Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay dun yazcaktim size yok anam dogurmadim. Hatta su an nst'deyim sanci manci yok bacim duruyoruz oyle sizden ne haber dogum yeni bebis guncelleyin beni
Bu da yeni moda oldu yav. Nazlı mıdırlar nedirler. Neyse sağlıkla vaktinde gelsinler de inşallah
E çünkü aslında içinde şimdiden büyüyor. O yumurtalardan biri bebeğin olacak inşallah

İçiyodum 2 gün öncesine kadar
Bu da yeni moda oldu yav. Nazlı mıdırlar nedirler. Neyse sağlıkla vaktinde gelsinler de inşallah

E çünkü aslında içinde şimdiden büyüyor. O yumurtalardan biri bebeğin olacak inşallah
inşallah nealimm

Yine kimyasal geçirmiş olabilir misin ya niye öyle oldu ki
Geçmiş olsun yine üst üste gelmiş her şey

Ah parem
Pazartesi işe gittiğimde uyuyodu..
Uyandığında gözü kan çanağı olmş ama bana sölemediler eve geldm bi baktm şoka girdim.. Ama öyle kızarıklık değil bildiğin kan kıpkırmızı vampir gibi.. Gözyaşları akıor durmuor.. Hemen hastaneye götirdik doktora..
Gözünde damar tıkanıklığı cıktı
Zaten gebeliğimde anne karnında cok çekmişti bi yerde patlak verecek biliyordum ama geçti die düşündüm olmaz die.. Ama burdan vurdu bizi
Zaten lenanın göz kapaklarınsa doğştan damar izleri vardı kırmızı, anne karnında yaşadklarndan 1 yaşına kdar geçer demişlerdi.. Neyse dr tıkanıklkk var dedi
Krem damla tarzı bişey ve günde 3 kere 20şer masaj verdi.. 3 gn snra bidaha knuşalm dedi, genelde geçior ama geçmezse 1 yaşndan snra ameliyat dedi.. . Cok şükür kanlanma geçti gözyaşo durdu ama öyle olurmuş zaten, dr nisana kadar aynı şekilde masaja devam.. Nisandan snra deneme yapacaz bekliyecez tepkileri dedi.. İnşallah geçer
İçiyodum 2 gün öncesine kadar

inşallah nealimm
Lebron ceyms.... Sakın diyorumm
Getirtme beni oraya

Buradayım şekerim kv kayınpeder var ondan çok aktif değilim

İyiyim güzelim bende Allah'a şükür bir yazayım size dedim

Yine kimyasal geçirmiş olabilir misin ya niye öyle oldu ki
Geçmiş olsun yine üst üste gelmiş her şey
Sanmam kimyasal olduğunu iki gün erken geldi. Ama yok böyle ağrı yok böyle bir kanama. Ya kimyasaldan ya stresten ya da isirgandan bilmiyorum. Geldi mi hep üst üste geliyor zaten. Sen nasılsın oğluşun nasıl
Oyyy çok geçmiş olsun yaşadığın şoku düşünemiyorum bile hamilelikte yaşadıklarından değildir diyeceğim ama geçen gün arkadaşım ile konuşmuştum onun da oğlu Lena gibi olmuş. Ve maalesef onunda hamileliği çok fazlasıyla kötü geçmişti.sürekli hastanelerdeydihele doğum nerdeyse arkadaşımı kaybediyorduk o da aynısını dedi yeterince karnımda çekti doğdu yine çekiyor dedi üzerine Corona da oldu 3 aylık bebek ya. Çok şükür coronayi atlattı. Masajın çok iyi geldiğini demişti. Zamanla geçer demiş doktoru. İnşallah ikinizin bebislerininde son hastalığı olur hamileliğin tadını alamadiniz anneliğin tadını doyasıya alın canım

İnşallah parem

Psikolojimi tam yoluna sokamadım kuzu. Kafam hala gidip geliyo. Böyle bir olumsuzluk var üstümde ama birşey yapmadan da duramıyorum gibi. Bakalım illa ki alacaz o bebeği, bizim canımızı sıkmasın, kafamızı attırmasın iyice
Düzelicem düzelicem accık kar tatiline ihtiyacım var benim ben biliyorum. Bir sonraki haftasonu gitmeyi planlıyoruz. Karda yuvarlanıp gelim kafam düzelcek
Kıııız sen erkek mi istiyosunnnnn ben sana nedense çok kız yakıştırmıştım
Tamam tamam madem sen yap oğlanı da ben de yapayım artık şu kızı yaaaa. Yoluma taş koyma senin oğlan gelmeden alamıyorum işte bizim kızı
Anaaaam sizin de o kadar az mıydı az olduğunu hatırlıyorum da bizimki kadar az olduğunu hatırlayamamıştım
Ya zaten içinden bir sağlıklı sperm almaları yetecek sonuçta da işte biz önce 13 mio görüp sonra 20 bini öğrenince beklemediğimiz bir durum olduğundan bizde bir şok etkisi yarattı yoksa zamanı gelince olacak yani az da olsa çok da olsa
Kuzum hoş geldin. Başından bir kara bulutlar eksik olmadı senin şu sıralar yaaa dikkat et kendine, çık gez dolaş havanı değiştirmeye, kaliteli zamanla kendini mutlu etmeye odaklan stres burun kanaması yapıyor olabilir maalesef evet, stres yapma işte

Bıraktım be cocigim doğsun karşılıklı rakı içeriz

Aşko kız istiyorum ama istediğim olmaz diye erkek diyorum hsjdhsjhsjs aman olsunda hangisi olursa olsun sağlıkla inşallah Ama içimden hi his oğlum olurmuş diyo
Az kaldı dünürüm geliyo agjsgsjs

Buradayım şekerim kv kayınpeder var ondan çok aktif değilim
Sende de terör estirme durumları var mı? Bal0ncuk kayınvalidesini çok sever mesela. Ben de görümcemi
Sanmam kimyasal olduğunu iki gün erken geldi. Ama yok böyle ağrı yok böyle bir kanama. Ya kimyasaldan ya stresten ya da isirgandan bilmiyorum. Geldi mi hep üst üste geliyor zaten. Sen nasılsın oğluşun nasıl
Gidecek misin yakın zamanda kontrole? Gerçekten kurşun mu döktürelim napalım :/
İyiyiz biz çok şükür. Kontroller haftada bire indi. Bebrğin başı yukarıda, aşağı dönsün diye bekliyoruz
Tatil eeen sevdiğim Olumsuzluk yok olumsuzluk yok. Burada deprasyona girmek yassah biliyorsun. Hep birlikte yapacağız o çocukları. Bir elin nesi var, 2020 yılında gebelik planlayanların çocuğu var. Denklem basit. Hepimiz doğuruyoruz
Herkes de na gada hızlı beşik kertmesi şaapıyor. Ben çooocuğuma gelin bulamadım. Kaldım mı dünürsüz

Kızım olursa da seninle dünür oluruz neoş bakshsjsbsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…