- 14 Aralık 2021
- 726
- 258
- 33
- 25
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #213.441
Arada ben de esra erol, zuhal topal izlim diye açıyorum. Her açtığımda nasıl böyle insanlar var olabiliyo diye şaşırıyorumbugün esra erolda kızıyla barışmak için programa katılan bir adam bütün program boyunca "Ne mutlu Türküm diyeneeeeeğ" diye ani çığırmalar yaptı mesela tamam da neden hayır konumuz da bu değil ki
Neden cevap veemiyorsunuz ki
Ben testlerinizde çizgiyi göremedim o yüzden de yorum yapmak istemedim. Kan verip baktırın tabi kimse doğrusunu burdan anlayamaz.Neden cevap veemiyorsunuz ki
Çok güzel kafalar var ya. Kahvaltıda da Müge Anlı hanım izliyorum. Oraya da çok acayip tipler çıkıyor. Ne mutlu Türküm diyene diyen amca bir ara fıkra da anlattı ahshshArada ben de esra erol, zuhal topal izlim diye açıyorum. Her açtığımda nasıl böyle insanlar var olabiliyo diye şaşırıyorumbugün esra erolda kızıyla barışmak için programa katılan bir adam bütün program boyunca "Ne mutlu Türküm diyeneeeeeğ" diye ani çığırmalar yaptı mesela tamam da neden hayır konumuz da bu değil ki
Fakirlik ruhumuza işlemiş napcanAl işte kaçış hayalimiz bile fakfakir. Nakliyeci çağırmış kadın. Bazayı kendin taşımayacaksın. Robot süpürgeyi götüren kadın efsaneydi. Ben onu nasıl unuturum
Hee ısrarcı davranarak bir Nasreddin Hoca fıkrası anlattı, bu kulaklar duydu maalesefÇok güzel kafalar var ya. Kahvaltıda da Müge Anlı hanım izliyorum. Oraya da çok acayip tipler çıkıyor. Ne mutlu Türküm diyene diyen amca bir ara fıkra da anlattı ahshsh
Kv de gönderdin bebeğe bakacak kimse kalmadıParesilaaa senin eşin yaptığın yemeyi yemeyip küsmüştü dimi eşime kv ile olan konuşmayı anlattım yemek yemeden gitti yattı anan yaptı demiştim oysaki dinlemedi Onun yüzünden ben de aç kaldım çocuğa bakan yok durmadı bir
Yoğartık x2Fakirlik ruhumuza işlemiş napcanilk yerleştiğimizde nakliyeci biz buraya çıkmayız vinç tutun demişti de ondan dedim
Bunlar niye hep böyle olgunlaşamamış ya üfff. Benimki de bir ara sofraya küsüp küsüp gidiyordu. En kızdığım şeylerden biridir. Yemeğin suçu ne yaParesilaaa senin eşin yaptığın yemeyi yemeyip küsmüştü dimi eşime kv ile olan konuşmayı anlattım yemek yemeden gitti yattı anan yaptı demiştim oysaki dinlemedi Onun yüzünden ben de aç kaldım çocuğa bakan yok durmadı bir
Ahhshshjs gördüm evet
Kv ye güvenip yapmadık ki çocuğu 40ta gidecekti zatenHee ısrarcı davranarak bir Nasreddin Hoca fıkrası anlattı, bu kulaklar duydu maalesef
Kv de gönderdin bebeğe bakacak kimse kalmadı
sesli güldüm Allah’ta seni güldürsünYoğartık x2
Bugün ilginç bilgiler veriyorsun bize
Bunlar niye hep böyle olgunlaşamamış ya üfff. Benimki de bir ara sofraya küsüp küsüp gidiyordu. En kızdığım şeylerden biridir. Yemeğin suçu ne ya
Ahhshshjs gördüm evet
Koca pişman edilecekKv ye güvenip yapmadık ki çocuğu 40ta gidecekti zatenbenim işim olduğunda eşim olcak bey bakacak tabiki yarın görüşceğim onla
sesli güldüm Allah’ta seni güldürsün
Gerçekten öyle yaş ilerleyince olgunlaşır diye dua ediyorum.senin eş de benimkine benziyor desene Allah sabır versin insanca sorunu konuşmak yerine kapatmayı tercih ediyorlar.iletişim kuramıyorlar resmen..bencede yemeğin suçu yok ama benim hiç hiç suçum yokçocuklu birini aç bırakıp da yatmak nedir. iki dakika bulup da yeni yiyebildim.ece bu akşam çok huzursuzdu hiç susmadı karnı ağrıyor sanırım yarın aile hekimine gidicem
Yiaa kıyamam bebikler hastalanmasın. Gazdan mı acaba sancısı :/ Yok ya bunlarda olgunlaşma özelliği yok. 4 yıldır kendimi yırtıyprum. Sorunların konuşarak çözülebildiğini anlatamadım. Konuşmayı daha yeni öğreniyor kısmetse bir 15 yıla falan çözer herhalde mevzuyuKv ye güvenip yapmadık ki çocuğu 40ta gidecekti zatenbenim işim olduğunda eşim olcak bey bakacak tabiki yarın görüşceğim onla
sesli güldüm Allah’ta seni güldürsün
Gerçekten öyle yaş ilerleyince olgunlaşır diye dua ediyorum.senin eş de benimkine benziyor desene Allah sabır versin insanca sorunu konuşmak yerine kapatmayı tercih ediyorlar.iletişim kuramıyorlar resmen..bencede yemeğin suçu yok ama benim hiç hiç suçum yokçocuklu birini aç bırakıp da yatmak nedir. iki dakika bulup da yeni yiyebildim.ece bu akşam çok huzursuzdu hiç susmadı karnı ağrıyor sanırım yarın aile hekimine gidicem
Hadi inşallahKoca pişman edilecek
Yok Kakasını yaparken ağlıyo karnı ağrıyo gibi kokulu yapıyor enfeksiyon kaptı sanırım.banyoda su yuttu gibi geldi.keşke bebekler hasta olmasa onun yerine ben olmaya razıyım.Yiaa kıyamam bebikler hastalanmasın. Gazdan mı acaba sancısı :/ Yok ya bunlarda olgunlaşma özelliği yok. 4 yıldır kendimi yırtıyprum. Sorunların konuşarak çözülebildiğini anlatamadım. Konuşmayı daha yeni öğreniyor kısmetse bir 15 yıla falan çözer herhalde mevzuyu
Hadi inşallah
Ya kimse hasta olmasın, hiçbirimiz olmayalım da çocuklar hiç hiç olmasınYok Kakasını yaparken ağlıyo karnı ağrıyo gibi kokulu yapıyor enfeksiyon kaptı sanırım.banyoda su yuttu gibi geldi.keşke bebekler hasta olmasa onun yerine ben olmaya razıyım.
15 yıl çokmuş o zamana kadar sinir hastası olmasak bari :/ bende sorun olduğunda konuş demiştim tamam demişti güya hep palavra ..
Sıvı yağ alsın kız napcam salçayı. Abaow ben şokSalçayı, tv'yi falan da al giderken. Hiçbir şey bırakma. Bir tanesi evin önüne kamyon getirtip bazayı götürmüştü. Gördüğüm en üst seviye oydu. Bir de Almanya'dan gelen çikolataları götüren teyze. BuMiss Bride olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?