- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.047
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #214.021
darısı başımıza çikom eylül ekim anası topiğinden yer ayırtırız inşallahAynen hayırlısı nasılsa öyle olsun
Hhahahahahyanlız değilsin hemşirem
darısı başımıza çikom eylül ekim anası topiğinden yer ayırtırız inşallah
darısı başımıza çikom eylül ekim anası topiğinden yer ayırtırız inşallah
eylülde evlenmiştik bizde yaa denk gelir inşallah aminnEylül en sevdiğim aydırne güzel olur
Sadece dışarıda yemek yemiştik... ilk yilbasini kutladığımız yerde...Uzun zamandır yapmıyorduk. Sonra evde kutlamaya devam. iyi geldi.Yalnızca ülkenin değil buranın da magazininin nabzını tutuyorum çünkü işsizlique ahhshshsns
Hangi korumuş o? Bize niye demedin? Foto çektin mi? Gezen herkeşten foto bekliyorum
Paresilaaa ağacı attı negzel yılbaş gecesi nerede eğlendiyse
Gezdiklerinizi, gördüklerinizi paylaşın arkadaşım aa aaa aaaa
Ahan da şu sahilde yürüdüm ben de bugün. Yürüyüş resmen terapi gibi bir şey ya. Bir de yürürken güneş açtı sona doğru oh mis. Ok-şi-zen
Eki Görüntüle 2980344
Ufacık bir değişiklik bile o kadar iyi geliyor ki insana. Gerçekten sadece yarım saat deniz kenarında yürüdüm diye dünyalar benim oldu. Siz bir de sizde anısı olan bir yere gitmişsiniz. O çok daha iyi gelmiştirSadece dışarıda yemek yemiştik... ilk yilbasini kutladığımız yerde...Uzun zamandır yapmıyorduk. Sonra evde kutlamaya devam. iyi geldi.
Manzarada on numara. umarım herkes iyidir. Tüm yazılanları okuyamadım
Son gelişi olsun da dönüşü olmasın bir daha o reglininİnşallah neoşumm
Dün ve önceki gün o kadar çok karnım ağrıdıki bende erken oldum sandım ama şimdi ne ağrı var ne bişeynormalde gelmesin diye dua ederdim şimdi gelsin istiyorum shjsbsj.
Sen nasılsın katrem yoğunluğun azalmış işlerini halletmene çok sevindim. Azcık işlerin kalmış onlarıda hallet gel
Ay hadi inşallahhhhheylülde evlenmiştik bizde yaa denk gelir inşallah aminn
Son gelişi olsun da dönüşü olmasın bir daha o reglinin
Ben iyiyim diyorum ama nasılım bilmiyorum. Kafam gidip geliyo. Gidip gelen kafayla da buraya da gidip gidip geliyorum galiba. Kara batak gibiyim şu an forumda. Çok masraflı süreçler bizi bekliyor olmasa kafa doktoruna kesin yatırım yapardım
benm hiç bir sorun yoktu kuzum ama yinede her ihtimale karşı rahm dinlensin die donduruldu cnm
he ya kıza nazar değdirdiniz corona olmuşay bu topikte bir arkadaş vardı hemen hamile kalmıştı doğum yapalı 1 sene oldu yine hamileymiş maşallah , ben daha 1. yi yapamadım gdvfhsfhs
Tamam baluşumbenm hiç bir sorun yoktu kuzum ama yinede her ihtimale karşı rahm dinlensin die donduruldu cnm
he ya kıza nazar değdirdiniz corona olmuş
gerçekten ilginçler yaÇıldırıciiiim randevu aldım taa bdüzünden fatihe geldim sadece genetik paneli testini yaptı tıbbi genetik bölümü.
Protein c aktivitesi
Protein s aktivitesi
Antitrombin III aktivitesi
Bunları yapmadı şerrooo hahahaha
Valla ya bi onay vereceksin yani tek yapacağın şey bugerçekten ilginçler ya
yapar kuzum yapar.. sonunu düşğnValla ya bi onay vereceksin yani tek yapacağın şey buşimdi kadın doğuma randevu aldım taaa esenyurta oraya dönüyorum orası yapar umarım
İnşallah balım değer bunca şeye o mis kokulu bebeyapar kuzum yapar.. sonunu düşğn
herşey güzel olacak cukom
değmezmi yaaaaaaİnşallah balım değer bunca şeye o mis kokulu bebe
ne yaptın yineHemsirecik hanımı bataklıktan kurtarayım derken beni de şutlayacaklar zaar. Başlarımı belalara sokturtturma hemşire reyiiiiz
keşbiş olsunbenm hiç bir sorun yoktu kuzum ama yinede her ihtimale karşı rahm dinlensin die donduruldu cnm
he ya kıza nazar değdirdiniz corona olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?