Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Katre_g bebeğim aynı merkezdemi başlıacaksın tedaviye
hangi merkezdi
Koç üni hastanesi beybi. Evet orda devam etmeyi planlıyorum. Doktorun yorum ve açıklamalarına güvendim. Koç grubu olmasına da güveniyorum açıkçası. Bir de bu hastane bana şıp diye raporumu da çıkarıyor o konuda da hiç uğraşmıyorum. Şimdilik 2. Deneme için de orda olucam.
inşallah kızlar. dua edin bize
Etmez miyiizzzzzzz bekleyecek zamanını benim güzel bebeğim annesini üzmeyecek o. O da haklı kavuşmanız uzun sürdü diye sabırsızlanıyo sadece

güvenmek yolun yarısıdır zaten kuzum

güvenmek yolun yarısıdır zaten kuzum
Evet öyle. Başka hastanelerde bulamadıkları her sorunu burda öğrendim. Benim amh düşüklüğüm, eşimin son sperm değerleri falan. Daha önce aynı folikül sayımı yapıp amh istrmeyen doktor oldu. Bu doktor aynı sayıyı görüp amh istiyorum, düşük çıkacak dedi. Eşime de bağımsız bir labda test yaptırdık sonuç nasılsa milyonlar çıkıyordu. Bu hastanede çıkan 20 bin. Buranın teknolojisine yorumuna o yüzden de güvendim. Ne bilim mesela tek embriyomu 5. Güne kadar götürmekte ısrar ettiler güveniyoruz biz labımıza dediler. Gerçekten de sorunsuz 5. Güne ulaştı. Gerisi de benim kısmetime şansıma kalmış herhalde diye düşünüyorum artık. Bir de doktor hiç paragöz değil. O da beni aşırı tavladı.

peki tedavi önce yumurta ve sperm güçlendirici vermedilermi

oha lebron ceymsssssssssssssssssssssssss
hatuna bak

Hahahahaha bende sizi hayalimde canlandırdım eğer öyle değilseniz bende şok olurum hahshhsbs

Ah inşallah bu sefer olacak balım Allahım nolursunnnn

Gözlerin ela
Saçların kahvemsi böyle
Tenin aslında beyaz ama hayat sıcağından biraz kumral olmuş olabilirsin sgjshsjs
Boyun 1.65 falan
Açıksın bence kapalı değilsin
öyle doğru mu?
gözlerim ela değil açık kahve
saçlarım normalde kahve evet ama şimdi kumral
tenim beyaz evet
aynen 1.65 civarıyım
açığım

günaydın kızlar...

bizim kızın doktoruyla görüştüm.. nisan ayına kadar günde 3 kere 20şer defa masaja devam... her mesajda çığlık çığlığa kalıyor..
nisan ayı gelmez artık
Geçmiş olsun inşallah nisana kalmadan iyileşir daha fazla canı yanmaz
inşallah kızlar. dua edin bize
İnşallah vaktini bekler minnak kuzu

geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar evden çıkmadan hasta olmayı başarıyorum bütün tebrikler bana gelsin gözlerim çok ağrıyor ekrana çok bakamıyorum o yüzden , şuan ot gibi tavan izleyerek aşıyorum. ben yokkende bir kaç üye bana sataşmış şimdi halim yok onlarla uğraşmaya iyi olunca vericem ağızlarının payını

peki tedavi önce yumurta ve sperm güçlendirici vermedilermi
Kuzu vermediler. Bunu doktora sordum. İstersen verebilirim hatta markalarla anlaşıp komisyon bile alabilirim ama yapmıyorum diyor. Yumurta ve spermin sayı ve kalitesini değiştirecek bir takviye yok diyor. Bana da makul geliyor adam neden bundan da para kazanmasın ki. Çoğu doktor veriyor verse hiç sorgulamadan da satın alıcaz sonuçta. Ben kendime arı sütü ve polen aldım sadece. Yumurtaya etki etmese bile bağışıklığımı güçlendirir ahahahau
gözlerim ela değil açık kahve
saçlarım normalde kahve evet ama şimdi kumral
tenim beyaz evet
aynen 1.65 civarıyım
açığım

Oha sen benim hayallerimdekisin ozaman bi göz renginde yanılmışım shjsbsjsjns
Kızlar kızlar napıyosunuz size ayrı oda açalım isterseniz

Hadi beni de tahmin edin bakim

Son düzenleme:
Geçmiş olsun hemşirem. Kışkırtmalara karşılık vermiyoruz ben de evden çalışıyorken ve karantina varken covid olmuştum çok şükür o yüzden her şey mümkün bence

Geçmiş olsun inşallah nisana kalmadan iyileşir daha fazla canı yanmaz

İnşallah vaktini bekler minnak kuzu
İnşallah bulutum
Sen nasılsn minnoş nasıl
Bugn bime gitnmi

Kedin sana bakmıormu

Kuzum biz bizzat yaşadık aşırı işimizi gördü o takviyeler.. Takviyeler olmasaydı 1 yumurtam yada hiç döllenmezdi die düşünüorn ama sonçta doktor o
Saygı duymak lazm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…