Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sadece dışarıda yemek yemiştik... ilk yilbasini kutladığımız yerde...Uzun zamandır yapmıyorduk. Sonra evde kutlamaya devam. iyi geldi.
Manzarada on numara. umarım herkes iyidir. Tüm yazılanları okuyamadım

Ufacık bir değişiklik bile o kadar iyi geliyor ki insana. Gerçekten sadece yarım saat deniz kenarında yürüdüm diye dünyalar benim oldu. Siz bir de sizde anısı olan bir yere gitmişsiniz. O çok daha iyi gelmiştir

Son gelişi olsun da dönüşü olmasın bir daha o reglinin

Ben iyiyim diyorum ama nasılım bilmiyorum. Kafam gidip geliyo. Gidip gelen kafayla da buraya da gidip gidip geliyorum galiba. Kara batak gibiyim şu an forumda. Çok masraflı süreçler bizi bekliyor olmasa kafa doktoruna kesin yatırım yapardım

eylülde evlenmiştik bizde yaa denk gelir inşallah aminn
Ay hadi inşallahhhhh

Kuzu doktoruna güveniyorsan 2.yi denemen için hazırlık yap. Hem raporlusun hemde ikinci indirimli oluyo diyr biliyorum. Bende büyük yıkım yaşarım negatif olursa herhalde ama yapacak bişey yok toparlanıp ikinciler için güç toplicaz. Bide az yumurta çıkınca havuz yapıyolarmış yani dondurup bidahaki ay yine topluyolarmış falan filan. Belki bu sefer öyle dener doktor daha çok yumurta olur içlerinden en sağlıklısı seçilir

Bal0ncuk N Neal kuzular sizin embriyolar dondurulmuşmuydu? Donmuş embriyo tutma ihtimali daha mı çok? Yoksa taze mi? Yoksa alakası yok mu
benm hiç bir sorun yoktu kuzum ama yinede her ihtimale karşı rahm dinlensin die donduruldu cnm

ay bu topikte bir arkadaş vardı hemen hamile kalmıştı doğum yapalı 1 sene oldu yine hamileymiş maşallah , ben daha 1. yi yapamadım gdvfhsfhs
he ya kıza nazar değdirdiniz corona olmuş

Çıldırıciiiim randevu aldım taa bdüzünden fatihe geldim sadece genetik paneli testini yaptı tıbbi genetik bölümü.
Protein c aktivitesi
Protein s aktivitesi
Antitrombin III aktivitesi
Bunları yapmadı şerrooo hahahaha

gerçekten ilginçler ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…