Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amiiin doktorum yücel beydi ama onun olmadığı zamanlarda umut bey yapmıştı muayeneyi. Öngörüşmeye gittiniz mi kime aldınız randevuyu
Benim ön görüşmem yarın, yücel beye istedim fakat onun randevusu 6 ocakta vardı. Benim regl tarihim 3-4-5’i gibi, 1 ay daha kaybetmemek adına umut beyin boştu ona aldım Daha sonra değiştirebileceğimi söylediler ama olur mu bilmiyorum

Olur olur randevu almak için aradığınızda yücel beyle devam etmek istediğinizi belirtirseniz ona verirler randevuyu. Aklınızdaki her şeyi sorun. Bizim ön görüşme 45 dk sürmüştü çok detaylı bilgi veriyorlar

Çok heycanlı çuku yaaa. Çıkar çıkmaz bize yaz

İnşallah bakalım neler sorabilirim çok bilmiyorum aslında, gitmeden araştırdım bi çok şeyi burdan öğrendim zaten, mutlaka sor öğren dediğin bişey var mı

Ağlama gül..ağlamanı snraya sakla
Sevinçten ağlayacaz
Merkez seçimi önemli bence.iyi bir seçm yapmşsn cukom

İnşallah baluşummm
Ah dimi en azından bu işi yapıyolar biliniyo, riske girmezler başarı oranları yüksek embriyologlar iyi, doktorların hepsi cok iyi
Hep bunlara baktım

İnşallah bakalım neler sorabilirim çok bilmiyorum aslında, gitmeden araştırdım bi çok şeyi burdan öğrendim zaten, mutlaka sor öğren dediğin bişey var mı
Mesela pgt gerekli mi onu sor. Bir de bizden genetik testler istemişlerdi. Trombofoli paneli istemişlerdi bunları yaptırdınız mı? Onları yaptırmadıysanız isteyeceklerdir. Amh testi yaptırdıysanız usgde folikül sayısına bakıyorlar. Eğer usg sayımı ve kan testi sonucu birbirini tutmuyorsa Memorialde tekrar yaptırmanızı istiyorlar.

İnşallah baluşummm
Ah dimi en azından bu işi yapıyolar biliniyo, riske girmezler başarı oranları yüksek embriyologlar iyi, doktorların hepsi cok iyi
Hep bunlara baktım
En çok lab konusunda için rahat olsun. Benim eşimde morfoloji 0. Buna rağmen 15 yumurtanın hepsi döllendi ve 5. güne gitti.

Bize bi liste verdiler ordakileri yaptırdık genetik test ve trombofoli istemediler. Sizdende gidince mi istediler? Telefonda bişey demediler bize. Amh testim var evet 1.97 çıkmıştı.
Bize sadece sperm testini burda vermeniz gerekiyo dediler

En çok lab konusunda için rahat olsun. Benim eşimde morfoloji 0. Buna rağmen 15 yumurtanın hepsi döllendi ve 5. güne gitti.

Ay harikaaaa biz başka merkezlerde yaptırmıştık sperm testini problem yoktu. Dna hasarıda baktırdık ondada sıkıntı yok. Bakalım şişli de nasıl çıkacak test sonucu

Evet ön görüşmeye gidince istemişlerdi. Ama işte o testler devlet hastanesinde bikaç ayda çıkıyo. Biz beklemiştik onlar çıkana kadar. Siz bunu da sorun beklemeye gerek var mı çıkmasını diye. Sperm testini orda istiyorlar evet ve sayım konusunda acımasızlar düşük çıkması moralinizi bozmasın

Tüh ya keşke önceden söyleseler onuda yaptırırdık, özelde de pahalıdır kesin o testler, neyse bakalım yarın görcez.
Gitmeden önce çok güzel moral oldun

Tüh ya keşke önceden söyleseler onuda yaptırırdık, özelde de pahalıdır kesin o testler, neyse bakalım yarın görcez.
Gitmeden önce çok güzel moral oldun
Evet pahalı biz sormuştuk Memorial 2500 liraya yapıyordu o zaman bu testleri. Dualarım seninle güzel haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…