- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #213.421
Ben de sevmiyorum yaa. Ay cinnet geçiririmBizimde sizin gibiydi pek gidip gelme olmayınca göze batmıyor ama bir aydır birlikte olunca yeter artık diyor insan.sizinde öyle olur büyük ihtimal.kimisi her işini gördürmeyi sever ben sevmiyorum sen nasılsın bilmiyorum
Senin çoçiğini yierim yierimAh canısı inşallah dediğin gibidir. Ümit etmek çok güzel ümidimizi yüksek tutuyoruz. Teyzesinin guzusu geliyor be! Sonrada benim çoçiğimi beklicez
Yari hamile sayılıriz zaten sen şimdiden yazcukulatam Hemsirecik bize de trendyolda gebelik testine çift çizgiyle yorum yaznak nasip olur mu
N Neal doğruyu söyle sen mi yazdın bu yorumu
Karışır, net. Hepsi karışırBenim görümceler böyleydi uzaklaştım baya düzeldiler yavaş yavaş, kv de karısmayı sever ben pek gitmem onun evine.
Kırk yılda bir gittiğimde veya geldiğinde de söylediklerini pek önemsemiyorm, çünkü normalde iyi bir kadın.
Yani kendisi de yaşlı, ben de pek yanaşmadığım için, öyle çok karışacak, evime gelecek gezip tozacak gücü yok.
Çocuk olsa nasil olur bilmiyorum valla.
Evet çok haklısın bu zamana kadar o çizgiyi koymamıştım doldum.yeni koydum kafam rahat eder umarım.bu seferde gelmeyince eşim üzülecek aman öfBen o yüzden o kırmızı çizginin hep var olmasından yanaym
O zaman sende işin başında o çizgiyi koy yoksa gerçekten lohusayken cinnet geçirirsinBen de sevmiyorum yaa. Ay cinnet geçiririm
tecrübeyle sabitKarışır, net. Hepsi karışır
Şu an bana karısan yok ben 2 aylık evliyken açık açık arayıp bana karışmayın dedim onlara.Evet çok haklısın bu zamana kadar o çizgiyi koymamıştım doldum.yeni koydum kafam rahat eder umarım.bu seferde gelmeyince eşim üzülecek aman öf
O zaman sende işin başında o çizgiyi koy yoksa gerçekten lohusayken cinnet geçirirsinen iyileri bile böyle işte
tecrübeyle sabit
Ve kizlar cok kasık agrisi var bide karnımda geeilince aci oluyor bugunde sag tarafinda bi yeeine dokununca acidi geçti ama midem bulaniyorKizlar merhaba ben 4 5 gun once hizli gebelik testi yaptim silik cikti ertesi gün denedim ciknadi cikmayan günün aksamnina denedim silik cikti sonra 1 gun sonra yine yaptim cikmadi dunde kaset test yaptim cikmadi neden sizce eczaneye sordum cizgi yok dedi testlerde ilki ilk yaptığım digeri tekrarladigim kaset testi dun yaptigim
Şu an bana karısan yok ben 2 aylık evliyken açık açık arayıp bana karışmayın dedim onlara.
Arkamdan eşime beni şikayet eden görümcem vardı eşim ona karişma, sana ne demişti
Kayınvalidem beni bilir artık bir şeyi söylerken bile on kere yanlıs anlama, bir şey dicem, kızım sayılırsın, senle kocana bir şey diyemiyoruz hemen karışmayın diyorsunuz falan diyor sonra lafını diyor
Ben uygulamıyorm onun söylediği şeyi ve bön bön bakıyorum kadın susuyor sonra
Dediğin gibi yaparım gebe falan kalsam da inşallah, uğraşamam ya lohusa halimle uffff
Ben belirtilere inanmayan biriyim ama testte var gibi duruyor.birkaç gün daha tekrarlayıp koyulaşmasını bekleyin ya da kan testi vermek daha kesin sonuç verirVe kizlar cok kasık agrisi var bide karnımda geeilince aci oluyor bugunde sag tarafinda bi yeeine dokununca acidi geçti ama midem bulaniyor
AhhahahahaHelal olsun iyi yapmışsın keşke başta bende öyle yapsaydım bir daha bir şey olursa o taktiği bende uygulayım bön bön bakayım eşinde ne güzel anlayışlıymış darısı benimkine
İnşallah gebelik haberin yakındır bize müjde verirsinSende böyle sorunlarla uğraş topikte huzurlu rahat birini bırakmayalım Bal0ncuk sen gibi konuştum
Benim eşimde kendisine karışılmasını sevmez ama anası bana karışınca normal iyilik yapıyor olarak görüyor.böyle ana kuzusu olduğunu bilsem almazdım seni dedimAhhahahaha
Eşim kendisine karısılmasını seven biri değil o yüzden direkt tepki vermişti aslında
Ay ben sabırlı bir insan değilim ya uğraşamam valla bağırırım falan olanlar olur
haklı bir sebepAldığı ceviz çürük diye eşi kaçmış
Sabır taşı çatlar anam yol ver gitsin ashdjdkfBenim eşimde kendisine karışılmasını sevmez ama anası bana karışınca normal iyilik yapıyor olarak görüyor.böyle ana kuzusu olduğunu bilsem almazdım seni dedimben aşırı sabırlıyımdır beni bile 1 ayda çileden çıkardı o zaman sen ilk günden bağırır kovarsın şaka bir yana böyle gıcık şeyler başına gelmez inşallah güldüğümüz gibi olmuyor tam depresyon sebebi eşimle onun yüzünden kavga edip durdum biraz daha dursaydı evdeki altınları çalıp alıp başımı gidecektim Esra Erol’dan öğrendiğim taktiklere bak N Neal
haklı bir sebep
Salçayı, tv'yi falan da al giderken. Hiçbir şey bırakma. Bir tanesi evin önüne kamyon getirtip bazayı götürmüştü. Gördüğüm en üst seviye oydu. Bir de Almanya'dan gelen çikolataları götüren teyze. BuBenim eşimde kendisine karışılmasını sevmez ama anası bana karışınca normal iyilik yapıyor olarak görüyor.böyle ana kuzusu olduğunu bilsem almazdım seni dedimben aşırı sabırlıyımdır beni bile 1 ayda çileden çıkardı o zaman sen ilk günden bağırır kovarsın şaka bir yana böyle gıcık şeyler başına gelmez inşallah güldüğümüz gibi olmuyor tam depresyon sebebi eşimle onun yüzünden kavga edip durdum biraz daha dursaydı evdeki altınları çalıp alıp başımı gidecektim Esra Erol’dan öğrendiğim taktiklere bak N Neal
Verdim gittiSabır taşı çatlar anam yol ver gitsin ashdjdkf
Salçayı, tv'yi falan da al giderken. Hiçbir şey bırakma. Bir tanesi evin önüne kamyon getirtip bazayı götürmüştü. Gördüğüm en üst seviye oydu. Bir de Almanya'dan gelen çikolataları götüren teyze. BuMiss Bride olabilir
Al işte kaçış hayalimiz bile fakfakir. Nakliyeci çağırmış kadın. Bazayı kendin taşımayacaksın. Robot süpürgeyi götüren kadın efsaneydi. Ben onu nasıl unuturumPeki bunların hepsini izlemiş olmam bazalı olanı bilmiyorum o gerçekten üst seviyeymiş onu yapamam en üst kattayım çok zor salçayı kaynanam yapıp veriyor aman kalsın onu mu alcam he bir de şeyi unuttun robot süpürgeyi götüren kadın ben de onu götürcem
Arada ben de esra erol, zuhal topal izlim diye açıyorum. Her açtığımda nasıl böyle insanlar var olabiliyo diye şaşırıyorumZuhal topalla yemekteyiz izleyeyim dedim sinirden cinnet geçiriyorum. Ne biçim insanlar be ahjssbn dahada izlemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?