- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #213.461
Evi terk ederken Almanya'dan gelen çikolatayı götürmek bence çok kral hareket
Sen de başına kak böyle ufak tefek şeylere tavır alcaksa sende al çok sinir bozucu.iyi sakin kalabiliyorsun ben kalamıyorum o kızınca iki katı kızıyorum.Ya kimse hasta olmasın, hiçbirimiz olmayalım da çocuklar hiç hiç olmasın
Hikaye hep. Bana zamanında şey demişliği var. Arkadaşlarıyla falan bir sorun olduğunda en uzun 15 dk.da çözülüp bitiyormuş. Öyle uzun uzun sorun konuşamazmış. Halbuki benimle 15 dk. bile konuşmaya yanaşmıyordu. Bir de "Ben arkadaşın mıyım denyo?" diyemiyorsun tabii. Amaaağn sinir bozucu. Yonta yonta bir şeyler yapmaya çalışıyoruz işte. Bugün bir şey dedim. Hemen ses tonu değişti yine bir asabiye bağladı falan. Paşam daha önce beş kere söylemişmiş. Sakin sakin dedim ki "Ee altıncı kere söyle o zaman, ne var?" Sustu. Ben neleri 55 kere söylüyorum da başına kakmıyorum deli mi ne
Hamilelikten once de, hamileyken de her gun gelemiyordum unuttun mu bacimcağnımm ne edion aşkoş
hiçte bile yoksun
herşey o pipidemi bitio diosun
bulutum ben 1 günden fazla yan yana duramadm hatta ne 1 günü
en fazla4-5 saat
Yuru be neossss, valla bak ben mevzuyu unutmustum, helal ossun beGünaydın günaydın
O değil de kızı burada topa tuttunuz, taşladınız, diri diri gömdünüz. Üç vakte kadar üç hamile teorisi tutarsadayler dayler 'in madalyasını vereceksiniz. Ben anlamam
Offf bu konu beni de cok geriyor, cok sacma geliyorBu da sevinilecek bir şey değil ama şükredilecek hale getiriyorlar insanı işte ki çoğu kişiye o süt izinleri bile olması gereken şekilde kullandırılmıyor. Bana doğru gelmiyor. Hiçbir anne bebeği iki aylıkken "Ücretsiz izne mi ayrılsam işe mi dönsem" ikileminde bırakılmamalı. Babanın izni 5 gün olamaz mesela. Yasal olarak 5 bile değil 3 galiba da uygulamada 5 veriliyor sanırım. Baba bu ya. Sanki uzakta yaşayan bir arkadaş bebeği görüp iki gün de yardım etmeye geliyor. Baba yani. O doğurmadı ama çocuğun da ona ihtiyacı var, onun da çocukla vakit geçirmeye. Analık izni de en az 1 (BİR) yıl olsun, iki de olursa olur. Teşekkürler
La isim vardi da mi vermedim, biliyomusum da soylemiyomusum muamelesi yaptiniz durduk yere, hakkimi yedinizsssskimse taşlamadıdayler dayler i
isim ver dediler
vermedi
aynen bu bile iyi değil şükrettiriyorlar ama mesela ben arkadaşımla aynı ay doğum yaptı
o tüm gün işe gitmek zorundaydı... bu yüzden emziremiyecekti.. sağmaya gelince sürekli sağacak ortamı yoktu ne yaptı ?
işten ayrıldı.... yazık günah....
Ben 2 doz biontech oldum, biri 20li haftaların sonlariydi diğeri 30lu haftalarin başı. Dogum da yaptım bebegim 40 gunluk, herhangi bir yan etki veya sorun yaşamadım. Doktorlarim olmam yönünde konusmuslardi.Selam guzel anneler , hamile olup hamileliginde aşı olanlar var mi acaba? Bu konuda doktorlarıniz bir yorum yaptı mi
Ben uyandığım, çünkü bebem 5te uyuyup oglen uyanmayi huy edindiydi, bu gece erken uyudu ama bu sefer de aliskanliktan ben uyuyamadmuyuyonuz mu analar, bebeliler, gebişler
yok mu bebesi bu saatte uyanan?
yok mu gaz sancısından uyuyamayan?
yok mu bi şu topiğe bakayım diyen?
çok canım sıkılıyo gelin ahjsbsjs
Ben uyandığım, çünkü bebem 5te uyuyup oglen uyanmayi huy edindiydi, bu gece erken uyudu ama bu sefer de aliskanliktan ben uyuyamadm
Cnkü haklıyım ama bulutumHelal olsun iyi yapmışsın keşke başta bende öyle yapsaydım bir daha bir şey olursa o taktiği bende uygulayım bön bön bakayım eşinde ne güzel anlayışlıymış darısı benimkine
İnşallah gebelik haberin yakındır bize müjde verirsinSende böyle sorunlarla uğraş topikte huzurlu rahat birini bırakmayalım Bal0ncuk sen gibi konuştum
Cnm covidmi?Selam guzel anneler , hamile olup hamileliginde aşı olanlar var mi acaba? Bu konuda doktorlarıniz bir yorum yaptı mi
Ben sana küsüm sen günrüzleri gelmionuyuyonuz mu analar, bebeliler, gebişler
Unutmadm hatırlamak istemikrmHamilelikten once de, hamileyken de her gun gelemiyordum unuttun mu bacim
Yuru be neossss, valla bak ben mevzuyu unutmustum, helal ossun be
Offf bu konu beni de cok geriyor, cok sacma geliyor
La isim vardi da mi vermedim, biliyomusum da soylemiyomusum muamelesi yaptiniz durduk yere, hakkimi yedinizssss
Ben 2 doz biontech oldum, biri 20li haftaların sonlariydi diğeri 30lu haftalarin başı. Dogum da yaptım bebegim 40 gunluk, herhangi bir yan etki veya sorun yaşamadım. Doktorlarim olmam yönünde konusmuslardi.
Bana da mantıklı geldi ama konumuz o değil.Evi terk ederken Almanya'dan gelen çikolatayı götürmek bence çok kral hareket
Ben de kızıp köpüryordum da hiçbir faydası olmuyor. Buna döndüm şimdi kafam daha rahat. Yani yine sinirleniyorsun da biliyorsun ki bağırıp çağırsan da faydası yok. Sakin sakin şaapıyorsun bazen dumur oluyorSen de başına kak böyle ufak tefek şeylere tavır alcaksa sende al çok sinir bozucu.iyi sakin kalabiliyorsun ben kalamıyorum o kızınca iki katı kızıyorum.
bir de hamilesin daha ince davranması lazım sana ama nerde
Bana öyle sokaktan geçen arkadaşıymış gibi davranınca askerlik arkadaşın değilim eşinim diye uyarıyorum ama boşa uyarıyorum işteBencede 15 dakika ayırsalar bile bize yeter ama yok tavır almayı tercih ediyorlar çocuk gibi..yontulmazlar bence de ite kaka idare ediyoruz işte napıcaz
Bu genelde benim işteuyuyonuz mu analar, bebeliler, gebişler
Dur pozitifler gelsin de çağıracağım ben seni yineYuru be neossss, valla bak ben mevzuyu unutmustum, helal ossun be
Ben uyandığım, çünkü bebem 5te uyuyup oglen uyanmayi huy edindiydi, bu gece erken uyudu ama bu sefer de aliskanliktan ben uyuyamadm
Analık değil o bence biyolojik saatAh yerim o bebeyii, analık böyle bişey mi? ahsgshsh alışkanlıktan uyuyamadım diyo yaduygulandırdı
Alırız ya süt dediğin ne ki. Aramızda para toplar bir kutu alırız doğum hediyesiBana da mantıklı geldi ama konumuz o değil.
Konumuz benim bir aylık sütü bedavaya getirme çabalarım = süte gelen zam
Dayloş sen bebeye uyku düzeni kuracakken, bebe sana uyku düzeni kurmuş deseneBen uyandığım, çünkü bebem 5te uyuyup oglen uyanmayi huy edindiydi, bu gece erken uyudu ama bu sefer de aliskanliktan ben uyuyamadm
Kafeinsizlikten bayıılazaımmm
Gece uykudan görmemişim yazdığını
dur bir de sakin kalmayı deneyim bakalım nolcakBen de kızıp köpüryordum da hiçbir faydası olmuyor. Buna döndüm şimdi kafam daha rahat. Yani yine sinirleniyorsun da biliyorsun ki bağırıp çağırsan da faydası yok. Sakin sakin şaapıyorsun bazen dumur oluyor
Bu genelde benim işte
Dur pozitifler gelsin de çağıracağım ben seni yineHaklının yanında haksızın karşısındayız
Analık değil o bence biyolojik saatHalbuki insan bebek uyumuşken uyusa negzel olur
Alırız ya süt dediğin ne ki. Aramızda para toplar bir kutu alırız doğum hediyesi
kuzu günaydın bebik nasıl oldu? ağrısı var mı hala?Günaydın
bayılmazsın
Sağa dedik. Kendini alıştır şimdiden dedik. Zorlanma dedik. Sakalımız yok sakal, sakal önemliKafeinsizlikten bayıılazaımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?