- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #214.261
Anaaa... Hemen evden sallllDinleyecek ooo, bak gorersinnn, yoksa bu sefer affetmem keserim totisiniben de 4 serum yediydim, igneler de cabasi
Kizlar kociskolettam pozitif cikti az önce
İpin ucu kaçmadan çek konuş bulutumEvet tam sopalık zaten hiç ilgilenmiyor benimle.çocuk doğunca ne değişti anlamıyorum..
Haklısın bal0ncuğum boğazımı tutamadım pastayla başladım gerisi geldi.yarından itibaren bırakıcam yemeyi..
Neosumm lutfen uzme kendini moralini yuksek tutmaya çalış, insallah her sey normale döner. Yeterki iyi olun gerekiyorsa pazartesiye kadar kalırsın. Eşinde negatif cikarda gelip destek olur insallah sana, dualarimiz sizinle❤Tek tek yazamıyorum kızlar. Dün eşimin testi pozitif benimki negatif çıktı. Onu eve gönderdiler. Tek kaldım. Sayamadığım kadar serum, iğne, fitil, ağızdan ilaç, nst... Sancılar azaldı, bu sabah çıkarsın diyorlardı. Bugün başka bir doktor geldi ve kalıyorum çünkü sancılarım azalmış evet ama bunlar ilaçların etkisiyle olmuş. Dolayısıyla etki geçince tekrar edebilirmiş. bunu anlamak için bugün de serum vereceklermiş ve nst takibi yapılacakmış. sancılar devam ederse ağızdan ilaç başlayacakmış. o ilaçla takip etmeye devam edeceklermiş. sancılar devam etmezse belki yarın çıkarırlarmış ama pazartesiye kadar kalmam gerekebilirmiş. Nolur bize dua edin. Eşimde de bende de hiçbir belirti yok. Bir karışıklık mı oldu diye akşam başka yerde test verdi. Bu akşam çıkacakmış. İnşallah negatiftir ve yanıma gelebilir. Benim de sancılar tamamen kesilir ve eve gönderirler inşallah yarın. Artık neye üzüleceğimi şaşırdım
Amin. Allah razı olsun. İnşallahNeosumm lutfen uzme kendini moralini yuksek tutmaya çalış, insallah her sey normale döner. Yeterki iyi olun gerekiyorsa pazartesiye kadar kalırsın. Eşinde negatif cikarda gelip destek olur insallah sana, dualarimiz sizinle❤
Hayirli haberlerle gel asko bende gidicem birazdan
Ah kuzum benim. Dualarımız seninle herşey yoluna girecek nolur sıkıntı yapma kendine rahat olTek tek yazamıyorum kızlar. Dün eşimin testi pozitif benimki negatif çıktı. Onu eve gönderdiler. Tek kaldım. Sayamadığım kadar serum, iğne, fitil, ağızdan ilaç, nst... Sancılar azaldı, bu sabah çıkarsın diyorlardı. Bugün başka bir doktor geldi ve kalıyorum çünkü sancılarım azalmış evet ama bunlar ilaçların etkisiyle olmuş. Dolayısıyla etki geçince tekrar edebilirmiş. bunu anlamak için bugün de serum vereceklermiş ve nst takibi yapılacakmış. sancılar devam ederse ağızdan ilaç başlayacakmış. o ilaçla takip etmeye devam edeceklermiş. sancılar devam etmezse belki yarın çıkarırlarmış ama pazartesiye kadar kalmam gerekebilirmiş. Nolur bize dua edin. Eşimde de bende de hiçbir belirti yok. Bir karışıklık mı oldu diye akşam başka yerde test verdi. Bu akşam çıkacakmış. İnşallah negatiftir ve yanıma gelebilir. Benim de sancılar tamamen kesilir ve eve gönderirler inşallah yarın. Artık neye üzüleceğimi şaşırdım
Kuzu idrara aşırı sıkışık olman lazım değilmiş. Bana ilk çok sıkışık olman lazım diye embriyolog söylemişti, ben de aşırı sıkıştım, hemşire baktı fazla sıkışmışsın 1-2 bardak idrarını boşalt dedi. Sonra ben önden çok su içtiğim için sürekli hızlıca yine mesanem dolmaya devam etti. En son transfere girerken nasıldım biliyor musun. Böyle idrarım var ama sıkışıklık aşırı da rahatsız etmiyordu. Doktor baktı şu an en ideal sıkışıklıktasın keşke bunu tarifleyebilsek de herkes bu kadar sıkışıp gelebilse dedi.Yumuşlar büyüyo teyzeleri150 devam gonalf a. Çatlatma önleyiciyide vurul dedi. Salı bidaha kontrol. Cumada toplarız büyük ihtimalle dedi
Yine embriyo koyma denemesi yaptı. Ulan o idrara sıkışıklık ne fena bişeymiş ölüyorum sandımbende haberler böyle sende ne haber hemsireeem
Ben bir de 300 olarak kullanıyordum ilaçları. Doktor zaten en yüksek dozu veriyorum sana demişti. Senin az olmasına rağmen ilaç dozun, yumurtalarının güzel tepki vermesine sevindim. Senden şu an daha da umutluyum çukuYumuşlar büyüyo teyzeleri150 devam gonalf a. Çatlatma önleyiciyide vurul dedi. Salı bidaha kontrol. Cumada toplarız büyük ihtimalle dedi
Yine embriyo koyma denemesi yaptı. Ulan o idrara sıkışıklık ne fena bişeymiş ölüyorum sandımbende haberler böyle sende ne haber hemsireeem
Yaaa cok az kaldıiiiYumuşlar büyüyo teyzeleri150 devam gonalf a. Çatlatma önleyiciyide vurul dedi. Salı bidaha kontrol. Cumada toplarız büyük ihtimalle dedi
Çok geçmiş olsun çok dikkat edin kendinizeDinleyecek ooo, bak gorersinnn, yoksa bu sefer affetmem keserim totisiniben de 4 serum yediydim, igneler de cabasi
Kizlar kociskolettam pozitif cikti az önce
Anam senin eşin de mi pozitif çıktıTek tek yazamıyorum kızlar. Dün eşimin testi pozitif benimki negatif çıktı. Onu eve gönderdiler. Tek kaldım. Sayamadığım kadar serum, iğne, fitil, ağızdan ilaç, nst... Sancılar azaldı, bu sabah çıkarsın diyorlardı. Bugün başka bir doktor geldi ve kalıyorum çünkü sancılarım azalmış evet ama bunlar ilaçların etkisiyle olmuş. Dolayısıyla etki geçince tekrar edebilirmiş. bunu anlamak için bugün de serum vereceklermiş ve nst takibi yapılacakmış. sancılar devam ederse ağızdan ilaç başlayacakmış. o ilaçla takip etmeye devam edeceklermiş. sancılar devam etmezse belki yarın çıkarırlarmış ama pazartesiye kadar kalmam gerekebilirmiş. Nolur bize dua edin. Eşimde de bende de hiçbir belirti yok. Bir karışıklık mı oldu diye akşam başka yerde test verdi. Bu akşam çıkacakmış. İnşallah negatiftir ve yanıma gelebilir. Benim de sancılar tamamen kesilir ve eve gönderirler inşallah yarın. Artık neye üzüleceğimi şaşırdım
Yumuşlar büyüyo teyzeleri150 devam gonalf a. Çatlatma önleyiciyide vurul dedi. Salı bidaha kontrol. Cumada toplarız büyük ihtimalle dedi
Hiç birşeye üzilmieceksn... Şaşırmana gerek yk neye üzüleceiine...Tek tek yazamıyorum kızlar. Dün eşimin testi pozitif benimki negatif çıktı. Onu eve gönderdiler. Tek kaldım. Sayamadığım kadar serum, iğne, fitil, ağızdan ilaç, nst... Sancılar azaldı, bu sabah çıkarsın diyorlardı. Bugün başka bir doktor geldi ve kalıyorum çünkü sancılarım azalmış evet ama bunlar ilaçların etkisiyle olmuş. Dolayısıyla etki geçince tekrar edebilirmiş. bunu anlamak için bugün de serum vereceklermiş ve nst takibi yapılacakmış. sancılar devam ederse ağızdan ilaç başlayacakmış. o ilaçla takip etmeye devam edeceklermiş. sancılar devam etmezse belki yarın çıkarırlarmış ama pazartesiye kadar kalmam gerekebilirmiş. Nolur bize dua edin. Eşimde de bende de hiçbir belirti yok. Bir karışıklık mı oldu diye akşam başka yerde test verdi. Bu akşam çıkacakmış. İnşallah negatiftir ve yanıma gelebilir. Benim de sancılar tamamen kesilir ve eve gönderirler inşallah yarın. Artık neye üzüleceğimi şaşırdım
Cok şükür kuzumYumuşlar büyüyo teyzeleri150 devam gonalf a. Çatlatma önleyiciyide vurul dedi. Salı bidaha kontrol. Cumada toplarız büyük ihtimalle dedi
Aşkoş sana ne dedi drYaaa cok az kaldıiiidayanican ciko her sey bebisler icin benimde buyumus 16mm yarin vurucam kirbaci gdgsgs dr her sey iyi görünüyor stres yapma tutar inşallah dedi
Yazdim ya kiz işteHiç birşeye üzilmieceksn... Şaşırmana gerek yk neye üzüleceiine...
Herşey güzel olacak..
İnan bana kucağına aldığında hepsi geçecek onu hayal et..
Ben senin yaşadkşarının heralde 100 katını yaşadm.. Üzüldüğümle kaldm.. Lütfen kendini üzme
Cok şükür kuzum
İdrara sıkışıklık gerçek transferde hissetmiosun o anın heycanıyla cukom
Aşkoş sana ne dedi dr
Enişte bi yere gitmio demiYazdim ya kiz işteyarin aksam catlaticam hayırlısıyla
Gidemezzzz haberi var gomutaninEnişte bi yere gitmio demi
Aman diyim iyi tut
Ne dediniz gomutanaGidemezzzz haberi var gomutanin
Fsjagsusus bebek tedavisi goruyoruz demis benimki❤❤❤ inşallah son olur bebe olur yaNe dediniz gomutana
Fan fini finfonmu yapavaz
Bizim yöneticilerimiz de biliyor hep. Napalım anacım zamanlama önemli bu tedavilerde, mecbur söylüyoruz yöneticilere komutanlaraFsjagsusus bebek tedavisi goruyoruz demis benimki❤❤❤ inşallah son olur bebe olur yaamin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?