- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #214.201
3 boyutlu aşırı cici.. umarım kalmıştırYarasın. Masal kitaplarına bakacağım ben de kalırsa
Hem ana hem de profesyonel bir beyaz yakalı
Tamam bacım gelicem bundan sonra kk ya girinceyoo gelmiosun
anca biz çağırınca
yalanmı sölielim
evet kuzum üstelik eşim 2 yıl tedavi gördüğü halde anca :) ama spermler azda olsa sağlam güçlenmişlerdi onun artısını yaşamıştım..
ben senin yerinde olsam başlamadan önce spermi güçlendirtirim takviyelerle
oooooo rakıdamı içiosun sen
bak ona hayır demem
@Nurzfr bebeğim koşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
çok severim... yılbaşı günü sağlam ağlattım.. uzun bi süre yaklaşmaz
geçmiş olsun kuzum
anam tam tedavi zamanı... neyse bişey olmaz bulşasın enişteye
yeterki bebe olsun
Kuzum inşallah zamanında gelir sen içini ferah tut bak gereken önlemleri alıyorlar inşallah progestanla toparlarsin bol bol istirahat et dualarım seninleKızlar dünden beri değişik sancılar oluyordu. Karnım sertleşti arada. Bir sıkıntı varsa diye riske atmamak için hastaneye geldim. Rahim ağzında yumuşama varmış erken doğum sancısı dedi. Bu gece yatış verdi. Ciğer geliştirici, progestan falan yapılacak
Hem ana hem de profesyonel bir beyaz yakalıbilgisayar klavyesi yanında bim ganimetleri fotosu. Yemin ediyorum yaşadığımız dönemin kadın profilini gözler önüne seriyor bu fotoğraf
oy kıyamam sana neoşKızlar dünden beri değişik sancılar oluyordu. Karnım sertleşti arada. Bir sıkıntı varsa diye riske atmamak için hastaneye geldim. Rahim ağzında yumuşama varmış erken doğum sancısı dedi. Bu gece yatış verdi. Ciğer geliştirici, progestan falan yapılacak
Bunların hepsi erkek olursa napicük hiç bunu düşündünüz mümuhtemelen de hepimiz kız sevdalısı olduğumuzdan hepici erkek olur bu tosbaların
cukulatam
Geliyor mu yani senin oğlanKızlar dünden beri değişik sancılar oluyordu. Karnım sertleşti arada. Bir sıkıntı varsa diye riske atmamak için hastaneye geldim. Rahim ağzında yumuşama varmış erken doğum sancısı dedi. Bu gece yatış verdi. Ciğer geliştirici, progestan falan yapılacak
Ne kadar da benim hikayeme benziyor
Kizlar cok fena grip oldum atesler icindeyim resmenyumurtam guzel buyumus yazamadim evde baygin yattigim icin, cumartesi tekrar kontrolum var, opuyorum hepinizi (korona degilim gdgdgdg)
yoo gelmiosun
anca biz çağırınca
yalanmı sölielim
evet kuzum üstelik eşim 2 yıl tedavi gördüğü halde anca :) ama spermler azda olsa sağlam güçlenmişlerdi onun artısını yaşamıştım..
ben senin yerinde olsam başlamadan önce spermi güçlendirtirim takviyelerle
oooooo rakıdamı içiosun sen
bak ona hayır demem
@Nurzfr bebeğim koşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
çok severim... yılbaşı günü sağlam ağlattım.. uzun bi süre yaklaşmaz
geçmiş olsun kuzum
anam tam tedavi zamanı... neyse bişey olmaz bulşasın enişteye
yeterki bebe olsun
Kızlar dünden beri değişik sancılar oluyordu. Karnım sertleşti arada. Bir sıkıntı varsa diye riske atmamak için hastaneye geldim. Rahim ağzında yumuşama varmış erken doğum sancısı dedi. Bu gece yatış verdi. Ciğer geliştirici, progestan falan yapılacak
Eyvaahh bak sonumuz belli demiştimKatre_g
Geçmiş olsun bebişş habersiz bırakmaaa
Ulen sen beni ne sandın sgdhshshnshsjdn
Aa nasıll geliyo mu şimdii. İnşallah vakti zamanıdır ve öylr geliyodur
tarif et bakam kendini
bekliyecek cnm... lütfen sen sadece sakin kalmaya çalışBalkiz94 Katre_g Bal0ncuk cukulatam 33+6 bugün. Evet dayler dayler 'inkini de ilaçlarla iğnelerle serumlarla tuttular. İnşallah bekler vaktini bakalım
Bekleyecek bekleyecek. Bana hep dediğin gibi olumlu düşünüyoruz, stres yapıp bebeği strese sokmuyoruzBalkiz94 Katre_g Bal0ncuk cukulatam 33+6 bugün. Evet dayler dayler 'inkini de ilaçlarla iğnelerle serumlarla tuttular. İnşallah bekler vaktini bakalım
bekliyecek cnm... lütfen sen sadece sakin kalmaya çalış
herşey güzel olacak
inşallah kızlar. dua edin bizeBekleyecek bekleyecek. Bana hep dediğin gibi olumlu düşünüyoruz, stres yapıp bebeği strese sokmuyoruz
dualarımız sizinle neoşinşallah kızlar. dua edin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?