Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Enerjini sevdiğimmmmm enerjik enerjik geliverdin hemennn

Ah kıyamam ben o miniğe inşallah iyi olcak annesii

Aynen kuzu koyabiliyo mu diye boşken denedi koyamadı idrarımı yapmıştım çünkü cumartesi idrara sıkışık gel dedi. Öyle bakalım.

Ayy kuzum benim kıyamam size ben. Toparlancak annesi inşallah
Bende gitmemki

İnşallah cuko teyzoşu
sen şimdi onu bunu boşver söyle bakalım başladınmı iğnelere

Kendi haline birak donerse bizimdir, donmezse zaten hic bizim olmamistir. O bunda da gecerli miydi ya

Koyamadıkları ne peki? Hayır embriyo yok neyi bırakmayı deniyolar merak ettim ben de duymuştum da deneme yaptıklarını sandım ki o aleti vajinaya yerleştiriyolar sadece

Sen 9-10 gibi düşün. Benim küçük bir tane vardı büyür diye ümit ettim büyümedi meret ama herkesin vücudu farklı tepki verir tabi küçükler de büyür diye beklentiye girip sonra canını sıkma diye diyorum kuzum inş güzel sonuçlar bol cocikler olsun
Kuzuum geçmiş olsun lenaya, niçin ağladı ya canını mı yakıyor masaj o kadar belki azaldıkça, masajdaki acısı da azalır kuzumun

gitme gitme şurda 1 avuç kişi kaldık zaten, bizi de everin de öyle gidin hepiniz

Kendi haline birak donerse bizimdir, donmezse zaten hic bizim olmamistir. O bunda da gecerli miydi ya
Yok hacı. Bunda dönerse bizim, dönmezse yine bizim. İade etmiyoruz
Koyamadıkları ne peki? Hayır embriyo yok neyi bırakmayı deniyolar merak ettim ben de duymuştum da deneme yaptıklarını sandım ki o aleti vajinaya yerleştiriyolar sadece
Bir şey bırakmıyorlardır herhalde ya bırakıyorlar mıdır Aletin ucunun rahim duvarında nereye kadar ulaşabildiğine bakıyorlardır. İdrar kesesi boş olunca konumu uygun olmuyormuş ya istedikleri noktaya rahatça ulaşamamışlar gibi anladım ben
gitme gitme şurda 1 avuç kişi kaldık zaten, bizi de everin de öyle gidin hepiniz
Sizde sünnet olmadığı için mecbur kına yapacağız. Ben yine sim dökerim kafama ama bu sefer kırmızı giyinirim. Baştan söyleyeyim de sonra bozuşmaca olmasın

Ne bilem işte koyamadı demiş çuku Kafamda deli sorular neyi koyamadılar
Embriyoyu bir hava kabarcığı içinde bırakıyoruz diyip o kabarcığı göstermişlerdi bana. Suni bir kabarcık yaratıp onu mu koymaya çalışıyorlardı acaba

O işte kuzu boş deneme yapıyo senin bildiğin gibi yani

Ya ben koyamadı derken giremedi demek istemiştim hahahaha yanlış yazım hatası sorry katrem Neoş doğru anlamkş

Ya ben koyamadı derken giremedi demek istemiştim hahahaha yanlış yazım hatası sorry katrem Neoş doğru anlamkş
Ben bu hava kabarcığını ilk kez duyuyorum. Cahillik ne güzel şey ya Rabbim. Neleri öğreniyoruz, öğrenmek zorunda kalıyoruz, halimize bakınız

Bende onu ilk defa duydum Öğrenmek zorunda kaldık hakkaten herşeyi keşke tüp bebek ne hiç bilmeseydik ama böyleside güzel be daha heyecanlı.
Bizimki züğürt tesellisi mi bilmiyorum tabii. Çok zor ama bazı kısımları doğal yolla hamile kalsak anlamamız/görmemiz mümkün olmayacaktı orası gerçek. Mucizeyi gözlerinle görüyorsun embriyoyu yerleştirdiklerinde mesela

Bi normal doğumu, bi de emzirmeyi deli gibi istedim. Hiç aksini düşünmedim. İkisi de nasip olmadı. Demek ki çok istemiceksin bişeyi.

Gerçekten çok zor. Kendime iğne vuracağım asla aklıma gelmezdi asla. İnşallah bende yaşarım o embriyonun koyulup büyüme anlarını hepsini

Bi normal doğumu, bi de emzirmeyi deli gibi istedim. Hiç aksini düşünmedim. İkisi de nasip olmadı. Demek ki çok istemiceksin bişeyi.
Deme öyle çok şükür sütünü de verdin öyle ya da böyle. Hamile kalma kısmında hayallerim o kadar suya düştü ki sonrası için ne doğru düzgün hayal kurabilir oldum ne plan yapabiliyorum. Bugüne kadar "Bunu da atlattık çok şükür" diye geçirdik her aşamayı. "Sanki plan yapsam planladığım gibi mi olacak" düşüncesiyle akışında yaşıyoruz bakalım neyi nasıl tecrübe edeceğiz
Gerçekten çok zor. Kendime iğne vuracağım asla aklıma gelmezdi asla. İnşallah bende yaşarım o embriyonun koyulup büyüme anlarını hepsini
Amin çukum inşallah. Hepimiz sağlıkla tamamına erdiği günleri de görelim

Hep kalbimde ince bir sızı olarak kalacak bu durum.

Amiiiinnnnnn

Ben bu hava kabarcığını ilk kez duyuyorum. Cahillik ne güzel şey ya Rabbim. Neleri öğreniyoruz, öğrenmek zorunda kalıyoruz, halimize bakınız

Bende onu ilk defa duydum Öğrenmek zorunda kaldık hakkaten herşeyi keşke tüp bebek ne hiç bilmeseydik ama böyleside güzel be daha heyecanlı.
Kız şaşırttın bizi ne koyuyorlar bunlar diyoruz biz de ahahah bak koyduktan sonraki ultrason resmini ekledim. Sağ altta bir büyük pırıltı var ya o embriyonun bulunduğu kabarcıkmış
Ahahaha ben nefret ederim öyle vücuda sokmalı kesmeli şeylerden. İlk gün eşimle birlikte 10 dk karnıma baktık zaten. Ben yapamıcam galiba sen yap dedim. Ben de yapamam dedi zaar mecbur sapladım kendime Hele ilkini yap sonrası çok rahat oluyor. Prof oluyorsun hatta burdan sokarsam girmeyecek şurdan sokarsam şöyle olur falan diye organizasyon yapıyosun kafanda ahaah. Sana bir püf nokta vereyim nealle bunu biz konuşmuştuk daha önce. Bazı günler iğne nedense girmek bilmiyor ya da girse de acayip canını yakıyo zorluyor. O zamanlar ben iğne ucunu değiştiriyordum. Genelde iğne başını bir kez değiştirince tık diye saniyesinde giriyordu. Hatta bir keresinde 4 iğne ucu değiştirdiğimi biliyorum girmiyor diye. Bu iğnelerin ucunda küçücük bir pürüz olunca bence girmiyor, can yakıyor ya da girse de derinde ilerlediği tüm katmanları hissediyorsun, iğnenin ilerleme sesini bile duyuyosun bazen Tıbbi bilgi değil ama sen yine de bir düşün başına gelirse sen de çile çekmektense iğne ucunu değiştirir bir daha denersin.

Eklentiler

• IMG_20220106_155106.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 31
Ortalığı karıştırdım hakkaten shjsbsjsh
Ya o dediğini bugün yaşadım. Dün çok rahat girdi bugün girmedi bi türlü, sonra baya zorladım öyle girdi. Aklımda olsun bidahakine değiştirip yapayım Canım yanmıyo çok şükür ama karnımın içi sürekli konuşuyo gibi gajshsjns garip garip sesler cıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…