- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #213.381
sonunda ya sonunda oh beÖhöm öhöm gelmiş bulundum
ben senle küsümeee sizler nassınız kızlar keyifler yerinde mi? Benim günlerim avakado, kuru kayısı, badem ve kabak yemekle geçiyor tam anlamıyla
Hoş buldum baluşummmmsonunda ya sonunda oh be
miniğim hoşgeldin yaaaaaa
minnoş sen hala kv sevionmuHoş buldum baluşummmm
Evetminnoş sen hala kv sevionmu
Evet
Kadının bana bir zararı dokunmamış, eşimle kavga edersem bana değil eşime kızıyor
Tabi doğuya özgü bir kaç cahilikleri var ama çevremde gördüğüm kvlerden çok daha iyi
Doğuya özgü dediğim alısılmıs bazı şeyler var burda insanların normali, yoksa doğuya cahil dediğim yok ben de doğuluyum
yok ben o kısmında değilimDoğuya özgü dediğim alısılmıs bazı şeyler var burda insanların normali, yoksa doğuya cahil dediğim yok ben de doğuluyum
Biliyorum kendi yazdığımı açıklama gereği duydum ahsjnsyok ben o kısmında değilimhiç ona takılmadım bile
ben kv kısmındayım hala
ay bian yanlış anlaşıldım die korktumBiliyorum kendi yazdığımı açıklama gereği duydum ahsjns
SonundaÖhöm öhöm gelmiş bulundum
Kanka boşanma asamasinda olan bensuymus hamile olan handecukulatam Hemsirecik ee cidden bu bensu soral boşanmıyor muydu arkadaş ne zaman barıştı ne zaman hamile kaldı da 6 aylık oldu bu bebek yaa. Aklım sırrım ermiyor bu insanların hamilelik hızına
Birbirlerine çok benziyorlar ondan karısıklık oldu herhalde ahhajsjsSonunda
Kanka boşanma asamasinda olan bensuymus hamile olan hande
Ya zaten ben bunları pek begenip takip etmiyorum hangisi hangisiydi unutuyorum surekliBirbirlerine çok benziyorlar ondan karısıklık oldu herhalde ahhajsjs
Kesin tüp kesinSonunda
Kanka boşanma asamasinda olan bensuymus hamile olan hande
Aman bırak iyiliği ona kalsın hala iyilik meleği kesiliyor gına geldi.bugün 40 banyosu yaptırmaya gelecek. 3 kapı geziliyormuş bana sormadan bir akrabaya gelicez dedi.gelsin hesabını sorucam.her şeye karışılır mı insanda azcık düşünce olur şimdi konuşcam ben kötü olcam.oysaki başlatan o
cukulatam Hemsirecik bize de trendyolda gebelik testine çift çizgiyle yorum yaznak nasip olur mu
N Neal doğruyu söyle sen mi yazdın bu yorumu
Ana öyle bir adet mi varmış. Napcanız şimdi kuş kadar bebeyle 3 eve misafirliğe mi gidiceksinizAman bırak iyiliği ona kalsın hala iyilik meleği kesiliyor gına geldi.bugün 40 banyosu yaptırmaya gelecek. 3 kapı geziliyormuş bana sormadan bir akrabaya gelicez dedi.gelsin hesabını sorucam.her şeye karışılır mı insanda azcık düşünce olur şimdi konuşcam ben kötü olcam.oysaki başlatan o
Öyle valla. Ben N Neal e yakıştırdımVaaaayyy beee nerden baksan kral hareket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?