- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #213.501
Biraz da bu bebekler fedakarlık yapsın ama canım aa aaaçok beklersin gaz yapan hiç bir yiyecek yemieceksin
mesela mercimek mesela nohut mesela lahana vs vs vs
Bugün transferimin 3. günü. İlk ve 2. Gün yoğun bel ağrım oldu, dün özellikle bayağı oldu, oturacak pozisyon bulamadım kendime ağrıdan Bugün de dün kadar yok ama var, belim sızlıyor. Dün bir de günlük pede çok açık pembe az miktarda akıntı geldi. Ben onu transferdeki apartın tahriş etmiş olabileceğine yordum. Genel olarak durumum böylebende 7. aydan snra kola kaçamağı yapmştm ara sıra
3. aya girince bir nebze rahatlıosun geerçekten
ama sonrada diş başlayabilir
bizde diş erken başladı..
kaç gün oldu... 3 gün olduysa tutunmuşsa tutunmuştur o :)
benim ayaklarımdan kanlar boşaldı diyorum gerisini sen düşünBugün transferimin 3. günü. İlk ve 2. Gün yoğun bel ağrım oldu, dün özellikle bayağı oldu, oturacak pozisyon bulamadım kendime ağrıdan Bugün de dün kadar yok ama var, belim sızlıyor. Dün bir de günlük pede çok açık pembe az miktarda akıntı geldi. Ben onu transferdeki apartın tahriş etmiş olabileceğine yordum. Genel olarak durumum böyle
Hemşire 10. gün tahlil yaptırdım diye kızdı bana olum. "Daha erken. Gününüzü bekleyin demiştik" dedi. 12. gün saylandı sağ olsun. Kalpten götürecektiKatre_g ben bu neoşa test yaptırına kadar canm cıktı
hemşireeeğğğğğğğğğğğ böyle didi diye diye beynimizi yedi
yerim lan hemşireni dedim
bende onun beynini yedim gitti kan verdi
şimdi bekliyorum sana erken...
yaklaşsın seninde beynini yiyecem
sen benm sözümü hiç dinlemedin ama ben hep haklı çıktımHemşire 10. gün tahlil yaptırdım diye kızdı bana olum. "Daha erken. Gününüzü bekleyin demiştik" dedi. 12. gün saylandı sağ olsun. Kalpten götürecekti
E dediler ama. Görümce zaten hemşireden beter. Estrofem'i soktu aklıma. Onun yüzünden haftalarca çocuğun hormonları fazla mı kaçtı diye kafayı yedim. Hala atabilmiş değilim o travmayı. Acaba doğumdan sonra çocuk doktoruna sormalı mıyız diye geliyor aklıma aradasen benm sözümü hiç dinlemedin ama ben hep haklı çıktım
yok hemşire öyle dedi
yok doktor görümcem böyle dedi
Valla bu tutunma süresiyle ilgili bir sürü farklı program yazılmış internette de. Dediğin 3 aylık süreç doğru tabi de ilk aşaması bir tutsa yavrucağımın. Ben zaten (inş48 saat sonra kabuğunu atıp rahim duvarına tutunuyor ama sağlamlaşması lazım o tutunmanın. Test gününe kadar zaten saymıyorlar. Sonrasında da kalp atışını duyana kadar kesin gözüyle bakılmıyor. Tutunma denen süreç biraz zamana yayılmış bir şey yani aslında. O yüzden tedbiri elden bırakmamak gerekiyor. Hatta ilk üç ay önemli sadece kalp atışı bile değil
Hah ben çok yatkınım zaten, her gün kan testi veresim var beni N Neal tutuyorKatre_g ben bu neoşa test yaptırına kadar canm cıktı
hemşireeeğğğğğğğğğğğ böyle didi diye diye beynimizi yedi
yerim lan hemşireni dedim
bende onun beynini yedim gitti kan verdi
şimdi bekliyorum sana erken...
yaklaşsın seninde beynini yiyecem
yaaaaaa ikiz diye mi öyle çoktu acababenim ayaklarımdan kanlar boşaldı diyorum gerisini sen düşün
ayh senin görümce zaten tam bir delirtme uzmanıE dediler ama. Görümce zaten hemşireden beter. Estrofem'i soktu aklıma. Onun yüzünden haftalarca çocuğun hormonları fazla mı kaçtı diye kafayı yedim. Hala atabilmiş değilim o travmayı. Acaba doğumdan sonra çocuk doktoruna sormalı mıyız diye geliyor aklıma arada
hergün kan testi vermek nasıl bir ruh halidir katroşValla bu tutunma süresiyle ilgili bir sürü farklı program yazılmış internette de. Dediğin 3 aylık süreç doğru tabi de ilk aşaması bir tutsa yavrucağımın. Ben zaten (inş) tüp bebekle hamile kalmakta sorun yaşıcamı düşünmüyorum. Çünkü bence bizim sorunumuz hiç döllenme olmamasıydı. Rahimle ilgili tüm testlerime de hamilelik için gayet uygun dediler. döllenme bir olaydı belki hep devamı gelecekti.
Hah ben çok yatkınım zaten, her gün kan testi veresim var beni N Neal tutuyor
yaaaaaa ikiz diye mi öyle çoktu acaba
O konuyu hiç açmayalımayh senin görümce zaten tam bir delirtme uzmanı
Ay dur bu kızı gaza getirme. Ben tırsaktım da onu evde zor tutuyoruz. Dokanma, zamanını beklesin. Hem onun çatlatma iğnesi var dahahergün kan testi vermek nasıl bir ruh halidir katroş
Anlayamazsınızhergün kan testi vermek nasıl bir ruh halidir katroş
tmm bende onu diorumO konuyu hiç açmayalım
Ay dur bu kızı gaza getirme. Ben tırsaktım da onu evde zor tutuyoruz. Dokanma, zamanını beklesin. Hem onun çatlatma iğnesi var daha
O konuyu hiç açmayalım
Ay dur bu kızı gaza getirme. Ben tırsaktım da onu evde zor tutuyoruz. Dokanma, zamanını beklesin. Hem onun çatlatma iğnesi var daha
tamam beee yapmıyomtmm bende onu diorum
nasıl bir ruh halidir diyorum
hergün dio gıııııııııııı
kuzum sen taze transfer olduntamam beee yapmıyomyapınca da size söylemezsem görürsünüz
Evet, yapar otmm bende onu diorum
nasıl bir ruh halidir diyorum
hergün dio gıııııııııııı
Bize yine söyleme de sen bekle az bi durtamam beee yapmıyomyapınca da size söylemezsem görürsünüz
İyi canım beklemeye devam bugün 4.gün. Sen nasılsınMatmazella sen nasılsın kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?