- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #214.181
Ne kadar da benim hikayeme benziyorHadi bakalımm sgsjshjshs
Hep kızım olsun diye hayal ettim minnoş minnoş bişey böyle. Herkes bana senin oğlun olur diyo bakalım
Bunların hepsi erkek olursa napicük hiç bunu düşündünüz mü
Haftasonu cildirip evi terk ettimSende de terör estirme durumları var mı?Bal0ncuk kayınvalidesini çok sever mesela. Ben de görümcemi
Gidecek misin yakın zamanda kontrole? Gerçekten kurşun mu döktürelim napalım :/
İyiyiz biz çok şükür. Kontroller haftada bire indi. Bebrğin başı yukarıda, aşağı dönsün diye bekliyoruz
Tatil eeen sevdiğimOlumsuzluk yok olumsuzluk yok. Burada deprasyona girmek yassah biliyorsun. Hep birlikte yapacağız o çocukları. Bir elin nesi var, 2020 yılında gebelik planlayanların çocuğu var. Denklem basit. Hepimiz doğuruyoruz
Herkes de na gada hızlı beşik kertmesi şaapıyor. Ben çooocuğuma gelin bulamadım. Kaldım mı dünürsüz
O zaan sizinle hiçbir işim kalmaz. Resmen rakibim oluyorsunuzBunların hepsi erkek olursa napicük hiç bunu düşündünüz mümuhtemelen de hepimiz kız sevdalısı olduğumuzdan hepici erkek olur bu tosbaların
cukulatam
O zaan sizinle hiçbir işim kalmaz. Resmen rakibim oluyorsunuz
İnsanı ne güzel delirtiyorlar di mi ya? Benimkiler de uzakta. Dün babası aramış oğluna bebeğin de benim de zayıf olduğumuzu söylüyor. 8,5 kilo aldım. Bebek de normal aralıkta. Ayrıca sen hayatında kaç kez doğum yaptın be adam?Haftasonu cildirip evi terk ettimeşim geldi arkadaştaydim aldı eve getirdi zorla ne haliniz varsa görün benim evimde aile saadetinizi yaşayın diye kapıyı vurup çıktım
Ya bu kayinpederlere ne oluyor anlamıyorum benimki de şimdiden çocuğu ısırcam yicem yok bilmem ne verirsem yersin ufacık çocuğuma sakallarını batiracak ben kendi babasına bile vermeyi düşünmüyorum çocuğumu ki eşim kösedir yaniİnsanı ne güzel delirtiyorlar di mi ya? Benimkiler de uzakta. Dün babası aramış oğluna bebeğin de benim de zayıf olduğumuzu söylüyor. 8,5 kilo aldım. Bebek de normal aralıkta. Ayrıca sen hayatında kaç kez doğum yaptın be adam?
Oğlan anası loading ahshjdjdYa bu kayinpederlere ne oluyor anlamıyorum benimki de şimdiden çocuğu ısırcam yicem yok bilmem ne verirsem yersin ufacık çocuğuma sakallarını batiracak ben kendi babasına bile vermeyi düşünmüyorum çocuğumu ki eşim kösedir yaniBak bende kayinpederle gırtlaklığım kayinvalideye de bayıldığım söylenemez
Bende öyleyim bazı günler kendime bile tahammül edemediğim oluyorOğlan anası loading ahshjdjd
Ben genel olarak insan sevmem zaten ama onlar bir şey dediler mi ekstra sinirleniyorum. Kilomla bozdular kafayı yetmedi şimdi çocuğun kilosuna geldi sıra. Daha bir durun doğsun. Annesi de diyor ki bu çocuk 3 kilo olmayacak mı? Daha 7 haftadan fazla var doğuma. Şimdi 3 olursa 4,5 kilo mu doğuracağım bu nasıl bir beklenti
Yav çocuk 2400 gr. a düşünce benim burnumdan getirmediler mi aylarca. Zayıf zayıf diye.Oğlan anası loading ahshjdjd
Ben genel olarak insan sevmem zaten ama onlar bir şey dediler mi ekstra sinirleniyorum. Kilomla bozdular kafayı yetmedi şimdi çocuğun kilosuna geldi sıra. Daha bir durun doğsun. Annesi de diyor ki bu çocuk 3 kilo olmayacak mı? Daha 7 haftadan fazla var doğuma. Şimdi 3 olursa 4,5 kilo mu doğuracağım bu nasıl bir beklenti
Bende öyleyim bazı günler kendime bile tahammül edemediğim oluyorgerçekten ne olsun istiyorlarmış ayy hamileleri böyle sıkıştırıyorlar ya bir sinir oluyorum. Herhalde 20-30 kilo almani bekliyorlardı, bende daha 2 kilo ancak aldım 17. Haftadayim ama bebek büyüyor işte bunu anlamıyorlar bence illa sende buyumelisin hamileysen
Acayip sinir bozucu gerçekten. Küçük yer kafası mı bu acaba diyorum. Hani böyle saf görüntüye bakıp etine dolgun olsun yeter mantığı mı bu? Sağlıklı olması için her insanın kilolu olması lazım sanıyorlar herhaldeYav çocuk 2400 gr. a düşünce benim burnumdan getirmediler mi aylarca. Zayıf zayıf diye.
Şimdi çocuk kilo almaya başladı. Kimsede ses yok. Ayıp ettik lohusaligini mahvettik, çocuk da kilo aldı olan sana oldu diyen yok.
Karışmayı kendilerinde hak görüyorlar ya. Fırıncı küreği ile birinin ağzına vursam nasıl rahatlarım aslında varya.
Evet hatırlıyorum eşin bile üstüne gelmişti.gerçekten lohusalığını mahvettiler.iyi dayandın yine ben olsam imdat diye bağırırdm.Bana ilk ay çocuk 700gram aldı diye laf edildi neymiş az almış 1 kilo bile değilmiş.bu ay tartılmadık ama eli yüzü büyüdüğü için toplandı ses kesildi.kayınvalide ise bu çocuk üşüttü ondan ağlıyor niye ağlıyor diye saçmaladı.40ta güle güle dedim yolladım ilerde 2.çocuk olursa hepsine gelmeyin dicem.insanlar konuşcak krışcak yer arıyor en yakının böyleyse dışarıdaki insanlar neler der..ağızlarına vurup bantlamak lazım.Yav çocuk 2400 gr. a düşünce benim burnumdan getirmediler mi aylarca. Zayıf zayıf diye.
Şimdi çocuk kilo almaya başladı. Kimsede ses yok. Ayıp ettik lohusaligini mahvettik, çocuk da kilo aldı olan sana oldu diyen yok.
Karışmayı kendilerinde hak görüyorlar ya. Fırıncı küreği ile birinin ağzına vursam nasıl rahatlarım aslında varya.
yoo gelmiosunNeden kız aşk olsun gelmiyor muyum hiç
evet kuzum üstelik eşim 2 yıl tedavi gördüğü halde anca :) ama spermler azda olsa sağlam güçlenmişlerdi onun artısını yaşamıştım..Anaaaam sizin de o kadar az mıydıaz olduğunu hatırlıyorum da bizimki kadar az olduğunu hatırlayamamıştım
Ya zaten içinden bir sağlıklı sperm almaları yetecek sonuçta da işte biz önce 13 mio görüp sonra 20 bini öğrenince beklemediğimiz bir durum olduğundan bizde bir şok etkisi yarattıyoksa zamanı gelince olacak yani az da olsa çok da olsa
oooooo rakıdamı içiosun senBıraktım be cocigim doğsun karşılıklı rakı içeriz
çok severim... yılbaşı günü sağlam ağlattım.. uzun bi süre yaklaşmazSende de terör estirme durumları var mı?Bal0ncuk kayınvalidesini çok sever mesela. Ben de görümcemi
geçmiş olsun kuzumKizlar cok fena grip oldum atesler icindeyim resmenyumurtam guzel buyumus yazamadim evde baygin yattigim icin, cumartesi tekrar kontrolum var, opuyorum hepinizi (korona degilim gdgdgdg)
Gülelim mi ağlayalım mı şimdi :/ Geçmiş olsun. Yumurtana aferin. Güzel güzel büyümeye devam etsin. Yarın da güzel haberle gelKizlar cok fena grip oldum atesler icindeyim resmenyumurtam guzel buyumus yazamadim evde baygin yattigim icin, cumartesi tekrar kontrolum var, opuyorum hepinizi (korona degilim gdgdgdg)
Allah şifasını verir inşallah bir an önce düzelirgünaydın kızlar...
bizim kızın doktoruyla görüştüm.. nisan ayına kadar günde 3 kere 20şer defa masaja devam... her mesajda çığlık çığlığa kalıyor..
nisan ayı gelmez artık
inşallah neoşGülelim mi ağlayalım mı şimdi :/ Geçmiş olsun. Yumurtana aferin. Güzel güzel büyümeye devam etsin. Yarın da güzel haberle gel
Allah şifasını verir inşallah bir an önce düzelir
Sağlık sorunu bu, oluyor hayatta inş diğer sorunlar gibi bu da geçer evelallah daaaaa işte lenoşun canı bi de bu kadar yanmasaymışgünaydın kızlar...
bizim kızın doktoruyla görüştüm.. nisan ayına kadar günde 3 kere 20şer defa masaja devam... her mesajda çığlık çığlığa kalıyor..
nisan ayı gelmez artık
Yarasın. Masal kitaplarına bakacağım ben de kalırsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?