Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tatlımmm nasıl gıdıyor barıs beyle tedavın :)
benım ılk asılmamam kımyasal olmustu ıkıncısı negatıf suan bır sure beklemedeyım.
senı merak ettım
Canım ben dün transfer oldum. Barış bey çok olumlu ve rahatlatan bir doktor. Sadece amh değerim çok düşük olmamasına rağmen sadece olgun 1 yumurtam toplandı toplamda 2. Tek yumurtayla yoluma devam ettim ve doktor bey 5. Güne gelmeden tek yumurta da olsa transfer etmiyordu. Bu iki konu kafama takılmıştı tedavide. Acaba doktor hatası mı tek yumurta çıkması diye ama doktor bey her ay farklılık gösterebilir çıkan yumurta sayınız dedi. Konuştuğum birkaç amh düşüklüğü yaşayan kişi de bu durumu gerçekten yaşadığını ve bir ayda tek yumurta çıkarken diğer ayda 6 yumurta verdiğini söyledi. 5. Güne gitmesi konusunda da laba güvendiğini 5. Günü beklemem gerektiğini söyledi hep. Gerçekten de tek embriyom iyi kalite olarak 5. Güne gitti ve transfer ettik. Doktorun tutumu da çok iyi. Ben transferde idrara sıkışıklık konusunda bayağı sıkıntı yaşadım. Doktor bey benim en rahat olacağım ve transferin de en doğru şekilde yapılacağı süre için beni bekledi. Kendi de müsaitti tabi o sırada allahtan.
Umarım senin de yavrucağın gelir bir an önce. Sen ne yapmayı düşünüyorsun? Tüp bebeği düşünüyor musun artık?

maşallah canımmm hadı ınsallah cok guzel haberlerını beklıyorum.
Barıs bey gercekten ısınde karıyerınde cok basarılı bır doktor ıyıkı onunla tanısmısım ıkı olumsuz asılama olmama ragmen, gercı ılkı kımyasalda olsa dollendı sperm ve yumurta. labaratuvarları cok ıyı hastanenın kesınlıkle.
ben suan beklıycem canım persembe doktor beyle bır telefon konusması yapcam bakalım neler soyleyecek, bana moral verıyor konusmaları kendımı daha ıyı hıssedıyorum. bızım es kaynaklı sperm azlıgı ve hareket sorunumuz vardı oda en son asılamamda baya guzel cıktı, yasımda 30 belkı 1 sene kendımız denerız dedık, sonrası Allah Kerım.

Sağol canım. İnş tedaviye gerek kalmadan gelir bebişin
Bakın Katre_g ile whatsapp konuşmamızı ifşalıyorum. Ben Buket olan

Eki Görüntüle 2973650
Ahahahahahahhaaha bir fakırın dramı yaparım ha bunu cidden bak bence ben de gayet bir buketim

Ben de az önce bunu okudum. Size yazacaktım. Tedaviyle mi doğal yoldan mı diye ahhsjshs
Yaşıtmışız Hande'yle meğer
İçimden bi his 3-4 ayda hamile kalmıştır diyeo ahjsbsjsbsn
Hamileliğimi bende böyle duyurmak istiyorum

Eklentiler

• 7A903318-74C1-438C-8C49-8ACE2633B1C7.webp
    71,4 KB · Görüntüleme: 37
İçimden bi his 3-4 ayda hamile kalmıştır diyeo ahjsbsjsbsn
Hamileliğimi bende böyle duyurmak istiyorum
Benim içimdeki ses tam bir şeytan oldu ya. "2017'de evlenmiş. Yaş desen o da var. Olmadı belki de..." diyor. İnşallah kolay olmuştur ama kıymetini bilerek büyütürler

Bu poz çok klişe be çuku. Görünce "Ayyyh bu da mı" dedim. Tüm influencer'lar böyle duyurdu sanırım. Sen başka poz bul

Aaa ben ilk defa gördüm hahshsh tamam aşko ben alnıma yazıcam. Bunu kimse yapmamıştır? Agshhsjsj
Bensu boşandımı?
ypk boşanmadı baluş

Saat geç oldu şimdi, yarın arar sorarım
Öğrenince bize de yaz. Bana en son "Bir değişiklik yok. Bildiğiniz gibi. Olursa zaten öğrenirsiniz" demişti
Neal’in başlattığı akımı devam ettiricem seni etiketlerim artık bakarsın fenomen olurum bu akımla shjsbsjs
Ettir tabii. Fenomen açığımızı sen kapat. Bizim neyimiz eksik ya?! Aramızdan bir fenomen çıkaramayaksak dükkanı kapatıp gidelim!!!

Bu arada bizim iş cumartesiden sonraya sarktı. Bi tanıdık varmış benden haber bekleyin dedi. Bi doktor tanıdığı varmış. Bakarsın 3-5 indirim yaptırır. Bizde bekleyelim dedik. Umut fakirin ekmeği haksjsj

Bu arada bizim iş cumartesiden sonraya sarktı. Bi tanıdık varmış benden haber bekleyin dedi. Bi doktor tanıdığı varmış. Bakarsın 3-5 indirim yaptırır. Bizde bekleyelim dedik. Umut fakirin ekmeği haksjsj
Bugün Esra Erol'da bir pozitif haberi daha verdiler. Oturdum ağladım. Sana da yakın zaar o adam. Seni de mi Esra hanıma yollasak ne yapsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…