Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah balım değer bunca şeye o mis kokulu bebe
Offf çok çileli bir süreç ya. İşte bu işler insanı çıldırtıyor. Yok oraya git, aa orası yanlışmış öbür tarafa git pes etme, insanı zaten en çok bunlar yıpratıyor, yoksa iğneyi yapmak transferi olmak bir şey değil bence. Alışıyorsun bir şekilde, bedenen yüküne katlanıyorsun da bu psikolojik yük çok sinir bozucu sonunu düşün sakin kalmaya çalış

Aynen kuzum. Esenyurtta da 2 test yaptırdım kaldı 1 test onuda artık biraz zaman geçince yaptırcam delik deşik oldum 5. Kan verişim 3 günde

Rahat durmuyor ya gitmiş bir yerlere baktım yine giydirecek millete. Ben de dedim "Yürü eve gidiyoruz" Hani tutayım kolundan kapıya getireyim dedim, bulaşmasın millete. Akıllanmıyor kız ya. Daha bize çocuk yapacak hallahallaaaaa. Sonra millet de konuyu bırakmış gelmiş benim yoruma dadanmış. Şikayet ederlerse beni şutlarlarsa aha faili bu Hemsirecik
ula nabtım yine
Raad dur raad. Adamlarını mı saldın la üstüme. Kim onlar? Neyi itiraf edecekler? Behül'le ne ilgisi var?

aradaki muhabbeti bilmiyorlar zaar bende anlamadım, tutamıyom kendimi yaaa

Aynen kuzum. Esenyurtta da 2 test yaptırdım kaldı 1 test onuda artık biraz zaman geçince yaptırcam delik deşik oldum 5. Kan verişim 3 günde
Ay sorma benim de öyle kollarım mosmordu. Her gittiğimde bu sefer daha az mor olan kolumdan alabilir misiniz diyordum ağlanacak halimize kafa atıyoruz artık pes etme, sen herrr şeyi başarırsınnnn! Devamını biliyorsun

Hahahah cidden eroinciler gibi mosmor kollarım gahshshd. Benim firdevs yöreoğlum be! Bihter’ine moral oluyor aghshsh

Hala mı aramadılar
Şimdi konuştuk kuzu hemen girdim buraya. Eşimi aramışlar. Hiçbir problem yokmuş adet olunca başlayalım direk demişler. Bizim ileri hız %10 cıkmıstı. Burda gayet iyi çıkmış rakamları hatırlamıyor eşim yarın mail olarak atacaklar bizede. Şimdi tek beklenen regl

Yiaaaa çok şükür
Zaten belliydi böyle olacağı ama olsun insan yine de bekliyor. Oh be! Gelsin şimdi regl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…