- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.008
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #214.121
Enerjini sevdiğimmmmm enerjik enerjik geliverdin hemennntşkler neoş
anası gibi ters
evet kuzum masaj verdi.. vede bir krem damla karışımı ilaç 3 gün kullan ona göre konuşalım dedi
bugün arıyacam doktoru bakalım ne diecek
ama hemen geçen bişey değilmiş.. sanırım 1 yaşına kadar hergün bu masajı yapcaz
günde 3 kere yapıyoruz ve çığlık çığlığa kalıyor
allah razı olsun bulut teyzesi tşk ederiz
zaten seni merakımdan geldim.. cukocuk... benden kaçamazsın..
hayırlı uğurlu olsun iğnelere başlamışsın
en güzel heycanlar..
yanlız ben transfer denemesini ilk kez duyuyorum.. waowww dedm
hayır ya.. benm canım sıkkınken etrafımdakilerin canını sıkmayı sevmem..
inzivaya çekilirim.. lenanında canı acırken ben baya kötü oluyorum
kimsenin kalbini kırmamak adına azcık kafamı dinledm.. kızımla ilgilendim..
ama burdaki herkes hamile kalıp doğurana kadar hiç bir yere gitmiyorum
sizde gidemezsiniz
İnşallah cuko teyzoşuEnerjini sevdiğimmmmm enerjik enerjik geliverdin hemennn
Ah kıyamam ben o miniğe inşallah iyi olcak annesii
Aynen kuzu koyabiliyo mu diye boşken denedi koyamadı idrarımı yapmıştım çünkü cumartesi idrara sıkışık gel dedi. Öyle bakalım.
Ayy kuzum benim kıyamam size ben. Toparlancak annesi inşallah
Bende gitmemki
İnşallah cuko teyzoşu
sen şimdi onu bunu boşver söyle bakalım başladınmı iğnelere
Kendi haline birak donerse bizimdir, donmezse zaten hic bizim olmamistir. O bunda da gecerli miydi ya"Dediğim dedik çaldığım düdük" diyor. Yüzü içeri dönük. Elleri ve ayaklarını kafasının tepesine kadar çekmiş. Doktor göstermeye çalışınca daha da kapattı. Adeta "Sizinle işim yok" diyor. Bizi dinleyip baş aşağı döner mi acaba ya
Koyamadıkları ne peki? Hayır embriyo yok neyi bırakmayı deniyolar merak ettimGünaydın kuzum.
İğnelerimi aldım. Solda 9-10 tane güzel boyutlu yumurtalar gördü, sağdada var ama boyutları küçükmüş. Soldan ümitliyim dedi. 3 tane iğne vurulucam gonalf kaç vurulacağımı mesaj atacaklarmış. 2 adet antibiyotik verdi, folik asit verdi.
Embriyo koyma denemesi yaptıağlayacaktım orda çok heyecanlandım, idrara sıkışık olmadığım için koyamadı cumartesi tekrar çağırdı öyle bugün 4-6 arası ilk iğnemi vurucam
Kuzuum geçmiş olsun lenaya, niçin ağladı ya canını mı yakıyor masaj o kadartşkler neoş
anası gibi ters
evet kuzum masaj verdi.. vede bir krem damla karışımı ilaç 3 gün kullan ona göre konuşalım dedi
bugün arıyacam doktoru bakalım ne diecek
ama hemen geçen bişey değilmiş.. sanırım 1 yaşına kadar hergün bu masajı yapcaz
günde 3 kere yapıyoruz ve çığlık çığlığa kalıyor
allah razı olsun bulut teyzesi tşk ederiz
zaten seni merakımdan geldim.. cukocuk... benden kaçamazsın..
hayırlı uğurlu olsun iğnelere başlamışsın
en güzel heycanlar..
yanlız ben transfer denemesini ilk kez duyuyorum.. waowww dedm
hayır ya.. benm canım sıkkınken etrafımdakilerin canını sıkmayı sevmem..
inzivaya çekilirim.. lenanında canı acırken ben baya kötü oluyorum
kimsenin kalbini kırmamak adına azcık kafamı dinledm.. kızımla ilgilendim..
ama burdaki herkes hamile kalıp doğurana kadar hiç bir yere gitmiyorum
sizde gidemezsiniz
Yok hacı. Bunda dönerse bizim, dönmezse yine bizim. İade etmiyoruzKendi haline birak donerse bizimdir, donmezse zaten hic bizim olmamistir. O bunda da gecerli miydi ya
Bir şey bırakmıyorlardır herhalde ya bırakıyorlar mıdırKoyamadıkları ne peki? Hayır embriyo yok neyi bırakmayı deniyolar merak ettimben de duymuştum da deneme yaptıklarını sandım ki o aleti vajinaya yerleştiriyolar sadece
Sizde sünnet olmadığı için mecbur kına yapacağız. Ben yine sim dökerim kafama ama bu sefer kırmızı giyinirim. Baştan söyleyeyim de sonra bozuşmaca olmasıngitme gitme şurda 1 avuç kişi kaldık zaten, bizi de everin de öyle gidin hepiniz
Günaydın kuzum.
İğnelerimi aldım. Solda 9-10 tane güzel boyutlu yumurtalar gördü, sağdada var ama boyutları küçükmüş. Soldan ümitliyim dedi. 3 tane iğne vurulucam gonalf kaç vurulacağımı mesaj atacaklarmış. 2 adet antibiyotik verdi, folik asit verdi.
Embriyo koyma denemesi yaptıağlayacaktım orda çok heyecanlandım, idrara sıkışık olmadığım için koyamadı cumartesi tekrar çağırdı öyle bugün 4-6 arası ilk iğnemi vurucam
Ne bilem işte koyamadı demiş çukuYok hacı. Bunda dönerse bizim, dönmezse yine bizim. İade etmiyoruz
Bir şey bırakmıyorlardır herhalde ya bırakıyorlar mıdırAletin ucunun rahim duvarında nereye kadar ulaşabildiğine bakıyorlardır. İdrar kesesi boş olunca konumu uygun olmuyormuş ya istedikleri noktaya rahatça ulaşamamışlar gibi anladım ben
Sizde sünnet olmadığı için mecbur kına yapacağız. Ben yine sim dökerim kafama ama bu sefer kırmızı giyinirim. Baştan söyleyeyim de sonra bozuşmaca olmasın
O işte kuzu boş deneme yapıyoKoyamadıkları ne peki? Hayır embriyo yok neyi bırakmayı deniyolar merak ettimben de duymuştum da deneme yaptıklarını sandım ki o aleti vajinaya yerleştiriyolar sadece
Sen 9-10 gibi düşün. Benim küçük bir tane vardı büyür diye ümit ettim büyümedi meret ama herkesin vücudu farklı tepki verir tabiküçükler de büyür diye beklentiye girip sonra canını sıkma diye diyorum kuzum inş güzel sonuçlar bol cocikler olsun
Kuzuum geçmiş olsun lenaya, niçin ağladı ya canını mı yakıyor masaj o kadarbelki azaldıkça, masajdaki acısı da azalır kuzumun
gitme gitme şurda 1 avuç kişi kaldık zaten, bizi de everin de öyle gidin hepiniz
Yok hacı. Bunda dönerse bizim, dönmezse yine bizim. İade etmiyoruz
Bir şey bırakmıyorlardır herhalde ya bırakıyorlar mıdırAletin ucunun rahim duvarında nereye kadar ulaşabildiğine bakıyorlardır. İdrar kesesi boş olunca konumu uygun olmuyormuş ya istedikleri noktaya rahatça ulaşamamışlar gibi anladım ben
Sizde sünnet olmadığı için mecbur kına yapacağız. Ben yine sim dökerim kafama ama bu sefer kırmızı giyinirim. Baştan söyleyeyim de sonra bozuşmaca olmasın
Ne bilem işte koyamadı demiş çukuKafamda deli sorular neyi koyamadılar
Embriyoyu bir hava kabarcığı içinde bırakıyoruz diyip o kabarcığı göstermişlerdi bana. Suni bir kabarcık yaratıp onu mu koymaya çalışıyorlardı acaba
Ne bilem işte koyamadı demiş çukuKafamda deli sorular neyi koyamadılar
Embriyoyu bir hava kabarcığı içinde bırakıyoruz diyip o kabarcığı göstermişlerdi bana. Suni bir kabarcık yaratıp onu mu koymaya çalışıyorlardı acaba
Ben bu hava kabarcığını ilk kez duyuyorum. Cahillik ne güzel şey ya Rabbim. Neleri öğreniyoruz, öğrenmek zorunda kalıyoruz, halimize bakınızYa ben koyamadı derken giremedi demek istemiştim hahahaha yanlış yazım hatası sorry katremNeoş doğru anlamkş
Ben bu hava kabarcığını ilk kez duyuyorum. Cahillik ne güzel şey ya Rabbim. Neleri öğreniyoruz, öğrenmek zorunda kalıyoruz, halimize bakınız
Bizimki züğürt tesellisi mi bilmiyorum tabii. Çok zor ama bazı kısımları doğal yolla hamile kalsak anlamamız/görmemiz mümkün olmayacaktı orası gerçek. Mucizeyi gözlerinle görüyorsun embriyoyu yerleştirdiklerinde meselaBende onu ilk defa duydumÖğrenmek zorunda kaldık hakkaten herşeyi keşke tüp bebek ne hiç bilmeseydik ama böyleside güzel be daha heyecanlı.
Bi normal doğumu, bi de emzirmeyi deli gibi istedim. Hiç aksini düşünmedim. İkisi de nasip olmadı. Demek ki çok istemiceksin bişeyi.Durup dururken sezaryen niye isteyeyim ya ameliyat sonuçta. Daha o kadar delirmedim ama o değişik duruşlarla falan başka bir soruna sebep olmaktan korkarım ben. Zaten kaburgama nefesimi kesen sancılar girdiğinde denedim 1-2 dk.dan uzun duramıyorum o şekilde. Doktor da nasıl geleceğini bebek kendi belirleyecek dedi. Ben de hep buna inanıyorum
Gerçekten çok zor. Kendime iğne vuracağım asla aklıma gelmezdi asla. İnşallah bende yaşarım o embriyonun koyulup büyüme anlarını hepsiniBizimki züğürt tesellisi mi bilmiyorum tabii. Çok zor ama bazı kısımları doğal yolla hamile kalsak anlamamız/görmemiz mümkün olmayacaktı orası gerçek. Mucizeyi gözlerinle görüyorsun embriyoyu yerleştirdiklerinde mesela
Deme öyle çok şükür sütünü de verdin öyle ya da böyle. Hamile kalma kısmında hayallerim o kadar suya düştü ki sonrası için ne doğru düzgün hayal kurabilir oldum ne plan yapabiliyorum. Bugüne kadar "Bunu da atlattık çok şükür" diye geçirdik her aşamayı. "Sanki plan yapsam planladığım gibi mi olacak" düşüncesiyle akışında yaşıyoruz bakalım neyi nasıl tecrübe edeceğizBi normal doğumu, bi de emzirmeyi deli gibi istedim. Hiç aksini düşünmedim. İkisi de nasip olmadı. Demek ki çok istemiceksin bişeyi.
Amin çukum inşallah. Hepimiz sağlıkla tamamına erdiği günleri de görelimGerçekten çok zor. Kendime iğne vuracağım asla aklıma gelmezdi asla. İnşallah bende yaşarım o embriyonun koyulup büyüme anlarını hepsini
Hep kalbimde ince bir sızı olarak kalacak bu durum.Deme öyle çok şükür sütünü de verdin öyle ya da böyle. Hamile kalma kısmında hayallerim o kadar suya düştü ki sonrası için ne doğru düzgün hayal kurabilir oldum ne plan yapabiliyorum. Bugüne kadar "Bunu da atlattık çok şükür" diye geçirdik her aşamayı. "Sanki plan yapsam planladığım gibi mi olacak" düşüncesiyle akışında yaşıyoruz bakalım neyi nasıl tecrübe edeceğiz
Amin çukum inşallah. Hepimiz sağlıkla tamamına erdiği günleri de görelim
AmiiiinnnnnnDeme öyle çok şükür sütünü de verdin öyle ya da böyle. Hamile kalma kısmında hayallerim o kadar suya düştü ki sonrası için ne doğru düzgün hayal kurabilir oldum ne plan yapabiliyorum. Bugüne kadar "Bunu da atlattık çok şükür" diye geçirdik her aşamayı. "Sanki plan yapsam planladığım gibi mi olacak" düşüncesiyle akışında yaşıyoruz bakalım neyi nasıl tecrübe edeceğiz
Amin çukum inşallah. Hepimiz sağlıkla tamamına erdiği günleri de görelim
Ya ben koyamadı derken giremedi demek istemiştim hahahaha yanlış yazım hatası sorry katremNeoş doğru anlamkş
Ben bu hava kabarcığını ilk kez duyuyorum. Cahillik ne güzel şey ya Rabbim. Neleri öğreniyoruz, öğrenmek zorunda kalıyoruz, halimize bakınız
Kız şaşırttın bizi ne koyuyorlar bunlar diyoruz biz de ahahah bak koyduktan sonraki ultrason resmini ekledim. Sağ altta bir büyük pırıltı var ya o embriyonun bulunduğu kabarcıkmışBende onu ilk defa duydumÖğrenmek zorunda kaldık hakkaten herşeyi keşke tüp bebek ne hiç bilmeseydik ama böyleside güzel be daha heyecanlı.
Ahahaha ben nefret ederim öyle vücuda sokmalı kesmeli şeylerden. İlk gün eşimle birlikte 10 dk karnıma baktık zaten. Ben yapamıcam galiba sen yap dedim. Ben de yapamam dedi zaarGerçekten çok zor. Kendime iğne vuracağım asla aklıma gelmezdi asla. İnşallah bende yaşarım o embriyonun koyulup büyüme anlarını hepsini
Ortalığı karıştırdım hakkaten shjsbsjshKız şaşırttın bizi ne koyuyorlar bunlar diyoruz biz de ahahah bak koyduktan sonraki ultrason resmini ekledim. Sağ altta bir büyük pırıltı var ya o embriyonun bulunduğu kabarcıkmış
Ahahaha ben nefret ederim öyle vücuda sokmalı kesmeli şeylerden. İlk gün eşimle birlikte 10 dk karnıma baktık zaten. Ben yapamıcam galiba sen yap dedim. Ben de yapamam dedi zaarmecbur sapladım kendime Hele ilkini yap sonrası çok rahat oluyor. Prof oluyorsun hatta burdan sokarsam girmeyecek şurdan sokarsam şöyle olur falan diye organizasyon yapıyosun kafanda ahaah. Sana bir püf nokta vereyim nealle bunu biz konuşmuştuk daha önce. Bazı günler iğne nedense girmek bilmiyor ya da girse de acayip canını yakıyo zorluyor. O zamanlar ben iğne ucunu değiştiriyordum. Genelde iğne başını bir kez değiştirince tık diye saniyesinde giriyordu. Hatta bir keresinde 4 iğne ucu değiştirdiğimi biliyorum girmiyor diye. Bu iğnelerin ucunda küçücük bir pürüz olunca bence girmiyor, can yakıyor ya da girse de derinde ilerlediği tüm katmanları hissediyorsun, iğnenin ilerleme sesini bile duyuyosun bazen Tıbbi bilgi değil ama sen yine de bir düşün başına gelirse sen de çile çekmektense iğne ucunu değiştirir bir daha denersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?