- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.245
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #214.081
Ne zaman bitcek diyorum, az kaldı diyolar.
Zorunlu bir durum olmadıkça genel yapmıyorlar sanırım. Biz daha doğum şeklini hiç konuşmadık ki anesteziyi konuşalım. Doktor rahat olduğu için o saldıkça ben saldım. Konuyu o açmadan açmam. Sonsuza kadar içimde kalacakmış gibi devam ediyorum hayatımaNe zaman bitcek diyorum, az kaldı diyolar.
Ama genel anestezi yaptırma bence.
Yaa yirim onu bennn, kıyamam. Gececek tabii ki annesi yaa, neleri gecti o mu gecmicekmisssLenanın gözlerinde kanal tıkanıklığı çıktı
Tüm gn onunla uğrşaıodum
Tedaviye başladık
İnşallah geçer
Oyle dedi ama belki daha okumayi bilmediklerinden totislerinden uydurmuslardir.Canım Anam olmasın o
Kanal tıkanıklığı dediğin göz pınarında çapaklanma gibi bir akıntı oluyor o mu?
Asker arkadaşının annesi o ben tanıyorum
Kırmızı geldiği gün 1. gün. Yoğunlaşmaya başladığı gün iğneye başlattılar beni. Akşam bile olsa haber ver demişlerdi. Benim de akşam 8 gibi başlamıştı. Koordinatöre mesaj atmıştım
Lenanın gözlerinde kanal tıkanıklığı çıktı
Tüm gn onunla uğrşaıodum
Tedaviye başladık
İnşallah geçer
Son iki ay kala ben de öyle olmustum. Bazen diyorum ki iyi ki zamanını bilmiyodum. Bi anda oldu bitti.Zorunlu bir durum olmadıkça genel yapmıyorlar sanırım. Biz daha doğum şeklini hiç konuşmadık ki anesteziyi konuşalım. Doktor rahat olduğu için o saldıkça ben saldım. Konuyu o açmadan açmam. Sonsuza kadar içimde kalacakmış gibi devam ediyorum hayatıma
İnşallah öyledir. Bakalım. Şimdi baktım da 46 gün kalmışSon iki ay kala ben de öyle olmustum. Bazen diyorum ki iyi ki zamanını bilmiyodum. Bi anda oldu bitti.
Gününü bilip beklesem gerilirdim. Ha gerilecek birşey var mı, pek yok. O ayrı.
Varsa da doğumdan sonra unutuyosun. Hiç doğum yapmamışsın gibi geliyo.
Çok uykusuzum be yaa.İnşallah öyledir. Bakalım. Şimdi baktım da 46 gün kalmış
Geçmiş olsun ciddi bir şey değildir umarım? Çok mu huysuzlandıLenanın gözlerinde kanal tıkanıklığı çıktı
Tüm gn onunla uğrşaıodum
Tedaviye başladık
İnşallah geçer
Canım Anam olmasın o
Kanal tıkanıklığı dediğin göz pınarında çapaklanma gibi bir akıntı oluyor o mu?
Geçmiş olsun ciddi bir şey değildir umarım? Çok mu huysuzlandı
Geçmiş olsunçapaklanma deil bildiğin sarı su aktı
sonra gözyaşı akıyor durmuyor
gözlerinin içi kıopkırmızı
Ben de tam bilmiyorum ama normal şartlarda şu an da dönük olması lazım. Sanırım 2-3 hafta daha vakti var ama büyüdükçe dönmesi zorlaşıyormuş yeri daraldığı için. Hayırlısı artık dönmezse de zorla döndürecek değiliz. Sen aradın mı merkezi?
Ben de tam bilmiyorum ama normal şartlarda şu an da dönük olması lazım. Sanırım 2-3 hafta daha vakti var ama büyüdükçe dönmesi zorlaşıyormuş yeri daraldığı için. Hayırlısı artık dönmezse de zorla döndürecek değiliz. Sen aradın mı merkezi?
Ah kıyamam kuzuma.daha çok ufak başına gelene bak.benim bile burnumun direği sızladı seni düşünemiyorum..hemen geçer inşallahçapaklanma deil bildiğin sarı su aktı
sonra gözyaşı akıyor durmuyor
gözlerinin içi kıopkırmızı
34e kadar dönmesi lazım sonradan zor diye biliyorum sen kaçıncı haftadasın? Secdede durur gibi yapmak lazım ya da yerleri elle silmek de dönmesini sağlıyorBen de tam bilmiyorum ama normal şartlarda şu an da dönük olması lazım. Sanırım 2-3 hafta daha vakti var ama büyüdükçe dönmesi zorlaşıyormuş yeri daraldığı için. Hayırlısı artık dönmezse de zorla döndürecek değiliz. Sen aradın mı merkezi?
33+3 şu an. 36'ya kadar dönebiliyormuş sanırım. Ben "Çıkışlar aşağıdan. Baş aşağı dön" diyorum. Bence dinler. Dinlemezse de nabalım kısmet34e kadar dönmesi lazım sonradan zor diye biliyorum sen kaçıncı haftadasın? Secdede durur gibi yapmak lazım ya da yerleri elle silmek de dönmesini sağlıyor
33+3 şu an. 36'ya kadar dönebiliyormuş sanırım. Ben "Çıkışlar aşağıdan. Baş aşağı dön" diyorum. Bence dinler. Dinlemezse de nabalım kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?