Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım ya uzman değiliz bilemiyoruz tabi ne denirse uyuyoruz. Baktım yine sonuç alamadım belki ben de farklı görüşlere kulak veririm. Şimdilik böyle ilerliyoruz bakalım.

İyi sayılırım bal0ncuğum.eşim bebek arabasının parasını yemese erkenden giderdim bime.şubatta alacakmış bakalım..aktivite halısından istiyordum görümceme söyledi o da erkenden gidip de alabildi mi bilmiyorum.Kızım görünüşte iyi de kakada mukus devam ediyor bugünde iğne ucu kadar kan gördüm.pazartesi doktora gidicez kakasını götürcem teste umarım bir şey yoktur.ya alerji ya da mikrop kaptı.anne sütüyle geçer belki diye bekledim bu zamana kadar.4 5 günlük diyet yapmıştım o zaman azalmıştı sanki sonradan diyeti bozdum.boğazı hep balgamlı acaba kakasıyla mı atıyor demiştim o yüzden de önemsemedim.ama ne balgamın geçtiği var ne de kakasının.baş ucuna soğan koyunca nefesi açılıyor sonra tekrar aynı..

Geçmiş olsun hemşirem. Kışkırtmalara karşılık vermiyoruz ben de evden çalışıyorken ve karantina varken covid olmuştum çok şükür o yüzden her şey mümkün bence
sağol aşkoş, ya bana kocam taşıyor kesi hastalığı
bakmyor baluş ya dövüşüp duruyolar

sağol aşkoş, ya bana kocam taşıyor kesi hastalığı

bakmyor baluş ya dövüşüp duruyolar
Benim de tezim o yönde. Kız ben 2 yıldır full evden çalışıyorum. Gezme desen yok doğru düzgün. Başka nerden alıcaz. Dışardan eve getiriyorlar işte. Az dikkat et diyorum ama benimki de çok umarsız

Daha üç günlük lohusayım, kaynanam öteki odada oturmuş, dedikodumu yapıyo. ben bakamıyomuşum. 1sütüm olup olmadığını bilmiyo muymuşum.
Kaç kere çocuk doğurdum ne biliyim. Hastanede hemşire geldi, sütün var dedi, bizzat emzirme danışmanına gittim, eğitimde baktı, sütün var, emzir dedi. Ama suçlu ben ilan edildim.

zaten ikinci çocuğum olsa kimseyi barındırmam etrafımda. geçen seferki gibi ağlayıp üzülüp saygımı bozmayayım deyip kendi kendimi yemem. ortalığı ayağa kaldırırım.

Yok canım gitmeyeceğim. İsirgani bıraktım. Birde ikinci regl nasıl gelecek ona bakacağım. Artı eşimin diş tedavisi halen devam ediyor
Kizlar cok fena grip oldum atesler icindeyim resmen yumurtam guzel buyumus yazamadim evde baygin yattigim icin, cumartesi tekrar kontrolum var, opuyorum hepinizi (korona degilim gdgdgdg)
Çok geçmiş olsun canım bir an evvel iyiles yumurtanın iyi büyümesine sevindim
günaydın kızlar...

bizim kızın doktoruyla görüştüm.. nisan ayına kadar günde 3 kere 20şer defa masaja devam... her mesajda çığlık çığlığa kalıyor..
nisan ayı gelmez artık
Dedim ya sana arkadaşında aynı diye
Sol gözü düzelmiş sağ gözü kalmış sadece.. elleriniz bebislerininde şifa olacak
Nasıl yapabilirsin bilmiyorum ama sakin kalmaya calis olur mu. Vaktinde gelecek prensin
@Balkiz94 Katre_g Bal0ncuk cukulatam 33+6 bugün. Evet dayler dayler 'inkini de ilaçlarla iğnelerle serumlarla tuttular. İnşallah bekler vaktini bakalım
Vaktinde gelecek inanıyorum
mesela @Nurzfr fıstık gibi
Paresilaaa tatlişko
@MNbeyaz bombikto aklıma gelenler
He tatlisko resmen hayalinde çirkin demistin baaannaaa

Benim de tezim o yönde. Kız ben 2 yıldır full evden çalışıyorum. Gezme desen yok doğru düzgün. Başka nerden alıcaz. Dışardan eve getiriyorlar işte. Az dikkat et diyorum ama benimki de çok umarsız
valla benimkide çok dikkatsiz
sağol parişimm sen nasılsın

N Neal neoşummm nasıl oldun aşkoşş, bebene söle acele etmesin zaten sonra pişman olacak
Vaktinde gelecek inanıyorum
İlk iki serum bitti üçüncüyü taktılar. Nst'de hafif ve düzensiz ağrılar çıktı. Şimdilik çok
önemli değil dediler. Ciğer geliştirici iğne yapıldı. Bir şey daha yaptılar ama ne bilmiyorum. Fitili de araya sıkıştırdılar. Tam combo. Nst'ye gece tekrar bağlayacaklar sanırım. Tansiyonumu ölçüp duruyorlar. Soluma yatmaktan kafam uyuştu. Başka bir şey hissetmiyorum fazla. Tuvalete kalkınca regl ağrısı gibi bir şeyler hissediyorum sadece. İnşallah sabah sağ salim taburcu ederler de vakti geldiğinde geliriz doğuma

Daha vaktimiz var diye konuşuyorum kendisiyle. Dinleyecek mi bakalım

valla benimkide çok dikkatsiz

sağol parişimm sen nasılsın
B.k gibiyim kısaca
Dinleyecek annesinin sözünü ben inanıyorum

Hhahhahhah
Saçlar sarı gözler yeşil boyun uzun, zayıfsın kilolu değilsin ellerin ojesiz asla gezmezsin sjsbjsnsns

O kadar kız dedik gelin dedik çocuk heyecanlandı. Bekle teyze kuzusu bekle daha değil

dinler anası dinler zamanıda gelecek inşallah
B.k gibiyim kısaca

Dinleyecek annesinin sözünü ben inanıyorum
deme kız öyle

Hhahhahhah
Saçlar sarı gözler yeşil boyun uzun, zayıfsın kilolu değilsin ellerin ojesiz asla gezmezsin sjsbjsnsns

O kadar kız dedik gelin dedik çocuk heyecanlandı. Bekle teyze kuzusu bekle daha değil
Göz rengi dışında tutuyor aslında gözlerim açık kahve, boyum 1.73 kilom 59 aslında 55tim de evden çalışma sağolsun saçlarım da kendimi bildim bileli sarıydı ama bu bebek işlerinden sonra kahveye çevirdim röfle parasından kazanmak için ahahaa

Helal kız bayağı tarifledin beni, oje olayımı bile bildin

Son düzenleme:

Ohaa hahahahha asla beklemiyodum, göz renklerini tutturamıyorum bi türlü sgjsbsjsh

napim ama

oy kıyamam sana neoş
kaçıncı haftandaydın sen bebeğim ?
dayler dayler buna benzer bişey olmuştu
geçecek evine gideceksin inşallah

@Balkiz94 Katre_g Bal0ncuk cukulatam 33+6 bugün. Evet dayler dayler 'inkini de ilaçlarla iğnelerle serumlarla tuttular. İnşallah bekler vaktini bakalım
Kuzum rahim ağzında yumusama olmamisti ama benim de aynı haftada olmustu sertlesme hastaneye yatis vs 34+0di, dediğim gibi ilaclar çok iyi gelmişti, her sey yoluna gitmişti. Senin de oyle olacak, sonra geriye donup bakinca hatirlamican bile bizi haberdar et.

Evet canım ya uzman değiliz bilemiyoruz tabi ne denirse uyuyoruz. Baktım yine sonuç alamadım belki ben de farklı görüşlere kulak veririm. Şimdilik böyle ilerliyoruz bakalım.
Spnuç alamadm die bişey yk..
Sonuç alacaksın.. Artk negatif şeyleri aklından ckar

Aboo enişte sen ne ettin ya sopalık
Kuzum 4-5gnlük diette sonuç almışsın..
Demek ki anne sütünden kaynaklı...
Keşke devam edebilseydn

Tabiki dinliecek..
Ama suç senin...
Sünnet düğünü yapmayacam dersen alay edersen oda seni cezalandırır

Dinleyecek ooo, bak gorersinnn, yoksa bu sefer affetmem keserim totisini ben de 4 serum yediydim, igneler de cabasi

Kizlar kociskolettam pozitif cikti az önce

Evet tam sopalık zaten hiç ilgilenmiyor benimle.çocuk doğunca ne değişti anlamıyorum..
Haklısın bal0ncuğum boğazımı tutamadım pastayla başladım gerisi geldi.yarından itibaren bırakıcam yemeyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…