- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #213.941
Ahsgsusus ulen sizinle neyin kavgasini yapcam ya eğlenceli olmaz
Al işte uçurdular yine. Rahat durmuyor bu kız yavAy help me
Çıktım kuzum perinatoloğa gittim daha 16. Haftadayiz ama bir görünmek istedim 20 de tekrar çağırdı. Erkekmiş garantilendiSırdaş yazınca hamilesin sandım ahnsndnsn
Amin amiiiiin inşallah
Çakma sarışın bir abla çılgınlar gibi süslenmiş gelinlik giyinmiş, göbecikler atıyor sünnet düğünündeBize de yaz çıkınca
cukulatam Bugün senin için duble mutluluk günü. Güzel haberler getir bizeee
Yaaa süper haber. İnşallah eşinin de sonuçları güzel gelir. Zaten bir sıkıntı yoktu da çok şükür... Yarın mı çıkacak sonuç?görüşme bitti, harika insanlar çok hoşuma gitti ilgileri alakaları. Herşeyi detaylıca anlatılar. Yumurtalarıma baktılar 12 tane yumurtam var şuan olgunlaşma sürecinde. Süper bir sayı dedi. Eşim sperm testi verdi eğer problem yoksa ilk reglinde başlarız dedi
Hadi gözün aydııın. Ayrıntılıdan sonra iyice rahat eder kafan. Al sana da bu madalyadanÇıktım kuzum perinatoloğa gittim daha 16. Haftadayiz ama bir görünmek istedim 20 de tekrar çağırdı. Erkekmiş garantilendi
Pazartesine sarkar dedi kuzu ya yılbaşı olduğu için. Daha öncesinde sorun yoktu, burdakide güzel çıkarsa başlıyoruz. Ölcem heyecandanYaaa süper haber. İnşallah eşinin de sonuçları güzel gelir. Zaten bir sıkıntı yoktu da çok şükür... Yarın mı çıkacak sonuç?
Hadi gözün aydııın. Ayrıntılıdan sonra iyice rahat eder kafan. Al sana da bu madalyadanEki Görüntüle 2979580
Olsun bekleriz. Geç olsun, güç olmasın, bizim olsun. Güzel olacak inşallah. Yine regline yetişmiş oluyor bak öyle düşünelim. Eşinin sonuçları her türlü yetecek bence tüp bebeğePazartesine sarkar dedi kuzu ya yılbaşı olduğu için. Daha öncesinde sorun yoktu, burdakide güzel çıkarsa başlıyoruz. Ölcem heyecandan
Olsun bekleriz. Geç olsun, güç olmasın, bizim olsun. Güzel olacak inşallah. Yine regline yetişmiş oluyor bak öyle düşünelim. Eşinin sonuçları her türlü yetecek bence tüp bebeğe
Oo güzelmişYaaa süper haber. İnşallah eşinin de sonuçları güzel gelir. Zaten bir sıkıntı yoktu da çok şükür... Yarın mı çıkacak sonuç?
Hadi gözün aydııın. Ayrıntılıdan sonra iyice rahat eder kafan. Al sana da bu madalyadanEki Görüntüle 2979580
Hep böyle rast gitsin işleriniz inşallahBende öyle düşünüyorum ya yeter bencede. Evet yetişiyo reglimebide birgünle zamdan yırttık resmen 13.250 , eğer ocak ayında gitseydik 15.000 ödeyecektik
Vurduğun gol olsun cukommmgörüşme bitti, harika insanlar çok hoşuma gitti ilgileri alakaları. Herşeyi detaylıca anlatılar. Yumurtalarıma baktılar 12 tane yumurtam var şuan olgunlaşma sürecinde. Süper bir sayı dedi. Eşim sperm testi verdi eğer problem yoksa ilk reglinde başlarız dedi
Mutlu yıllar güzellerim
Yeni yıl sağlık huzur mutluluk getirsin. Göbüşler bebek dolsun. Hamilelerimiz sağlıkla doğursun. Bebişli olanlar bol bol uyusun bebeleri uslu olsun
Heeeeyyyyy heppi heppi yiiirlar beybilerimmmmm
Sağlıklı, huzurlu, mutlu, bebikli bebikli yıllaaaaaaar
Hepinize mutlu yıllar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?