- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #213.321
Ay hadi inşallahBüyür anasi sen merak etmebizimde ufak tefek sıkıntılar vardi hallettik, gorevlerin azalmasini bekliyoruz
Aminnn inşallah
cağnımm ne edion aşkoşBalusum
Kanka cukulataya soylediklerini uzerime alindim gsgsgsgsgs
kac gun kaldi
hiçte bile yoksunBuralardayım ya beyaaa
1 ay birlikte durunca durumlar değişti gözden uzak daha iyi.seni şimdi anladım
Oyy maşallah oburiksecan boğazdan gelir yesin fıstık benim kızda öyle olcak galiba
Çok haklısın durulacak gibi değil her işe karışılıyor aman aman evlerden uzakcağnımm ne edion aşkoş
hiçte bile yoksun
herşey o pipidemi bitio diosun
bulutum ben 1 günden fazla yan yana duramadm hatta ne 1 günü
en fazla4-5 saat
Kpss çalışıyorum balus seneye atanirim inşallahcağnımm ne edion aşkoş
hiçte bile yoksun
herşey o pipidemi bitio diosun
bulutum ben 1 günden fazla yan yana duramadm hatta ne 1 günü
en fazla4-5 saat
İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhKpss çalışıyorum balus seneye atanirim inşallah
Lenosum napio ya fotola biziİnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Keske ekonomi anneleri calismak zorunda birakmasaevde
annesi işte
yada 1 yaşına kadar maaş yatsa ama işe gitmesek hahahaKeske ekonomi anneleri calismak zorunda birakmasa
Norveçte yaşasak olur gibiyada 1 yaşına kadar maaş yatsa ama işe gitmesek hahaha
hayır yni maaş bez ve mama parasına yetmio zatenNorveçte yaşasak olur gibi
Altın büllük demek istedin di mi?herşey o pipidemi bitio diosun
Keske ekonomi anneleri calismak zorunda birakmasa
Aslında keşke doğum izinleri olması gereken kadar olsa ve anneler çocuklarını el kadar bebeyken bırakıp işe hemen dönmek zorunda kalmasa ve döndüğünde mesela yarı zamanlı çalışma imkanı sunuluyor olsa... O zaman her şey çok daha farklı olurdu. Babaya verilen doğum iznine daha gelmedim bakınyada 1 yaşına kadar maaş yatsa ama işe gitmesek hahaha
tatlımmm nasıl gıdıyor barıs beyle tedavın :)3 vakte kadar emzik giriyor hanenizeGörüyoruuumm görüyorummm Kader yüzünüze gülecek görüyorum
Nööööö kafaya takmak yok böyle şeyleri. Ben de bir tanecik diye çok üzülüyordum ama 5. Güne koşmuş minik. Sorunsuz sıkıntısız koysunlar ana rahmine orda büyüsün yavrucakolumlu düşün sen
şöyleki süt izni var kuzum ilk 6 ay zaten hemen hemen yarım gün çalışıyorsun ama elbette kamudakiler için.. benm müdrüm ve iş arkadaşlarım iyi diye ben 12de cıkıyorum mesela... tabi 6 aydan sonra o süre 1.5 saat erken cıkabilmeye yükseliyor 1 yaşındada eski haline geliyor...Altın büllük demek istedin di mi?
Aslında keşke doğum izinleri olması gereken kadar olsa ve anneler çocuklarını el kadar bebeyken bırakıp işe hemen dönmek zorunda kalmasa ve döndüğünde mesela yarı zamanlı çalışma imkanı sunuluyor olsa... O zaman her şey çok daha farklı olurdu. Babaya verilen doğum iznine daha gelmedim bakın
Sozde muslumaniz ama firsatcilikta ustumuze yokhayır yni maaş bez ve mama parasına yetmio zaten
dolar düştü ama raflardaki fiyatlar düşmüyor..
ama dolar yükselince saniyelik raflar yükseliyor
Keskeler bitermi be neosAltın büllük demek istedin di mi?
Aslında keşke doğum izinleri olması gereken kadar olsa ve anneler çocuklarını el kadar bebeyken bırakıp işe hemen dönmek zorunda kalmasa ve döndüğünde mesela yarı zamanlı çalışma imkanı sunuluyor olsa... O zaman her şey çok daha farklı olurdu. Babaya verilen doğum iznine daha gelmedim bakın
Bu da sevinilecek bir şey değil ama şükredilecek hale getiriyorlar insanı işte ki çoğu kişiye o süt izinleri bile olması gereken şekilde kullandırılmıyor. Bana doğru gelmiyor. Hiçbir anne bebeği iki aylıkken "Ücretsiz izne mi ayrılsam işe mi dönsem" ikileminde bırakılmamalı. Babanın izni 5 gün olamaz mesela. Yasal olarak 5 bile değil 3 galiba da uygulamada 5 veriliyor sanırım. Baba bu ya. Sanki uzakta yaşayan bir arkadaş bebeği görüp iki gün de yardım etmeye geliyor. Baba yani. O doğurmadı ama çocuğun da ona ihtiyacı var, onun da çocukla vakit geçirmeye. Analık izni de en az 1 (BİR) yıl olsun, iki de olursa olur. Teşekkürlerşöyleki süt izni var kuzum ilk 6 ay zaten hemen hemen yarım gün çalışıyorsun ama elbette kamudakiler için.. benm müdrüm ve iş arkadaşlarım iyi diye ben 12de cıkıyorum mesela... tabi 6 aydan sonra o süre 1.5 saat erken cıkabilmeye yükseliyor 1 yaşındada eski haline geliyor...
özeldeki anneler anne değil sakın yanlış anlama.. sadece bizler anneleriz
saçma sapan ya...
kimse taşlamadıGünaydın günaydın
O değil de kızı burada topa tuttunuz, taşladınız, diri diri gömdünüz. Üç vakte kadar üç hamile teorisi tutarsadayler dayler 'in madalyasını vereceksiniz. Ben anlamam
aynen bu bile iyi değil şükrettiriyorlar ama mesela ben arkadaşımla aynı ay doğum yaptıBu da sevinilecek bir şey değil ama şükredilecek hale getiriyorlar insanı işte ki çoğu kişiye o süt izinleri bile olması gereken şekilde kullandırılmıyor. Bana doğru gelmiyor. Hiçbir anne bebeği iki aylıkken "Ücretsiz izne mi ayrılsam işe mi dönsem" ikileminde bırakılmamalı. Babanın izni 5 gün olamaz mesela. Yasal olarak 5 bile değil 3 galiba da uygulamada 5 veriliyor sanırım. Baba bu ya. Sanki uzakta yaşayan bir arkadaş bebeği görüp iki gün de yardım etmeye geliyor. Baba yani. O doğurmadı ama çocuğun da ona ihtiyacı var, onun da çocukla vakit geçirmeye. Analık izni de en az 1 (BİR) yıl olsun, iki de olursa olur. Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?