Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cukulatam @Hemsirecik bize de trendyolda gebelik testine çift çizgiyle yorum yaznak nasip olur mu

N Neal doğruyu söyle sen mi yazdın bu yorumu
Her yere yazacağım heeer yere. Herkes yazsın. Kolay bulmadık En çok biz yazacağız Köprü altları da bizim. Bel fıtığı gördüğünüz her yere "HAMİLEYİM" yazabilirsiniz
Bal0ncuk ben boş boş gezindiğim için magazincilik bende kız içinde bebe taşıyo bebe agsjhsjs N Neal gitmeee
Gitmedim gitmedim buradayım. Yeni konsol geldi de onu yerleştiriyorum. Tozlarla alerji qeyfi
Yoğartık daha neler duyacağız

Ana öyle bir adet mi varmış. Napcanız şimdi kuş kadar bebeyle 3 eve misafirliğe mi gidiceksiniz

Öyle valla. Ben N Neal e yakıştırdım en son alnıma "Ben yaptım" yazıcam diyordu
O alnına yazmayı bana devretti. Ben yazıp hamileliğimi sosyal medyada öyle duyurucam sonra fenomen olcam. Aa hiç beklemiyodum sürpriz bebek dicem. Sizde hiç çaktırmadan yorum atarsınkz altına shhshsjs

Kolay gelsiiin hayırlı olsunn

Katre_g sen nasıl hissediyosun , kaçıncı gün oldu bugün

Ana öyle bir adet mi varmış. Napcanız şimdi kuş kadar bebeyle 3 eve misafirliğe mi gidiceksiniz

Öyle valla. Ben N Neal e yakıştırdım en son alnıma "Ben yaptım" yazıcam diyordu
Halasına götürmeyi planlıyordum az oturur çıkarız diyordum akrabasına ne demeye gelicez diyor anlamış değilim bktan kafası var bir aylık bebekten onun sağlığından mı anlar.gideceğimiz yerde kızları da var kem gözlüler kucaktan kucağa gezdirecekler.ya bunlar o kadar düşüncesiz ki sezaryenden yeni çıkmışım bacaklarım her biri bir yanda kanı boşalsın diye bıraktılar odaya ziyarete geldiler cümbür cemaat böyle insana ben niye gideyim.geçen evime geldi hediye bile getirmedi gelebilir miyiz diye sormadı babasının evine geliyor sanki.şimdi kalkıp bunlara gidecekmişim bu kv yi şimdi ben öldürmeli miyim? Yoksa suratına tükürüp susmalı mıyım? İşin kötüsü eşim annemde haklı sende haklısın kadın söz vermiş napsın diyor :) bağırınca ben suçluyum :)
ben sinirlenince eşim yoruldum artık arada kalıyorum bilmem ne diyip duruyor.İnan bunlar adamı sinir hastası eder.ne lohusalıktan ne ufak bebekten anlıyorlar.çocuk küçük diyorum yarım saat oturur dönersiniz diyor bana

Gitme. Ben gitmem. Evime de kimse gelmesin mümkünse. Ulan zaten bu bebeler el kadar. Her tür mikroba şuna buna açık. Hani corona olmadığı zaman bile böyleydi. e bir de şimdi üstüne ciddi bir salgın var. Kimse de kimseyi riske atamaz. He sen kendi tercihinle bir yere gitmek istersin o başka. Çocuk sizin. Kararı verecek olan sizsiniz. Ablamla eşinin çocuklarıyla ilgili kararlarına müdahale etmeye kalktığında kendi annemle bile tartışıyorum ben. "Doğru ya da değil, beğenelim ya da beğenmeyelim, bu çocuklar onların. Kendileri istedikleri şekilde büyütür. Biz karışamayız" diyorum. Çok saçma ya. Bu bir tek bizim kültürümüzde var. Torun, yeğen, akraba çocuğu üstünde herkes kendini söz sahibi hissediyor. Sanki doğururken pay almışlar tövbe ya

Kuzu belim ağrıyor 2 gündür. Kafamı karıştıran bir şey oldu. Ben 14 aralıkta çatlatma iğnesi vuruldum tek doz. Biliyosundur sahte gebelik çıkarır. Benle aynı gün iki doz çatlatma iğnesi vuran başka bir arkadaş var. Ben bugün sırf çatlatma iğnesinin etkisi devam ediyor mu görmek için test yaptım pozitif çıktı. O arkadaşa anlattım o da merak etti sende tek dozla etki devam ediyorsa, bende 2 dozla hayli hayli devam eder dedi. Kız gebelik testi yaptı negatif ve onun 3. Gün embriyosuydu. şimdi bana dediki acaba gerçekten tuttu mu seninki eşeğin aklına karpuz kabuğu soktu bu kadar erken mümkün mü ki bilemedim.
Seninki bence kötülükten değil de düşüncesiz davranıyo. Valla uslubunca lafını söylesen rahatsız olduğunu anlamaz mı acaba? Eşin ikiniz de haklısınız diyor da annesine birşey demiyor mu?

Değil değil. Şu an sakin bekleyelim. Hemen gaza gelmeyelim. Bugüne kadar tutunma olduysa bile kana yansıması mümkün değil, idrara hiç hiç değil. Kanda belirmeden idrara geçmiyor

Değil değil. Şu an sakin bekleyelim. Hemen gaza gelmeyelim. Bugüne kadar tutunma olduysa bile kana yansıması mümkün değil, idrara hiç hiç değil. Kanda belirmeden idrara geçmiyor
Yalan söylüyorsunnnnnn ahahahaahahja

Kendimce kanıt sıralayabilirim ama sıralayıp kendimi moda sokmıcam

Eklentiler

• Screenshot_20211222_142012.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 24
Hellöööö bebeğeeemmm

Anaaamm sinirlendirmişler bulutu

Bal0ncuk senin bebişin kakasında hiç balgam oldu mu
Kuzum hayr olmadı...
Alerji olmuş olabilir.. Süt alerjisi olabilir..
Yediklerine dikkat edip takip et kuzum
Süt ve süt ürünleri tüketme

Valla ağzına sağlık şuan sinirden ellerim titreye titreye yazıyorum.keşke herkes senin gibi düşünse.ama büyükler dediğin gibi söz sahibi zannediyor kendilerini.sanki onlar doğurmuş gibi
demiyor.üslubumu bozdum artık anlamamaya diretmiş gibiydi.
Hellöööö bebeğeeemmm

Anaaamm sinirlendirmişler bulutu

Kuzum hayr olmadı...
Alerji olmuş olabilir.. Süt alerjisi olabilir..
Yediklerine dikkat edip takip et kuzum
Süt ve süt ürünleri tüketme
bugün yemedim bir hafta takip edeyim

Söyledim saydım tamam tamam bu seferlik git diye geçiştirdiği için sesimi de yükselttim şimdi gelip alacaklar oraya gideceğiz :) her şeye karışıyorsun dedim neye karışıyorum söyle diyor çamaşırıma yemeğime pazardan alınan şeye gideceğimiz yere kadar karışıyor. Bunu desem ağlayacaktı çocuk gibi sustum bende.iyi bir daha gelmem size demeye başladı.ne alakası var oğlunun evi diyorum yok yok gelmem diyip durdu iyi sen bilirsin dedim.o kadar düşüncesiz ki çileden çıkarıyor.haddinden fazla iyilik iyilik değildir bunu kimse ona dememiş pohpohlayıp durmuşlar

Benim görümceler böyleydi uzaklaştım baya düzeldiler yavaş yavaş, kv de karısmayı sever ben pek gitmem onun evine.
Kırk yılda bir gittiğimde veya geldiğinde de söylediklerini pek önemsemiyorm, çünkü normalde iyi bir kadın.
Yani kendisi de yaşlı, ben de pek yanaşmadığım için, öyle çok karışacak, evime gelecek gezip tozacak gücü yok.

Çocuk olsa nasil olur bilmiyorum valla.

Bizimde sizin gibiydi pek gidip gelme olmayınca göze batmıyor ama bir aydır birlikte olunca yeter artık diyor insan.sizinde öyle olur büyük ihtimal.kimisi her işini gördürmeyi sever ben sevmiyorum sen nasılsın bilmiyorum

Ah canısı inşallah dediğin gibidir. Ümit etmek çok güzel ümidimizi yüksek tutuyoruz. Teyzesinin guzusu geliyor be! Sonrada benim çoçiğimi beklicez

Ben o yüzden o kırmızı çizginin hep var olmasından yanaym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…