Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen de başına kak böyle ufak tefek şeylere tavır alcaksa sende al çok sinir bozucu.iyi sakin kalabiliyorsun ben kalamıyorum o kızınca iki katı kızıyorum.
bir de hamilesin daha ince davranması lazım sana ama nerde
Bana öyle sokaktan geçen arkadaşıymış gibi davranınca askerlik arkadaşın değilim eşinim diye uyarıyorum ama boşa uyarıyorum işte Bencede 15 dakika ayırsalar bile bize yeter ama yok tavır almayı tercih ediyorlar çocuk gibi..yontulmazlar bence de ite kaka idare ediyoruz işte napıcaz

cağnımm ne edion aşkoş

hiçte bile yoksun

herşey o pipidemi bitio diosun

bulutum ben 1 günden fazla yan yana duramadm hatta ne 1 günü
en fazla4-5 saat
Hamilelikten once de, hamileyken de her gun gelemiyordum unuttun mu bacim
Yuru be neossss, valla bak ben mevzuyu unutmustum, helal ossun be
Offf bu konu beni de cok geriyor, cok sacma geliyor
La isim vardi da mi vermedim, biliyomusum da soylemiyomusum muamelesi yaptiniz durduk yere, hakkimi yedinizssss
Selam guzel anneler , hamile olup hamileliginde aşı olanlar var mi acaba? Bu konuda doktorlarıniz bir yorum yaptı mi
Ben 2 doz biontech oldum, biri 20li haftaların sonlariydi diğeri 30lu haftalarin başı. Dogum da yaptım bebegim 40 gunluk, herhangi bir yan etki veya sorun yaşamadım. Doktorlarim olmam yönünde konusmuslardi.

uyuyonuz mu analar, bebeliler, gebişler
yok mu bebesi bu saatte uyanan?
yok mu gaz sancısından uyuyamayan?
yok mu bi şu topiğe bakayım diyen?
çok canım sıkılıyo gelin ahjsbsjs
Ben uyandığım, çünkü bebem 5te uyuyup oglen uyanmayi huy edindiydi, bu gece erken uyudu ama bu sefer de aliskanliktan ben uyuyamadm

Cnkü haklıyım ama bulutum

Selam guzel anneler , hamile olup hamileliginde aşı olanlar var mi acaba? Bu konuda doktorlarıniz bir yorum yaptı mi
Cnm covidmi?
Covidse dr bana yaptor dedi ama ben güvenmedm
Fakat bana aşı cıktığında doğumuma 2 ay kalmştı ve yaz ayıydı grip felan yktu sürekli evdeydm
Uzun süre olsaydı ve kış olsaysı yaptorırdm

Ben sana küsüm sen günrüzleri gelmion

Unutmadm hatırlamak istemikrm

Bi kalkıyorum uyku arasında ev buz gibi. Dışarda kar var, kombi efendi keyfi istemiş kendi kendini kapatmış. Bir saat uğraştım yapmak için ya.
Kombi konusunda yetkili servisinden daha çok bilgim var şu hurda yüzünden.

Ben de kızıp köpüryordum da hiçbir faydası olmuyor. Buna döndüm şimdi kafam daha rahat. Yani yine sinirleniyorsun da biliyorsun ki bağırıp çağırsan da faydası yok. Sakin sakin şaapıyorsun bazen dumur oluyor
Bu genelde benim işte
Yuru be neossss, valla bak ben mevzuyu unutmustum, helal ossun be
Dur pozitifler gelsin de çağıracağım ben seni yine Haklının yanında haksızın karşısındayız
Ben uyandığım, çünkü bebem 5te uyuyup oglen uyanmayi huy edindiydi, bu gece erken uyudu ama bu sefer de aliskanliktan ben uyuyamadm
Ah yerim o bebeyii, analık böyle bişey mi? ahsgshsh alışkanlıktan uyuyamadım diyo ya duygulandırdı
Analık değil o bence biyolojik saat Halbuki insan bebek uyumuşken uyusa negzel olur
Bana da mantıklı geldi ama konumuz o değil.
Konumuz benim bir aylık sütü bedavaya getirme çabalarım = süte gelen zam
Alırız ya süt dediğin ne ki. Aramızda para toplar bir kutu alırız doğum hediyesi

Günaydın kızlarım

Dayloş sen bebeye uyku düzeni kuracakken, bebe sana uyku düzeni kurmuş desene

N Neal imajımı zedeledi, dava açacağım avukatımı istiyorum. Tazminat olarak da bi koli süt aldircam
Gece uykudan görmemişim yazdığını tazminat fazla istedin N Neal kankim karşılayabileyecek mi bilemiyorum neyse yağ istemediğine şükredelim
dur bir de sakin kalmayı deneyim bakalım nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…