Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Katre_g ben bu neoşa test yaptırına kadar canm cıktı
hemşireeeğğğğğğğğğğğ böyle didi diye diye beynimizi yedi
yerim lan hemşireni dedim
bende onun beynini yedim gitti kan verdi
şimdi bekliyorum sana erken...
yaklaşsın seninde beynini yiyecem

Bugün transferimin 3. günü. İlk ve 2. Gün yoğun bel ağrım oldu, dün özellikle bayağı oldu, oturacak pozisyon bulamadım kendime ağrıdan Bugün de dün kadar yok ama var, belim sızlıyor. Dün bir de günlük pede çok açık pembe az miktarda akıntı geldi. Ben onu transferdeki apartın tahriş etmiş olabileceğine yordum. Genel olarak durumum böyle

benim ayaklarımdan kanlar boşaldı diyorum gerisini sen düşün

Hemşire 10. gün tahlil yaptırdım diye kızdı bana olum. "Daha erken. Gününüzü bekleyin demiştik" dedi. 12. gün saylandı sağ olsun. Kalpten götürecekti

Hemşire 10. gün tahlil yaptırdım diye kızdı bana olum. "Daha erken. Gününüzü bekleyin demiştik" dedi. 12. gün saylandı sağ olsun. Kalpten götürecekti
sen benm sözümü hiç dinlemedin ama ben hep haklı çıktım
yok hemşire öyle dedi
yok doktor görümcem böyle dedi

O değil de ben tarihte, kese görüldükten bilmem kaç gün sonra beta hcg tahlili yenilenen ilk insan olabilirim. Kalp atışı diye çağırdılar. Kalp atışını bırak bebeği bile göremediler diye kan aldılar. Akşama kadar da aramadılar. Ruhsuz kocam bile ağlamıştı o gün. Yüreğimizi ağzımıza getirmişlerdi ya. Ulan anlatınca masal gibi. Hepsini kendim yaşadım

sen benm sözümü hiç dinlemedin ama ben hep haklı çıktım
yok hemşire öyle dedi
yok doktor görümcem böyle dedi
E dediler ama. Görümce zaten hemşireden beter. Estrofem'i soktu aklıma. Onun yüzünden haftalarca çocuğun hormonları fazla mı kaçtı diye kafayı yedim. Hala atabilmiş değilim o travmayı. Acaba doğumdan sonra çocuk doktoruna sormalı mıyız diye geliyor aklıma arada

Valla bu tutunma süresiyle ilgili bir sürü farklı program yazılmış internette de. Dediğin 3 aylık süreç doğru tabi de ilk aşaması bir tutsa yavrucağımın. Ben zaten (inş ) tüp bebekle hamile kalmakta sorun yaşıcamı düşünmüyorum. Çünkü bence bizim sorunumuz hiç döllenme olmamasıydı. Rahimle ilgili tüm testlerime de hamilelik için gayet uygun dediler. döllenme bir olaydı belki hep devamı gelecekti.
Hah ben çok yatkınım zaten, her gün kan testi veresim var beni N Neal tutuyor
benim ayaklarımdan kanlar boşaldı diyorum gerisini sen düşün
yaaaaaa ikiz diye mi öyle çoktu acaba

ayh senin görümce zaten tam bir delirtme uzmanı

hergün kan testi vermek nasıl bir ruh halidir katroş

O konuyu hiç açmayalım

Ay dur bu kızı gaza getirme. Ben tırsaktım da onu evde zor tutuyoruz. Dokanma, zamanını beklesin. Hem onun çatlatma iğnesi var daha
tmm bende onu diorum
nasıl bir ruh halidir diyorum
hergün dio gıııııııııııı

O konuyu hiç açmayalım

Ay dur bu kızı gaza getirme. Ben tırsaktım da onu evde zor tutuyoruz. Dokanma, zamanını beklesin. Hem onun çatlatma iğnesi var daha

tmm bende onu diorum
hergün dio gıııııııııııı
tamam beee yapmıyom yapınca da size söylemezsem görürsünüz

tmm bende onu diorum
hergün dio gıııııııııııı
Evet, yapar o
tamam beee yapmıyom yapınca da size söylemezsem görürsünüz
Bize yine söyleme de sen bekle az bi dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…