsam diyorum bir. Malum hastane uzak bana çünkü, sağlık ocağına gitmeyi planlıyorum açıkçası.
Kuzu N Neal in açıkladığı gibi dondurma yok taze transfer, bugün embriyo 5. Günü gördü ve direkt transfer oldu. Sağlam çıktı benim tek yumoşum. Belki de benim altın yumurtamdır kendileri
Amin canım, isteyen hepimizin inşöyle böyle atlattım, şimdi güzel haberler beklicez
Ben hazırlanırken senin pozitifi öğrenmiş olccaz inşallah canm benim
İnşallaah canm
Bilmiyorum ki HemşiremBalusum
Kanka cukulataya soylediklerini uzerime alindim gsgsgsgsgs
kac gun kaldi
Sana dedim zaten de çukunun yazdıklarından aklıma gelince onu alıntılayıp, seni etiketlemeyi unutmuşumBalusum
Kanka cukulataya soylediklerini uzerime alindim gsgsgsgsgs
kac gun kaldi
Ben yumurta toplamadan sonra 5. günde falan regl oldum ama bende ikinci regli bekledik. O 32 günde mi ne gelmişti. Vücudun dengesi biraz şaşabiliyor. Reglden sonra rahim duvarı kalınlığını kontrol edip ona göre yapıyorlar transferi. Herkesin farklı oluyor. Benim rahim duvarı çok zor kalınlaşmıştı. O yüzden 22. günde mi ne oldu transferBilmiyorum ki Hemşirem
benim vücut şaşkın biraz
Şimdi opudan sonra 14 günde gelirse 24 ü olmam lazm saymazsa 28 i
Sanki günleeeerr geçmiş gelmemiş gibi yaaa
Bi de regl den kaç gün sonra transfer olcak hiç bilmiyorum
Sayılı gun cabuk gecer ne kalmiski suradaBilmiyorum ki Hemşirem
benim vücut şaşkın biraz
Şimdi opudan sonra 14 günde gelirse 24 ü olmam lazm saymazsa 28 i
Sanki günleeeerr geçmiş gelmemiş gibi yaaa
Bi de regl den kaç gün sonra transfer olcak hiç bilmiyorum
GsgsgsSana dedim zaten de çukunun yazdıklarından aklıma gelince onu alıntılayıp, seni etiketlemeyi unutmuşumama mesajım doğru yere ulaşmış belliki
Aaaa niye öyle erken geldi kiBen yumurta toplamadan sonra 5. günde falan regl oldum ama bende ikinci regli bekledik. O 32 günde mi ne gelmişti. Vücudun dengesi biraz şaşabiliyor. Reglden sonra rahim duvarı kalınlığını kontrol edip ona göre yapıyorlar transferi. Herkesin farklı oluyor. Benim rahim duvarı çok zor kalınlaşmıştı. O yüzden 22. günde mi ne oldu transfer
Canm mm inşallah yaa saldım çayıra artıkSayılı gun cabuk gecer ne kalmiski suradahayirli haberlerle gelin inşallah hepiniz
Gsgsgssagol askos yuzumuz guzel ama peki ya kaderimiz
Bilmem ki tedavinin etkisinden öyle oluyormuş sanırım. Normalde 10-15 gün içinde mi ne gelir demişlerdi. Ben erken oldum. O ara biliyordum olması gereken rahim duvarı kalınlığı aralığını ama şu an hiç hatırlamıyorum. Benimki kaçken transfer oldu onu da hatırlamıyorum ama çok geç kalınlaştı Estrofem'in dozunu artırdılar falan ancak öyle olduAaaa niye öyle erken geldi ki
Canm benimki normal de de 32 günde falan geliyordu bakalm nasıl olcak
Rahim kalınlığı kaç olmadı gerekiyor mesela
Benim de zor kalınlaşıyo sanırım
Aslında ben de taze transfer istiyordum ama rahmin incelmeye başlamış adet olacaksın dedi 6 mm demişti opuda bir
3 vakte kadar emzik giriyor hanenizeSayılı gun cabuk gecer ne kalmiski suradahayirli haberlerle gelin inşallah hepiniz
Gsgsgssagol askos yuzumuz guzel ama peki ya kaderimiz
Nööööö kafaya takmak yok böyle şeyleri. Ben de bir tanecik diye çok üzülüyordum ama 5. Güne koşmuş minik. Sorunsuz sıkıntısız koysunlar ana rahmine orda büyüsün yavrucakCanm mm inşallah yaa saldım çayıra artık
Bu aşamaya gelmek bile benim için büyük bişey
3 aydır uğraşıyodık
Ama kafama takılan embriyonun gelişimi geriden tamamlaması
4.gün de donduruldu ama 3.gün gelişiminde olmuştu
Yine mi gelişmez bana tutunsa bile içim içimi yiyo
Nasip bakalm yaşayıp görcez artık
Sen naptın
Buralardayım ya beyaaa
Aynen ilaçlar işlemler stres tetiklemiştir illakiBilmem ki tedavinin etkisinden öyle oluyormuş sanırım. Normalde 10-15 gün içinde mi ne gelir demişlerdi. Ben erken oldum. O ara biliyordum olması gereken rahim duvarı kalınlığı aralığını ama şu an hiç hatırlamıyorum. Benimki kaçken transfer oldu onu da hatırlamıyorum ama çok geç kalınlaştı Estrofem'in dozunu artırdılar falan ancak öyle oldu
İnşallah kuzum darısı bana3 vakte kadar emzik giriyor hanenizeGörüyoruuumm görüyorummm Kader yüzünüze gülecek görüyorum
Nööööö kafaya takmak yok böyle şeyleri. Ben de bir tanecik diye çok üzülüyordum ama 5. Güne koşmuş minik. Sorunsuz sıkıntısız koysunlar ana rahmine orda büyüsün yavrucakolumlu düşün sen
Dedim ben. Burlarda dedim. Bir yerlere gitmedi dedimBuralardayım ya beyaaa
Öyle öyle. Sağlıkla kavuşalım da hepimiz hayırlsııylaAynen ilaçlar işlemler stres tetiklemiştir illaki
Amann Hatice ye değil netice önemli
Senin de az kalmıştır doğuma
Iyi demisin kiz ben yokken koru beni, bugune bugun paşa annedaşıyızDedim ben. Burlarda dedim. Bir yerlere gitmedi dedim
Öyle öyle. Sağlıkla kavuşalım da hepimiz hayırlsııyla
Cumartesi 31 hafta bitti. Biraz daha vaktimiz var
Erkek oğlu olunca anlar o da. Şimdi çok şey yapma sen şşttIyi demisin kiz ben yokken koru beni, bugune bugun paşa annedaşıyız
Erkek oglushfhdhde
Maşallah yaaaaa sağlıkla kavuşunDedim ben. Burlarda dedim. Bir yerlere gitmedi dedim
Öyle öyle. Sağlıkla kavuşalım da hepimiz hayırlsııyla
Cumartesi 31 hafta bitti. Biraz daha vaktimiz var
Amin amin hepimiz inşallahMaşallah yaaaaa sağlıkla kavuşun
Büyür anasi sen merak etmeCanm mm inşallah yaa saldım çayıra artık
Bu aşamaya gelmek bile benim için büyük bişey
3 aydır uğraşıyodık
Ama kafama takılan embriyonun gelişimi geriden tamamlaması
4.gün de donduruldu ama 3.gün gelişiminde olmuştu
Yine mi gelişmez bana tutunsa bile içim içimi yiyo
Nasip bakalm yaşayıp görcez artık
Sen naptın
Aminnn inşallah3 vakte kadar emzik giriyor hanenizeGörüyoruuumm görüyorummm Kader yüzünüze gülecek görüyorum
Nööööö kafaya takmak yok böyle şeyleri. Ben de bir tanecik diye çok üzülüyordum ama 5. Güne koşmuş minik. Sorunsuz sıkıntısız koysunlar ana rahmine orda büyüsün yavrucakolumlu düşün sen
Hahahaha bulutum sen kv diodn başka bişi demiodn
İyi teyzesi sütten kesilince ek gıdaya dr onayıyla erken başladık..
Sanki dünyaya aç gelmiş bu anı bekliyormş gibi herşeye saldırıo
Nere gelio ya
Bir yanm eksik
Katroş az kaldı gelip saçına yapışacam
Belki diyor ya.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?