Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar hepinize yeni yilda saglik diliyorum öncelikle sonra icinizden gecen her duanin hayirli ise kabul olmasini sizleri seviyorum
İnşallah bebeğim.. Seninde
Bizde seni cok seviyorum akmoş

Kac sayfalik konuda sadece bana ceza verildi uslupsuz dedim diye
Ben sana demiormuym sağda solda elini koöunu sallama dieeeeeğğğğ

kocamın telefonu bozuldu bende benimkini verdim çok sıkılıyorum ya
Hahaha ölse vermezdm

Cnm katroş
Daha iyi olacaksn... Lütfen pes etme sadece bunu yap

DusunceBulutu kuzum bime 7 ocakta külotluçorap gelio uygunda.. Bi bak istersen

Çorap alacaktım külotlu çorabı yeni gördüm sağol canısı baya güzele benziyor ondan da alayım kızımın ayakları biraz büyük çoraplar patikler hiç olmuyor onca patik çorap boşa gitti başta giydirseydim keşke bere ve ilk kitaplarımı da almayı düşünüyorum sabahtan gidemem herhalde inşallah kalır

Vallah tüm ihtiyacım olan bilgileri vermişsin eline sağlık
Kurtlu benimki gitmese olmaz

Tam olarak N Neal In dediği gibi

Ben artik olmus gibi davraniyorum bence hamileyim gdgsgsgsg
Evet senden hızlısından öğrendim konuyu haberlerini bekliyorum
Her şey güzel olacak.bu sabrının meyvesini alacaksın inşallah Hep iyi ol

Sağolun kızlar, bugün biraz gezdim koruya falan gittim. Hava değişikliği olsun diye. Zamanla çooook iyi olucam biraz kafam dağılsın bomba gibi geri dönücem

Vallah tüm ihtiyacım olan bilgileri vermişsin eline sağlık
Yalnızca ülkenin değil buranın da magazininin nabzını tutuyorum çünkü işsizlique ahhshshsns
Sağolun kızlar, bugün biraz gezdim koruya falan gittim. Hava değişikliği olsun diye. Zamanla çooook iyi olucam biraz kafam dağılsın bomba gibi geri dönücem
Hangi korumuş o? Bize niye demedin? Foto çektin mi? Gezen herkeşten foto bekliyorum

Paresilaaa ağacı attı negzel yılbaş gecesi nerede eğlendiyse

Gezdiklerinizi, gördüklerinizi paylaşın arkadaşım aa aaa aaaa

Ahan da şu sahilde yürüdüm ben de bugün. Yürüyüş resmen terapi gibi bir şey ya. Bir de yürürken güneş açtı sona doğru oh mis. Ok-şi-zen

Kiz napiyim ya askeri personel ya ulasamazlarsa sıkıntı olur, kiyamiyom bide ben

Ohh sefan olsun, burda hunharca kar yağıyor anca ders calisiyom bende

Bana da buradan bir arkadaş önerdi. Bayağı akıcı gibi. Teşekkürleer

Yarın bize güzel güzel haberler veeer
İnşallah neoşumm
cukulatam heyecandan gecikiyor bu meret, benim de beklediğimden erken gelmşti. Bir telaşla karar verip hastaneye gitmiştik

Dün ve önceki gün o kadar çok karnım ağrıdıki bende erken oldum sandım ama şimdi ne ağrı var ne bişey normalde gelmesin diye dua ederdim şimdi gelsin istiyorum shjsbsj.
Sen nasılsın katrem yoğunluğun azalmış işlerini halletmene çok sevindim. Azcık işlerin kalmış onlarıda hallet gel

Bal0ncuk N Neal kuzular sizin embriyolar dondurulmuşmuydu? Donmuş embriyo tutma ihtimali daha mı çok? Yoksa taze mi? Yoksa alakası yok mu
İkimizinki de dondurulmuş. Benimki mecburiyetten olmuştu. Yumurta toplama sonrası rahimde sıvı birikimi olduğu için iki ay rahmin toparlanmasını beklediler. Daha başarılı olduğunu düşündükleri için bazı merkezler zorunlu durumlar dışında (altın embriyoysa genelde direkt taze transfer yapılıyor) herkese dondurulmuş yapıyor ama çoğunda duruma göre karar veriliyor. Rahim duvarı kalınlığına falan bakılıyor mesela. Belli bir kalınlığa ulaşmadıysa da bekletip dondurulmuş yapabiliyorlar gibi gibi

Bende onu sordum. Dondurulmuş mu olacak taze mi diye. Bana sana taze yaparmışız gibi geliyor bana ama duruma göre değişebilir demişti. Ohss falan olursa dondururuz demişti. Bakalım neler olacak

Bende onu sordum. Dondurulmuş mu olacak taze mi diye. Bana sana taze yaparmışız gibi geliyor bana ama duruma göre değişebilir demişti. Ohss falan olursa dondururuz demişti. Bakalım neler olacak
Benim de taze olacak varsayımıyla başlamışlardı işte. Sonra ohss olunca ötelendi. Hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun. Taze olup tutan dondurulmuş olup tutmayan da var yani. Taze olursa tutmuyor mu diye düşünme

Aynen hayırlısı nasılsa öyle olsun
ay bu topikte bir arkadaş vardı hemen hamile kalmıştı doğum yapalı 1 sene oldu yine hamileymiş maşallah , ben daha 1. yi yapamadım gdvfhsfhs

Hhahahahah yanlız değilsin hemşirem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…