Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şu ultrasonlardan hiç anlamıyorum sağ üstte gözükenler mi baloncuk

Bide ben bugün iğneyi tam dik vurmadım hemşire dik vur demişti. Yanlış bişey olmamıştır inş dikte olsa yanda olsa girmiyo mu bu içime sonuçta napalım

Evet kuzu dün vurdum bugün 2.yi vurucam 16.30da cumada vurucam cumartesi kontrol bidaha
Ayyy cukom en sevdiğim şey tüp bebe muhabbeti
Yaşayan bilir
Nasılsn nasıl bir his?

Saol katroş teyzesi
İçim gidiyor
Katroş nasılsn kuzum
Neler yapıosm

Bide ben bugün iğneyi tam dik vurmadım hemşire dik vur demişti. Yanlış bişey olmamıştır inş dikte olsa yanda olsa girmiyo mu bu içime sonuçta napalım
Bişi olmaz cnm ama saatlere dikkat et

Benim de başlarda acımıyordu. Sonlara doğru acıyıp morluk olmaya başlamıştı.
Şu ultrasonlardan hiç anlamıyorum sağ üstte gözükenler mi baloncuk
Aha size işaretledim cocikimi

Eklentiler

• IMG_20220106_165736.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 30
Yaşayan bilir
Nasılsn nasıl bir his?

Saol katroş teyzesi
İçim gidiyor
Katroş nasılsn kuzum
Neler yapıosm

Offf gitmez mi iyi bakın lenoşuma hiçbir şeyi kalmaz inş kuzumun zamanla masajı yapa yapa sorun azaldıkça, daha az acır, daha kolay geçer bebeğime masaj işi

İyiyim canım ben de, 1 ay ara verdim. Bir aksilik olmazsa aynı yerde bir daha denemeyi planlıyorum ilk reglle. O da 28 ocak gibi görünüyor şu an. En son görüşmeye gittiğimizde yeni bilgi öğrendik. Eşim tedavi için sperm verdiğinde toplam sperm sayısı sadece 20 bin çıkmış. Daha önce yaptırdığımız labda clde 13 mio toplamda 45 mioydu. Ben de bu sonucu görünce hiç beklemeden borç harç hemen girişeyim dedim.

Yaaaa aldığom en güzel haber..
İnan bana bu halimlr gülümsettin beni..
Cok sevindimmm katroşşşş
Sana bu yakışırdı

Yaaaa aldığom en güzel haber..
İnan bana bu halimlr gülümsettin beni..
Cok sevindimmm katroşşşş
Sana bu yakışırdı
Sağol kuzum benim İnş bu sefer sonuç alırım. Hiç yoktan birkaç döllenmiş yumurtam olsa ona da razıyım. Olumsuz olursa da elimde tutunacak bir dalım olur. Ama kısmet bakalım. Eşimin sonucunu görünce gözüm korktu açıkçası. 20 bine nasıl düştü anlamış değilim bana da nasip olsun ne diyim

Yaşayan bilir
Nasılsn nasıl bir his?

Saol katroş teyzesi
İçim gidiyor
Katroş nasılsn kuzum
Neler yapıosm

Ah kuzum değişik bi his ortada hiçbişey yok ama sanki ona çok yaklaşmışım gibi bir his. Sanki şimdiden hissediyomuşum gibi onu. Herşeye o kadar çok dikkat ediyorumki ne biliyim sigarayı bile bıraktım. Canım bile istemiyor sırf onun için. Kendim için bırakmadım ona kavuşmaya az kalmışken bırakmış gibiyim. Sanki o kadar eminim geleceğine, inşallah hüsran olmaz
Saatlere dikkat ediyorum bebiş

Yaaaaa çok güzelll Bakarsın benimde tutarsa bizde baluşla dayloş gibi dünür oluruz agjsbsbsn

Yaaaaa çok güzelll Bakarsın benimde tutarsa bizde baluşla dayloş gibi dünür oluruz agjsbsbsn
Ay keşke çuku yaaaaa ben de senin gibi o kadar istiyorum ki. Artık olmayacak diye daha da korkmaya başladım Benim yumurta az eşimin spermse daha da az çıktı. Artık bizim için doğal yolla ya da aşılamayla zaten mümkün değil. Yaşlarımız ilerlemeden deneyebildiğim kadar denemek istiyorum. Olmadı kart limitimi yükselticem. Bankalar yükseltmeye çok hevesli zaten en kötü borçları kartta devrede devrede yaşarım ya napim

Aaaa tamam o zaman, yapcak bsy yok aynen devam hdjdjdhdh

N Neal ben öğrenmeden duramıyorum. Sürekli soruyorum ama biliyorsun ki "ignorance is bliss" cınıms
O da bizim manyaklığımız işte. B.k var her şeyi öğreniyoruz. Bazı şeyleri bilmemek daha iyi
Benim de karnımın içinden gacır gucur sesler geliyordu iğneyi zorla sokunca. Sinirlerim bozuluyordu
Bir şey olmaz. Kas dokusuna denk gelmesin istiyorlar sanırım. Elinle yağ dokusunu dışarı doğru olabildiğince çekerek iğneyi de dik sokman gerekiyor
Selam kızlar nasılsınız
Selam selam. Sen nerelerdesin kaçak?
Amin inşallah. Hala umutsuz konuşuyon ama
Bebek için bir şeyler yapıyor olmak insana sanki oraya yaklaşmış gibi hissettiriyor değil mi? Bende de öyle olmuştu. Diğer türlü oturduğun yerde gün say dur, elinden bir şey gelmiyor gibi çaresiz hissediyorsun. Tedavi olunca öyle değil

Olacak olacak kuzum havuz yaparlar belki bu sefer yumuş biriktirirler belki. Hayırlısı olsun hakkımızda bizim içinde çok zor ama olmazsa bidaha denicez napalım doğal yolla deneyebilecek kadar denedik benim oğlum senin kızından büyük olmak istedi 1 ay bekletti o yüzden bak gör senin kızında gözü var

Aynen bende bide çok özür dilerim ama ishallik yaptı. Bol bol su içmeye çalışıyorum.
Bidahakine dikkat edip komple dik sokucam
Yaa evet normal denerken hamile kalınca bırakırım diyodum -hamile kalamayacağımı düşündüğüm içinde bırakmıyordum- ama şimdi başka bu başka. sanki tedaviye başladığım andan beri içimdeymiş gbi değişik bişey yahu

Selam kızlar nasılsınız
Balımmm selam
İyiyiz sen nasılsın

Kuzum benm tüp bebek yaptğmda sperm sayımız mlde 8 felan.. Totelde 15 bindi :)
Bide şey diecem aynı merkezdemi yapıosm

Kızzzzzzz sen sigaramı içiosunnn ben şok
Ben iptallllll

Ay dun yazcaktim size yok anam dogurmadim. Hatta su an nst'deyim sanci manci yok bacim duruyoruz oyle sizden ne haber dogum yeni bebis guncelleyin beni
Abla içindemi saklıacan kızz

Günaydın günaydın

@Hemsirecik Kontrol bugün müydü?
Bal0ncuk Kızın gözü nasıl oldu?
Paresilaaa @Nurzfr Ses verin
Adliye o kadar yoğun ki anlatamam sana
Nefes almak bile çok zor. Burnum kanayip duruyor alerjiden mi stresten mi bilmiyorum. Ödem atsın diye ısırgan suyu içtim regl berbat geçti.. ağrısı ayri kanama süresinin uzunluğu ayrı. İçim şişti
Bal0ncuk hayırdır prensesin gözüne ne oldu. İyi mi geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…