Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durup dururken sezaryen niye isteyeyim ya ameliyat sonuçta. Daha o kadar delirmedim ama o değişik duruşlarla falan başka bir soruna sebep olmaktan korkarım ben. Zaten kaburgama nefesimi kesen sancılar girdiğinde denedim 1-2 dk.dan uzun duramıyorum o şekilde. Doktor da nasıl geleceğini bebek kendi belirleyecek dedi. Ben de hep buna inanıyorum

Bende ona çok inanıyorum bebek seçiyo nasıl gelmek istediğini kesinlikle normal doğum diyolar son dk sezeryana alınıyo bazen. Sezeryan diyolar normal doğuyo. Değişiyo yani.
Zaten senin paşan geliyo. Biricik oğlun. Sünnet düğününü altın varaklı süslerle yapacağız. Nasıl gelmek istediğini paşamız bilir tabiki! Sghshsj

İroni yapalım derken çocuğa kendini gerçekten paşa gibi mi hissettirdik naptık ahhsjdjd Sen sade vatandaşsın oğlum, başaını aşağı dönder, normal yoldan gel

Niye ki normal istemek kadar sezaryen istemek de doğal bir şey delirmekle alakalı değil.anladım canım inşallah gönlünce olur ne diyim.bana da gebelik okulundaki ebe öğretmişti ondan dedim zararı olacağını sanmam. bebek kendi belirliyor çok doğru.ama her şeyi denedikten sonra insanın içi rahat ediyor.mesela keşke dememek için son dakikaya kadar suni yedim ya da pilates topundan inmedim.tevekkül İnşallah hayırlısı olur

Agahshshhss
Hayır yani ortada zaruri bir durum yokken sezaryen istemem ama şartlar öyle gerektirirse de direnemem sonuçta. Burada da okudum birkaç kişiye doktor da önermiş o pozisyonu ama benim sağ kalçada sinir sıkışması gibi bir sancı oluyor. O yüzden ters bir şey yapmaya korkuyorum. Hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun inşallah

Günaydın kızlar 🌤
cukulatam Güzel haberlerini bekliyoruz
Günaydın kuzum.
İğnelerimi aldım. Solda 9-10 tane güzel boyutlu yumurtalar gördü, sağdada var ama boyutları küçükmüş. Soldan ümitliyim dedi. 3 tane iğne vurulucam gonalf kaç vurulacağımı mesaj atacaklarmış. 2 adet antibiyotik verdi, folik asit verdi.
Embriyo koyma denemesi yaptı ağlayacaktım orda çok heyecanlandım, idrara sıkışık olmadığım için koyamadı cumartesi tekrar çağırdı öyle bugün 4-6 arası ilk iğnemi vurucam

Hayırlı uğurlu olsun tedavin şimdiden. Yumurtaların sağlıkla güzel güzel büyüsün, kaliteli embriyolarınız olsun, onlar da 5. güne gitsin inşallah Sen bir de gerçeğinin yerleştirildiği anı gör, tez vakitte onu da göreceksin

Amin inşallahhh. Denemesi böyle heyecanlandırdı, gerçeğini düşünemiyorum

Benim oğlum da tersti 38. haftada dönmüştü.

Donmezse adımı ver, daylos teyzen c.kunu kesermis de.
"Dediğim dedik çaldığım düdük" diyor. Yüzü içeri dönük. Elleri ve ayaklarını kafasının tepesine kadar çekmiş. Doktor göstermeye çalışınca daha da kapattı. Adeta "Sizinle işim yok" diyor. Bizi dinleyip baş aşağı döner mi acaba ya

tşkler neoş

Günaydın. Kontrolden çıktım. Bebek hala ters
anası gibi ters

Bal0ncuk kuzu tedavi olarak ne verdiler peki ilaç falan mı

N Neal ne zamana kadar dönüyolarki hiç bilmiyorum o işleri

Günaydınnnn
evet kuzum masaj verdi.. vede bir krem damla karışımı ilaç 3 gün kullan ona göre konuşalım dedi
bugün arıyacam doktoru bakalım ne diecek
ama hemen geçen bişey değilmiş.. sanırım 1 yaşına kadar hergün bu masajı yapcaz
günde 3 kere yapıyoruz ve çığlık çığlığa kalıyor

Ah kıyamam kuzuma.daha çok ufak başına gelene bak.benim bile burnumun direği sızladı seni düşünemiyorum..hemen geçer inşallah Allah beterinden korusun yavrularımızı
allah razı olsun bulut teyzesi tşk ederiz

Yarın 08.30 randevu
zaten seni merakımdan geldim.. cukocuk... benden kaçamazsın..
hayırlı uğurlu olsun iğnelere başlamışsın
en güzel heycanlar..
yanlız ben transfer denemesini ilk kez duyuyorum.. waowww dedm

Herkesler gitti neoş
hayır ya.. benm canım sıkkınken etrafımdakilerin canını sıkmayı sevmem..
inzivaya çekilirim.. lenanında canı acırken ben baya kötü oluyorum
kimsenin kalbini kırmamak adına azcık kafamı dinledm.. kızımla ilgilendim..
ama burdaki herkes hamile kalıp doğurana kadar hiç bir yere gitmiyorum
sizde gidemezsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…