Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne zaman bitcek diyorum, az kaldı diyolar.
Ama genel anestezi yaptırma bence.
Zorunlu bir durum olmadıkça genel yapmıyorlar sanırım. Biz daha doğum şeklini hiç konuşmadık ki anesteziyi konuşalım. Doktor rahat olduğu için o saldıkça ben saldım. Konuyu o açmadan açmam. Sonsuza kadar içimde kalacakmış gibi devam ediyorum hayatıma

Lenanın gözlerinde kanal tıkanıklığı çıktı
Tüm gn onunla uğrşaıodum
Tedaviye başladık
İnşallah geçer
Yaa yirim onu bennn, kıyamam. Gececek tabii ki annesi yaa, neleri gecti o mu gecmicekmisss
Canım Anam olmasın o

Kanal tıkanıklığı dediğin göz pınarında çapaklanma gibi bir akıntı oluyor o mu?
Oyle dedi ama belki daha okumayi bilmediklerinden totislerinden uydurmuslardir.

Benim daha tam sökülemedi ya leke hala. Yarın arayayım bakalım bi
Lenanın gözlerinde kanal tıkanıklığı çıktı
Tüm gn onunla uğrşaıodum
Tedaviye başladık
İnşallah geçer

Aa inşallah geçer kuzum üzme kendini

Sağol bebeğim

Son iki ay kala ben de öyle olmustum. Bazen diyorum ki iyi ki zamanını bilmiyodum. Bi anda oldu bitti.
Gününü bilip beklesem gerilirdim. Ha gerilecek birşey var mı, pek yok. O ayrı.
Varsa da doğumdan sonra unutuyosun. Hiç doğum yapmamışsın gibi geliyo.

İnşallah öyledir. Bakalım. Şimdi baktım da 46 gün kalmış

N Neal ne zamana kadar dönüyolarki hiç bilmiyorum o işleri
Ben de tam bilmiyorum ama normal şartlarda şu an da dönük olması lazım. Sanırım 2-3 hafta daha vakti var ama büyüdükçe dönmesi zorlaşıyormuş yeri daraldığı için. Hayırlısı artık dönmezse de zorla döndürecek değiliz. Sen aradın mı merkezi?

Aynen kuzu o nasıl gelmek istediğini bilir
Aradım sabahtan , öğlen dosyanıza bakıp doktorunuz sizi arayacak dedi, bekliyorum. Duşa bile giremiyorum ararda yetişemem diye

çapaklanma deil bildiğin sarı su aktı
sonra gözyaşı akıyor durmuyor
gözlerinin içi kıopkırmızı
Ah kıyamam kuzuma.daha çok ufak başına gelene bak.benim bile burnumun direği sızladı seni düşünemiyorum..hemen geçer inşallah Allah beterinden korusun yavrularımızı

34e kadar dönmesi lazım sonradan zor diye biliyorum sen kaçıncı haftadasın? Secdede durur gibi yapmak lazım ya da yerleri elle silmek de dönmesini sağlıyor

34e kadar dönmesi lazım sonradan zor diye biliyorum sen kaçıncı haftadasın? Secdede durur gibi yapmak lazım ya da yerleri elle silmek de dönmesini sağlıyor
33+3 şu an. 36'ya kadar dönebiliyormuş sanırım. Ben "Çıkışlar aşağıdan. Baş aşağı dön" diyorum. Bence dinler. Dinlemezse de nabalım kısmet

33+3 şu an. 36'ya kadar dönebiliyormuş sanırım. Ben "Çıkışlar aşağıdan. Baş aşağı dön" diyorum. Bence dinler. Dinlemezse de nabalım kısmet
ekstra bir çaba harcamadığına göre sezaryen istiyorsun hayırlısı olsun tabi benim kız 28.haftada baş aşağı döndü de ne oldu :) olacağı varsa oluyor.gerçi iyiki sezaryen oldu diyorum dikişler ilk yürüyüşte ağrıdı sonrası kolaydı.tek üzüntüm normal olsaydı vajendeki yararlı bakterileri alıp bağışıklığı daha kuvvetli olurdu.nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…