- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #213.961
Kac sayfalik konuda sadece bana ceza verildi uslupsuz dedim diyeAl işte uçurdular yine. Rahat durmuyor bu kız yav
Yeni yıla bizsiz girdin saçma sapan şey yüzünden. Gitme diyorum oralara. Bize çocuk yapacaksın daha. Şitresli ortam yassahKac sayfalik konuda sadece bana ceza verildi uslupsuz dedim diye
bidaha gitmem benceYeni yıla bizsiz girdin saçma sapan şey yüzünden. Gitme diyorum oralara. Bize çocuk yapacaksın daha. Şitresli ortam yassah
Zahmet olacak reyiz. Bulaşmazsan gitmezsinbidaha gitmem bence
bebek yapmam lazım o yüzdn uslu bir kız olucam artıkınZahmet olacak reyiz. Bulaşmazsan gitmezsin
Büyüdün artık anne olacaksın. Köşende efendi efendi otur. Pardon kocanla efendi efendi şaapbebek yapmam lazım o yüzdn uslu bir kız olucam artıkın
şaapcamız günleri heycanla bekliyoruz gsdsdfBüyüdün artık anne olacaksın. Köşende efendi efendi otur. Pardon kocanla efendi efendi şaap
Aha gidip bdv'ye saracak yinekocamın telefonu bozuldu bende benimkini verdim çok sıkılıyorum ya
O zaana kadar da boş şaapmayın. Lan perhiz süresini iyi ayarlayın ha çatlatma iğnesi öncesişaapcamız günleri heycanla bekliyoruz gsdsdf
sadece okuyom gskagdfhgsdAha gidip bdv'ye saracak yine
dr bişey demedi yaa kaç gün durcazO zaana kadar da boş şaapmayın. Lan perhiz süresini iyi ayarlayın ha çatlatma iğnesi öncesi
Yine rahat durmuyorsadece okuyom gskagdfhgsd
Çatlatma sonrası ilişki ne zamana gelecekse önceden sorun doktora, ona göre tazeleyin. 2-4 gün arası mı neydi galibadr bişey demedi yaa kaç gün durcaz
hee kontrole gidince bi sorayımYine rahat durmuyor
Çatlatma sonrası ilişki ne zamana gelecekse önceden sorun doktora, ona göre tazeleyin. 2-4 gün arası mı neydi galiba
kız neoş konuya bak amaYine rahat durmuyor
Çatlatma sonrası ilişki ne zamana gelecekse önceden sorun doktora, ona göre tazeleyin. 2-4 gün arası mı neydi galiba
Okuma okuma deli ya ahsjjskız neoş konuya bak amasüpürgenin çekim gücü çokmuş azalmıyormuş memnun değilmiş sdfjhsdgfjhs
off çok eğlendim gvdsssvöJASOkuma okuma deli ya ahsjjs
Ben yoğum ya. Bizim de başımızı yakacan ahdjjdoff çok eğlendim gvdsssvöJASgidemde çay demleyem içelim birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?