Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ah Bensu’cum ya. Dua etsin Başak Dizer gibi kaynana terörü yok. Belkide vardır dur yarın onuda sorayım

Of cidden bi fenomenimiz çıksın, ben doğurayım olcam fenomen. Özelden linkimi tollarım size ama aaa hiç beklemiyoduk şok olduk bebek haberine falan dicem, beni ifşalamayın tamam mı

Ah Bensu’cum ya. Dua etsin Başak Dizer gibi kaynana terörü yok. Belkide vardır dur yarın onuda sorayım
Sor da öğrenelim bakalım. Belki o da kaynana teröründen şikayetçidir kim bilir. Çağır olmadı o da gelsin
Of cidden bi fenomenimiz çıksın, ben doğurayım olcam fenomen. Özelden linkimi tollarım size ama aaa hiç beklemiyoduk şok olduk bebek haberine falan dicem, beni ifşalamayın tamam mı
Yok yok hiç merak etme. Biz ilk defa duymuş gibi şaşırırız her yerden. Büyük büyük seviniriz
Kim kız o adam asdgshh beleş mi? Beleşse giderim
He. Esra Erol hanımın sosyal sorumluluk projesi işte. Adamın adını unuttum. Bir şey Koyuncu mu Koyuncuoğku mu ne. Sanki
Beylikdüzü müydü Avcılar mı öyle bir yerde gibi kalmış aklımda

Tamam takma isimle gelsinde anlamasınlar o olduğunu hajdhhsbs

-
Ah canımsınızz ahjsjs

-
Aa bakiyim neresiymiş bulayım

Katre_g sanada günaydın
git git başka topiklere
Yaaaaaaa siz benim canlarımsınız aşk olsun. Kuzu meraktan aralık transferi olanların topicinde takılıyorum. Ama bu geçici bi durum asıl sevgilim sizsiniz onları kullanıyorum sadece. Çıkar ilişkisi gibi düşünebilirsin

Ya bir de şimdi burdaki insanların tüp bebek artık çok ilgi akanı değil. Ee benim de tüm ilgim tüp bebekte sizi duröadan tüp bebek konuşmalarına boğmim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…