- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #214.001
İnşallah bebeğim.. SenindeKizlar hepinize yeni yilda saglik diliyorum öncelikle sonra icinizden gecen her duanin hayirli ise kabul olmasini sizleri seviyorum
Ben sana demiormuym sağda solda elini koöunu sallama dieeeeeğğğğKac sayfalik konuda sadece bana ceza verildi uslupsuz dedim diye
Hahaha ölse vermezdmkocamın telefonu bozuldu bende benimkini verdim çok sıkılıyorum ya
Cnm katroşGünaydın kuşlar. Pazar günü herkes geziyor herhalde kimse buralara uğramamış
Ben sayımı bitirdim, bu hafta sonuna kadar da yıl sonu raporlama işleriyle uğraşırım ama sayım yoğunluğunu atlattım şükür
Bal0ncuk um ben de seni seviyorum kuzuuuuummm. Biraz psikolojim karışık, evet. Bazen çok iyiyim, bazen birden ağlıyorum. Ama biraz zamanla daha iyi olucamı umuyorum.
cukulatam reglin ne zaman başlıyor?
Hemsirecik sen şimdi doktorla yumurtlama takibi falan mı yapacaksın? Senin kullandığın ilaçalar tam olarak hangi süreç için anlamadım
Çorap alacaktım külotlu çorabı yeni gördüm sağol canısı baya güzele benziyor ondan da alayımİnşallah bebeğim.. Seninde
Bizde seni cok seviyorum akmoş
Ben sana demiormuym sağda solda elini koöunu sallama dieeeeeğğğğ
Hahaha ölse vermezdm
Cnm katroş
Daha iyi olacaksn... Lütfen pes etme sadece bunu yap
DusunceBulutu kuzum bime 7 ocakta külotluçorap gelio uygunda.. Bi bak istersen
Anlayanlar anladı. hahahahsdfgO kim la
"Gitme" de desinler ajjskdk. O detay önemlitabi kızım benim yımırtalar açmış gollarını bekliyor spermlerini
Aman iyi mehAnlayanlar anladı. hahahahsdfg
Vallah tüm ihtiyacım olan bilgileri vermişsinİyi ol tabii ya. Ağlamak da tüp bebek tedavisine dahil. Sonu boool gülmeli olacak inşallah
Reglinü 5-6 Ocak gibi bekliyordu. Yarın eşinin spermiogram sonucu çıkacak. Onu bekliyorlar
Femara kullanıyor o şimdi yumurta büyütmek için. Klomen gibi bir ilaç. Yumurta takibi yapılacak, sonra çatlatma iğnesi, sonra fıtı fıtı. Yatakta bebek yapıp karşımıza geçip nispet yapacak bizeHemsirecik di mi lan
Evet senden hızlısından öğrendim konuyu
Her şey güzel olacak.bu sabrının meyvesini alacaksın inşallahHep iyi ol
Sağolun kızlar, bugün biraz gezdim koruya falan gittim. Hava değişikliği olsun diye. Zamanla çooook iyi olucamİnşallah bebeğim.. Seninde
Hahaha ölse vermezdm
Cnm katroş
Yalnızca ülkenin değil buranın da magazininin nabzını tutuyorum çünkü işsizlique ahhshshsnsVallah tüm ihtiyacım olan bilgileri vermişsineline sağlık
Hangi korumuş o? Bize niye demedin? Foto çektin mi? Gezen herkeşten foto bekliyorumSağolun kızlar, bugün biraz gezdim koruya falan gittim. Hava değişikliği olsun diye. Zamanla çooook iyi olucambiraz kafam dağılsın bomba gibi geri dönücem
Kelepçe deyince Sedat Koroğlunu anmadan olmaz."Gitme" de desinler ajjskdk. O detay önemli
Kontrol ne zamandı la yine unuttum
Aman iyi meh
Kiz napiyim ya askeri personel ya ulasamazlarsa sıkıntı olur, kiyamiyom bide benİnşallah bebeğim.. Seninde
Hahaha ölse vermezdm
Cnm katroş
Çarşamba"Gitme" de desinler ajjskdk. O detay önemli
Kontrol ne zamandı la yine unuttum
Aman iyi meh
Ohh sefan olsun, burda hunharca kar yağıyor anca ders calisiyom bendeVallah tüm ihtiyacım olan bilgileri vermişsineline sağlık
Evet senden hızlısından öğrendim konuyuhaberlerini bekliyorum
Sağolun kızlar, bugün biraz gezdim koruya falan gittim. Hava değişikliği olsun diye. Zamanla çooook iyi olucambiraz kafam dağılsın bomba gibi geri dönücem
İnşallah neoşummBana da buradan bir arkadaş önerdi. Bayağı akıcı gibi. Teşekkürleer
Yarın bize güzel güzel haberler veeer
cukulatam heyecandan gecikiyor bu meret, benim de beklediğimden erken gelmşti. Bir telaşla karar verip hastaneye gitmiştik
İkimizinki de dondurulmuş. Benimki mecburiyetten olmuştu. Yumurta toplama sonrası rahimde sıvı birikimi olduğu için iki ay rahmin toparlanmasını beklediler. Daha başarılı olduğunu düşündükleri için bazı merkezler zorunlu durumlar dışında (altın embriyoysa genelde direkt taze transfer yapılıyor) herkese dondurulmuş yapıyor ama çoğunda duruma göre karar veriliyor. Rahim duvarı kalınlığına falan bakılıyor mesela. Belli bir kalınlığa ulaşmadıysa da bekletip dondurulmuş yapabiliyorlar gibi gibi
Bende onu sordum. Dondurulmuş mu olacak taze mi diye. Bana sana taze yaparmışız gibi geliyor bana ama duruma göre değişebilir demişti. Ohss falan olursa dondururuz demişti. Bakalım neler olacakİkimizinki de dondurulmuş. Benimki mecburiyetten olmuştu. Yumurta toplama sonrası rahimde sıvı birikimi olduğu için iki ay rahmin toparlanmasını beklediler. Daha başarılı olduğunu düşündükleri için bazı merkezler zorunlu durumlar dışında (altın embriyoysa genelde direkt taze transfer yapılıyor) herkese dondurulmuş yapıyor ama çoğunda duruma göre karar veriliyor. Rahim duvarı kalınlığına falan bakılıyor mesela. Belli bir kalınlığa ulaşmadıysa da bekletip dondurulmuş yapabiliyorlar gibi gibi
Benim de taze olacak varsayımıyla başlamışlardı işte. Sonra ohss olunca ötelendi. Hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun. Taze olup tutan dondurulmuş olup tutmayan da var yani. Taze olursa tutmuyor mu diye düşünmeBende onu sordum. Dondurulmuş mu olacak taze mi diye. Bana sana taze yaparmışız gibi geliyor bana ama duruma göre değişebilir demişti. Ohss falan olursa dondururuz demişti. Bakalım neler olacak
ay bu topikte bir arkadaş vardı hemen hamile kalmıştı doğum yapalı 1 sene oldu yine hamileymiş maşallah , ben daha 1. yi yapamadım gdvfhsfhs
gsdgfksdgfadl sinirim bozuldu
Benim de taze olacak varsayımıyla başlamışlardı işte. Sonra ohss olunca ötelendi. Hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun. Taze olup tutan dondurulmuş olup tutmayan da var yani. Taze olursa tutmuyor mu diye düşünme
ay bu topikte bir arkadaş vardı hemen hamile kalmıştı doğum yapalı 1 sene oldu yine hamileymiş maşallah , ben daha 1. yi yapamadım gdvfhsfhs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?