Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sadece erkeğe mi yapılıyo bu testler kuzu
O zaman bunu beklersek ocakta olmaz
Yok canım. Eşimde morfoloji düşük olduğu için ürolog istemişti daha tüpe başlamadan önce. Tüpe başlarken sonucu beklemedi bile merkez. Zaten ürolog da demişti ki sonuca göre bir şeyi değiştiremeyiz sadece bilgimiz olmuş olur. Benden hiç istemediler genetik test mesela. Yanlış bilmiyorsam daha önce kayıp yaşadıysan ya da ailede pıhtılaşma hikayesi varsa istiyorlar. Belki senden de istemezler

Aa anladım , yok ben hiç hamile kalamadım 2.5 senedir. Bence kimyasalda olmadı hep günümde adet oldum,gecikmelerde test yaptım gözümden kaçmış olamaz
İnşallah istemezlerde başlarız

Yaptırdım kuzu negatif. Beklediğim sonuçtu zaten. Ayrıca pozitif olsa sayım mayım dinlemez burdan paylaşırdım heyecanımı mutlaka
Hoffff
Çakma sarışın bir ablamız gelinlik giymiş döktürüyordu sünnet düğününde. Sizin için saçımı sarıya da boyatacağım ülen
Simde döktürmeyi unutma

Sizin bebekleri bekliyorum kuşum
Ben şimdi işlerden çok yazmıyorum ama sizi arada girip okumaya çalışıyorum. cukulatam ve sana bol şans, bol bebek olsun

İşlerini halledip o yüksek enerjinle geri gel kuzum.
Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin, en kısa zamanda hepimiz kavuşalım cociklerimize

Yaptırdım kuzu negatif. Beklediğim sonuçtu zaten. Ayrıca pozitif olsa sayım mayım dinlemez burdan paylaşırdım heyecanımı mutlaka
çok bişey yazıp seni üzmek istemiyorum
sadece seni ne kadar sevdiğimi biliyorsun.. o stresi o duyguyu en iyi bilenlerdenim..
ama pes etme.. ne olur pes etme katroş
seni cok seviyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…