- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.008
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #214.141
Şu ultrasonlardan hiç anlamıyorum sağ üstte gözükenler mi baloncukKız şaşırttın bizi ne koyuyorlar bunlar diyoruz biz de ahahah bak koyduktan sonraki ultrason resmini ekledim. Sağ altta bir büyük pırıltı var ya o embriyonun bulunduğu kabarcıkmış
Ahahaha ben nefret ederim öyle vücuda sokmalı kesmeli şeylerden. İlk gün eşimle birlikte 10 dk karnıma baktık zaten. Ben yapamıcam galiba sen yap dedim. Ben de yapamam dedi zaarmecbur sapladım kendime Hele ilkini yap sonrası çok rahat oluyor. Prof oluyorsun hatta burdan sokarsam girmeyecek şurdan sokarsam şöyle olur falan diye organizasyon yapıyosun kafanda ahaah. Sana bir püf nokta vereyim nealle bunu biz konuşmuştuk daha önce. Bazı günler iğne nedense girmek bilmiyor ya da girse de acayip canını yakıyo zorluyor. O zamanlar ben iğne ucunu değiştiriyordum. Genelde iğne başını bir kez değiştirince tık diye saniyesinde giriyordu. Hatta bir keresinde 4 iğne ucu değiştirdiğimi biliyorum girmiyor diye. Bu iğnelerin ucunda küçücük bir pürüz olunca bence girmiyor, can yakıyor ya da girse de derinde ilerlediği tüm katmanları hissediyorsun, iğnenin ilerleme sesini bile duyuyosun bazen Tıbbi bilgi değil ama sen yine de bir düşün başına gelirse sen de çile çekmektense iğne ucunu değiştirir bir daha denersin.
Ayyy cukom en sevdiğim şey tüp bebe muhabbetiEvet kuzu dün vurdum bugün 2.yi vurucam 16.30da cumada vurucam cumartesi kontrol bidaha
Saol katroş teyzesiKoyamadıkları ne peki? Hayır embriyo yok neyi bırakmayı deniyolar merak ettimben de duymuştum da deneme yaptıklarını sandım ki o aleti vajinaya yerleştiriyolar sadece
Sen 9-10 gibi düşün. Benim küçük bir tane vardı büyür diye ümit ettim büyümedi meret ama herkesin vücudu farklı tepki verir tabiküçükler de büyür diye beklentiye girip sonra canını sıkma diye diyorum kuzum inş güzel sonuçlar bol cocikler olsun
Kuzuum geçmiş olsun lenaya, niçin ağladı ya canını mı yakıyor masaj o kadarbelki azaldıkça, masajdaki acısı da azalır kuzumun
gitme gitme şurda 1 avuç kişi kaldık zaten, bizi de everin de öyle gidin hepiniz
Bişi olmaz cnm ama saatlere dikkat etBide ben bugün iğneyi tam dik vurmadım hemşire dik vur demişti. Yanlış bişey olmamıştır inşdikte olsa yanda olsa girmiyo mu bu içime sonuçta napalım
Benim de başlarda acımıyordu. Sonlara doğru acıyıp morluk olmaya başlamıştı.Ortalığı karıştırdım hakkaten shjsbsjsh
Ya o dediğini bugün yaşadım. Dün çok rahat girdi bugün girmedi bi türlü, sonra baya zorladım öyle girdi. Aklımda olsun bidahakine değiştirip yapayımCanım yanmıyo çok şükür ama karnımın içi sürekli konuşuyo gibi gajshsjns garip garip sesler cıkıyo
Aha size işaretledim cocikimiŞu ultrasonlardan hiç anlamıyorum sağ üstte gözükenler mi baloncuk
Offf gitmez miAyyy cukom en sevdiğim şey tüp bebe muhabbeti
Yaşayan bilir
Nasılsn nasıl bir his?
Saol katroş teyzesi
İçim gidiyor
Katroş nasılsn kuzum
Neler yapıosm
Bişi olmaz cnm ama saatlere dikkat et
Yaaaa aldığom en güzel haber..Offf gitmez miiyi bakın lenoşuma hiçbir şeyi kalmaz inş kuzumun zamanla masajı yapa yapa sorun azaldıkça, daha az acır, daha kolay geçer bebeğime masaj işi
İyiyim canım ben de, 1 ay ara verdim. Bir aksilik olmazsa aynı yerde bir daha denemeyi planlıyorum ilk reglle. O da 28 ocak gibi görünüyor şu an. En son görüşmeye gittiğimizde yeni bilgi öğrendik. Eşim tedavi için sperm verdiğinde toplam sperm sayısı sadece 20 bin çıkmış. Daha önce yaptırdığımız labda clde 13 mio toplamda 45 mioydu. Ben de bu sonucu görünce hiç beklemeden borç harç hemen girişeyim dedim.
Sağol kuzum benimYaaaa aldığom en güzel haber..
İnan bana bu halimlr gülümsettin beni..
Cok sevindimmm katroşşşş
Sana bu yakışırdı
Ayyy cukom en sevdiğim şey tüp bebe muhabbeti
Yaşayan bilir
Nasılsn nasıl bir his?
Saol katroş teyzesi
İçim gidiyor
Katroş nasılsn kuzum
Neler yapıosm
Bişi olmaz cnm ama saatlere dikkat et
Benim de başlarda acımıyordu. Sonlara doğru acıyıp morluk olmaya başlamıştı.
Aha size işaretledim cocikimi
Offf gitmez miiyi bakın lenoşuma hiçbir şeyi kalmaz inş kuzumun zamanla masajı yapa yapa sorun azaldıkça, daha az acır, daha kolay geçer bebeğime masaj işi
İyiyim canım ben de, 1 ay ara verdim. Bir aksilik olmazsa aynı yerde bir daha denemeyi planlıyorum ilk reglle. O da 28 ocak gibi görünüyor şu an. En son görüşmeye gittiğimizde yeni bilgi öğrendik. Eşim tedavi için sperm verdiğinde toplam sperm sayısı sadece 20 bin çıkmış. Daha önce yaptırdığımız labda clde 13 mio toplamda 45 mioydu. Ben de bu sonucu görünce hiç beklemeden borç harç hemen girişeyim dedim.
Ay keşke çuku yaaaaaYaaaaa çok güzelllBakarsın benimde tutarsa bizde baluşla dayloş gibi dünür oluruz agjsbsbsn
Aaaa tamam o zaman, yapcak bsy yok aynen devam hdjdjdhdhYok hacı. Bunda dönerse bizim, dönmezse yine bizim. İade etmiyoruz
Bir şey bırakmıyorlardır herhalde ya bırakıyorlar mıdırAletin ucunun rahim duvarında nereye kadar ulaşabildiğine bakıyorlardır. İdrar kesesi boş olunca konumu uygun olmuyormuş ya istedikleri noktaya rahatça ulaşamamışlar gibi anladım ben
Sizde sünnet olmadığı için mecbur kına yapacağız. Ben yine sim dökerim kafama ama bu sefer kırmızı giyinirim. Baştan söyleyeyim de sonra bozuşmaca olmasın
O da bizim manyaklığımız işte. B.k var her şeyi öğreniyoruz. Bazı şeyleri bilmemek daha iyi
Benim de karnımın içinden gacır gucur sesler geliyordu iğneyi zorla sokunca. Sinirlerim bozuluyorduOrtalığı karıştırdım hakkaten shjsbsjsh
Ya o dediğini bugün yaşadım. Dün çok rahat girdi bugün girmedi bi türlü, sonra baya zorladım öyle girdi. Aklımda olsun bidahakine değiştirip yapayımCanım yanmıyo çok şükür ama karnımın içi sürekli konuşuyo gibi gajshsjns garip garip sesler cıkıyo
Bir şey olmaz. Kas dokusuna denk gelmesin istiyorlar sanırım. Elinle yağ dokusunu dışarı doğru olabildiğince çekerek iğneyi de dik sokman gerekiyorBide ben bugün iğneyi tam dik vurmadım hemşire dik vur demişti. Yanlış bişey olmamıştır inşdikte olsa yanda olsa girmiyo mu bu içime sonuçta napalım
Selam selam. Sen nerelerdesin kaçak?Selam kızlar nasılsınız
Amin inşallah. Hala umutsuz konuşuyon amaSağol kuzum benimİnş bu sefer sonuç alırım. Hiç yoktan birkaç döllenmiş yumurtam olsa ona da razıyım. Olumsuz olursa da elimde tutunacak bir dalım olur. Ama kısmet bakalım. Eşimin sonucunu görünce gözüm korktu açıkçası. 20 bine nasıl düştü anlamış değilim bana da nasip olsun ne diyim
Bebek için bir şeyler yapıyor olmak insana sanki oraya yaklaşmış gibi hissettiriyor değil mi? Bende de öyle olmuştu. Diğer türlü oturduğun yerde gün say dur, elinden bir şey gelmiyor gibi çaresiz hissediyorsun. Tedavi olunca öyle değilAh kuzum değişik bi his ortada hiçbişey yok ama sanki ona çok yaklaşmışım gibi bir his. Sanki şimdiden hissediyomuşum gibi onu. Herşeye o kadar çok dikkat ediyorumki ne biliyim sigarayı bile bıraktım. Canım bile istemiyor sırf onun için. Kendim için bırakmadım ona kavuşmaya az kalmışken bırakmış gibiyim. Sanki o kadar eminim geleceğine, inşallah hüsran olmaz
Saatlere dikkat ediyorum bebiş
Ay dun yazcaktim size yok anam dogurmadim. Hatta su an nst'deyim sanci manci yok bacim duruyoruz oyle
Ay keşke çuku yaaaaaben de senin gibi o kadar istiyorum ki. Artık olmayacak diye daha da korkmaya başladım Benim yumurta az eşimin spermse daha da az çıktı. Artık bizim için doğal yolla ya da aşılamayla zaten mümkün değil. Yaşlarımız ilerlemeden deneyebildiğim kadar denemek istiyorum. Olmadı kart limitimi yükselticem. Bankalar yükseltmeye çok hevesli zaten en kötü borçları kartta devrede devrede yaşarım ya napim
Aynen bende bide çok özür dilerim ama ishallik yaptı. Bol bol su içmeye çalışıyorum.O da bizim manyaklığımız işte. B.k var her şeyi öğreniyoruz. Bazı şeyleri bilmemek daha iyi
Benim de karnımın içinden gacır gucur sesler geliyordu iğneyi zorla sokunca. Sinirlerim bozuluyordu
Bir şey olmaz. Kas dokusuna denk gelmesin istiyorlar sanırım. Elinle yağ dokusunu dışarı doğru olabildiğince çekerek iğneyi de dik sokman gerekiyor
Selam selam. Sen nerelerdesin kaçak?
Amin inşallah. Hala umutsuz konuşuyon ama
Bebek için bir şeyler yapıyor olmak insana sanki oraya yaklaşmış gibi hissettiriyor değil mi? Bende de öyle olmuştu. Diğer türlü oturduğun yerde gün say dur, elinden bir şey gelmiyor gibi çaresiz hissediyorsun. Tedavi olunca öyle değil
Balımmm selamSelam kızlar nasılsınız
Kuzum benm tüp bebek yaptğmda sperm sayımız mlde 8 felan.. Totelde 15 bindi :)Sağol kuzum benimİnş bu sefer sonuç alırım. Hiç yoktan birkaç döllenmiş yumurtam olsa ona da razıyım. Olumsuz olursa da elimde tutunacak bir dalım olur. Ama kısmet bakalım. Eşimin sonucunu görünce gözüm korktu açıkçası. 20 bine nasıl düştü anlamış değilim bana da nasip olsun ne diyim
Kızzzzzzz sen sigaramı içiosunnn ben şokAh kuzum değişik bi his ortada hiçbişey yok ama sanki ona çok yaklaşmışım gibi bir his. Sanki şimdiden hissediyomuşum gibi onu. Herşeye o kadar çok dikkat ediyorumki ne biliyim sigarayı bile bıraktım. Canım bile istemiyor sırf onun için. Kendim için bırakmadım ona kavuşmaya az kalmışken bırakmış gibiyim. Sanki o kadar eminim geleceğine, inşallah hüsran olmaz
Saatlere dikkat ediyorum bebiş
Abla içindemi saklıacan kızzAy dun yazcaktim size yok anam dogurmadim. Hatta su an nst'deyim sanci manci yok bacim duruyoruz oylesizden ne haber dogum yeni bebis guncelleyin beni
Adliye o kadar yoğun ki anlatamam sanaGünaydın günaydın
@Hemsirecik Kontrol bugün müydü?
Bal0ncuk Kızın gözü nasıl oldu?
Paresilaaa @Nurzfr Ses verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?