- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.008
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #213.361
Öğrenince bize de yaz. Bana en son "Bir değişiklik yok. Bildiğiniz gibi. Olursa zaten öğrenirsiniz" demişti
Ettir tabii. Fenomen açığımızı sen kapat. Bizim neyimiz eksik ya?! Aramızdan bir fenomen çıkaramayaksak dükkanı kapatıp gidelim!!!
Kim kız o adam asdgshh beleş mi? Beleşse giderimBugün Esra Erol'da bir pozitif haberi daha verdiler. Oturdum ağladım. Sana da yakın zaar o adam. Seni de mi Esra hanıma yollasak ne yapsak
Sor da öğrenelim bakalım. Belki o da kaynana teröründen şikayetçidir kim bilir. Çağır olmadı o da gelsinAh Bensu’cum ya. Dua etsin Başak Dizer gibi kaynana terörü yok. Belkide vardır dur yarın onuda sorayım
Yok yok hiç merak etme. Biz ilk defa duymuş gibi şaşırırız her yerden. Büyük büyük sevinirizOf cidden bi fenomenimiz çıksın, ben doğurayım olcam fenomen. Özelden linkimi tollarım size ama aaa hiç beklemiyoduk şok olduk bebek haberine falan dicem, beni ifşalamayın tamam mı
He. Esra Erol hanımın sosyal sorumluluk projesi işte. Adamın adını unuttum. Bir şey Koyuncu mu Koyuncuoğku mu ne. SankiKim kız o adam asdgshh beleş mi? Beleşse giderim
Sor da öğrenelim bakalım. Belki o da kaynana teröründen şikayetçidir kim bilir. Çağır olmadı o da gelsin
Yok yok hiç merak etme. Biz ilk defa duymuş gibi şaşırırız her yerden. Büyük büyük seviniriz
He. Esra Erol hanımın sosyal sorumluluk projesi işte. Adamın adını unuttum. Bir şey Koyuncu mu Koyuncuoğku mu ne. Sanki
Beylikdüzü müydü Avcılar mı öyle bir yerde gibi kalmış aklımda
Ula hani bosaniyodu bunlar ne ara cocuk yaptılarGIYBET TEAM
HANDE SORAL HAMİLEYMİŞ 6 AYLIKMIŞ ERKEKMİŞ!
2017 yılında evlenmişti. Bu bence hemen hamile kalanlardan
Ben de o sandım başta. Ablasıymış ahshndnUla hani bosaniyodu bunlar ne ara cocuk yaptılar
Heh aynen o adam. Götürem mi seni Esra ablaya? Şu kızın elinden tut diyem. Kredi borçları var diyem. Biz dayanamıyoz bir an önce tedavi olması lazım diyem
Ula hani bosaniyodu bunlar ne ara cocuk yaptılar
Ben de o sandım başta. Ablasıymış ahshndn
hadi inşallahBu arada bizim iş cumartesiden sonraya sarktı. Bi tanıdık varmış benden haber bekleyin dedi. Bi doktor tanıdığı varmış. Bakarsın 3-5 indirim yaptırır. Bizde bekleyelim dedik. Umut fakirin ekmeği haksjsj
yine geç kaldınGünaydın günaydın
Gidiyom ben. Beni aramayınyine geç kaldın
Yaaaaaaa siz benim canlarımsınız aşk olsun. Kuzu meraktan aralık transferi olanların topicinde takılıyorum. Ama bu geçici bi durum asıl sevgilim sizsiniz onları kullanıyorum sadece. Çıkar ilişkisi gibi düşünebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?