- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.008
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #213.901
Teşekkür ettimTıbbi genetik canım
Eşim de devlette yaptırdı. Genetik tanı merkezinden aldık biz. Her hastanede değişiyor olabilir ismi. Zaten yanlış bilmiyorsam her yerde yokPeki trombofili ve gen testi için devletten hangi bölüme randevu alınıyor bende bakayım şimdiden randevuya
@Matmazella
Eşim de devlette yaptırdı. Genetik tanı merkezinden aldık biz. Her hastanede değişiyor olabilir ismi. Zaten yanlış bilmiyorsam her yerde yok
Yok canım. Eşimde morfoloji düşük olduğu için ürolog istemişti daha tüpe başlamadan önce. Tüpe başlarken sonucu beklemedi bile merkez. Zaten ürolog da demişti ki sonuca göre bir şeyi değiştiremeyiz sadece bilgimiz olmuş olur. Benden hiç istemediler genetik test mesela. Yanlış bilmiyorsam daha önce kayıp yaşadıysan ya da ailede pıhtılaşma hikayesi varsa istiyorlar. Belki senden de istemezlerSadece erkeğe mi yapılıyo bu testler kuzu
O zaman bunu beklersek ocakta olmaz
Aa anladım , yok ben hiç hamile kalamadım 2.5 senedir. Bence kimyasalda olmadı hep günümde adet oldum,gecikmelerde test yaptım gözümden kaçmış olamazYok canım. Eşimde morfoloji düşük olduğu için ürolog istemişti daha tüpe başlamadan önce. Tüpe başlarken sonucu beklemedi bile merkez. Zaten ürolog da demişti ki sonuca göre bir şeyi değiştiremeyiz sadece bilgimiz olmuş olur. Benden hiç istemediler genetik test mesela. Yanlış bilmiyorsam daha önce kayıp yaşadıysan ya da ailede pıhtılaşma hikayesi varsa istiyorlar. Belki senden de istemezler
Benim de olmadı işte hiçAa anladım , yok ben hiç hamile kalamadım 2.5 senedir. Bence kimyasalda olmadı hep günümde adet oldum,gecikmelerde test yaptım gözümden kaçmış olamaz
İnşallah istemezlerde başlarız
Silinmis yadayler dayler Hemsirecik ve @Balkiz94 'ın oğullarının sünnet düğününde ben
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Yaptırdım kuzu negatif. Beklediğim sonuçtu zaten. Ayrıca pozitif olsa sayım mayım dinlemez burdan paylaşırdım heyecanımı mutlakaKatre_g askoss test yaptinmi
Acamadmmmmm noliy noliyyydayler dayler Hemsirecik ve @Balkiz94 'ın oğullarının sünnet düğününde ben
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Silinmis ya
Çakma sarışın bir ablamız gelinlik giymiş döktürüyordu sünnet düğününde. Sizin için saçımı sarıya da boyatacağım ülenAcamadmmmmm noliy noliyyy
Sen de düğün sahibi olacaksin, yoksa tobe billah yapmam dugun, cocoomun boynu bukuk kalmasının sebebi mi olacaksin, yazıklar ossnÇakma sarışın bir ablamız gelinlik giymiş döktürüyordu sünnet düğününde. Sizin için saçımı sarıya da boyatacağım ülen
HoffffYaptırdım kuzu negatif. Beklediğim sonuçtu zaten. Ayrıca pozitif olsa sayım mayım dinlemez burdan paylaşırdım heyecanımı mutlaka
Simde döktürmeyi unutmaÇakma sarışın bir ablamız gelinlik giymiş döktürüyordu sünnet düğününde. Sizin için saçımı sarıya da boyatacağım ülen
Sizin bebekleri bekliyorum kuşumHoffff
Simde döktürmeyi unutma
Ben işte teyze statüsünde düğün sahabı oluyomSen de düğün sahibi olacaksin, yoksa tobe billah yapmam dugun, cocoomun boynu bukuk kalmasının sebebi mi olacaksin, yazıklar ossn
Simi de boca edeceğim tepemden aşağı. Sonra yıkandıkça arınamadıkça size söveceğimSimde döktürmeyi unutma
Sizin bebekleri bekliyorum kuşum
Ben şimdi işlerden çok yazmıyorum ama sizi arada girip okumaya çalışıyorum.cukulatam ve sana bol şans, bol bebek olsun
Hayiirrrr, sunnet anasi olcennnnnBen işte teyze statüsünde düğün sahabı oluyom
Simi de boca edeceğim tepemden aşağı. Sonra yıkandıkça arınamadıkça size söveceğim
Ben sizin sünnetlerde yiyip içip masaya çıkıp dağıtacağım. Kendiminkinin parasıynan Seyşeller seyahatine çıkacağımHayiirrrr, sunnet anasi olcennnnn
çok bişey yazıp seni üzmek istemiyorumYaptırdım kuzu negatif. Beklediğim sonuçtu zaten. Ayrıca pozitif olsa sayım mayım dinlemez burdan paylaşırdım heyecanımı mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?