- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #214.101
Durup dururken sezaryen niye isteyeyim ya ameliyat sonuçta. Daha o kadar delirmedim ama o değişik duruşlarla falan başka bir soruna sebep olmaktan korkarım ben. Zaten kaburgama nefesimi kesen sancılar girdiğinde denedim 1-2 dk.dan uzun duramıyorum o şekilde. Doktor da nasıl geleceğini bebek kendi belirleyecek dedi. Ben de hep buna inanıyorumekstra bir çaba harcamadığına göre sezaryen istiyorsun hayırlısı olsun tabi benim kız 28.haftada baş aşağı döndü de ne oldu :) olacağı varsa oluyor.gerçi iyiki sezaryen oldu diyorum dikişler ilk yürüyüşte ağrıdı sonrası kolaydı.tek üzüntüm normal olsaydı vajendeki yararlı bakterileri alıp bağışıklığı daha kuvvetli olurdu.nasip
Durup dururken sezaryen niye isteyeyim ya ameliyat sonuçta. Daha o kadar delirmedim ama o değişik duruşlarla falan başka bir soruna sebep olmaktan korkarım ben. Zaten kaburgama nefesimi kesen sancılar girdiğinde denedim 1-2 dk.dan uzun duramıyorum o şekilde. Doktor da nasıl geleceğini bebek kendi belirleyecek dedi. Ben de hep buna inanıyorum
İroni yapalım derken çocuğa kendini gerçekten paşa gibi mi hissettirdik naptık ahhsjdjd Sen sade vatandaşsın oğlum, başaını aşağı dönder, normal yoldan gelBende ona çok inanıyorum bebek seçiyo nasıl gelmek istediğini kesinliklenormal doğum diyolar son dk sezeryana alınıyo bazen. Sezeryan diyolar normal doğuyo. Değişiyo yani.
Zaten senin paşan geliyo. Biricik oğlun. Sünnet düğününü altın varaklı süslerle yapacağız. Nasıl gelmek istediğini paşamız bilir tabiki! Sghshsj
O sırada senin bebe ;İroni yapalım derken çocuğa kendini gerçekten paşa gibi mi hissettirdik naptık ahhsjdjd Sen sade vatandaşsın oğlum, başaını aşağı dönder, normal yoldan gel
Niye ki normal istemek kadar sezaryen istemek de doğal bir şey delirmekle alakalı değil.anladım canım inşallah gönlünce olur ne diyim.bana da gebelik okulundaki ebe öğretmişti ondan dedim zararı olacağını sanmam. bebek kendi belirliyor çok doğru.ama her şeyi denedikten sonra insanın içi rahat ediyor.mesela keşke dememek için son dakikaya kadar suni yedim ya da pilates topundan inmedim.tevekkülDurup dururken sezaryen niye isteyeyim ya ameliyat sonuçta. Daha o kadar delirmedim ama o değişik duruşlarla falan başka bir soruna sebep olmaktan korkarım ben. Zaten kaburgama nefesimi kesen sancılar girdiğinde denedim 1-2 dk.dan uzun duramıyorum o şekilde. Doktor da nasıl geleceğini bebek kendi belirleyecek dedi. Ben de hep buna inanıyorum
AgahshshhssO sırada senin bebe ;
Eki Görüntüle 2981944
Hayır yani ortada zaruri bir durum yokken sezaryen istemem ama şartlar öyle gerektirirse de direnemem sonuçta. Burada da okudum birkaç kişiye doktor da önermiş o pozisyonu ama benim sağ kalçada sinir sıkışması gibi bir sancı oluyor. O yüzden ters bir şey yapmaya korkuyorum. Hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun inşallahNiye ki normal istemek kadar sezaryen istemek de doğal bir şey delirmekle alakalı değil.anladım canım inşallah gönlünce olur ne diyim.bana da gebelik okulundaki ebe öğretmişti ondan dedim zararı olacağını sanmam. bebek kendi belirliyor çok doğru.ama her şeyi denedikten sonra insanın içi rahat ediyor.mesela keşke dememek için son dakikaya kadar suni yedim ya da pilates topundan inmedim.tevekkülİnşallah hayırlısı olur
Günaydın kuzum.
Hayırlı uğurlu olsun tedavin şimdiden. Yumurtaların sağlıkla güzel güzel büyüsün, kaliteli embriyolarınız olsun, onlar da 5. güne gitsin inşallahGünaydın kuzum.
İğnelerimi aldım. Solda 9-10 tane güzel boyutlu yumurtalar gördü, sağdada var ama boyutları küçükmüş. Soldan ümitliyim dedi. 3 tane iğne vurulucam gonalf kaç vurulacağımı mesaj atacaklarmış. 2 adet antibiyotik verdi, folik asit verdi.
Embriyo koyma denemesi yaptıağlayacaktım orda çok heyecanlandım, idrara sıkışık olmadığım için koyamadı cumartesi tekrar çağırdı öyle bugün 4-6 arası ilk iğnemi vurucam
Hayırlı uğurlu olsun tedavin şimdiden. Yumurtaların sağlıkla güzel güzel büyüsün, kaliteli embriyolarınız olsun, onlar da 5. güne gitsin inşallahSen bir de gerçeğinin yerleştirildiği anı gör, tez vakitte onu da göreceksin
Benim oğlum da tersti 38. haftada dönmüştü.Ben de tam bilmiyorum ama normal şartlarda şu an da dönük olması lazım. Sanırım 2-3 hafta daha vakti var ama büyüdükçe dönmesi zorlaşıyormuş yeri daraldığı için. Hayırlısı artık dönmezse de zorla döndürecek değiliz. Sen aradın mı merkezi?
Darısı başıma inşallah hayırlısıyla benimki de baş aşağı dönerBenim oğlum da tersti 38. haftada dönmüştü.
Donmezse adımı ver, daylos teyzen c.kunu kesermis de.Darısı başıma inşallah hayırlısıyla benimki de baş aşağı döner
"Dediğim dedik çaldığım düdük" diyor. Yüzü içeri dönük. Elleri ve ayaklarını kafasının tepesine kadar çekmiş. Doktor göstermeye çalışınca daha da kapattı. Adeta "Sizinle işim yok" diyor. Bizi dinleyip baş aşağı döner mi acaba yaDonmezse adımı ver, daylos teyzen c.kunu kesermis de.
Herkesler gitti neoşGünaydın günaydın
Hemsirecik Kontrol bugün müydü?
Bal0ncuk Kızın gözü nasıl oldu?
Paresilaaa Nurzfr Ses verin
Herkes nasıl rahat ediyorsa öyle yapsın. İyi olsunlar bilelim de gitsinler önemli değilHerkesler gitti neoş
tşkler neoşGeçmiş olsun
Günaydın. Kontrolden çıktım. Bebek hala ters
evet kuzum masaj verdi.. vede bir krem damla karışımı ilaç 3 gün kullan ona göre konuşalım dedi
allah razı olsun bulut teyzesi tşk ederizAh kıyamam kuzuma.daha çok ufak başına gelene bak.benim bile burnumun direği sızladı seni düşünemiyorum..hemen geçer inşallahAllah beterinden korusun yavrularımızı
zaten seni merakımdan geldim.. cukocuk... benden kaçamazsın..Yarın 08.30 randevu
hayır ya.. benm canım sıkkınken etrafımdakilerin canını sıkmayı sevmem..Herkesler gitti neoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?