Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ahuhahuaha onu görmedm zuhal topalı 20 dk izlemek bana yetti sghshshsh

Çok güzel kafalar var ya. Kahvaltıda da Müge Anlı hanım izliyorum. Oraya da çok acayip tipler çıkıyor. Ne mutlu Türküm diyene diyen amca bir ara fıkra da anlattı ahshsh

Al işte kaçış hayalimiz bile fakfakir. Nakliyeci çağırmış kadın. Bazayı kendin taşımayacaksın. Robot süpürgeyi götüren kadın efsaneydi. Ben onu nasıl unuturum
Fakirlik ruhumuza işlemiş napcan ilk yerleştiğimizde nakliyeci biz buraya çıkmayız vinç tutun demişti de ondan dedim

Paresilaaa senin eşin yaptığın yemeyi yemeyip küsmüştü dimi eşime kv ile olan konuşmayı anlattım yemek yemeden gitti yattı anan yaptı demiştim oysaki dinlemedi Onun yüzünden ben de aç kaldım çocuğa bakan yok durmadı bir

Çok güzel kafalar var ya. Kahvaltıda da Müge Anlı hanım izliyorum. Oraya da çok acayip tipler çıkıyor. Ne mutlu Türküm diyene diyen amca bir ara fıkra da anlattı ahshsh
Hee ısrarcı davranarak bir Nasreddin Hoca fıkrası anlattı, bu kulaklar duydu maalesef
Kv de gönderdin bebeğe bakacak kimse kalmadı

N Neal bi de program kapanışını kendi yaptı onu gördün mü? "sayın 85 milyon bizi izlediğiniz için çok teşekkür ederim" tarzı bir şeyler dedi ahahahahahahha

Fakirlik ruhumuza işlemiş napcan ilk yerleştiğimizde nakliyeci biz buraya çıkmayız vinç tutun demişti de ondan dedim
Yoğartık x2
Bugün ilginç bilgiler veriyorsun bize
Bunlar niye hep böyle olgunlaşamamış ya üfff. Benimki de bir ara sofraya küsüp küsüp gidiyordu. En kızdığım şeylerden biridir. Yemeğin suçu ne ya
N Neal bi de program kapanışını kendi yaptı onu gördün mü? "sayın 85 milyon bizi izlediğiniz için çok teşekkür ederim" tarzı bir şeyler dedi ahahahahahahha
Ahhshshjs gördüm evet

Selam guzel anneler , hamile olup hamileliginde aşı olanlar var mi acaba? Bu konuda doktorlarıniz bir yorum yaptı mi

Hee ısrarcı davranarak bir Nasreddin Hoca fıkrası anlattı, bu kulaklar duydu maalesef

Kv de gönderdin bebeğe bakacak kimse kalmadı
Kv ye güvenip yapmadık ki çocuğu 40ta gidecekti zaten benim işim olduğunda eşim olcak bey bakacak tabiki yarın görüşceğim onla
sesli güldüm Allah’ta seni güldürsün
Gerçekten öyle yaş ilerleyince olgunlaşır diye dua ediyorum.senin eş de benimkine benziyor desene Allah sabır versin insanca sorunu konuşmak yerine kapatmayı tercih ediyorlar.iletişim kuramıyorlar resmen..bencede yemeğin suçu yok ama benim hiç hiç suçum yok çocuklu birini aç bırakıp da yatmak nedir. iki dakika bulup da yeni yiyebildim.ece bu akşam çok huzursuzdu hiç susmadı karnı ağrıyor sanırım yarın aile hekimine gidicem

Koca pişman edilecek

Yiaa kıyamam bebikler hastalanmasın. Gazdan mı acaba sancısı :/ Yok ya bunlarda olgunlaşma özelliği yok. 4 yıldır kendimi yırtıyprum. Sorunların konuşarak çözülebildiğini anlatamadım. Konuşmayı daha yeni öğreniyor kısmetse bir 15 yıla falan çözer herhalde mevzuyu
Koca pişman edilecek
Hadi inşallah

Yok Kakasını yaparken ağlıyo karnı ağrıyo gibi kokulu yapıyor enfeksiyon kaptı sanırım.banyoda su yuttu gibi geldi.keşke bebekler hasta olmasa onun yerine ben olmaya razıyım.
15 yıl çokmuş o zamana kadar sinir hastası olmasak bari :/ bende sorun olduğunda konuş demiştim tamam demişti güya hep palavra ..

Ya kimse hasta olmasın, hiçbirimiz olmayalım da çocuklar hiç hiç olmasın

Hikaye hep. Bana zamanında şey demişliği var. Arkadaşlarıyla falan bir sorun olduğunda en uzun 15 dk.da çözülüp bitiyormuş. Öyle uzun uzun sorun konuşamazmış. Halbuki benimle 15 dk. bile konuşmaya yanaşmıyordu. Bir de "Ben arkadaşın mıyım denyo?" diyemiyorsun tabii. Amaaağn sinir bozucu. Yonta yonta bir şeyler yapmaya çalışıyoruz işte. Bugün bir şey dedim. Hemen ses tonu değişti yine bir asabiye bağladı falan. Paşam daha önce beş kere söylemişmiş. Sakin sakin dedim ki "Ee altıncı kere söyle o zaman, ne var?" Sustu. Ben neleri 55 kere söylüyorum da başına kakmıyorum deli mi ne

Sıvı yağ alsın kız napcam salçayı. Abaow ben şok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…