- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #214.061
Yaaa çuku çok heyecanlı bir bekleyiş. Siz tüplü dalışa geçince ben aynı heyecanı baştan yaşıyorum sizinle. İnşallah çok güzel olur her şeyYa evet sonuçlar güzeli duymak istiyo insan
Ay gelsin be gecikmeden
Ne oldu bal0ncuğum kim sıktı canınıTebessüm ettirdiniz beni ağlarken..
Moralim bozk
İnşallah her şey güzel sonuçlanır sağlıcakla gelir minnoşYa evet sonuçlar güzeli duymak istiyo insan
Ay gelsin be gecikmeden
Yaaa çuku çok heyecanlı bir bekleyiş. Siz tüplü dalışa geçince ben aynı heyecanı baştan yaşıyorum sizinle. İnşallah çok güzel olur her şey
ya çok teşekkür ederimmmmNe oldu bal0ncuğum kim sıktı canınıhemen dövelim
İnşallah her şey güzel sonuçlanır sağlıcakla gelir minnoş
Amin amin inşallah. Neneler gibi sürekli duayla geziyorum ben artık. Sen de bir hamile kal da hayırlısıyla sıradakiler de sıralansınYa canımsın. Gerçekten çok farklı bişey yaİnşallah herşey çok çok güzel olur hepimiz için
Buyudu ama anne demiyor, ne'li al'lı bsyler diyor anlamadim ne olabilir ki yaaaSen anlat dinliyoz. Oğlan büyüdü mü? Anne diyor mu? Okula ne zaman yazdıracaksınız? Söyle ona önce "Anne" desin Aaaaan-ne"
Ama noldu ki kuzummmmTebessüm ettirdiniz beni ağlarken..
Moralim bozk
Harika haber, hadi hayırlısı inşallahŞimdi konuştuk kuzu hemen girdim buraya. Eşimi aramışlar. Hiçbir problem yokmuş adet olunca başlayalım direk demişler. Bizim ileri hız %10 cıkmıstı. Burda gayet iyi çıkmış rakamları hatırlamıyor eşimyarın mail olarak atacaklar bizede. Şimdi tek beklenen regl
Amin amin inşallah. Neneler gibi sürekli duayla geziyorum ben artık. Sen de bir hamile kal da hayırlısıyla sıradakiler de sıralansın
Ahh inşallah canısııııBuyudu ama anne demiyor, ne'li al'lı bsyler diyor anlamadim ne olabilir ki yaaa
Ama noldu ki kuzummmm
Harika haber, hadi hayırlısı inşallah
Asker arkadaşının annesi o ben tanıyorumBuyudu ama anne demiyor, ne'li al'lı bsyler diyor anlamadim ne olabilir ki yaaa
Kırmızı geldiği gün 1. gün. Yoğunlaşmaya başladığı gün iğneye başlattılar beni. Akşam bile olsa haber ver demişlerdi. Benim de akşam 8 gibi başlamıştı. Koordinatöre mesaj atmıştımAynen neoşummm bu topikte herkes bu sene hamile kalsınn inşallahhh.
Ay ben hastalandım galiba, bugunü 1. Gün saymazlar herhalde dimi bu saatten sonra.
Ahshahd 'NEALIM GARİBANAM' dovmesi varmis asker arkaasinin kolunda djshdbdAsker arkadaşının annesi o ben tanıyorum
Kırmızı geldiği gün 1. gün. Yoğunlaşmaya başladığı gün iğneye başlattılar beni. Akşam bile olsa haber ver demişlerdi. Benim de akşam 8 gibi başlamıştı. Koordinatöre mesaj atmıştım
Ne olduu
Ne oldu ya
Ne oldu bal0ncuğum kim sıktı canınıhemen dövelim
İnşallah her şey güzel sonuçlanır sağlıcakla gelir minnoş
Buyudu ama anne demiyor, ne'li al'lı bsyler diyor anlamadim ne olabilir ki yaaa
Ama noldu ki kuzummmm
Harika haber, hadi hayırlısı inşallah
Canım Anam olmasın oAhshahd 'NEALIM GARİBANAM' dovmesi varmis asker arkaasinin kolunda djshdbd
Kanal tıkanıklığı dediğin göz pınarında çapaklanma gibi bir akıntı oluyor o mu?Lenanın gözlerinde kanal tıkanıklığı çıktı
Tüm gn onunla uğrşaıodum
Tedaviye başladık
İnşallah geçer
Makyajımı yaptım, saçıma fön çektim, kontrole gittim. Tek başıma doğurdum, eve geldim.
Ay ben paçoz paçoz gideceğimden o kadar eminim ki... Acayip tırsıyorum doğumdan ya. Dün gece ütüye başladım, 50 taksitte bitiririm artık ama hala kabul edemiyorum yaklaştığınıMakyajımı yaptım, saçıma fön çektim, kontrole gittim. Tek başıma doğurdum, eve geldim.
Çünkü kartallar yalnız doğurur, kargalar sürü ile.
Ben doğuma gideceğimi bilsem baloya gider gibi giyinir miyim?Ay ben paçoz paçoz gideceğimden o kadar eminim ki... Acayip tırsıyorum doğumdan ya. Dün gece ütüye başladım, 50 taksitte bitiririm artık ama hala kabul edemiyorum yaklaştığını
Sen giyinirdin yine ya. Kocan seni otomatiğe bağlamıştı süs konusunda. Benim doğamda yok zaten süs püsBen doğuma gideceğimi bilsem baloya gider gibi giyinir miyim?
Merak etme çocuk doğunca motor takılmış gibi bi anda hızlancan.
Ben muhabbet ettim doktorlarla, yalnız iki saati geçince canım sıkıldı.Sen giyinirdin yine ya. Kocan seni otomatiğe bağlamıştı süs konusunda. Benim doğamda yok zaten süs püs
Doğumu nasıl yapıyoruz ablacım? Sıkıntı orada
Ben muhabbet ettim doktorlarla, yalnız iki saati geçince canım sıkıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?