Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Balusum

Kanka cukulataya soylediklerini uzerime alindim gsgsgsgsgs

kac gun kaldi
cağnımm ne edion aşkoş

Buralardayım ya beyaaa
hiçte bile yoksun

Erkek oğlu olunca anlar o da. Şimdi çok şey yapma sen şştt
Di mi Bal0ncuk
herşey o pipidemi bitio diosun

1 ay birlikte durunca durumlar değişti gözden uzak daha iyi.seni şimdi anladım
Oyy maşallah oburikse can boğazdan gelir yesin fıstık benim kızda öyle olcak galiba
bulutum ben 1 günden fazla yan yana duramadm hatta ne 1 günü
en fazla4-5 saat

herşey o pipidemi bitio diosun
Altın büllük demek istedin di mi?
Keske ekonomi anneleri calismak zorunda birakmasa
yada 1 yaşına kadar maaş yatsa ama işe gitmesek hahaha
Aslında keşke doğum izinleri olması gereken kadar olsa ve anneler çocuklarını el kadar bebeyken bırakıp işe hemen dönmek zorunda kalmasa ve döndüğünde mesela yarı zamanlı çalışma imkanı sunuluyor olsa... O zaman her şey çok daha farklı olurdu. Babaya verilen doğum iznine daha gelmedim bakın

tatlımmm nasıl gıdıyor barıs beyle tedavın :)
benım ılk asılmamam kımyasal olmustu ıkıncısı negatıf suan bır sure beklemedeyım.
senı merak ettım

şöyleki süt izni var kuzum ilk 6 ay zaten hemen hemen yarım gün çalışıyorsun ama elbette kamudakiler için.. benm müdrüm ve iş arkadaşlarım iyi diye ben 12de cıkıyorum mesela... tabi 6 aydan sonra o süre 1.5 saat erken cıkabilmeye yükseliyor 1 yaşındada eski haline geliyor...
özeldeki anneler anne değil sakın yanlış anlama.. sadece bizler anneleriz
saçma sapan ya...

hayır yni maaş bez ve mama parasına yetmio zaten

dolar düştü ama raflardaki fiyatlar düşmüyor..
ama dolar yükselince saniyelik raflar yükseliyor
Sozde muslumaniz ama firsatcilikta ustumuze yok
Keskeler bitermi be neos

Bu da sevinilecek bir şey değil ama şükredilecek hale getiriyorlar insanı işte ki çoğu kişiye o süt izinleri bile olması gereken şekilde kullandırılmıyor. Bana doğru gelmiyor. Hiçbir anne bebeği iki aylıkken "Ücretsiz izne mi ayrılsam işe mi dönsem" ikileminde bırakılmamalı. Babanın izni 5 gün olamaz mesela. Yasal olarak 5 bile değil 3 galiba da uygulamada 5 veriliyor sanırım. Baba bu ya. Sanki uzakta yaşayan bir arkadaş bebeği görüp iki gün de yardım etmeye geliyor. Baba yani. O doğurmadı ama çocuğun da ona ihtiyacı var, onun da çocukla vakit geçirmeye. Analık izni de en az 1 (BİR) yıl olsun, iki de olursa olur. Teşekkürler

kimse taşlamadı dayler dayler i
isim ver dediler
vermedi

aynen bu bile iyi değil şükrettiriyorlar ama mesela ben arkadaşımla aynı ay doğum yaptı
o tüm gün işe gitmek zorundaydı... bu yüzden emziremiyecekti.. sağmaya gelince sürekli sağacak ortamı yoktu ne yaptı ?
işten ayrıldı.... yazık günah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…