- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #213.921
Açamadım ama gözümde bir şeyler canlandı@dayler daylerHemsirecik ve Balkiz94 'ın oğullarının sünnet düğününde ben
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Sırdaş yazınca hamilesin sandım ahnsndnsngünaydın güzel kızçelerim.. sırdaşlarım.. canolarım
yeni yıl gebe olanlara sağlıklı doğum
ama gebe olmayı bekleyen kızçelerimede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Çakma sarışın bir abla çılgınlar gibi süslenmiş gelinlik giyinmiş, göbecikler atıyor sünnet düğünündeAçamadım ama gözümde bir şeyler canlandıbugün oğlanımı görücem bakalım gerçekten oğlan mi yoksa degisti mi
belki öyleyimSırdaş yazınca hamilesin sandım ahnsndnsn
Amin amiiiiin inşallah
Çakma sarışın bir abla çılgınlar gibi süslenmiş gelinlik giyinmiş, göbecikler atıyor sünnet düğünündeBize de yaz çıkınca
cukulatam Bugün senin için duble mutluluk günü. Güzel haberler getir bizeee
belki öyleyim
En az 1 sene simli gezme garantisi veriyorum sanaBen işte teyze statüsünde düğün sahabı oluyom
Simi de boca edeceğim tepemden aşağı. Sonra yıkandıkça arınamadıkça size söveceğim
nörüonEn az 1 sene simli gezme garantisi veriyorum sana
Nabiyim ya yine sinirlendim buralarda gsgshshsh ilk femarami aldim bebek olur insallah aminnörüon
kaliteli büyütüyor femaraNabiyim ya yine sinirlendim buralarda gsgshshsh ilk femarami aldim bebek olur insallah amin
Aminn balusskaliteli büyütüyor femara
cici cici bebekler olsun inşallah aşkoş
iyiyiz teyzesi.. lena biraz burnu tıkalı gibiAminn balusslenos nasil sen nasilsin
Sevismeyi bilmiyorlar hamile kalip kurtaj dusunuyorlar, hamile kalamayan arkadasada senin kalbin kotu ondan bebegin olmuyor gibi bir cumle kurmus sinirlerim zipladi okuyunca. Firt firt doguran iyi kalpli oluyormus meger
Ben onun minis burnunu yirim yaaa fotola bizi noloooriyiyiz teyzesi.. lena biraz burnu tıkalı gibi
yine nerden geldi anlamadm dışarı cıkardığımızda yok
bugün noel anne olacak
Bize değil de kızına olur o sürprizsüprizleri severim
Bir insan daha ne ister kiEn az 1 sene simli gezme garantisi veriyorum sana
Olum gidiyon milletin trollerine bulaşıyon. Sonra şutlanıyorsun. Biz burada gün sayyoz. Buradan başka yere girme aa aaa aaa Daha bize çocuk yapacaksın sinirlendirttirme beni bakNabiyim ya yine sinirlendim buralarda gsgshshsh ilk femarami aldim bebek olur insallah amin
Kotu bisey demedim ya banlanmam bence gdgshshBize değil de kızına olur o sürpriz
Bir insan daha ne ister ki
Olum gidiyon milletin trollerine bulaşıyon. Sonra şutlanıyorsun. Biz burada gün sayyoz. Buradan başka yere girme aa aaa aaa Daha bize çocuk yapacaksın sinirlendirttirme beni bakTersim pistir Simliyim ama aynı zamanda belalıyım
Yeaa bırag kim ne yapıyorsa yapsın sağa neKotu bisey demedim ya banlanmam bence gdgshsh
Cok uslu durdum ya iste geliyorlar bana gdgsgsgYeaa bırag kim ne yapıyorsa yapsın sağa ne
Gel sen bize bulaş. Biz troll değiliz hem. Gerçek bir kavga istiyorsan fayt kılaba gel bakalım. Kana kan dişe dişCok uslu durdum ya iste geliyorlar bana gdgsgsg
Ahsgsusus ulen sizinle neyin kavgasini yapcam ya eğlenceli olmazGel sen bize bulaş. Biz troll değiliz hem. Gerçek bir kavga istiyorsan fayt kılaba gel bakalım. Kana kan dişe diş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?