Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kuşlar. Pazar günü herkes geziyor herhalde kimse buralara uğramamış
Ben sayımı bitirdim, bu hafta sonuna kadar da yıl sonu raporlama işleriyle uğraşırım ama sayım yoğunluğunu atlattım şükür

Bal0ncuk um ben de seni seviyorum kuzuuuuummm. Biraz psikolojim karışık, evet. Bazen çok iyiyim, bazen birden ağlıyorum. Ama biraz zamanla daha iyi olucamı umuyorum.

cukulatam reglin ne zaman başlıyor?

Hemsirecik sen şimdi doktorla yumurtlama takibi falan mı yapacaksın? Senin kullandığın ilaçalar tam olarak hangi süreç için anlamadım

Bal0ncuk um ben de seni seviyorum kuzuuuuummm. Biraz psikolojim karışık, evet. Bazen çok iyiyim, bazen birden ağlıyorum. Ama biraz zamanla daha iyi olucamı umuyorum.
İyi ol tabii ya. Ağlamak da tüp bebek tedavisine dahil. Sonu boool gülmeli olacak inşallah
cukulatam reglin ne zaman başlıyor?
Reglinü 5-6 Ocak gibi bekliyordu. Yarın eşinin spermiogram sonucu çıkacak. Onu bekliyorlar
Hemsirecik sen şimdi doktorla yumurtlama takibi falan mı yapacaksın? Senin kullandığın ilaçalar tam olarak hangi süreç için anlamadım
Femara kullanıyor o şimdi yumurta büyütmek için. Klomen gibi bir ilaç. Yumurta takibi yapılacak, sonra çatlatma iğnesi, sonra fıtı fıtı. Yatakta bebek yapıp karşımıza geçip nispet yapacak bize Hemsirecik di mi lan

Gitmek zorunda mıymış yani illa
Kurtlu benimki gitmese olmaz
Tam olarak N Neal In dediği gibi
Ben artik olmus gibi davraniyorum bence hamileyim gdgsgsgsg

Ay çok çok iyisin ya çok sevindim. Su an neye başlayacaksın
Buna başladım

Kurtlu benimki gitmese olmaz
Kelepçeye kesin çözüm gözüyle bakıyorum
Ben artik olmus gibi davraniyorum bence hamileyim gdgsgsgsg
Tabii olum yumurta bizde olduğu sürece her zaman hamile sayılır. Çocuğun yarısı bizde sonuçta. Babaları düzgün veremiyor ikinci yarısını. Yoksa bizden kaçar mı

Bu kitap çok iyi keyifli okumalar

Normalde bugün gelmesi lazımdı ama gelmedi kuzum. 2-3 gün gecikir büyük ihtimalle. Haberdar edicem sizi

Neoşum açıklamış

tabi kızım benim yımırtalar açmış gollarını bekliyor spermlerini

Her şey güzel olacak.bu sabrının meyvesini alacaksın inşallah Hep iyi ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…