- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.047
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #213.981
sen banlanmak nedir bilirmisin neoşşşBen yoğum ya. Bizim de başımızı yakacan ahdjjd
sen banlanmak nedir bilirmisin neoşşş
banlanınca çok sıkılıyom ya, şimdide sıkılıyom napcam. kocamda yok
Kocan nerede be? Ben telefonu evde takılsın diye verdin sandım. Hani geldiğince kelepçeleyecektin.banlanınca çok sıkılıyom ya, şimdide sıkılıyom napcam. kocamda yok
zabahtan beri beni gezdiriyo sonrda arkadaşı aradı ava gidelim diye bende yolladımKocan nerede be? Ben telefonu evde takılsın diye verdin sandım. Hani geldiğince kelepçeleyecektin.Miss Bride da şahit
Gitmek zorunda mıymış yani illazabahtan beri beni gezdiriyo sonrda arkadaşı aradı ava gidelim diye bende yolladımşimdi gitmese yarın gidecekti, reglim bitmediği içün tutamıyom evde
İyi ol tabii ya. Ağlamak da tüp bebek tedavisine dahil. Sonu boool gülmeli olacak inşallahBal0ncuk um ben de seni seviyorum kuzuuuuummm. Biraz psikolojim karışık, evet. Bazen çok iyiyim, bazen birden ağlıyorum. Ama biraz zamanla daha iyi olucamı umuyorum.
Reglinü 5-6 Ocak gibi bekliyordu. Yarın eşinin spermiogram sonucu çıkacak. Onu bekliyorlarcukulatam reglin ne zaman başlıyor?
Femara kullanıyor o şimdi yumurta büyütmek için. Klomen gibi bir ilaç. Yumurta takibi yapılacak, sonra çatlatma iğnesi, sonra fıtı fıtı. Yatakta bebek yapıp karşımıza geçip nispet yapacak bizeHemsirecik sen şimdi doktorla yumurtlama takibi falan mı yapacaksın? Senin kullandığın ilaçalar tam olarak hangi süreç için anlamadım
Sedat KoroğluKocan nerede be? Ben telefonu evde takılsın diye verdin sandım. Hani geldiğince kelepçeleyecektin.Miss Bride da şahit
O kim laSedat Koroğlu
Kurtlu benimki gitmese olmazGitmek zorunda mıymış yani illa
Tam olarak N Neal In dediği gibiGünaydın kuşlar. Pazar günü herkes geziyor herhalde kimse buralara uğramamış
Ben sayımı bitirdim, bu hafta sonuna kadar da yıl sonu raporlama işleriyle uğraşırım ama sayım yoğunluğunu atlattım şükür
Bal0ncuk um ben de seni seviyorum kuzuuuuummm. Biraz psikolojim karışık, evet. Bazen çok iyiyim, bazen birden ağlıyorum. Ama biraz zamanla daha iyi olucamı umuyorum.
cukulatam reglin ne zaman başlıyor?
Hemsirecik sen şimdi doktorla yumurtlama takibi falan mı yapacaksın? Senin kullandığın ilaçalar tam olarak hangi süreç için anlamadım
Ben artik olmus gibi davraniyorum bence hamileyim gdgsgsgsgİyi ol tabii ya. Ağlamak da tüp bebek tedavisine dahil. Sonu boool gülmeli olacak inşallah
Reglinü 5-6 Ocak gibi bekliyordu. Yarın eşinin spermiogram sonucu çıkacak. Onu bekliyorlar
Femara kullanıyor o şimdi yumurta büyütmek için. Klomen gibi bir ilaç. Yumurta takibi yapılacak, sonra çatlatma iğnesi, sonra fıtı fıtı. Yatakta bebek yapıp karşımıza geçip nispet yapacak bizeHemsirecik di mi lan
Buna başladımAy çok çok iyisin yaçok sevindim. Su an neye başlayacaksın
Kelepçeye kesin çözüm gözüyle bakıyorumKurtlu benimki gitmese olmaz
Tabii olum yumurta bizde olduğu sürece her zaman hamile sayılır. Çocuğun yarısı bizde sonuçta. Babaları düzgün veremiyor ikinci yarısını. Yoksa bizden kaçar mıBen artik olmus gibi davraniyorum bence hamileyim gdgsgsgsg
Bu kitap çok iyiBuna başladım
Eki Görüntüle 2980197
Kelepçeye kesin çözüm gözüyle bakıyorum
Tabii olum yumurta bizde olduğu sürece her zaman hamile sayılır. Çocuğun yarısı bizde sonuçta. Babaları düzgün veremiyor ikinci yarısını. Yoksa bizden kaçar mı
Günaydın kuşlar. Pazar günü herkes geziyor herhalde kimse buralara uğramamış
Ben sayımı bitirdim, bu hafta sonuna kadar da yıl sonu raporlama işleriyle uğraşırım ama sayım yoğunluğunu atlattım şükür
Bal0ncuk um ben de seni seviyorum kuzuuuuummm. Biraz psikolojim karışık, evet. Bazen çok iyiyim, bazen birden ağlıyorum. Ama biraz zamanla daha iyi olucamı umuyorum.
Hemsirecik sen şimdi doktorla yumurtlama takibi falan mı yapacaksın? Senin kullandığın ilaçalar tam olarak hangi süreç için anlamadım
İyi ol tabii ya. Ağlamak da tüp bebek tedavisine dahil. Sonu boool gülmeli olacak inşallah
Reglinü 5-6 Ocak gibi bekliyordu. Yarın eşinin spermiogram sonucu çıkacak. Onu bekliyorlar
Femara kullanıyor o şimdi yumurta büyütmek için. Klomen gibi bir ilaç. Yumurta takibi yapılacak, sonra çatlatma iğnesi, sonra fıtı fıtı. Yatakta bebek yapıp karşımıza geçip nispet yapacak bizeHemsirecik di mi lan
Bana da buradan bir arkadaş önerdi. Bayağı akıcı gibi. TeşekkürleerBu kitap çok iyikeyifli okumalar
Yarın bize güzel güzel haberler veeerNormalde bugün gelmesi lazımdı ama gelmedi kuzum. 2-3 gün gecikir büyük ihtimalle. Haberdar edicem sizi
Neoşum açıklamış
tabi kızım benim yımırtalar açmış gollarını bekliyor spermleriniBuna başladım
Eki Görüntüle 2980197
Kelepçeye kesin çözüm gözüyle bakıyorum
Tabii olum yumurta bizde olduğu sürece her zaman hamile sayılır. Çocuğun yarısı bizde sonuçta. Babaları düzgün veremiyor ikinci yarısını. Yoksa bizden kaçar mı
Her şey güzel olacak.bu sabrının meyvesini alacaksın inşallahGünaydın kuşlar. Pazar günü herkes geziyor herhalde kimse buralara uğramamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?