Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dinleyecek ooo, bak gorersinnn, yoksa bu sefer affetmem keserim totisini ben de 4 serum yediydim, igneler de cabasi

Kizlar kociskolettam pozitif cikti az önce
Anaaa... Hemen evden sallll
Geçmiş olsn dayloş

Evet tam sopalık zaten hiç ilgilenmiyor benimle.çocuk doğunca ne değişti anlamıyorum..
Haklısın bal0ncuğum boğazımı tutamadım pastayla başladım gerisi geldi.yarından itibaren bırakıcam yemeyi..
İpin ucu kaçmadan çek konuş bulutum
Snra anlamıolar cnkü

N Neal ses var kuzum.. Nasılsınız

Tek tek yazamıyorum kızlar. Dün eşimin testi pozitif benimki negatif çıktı. Onu eve gönderdiler. Tek kaldım. Sayamadığım kadar serum, iğne, fitil, ağızdan ilaç, nst... Sancılar azaldı, bu sabah çıkarsın diyorlardı. Bugün başka bir doktor geldi ve kalıyorum çünkü sancılarım azalmış evet ama bunlar ilaçların etkisiyle olmuş. Dolayısıyla etki geçince tekrar edebilirmiş. bunu anlamak için bugün de serum vereceklermiş ve nst takibi yapılacakmış. sancılar devam ederse ağızdan ilaç başlayacakmış. o ilaçla takip etmeye devam edeceklermiş. sancılar devam etmezse belki yarın çıkarırlarmış ama pazartesiye kadar kalmam gerekebilirmiş. Nolur bize dua edin. Eşimde de bende de hiçbir belirti yok. Bir karışıklık mı oldu diye akşam başka yerde test verdi. Bu akşam çıkacakmış. İnşallah negatiftir ve yanıma gelebilir. Benim de sancılar tamamen kesilir ve eve gönderirler inşallah yarın. Artık neye üzüleceğimi şaşırdım

Neosumm lutfen uzme kendini moralini yuksek tutmaya çalış, insallah her sey normale döner. Yeterki iyi olun gerekiyorsa pazartesiye kadar kalırsın. Eşinde negatif cikarda gelip destek olur insallah sana, dualarimiz sizinle❤

Hayirli haberlerle gel asko bende gidicem birazdan

Yumuşlar büyüyo teyzeleri 150 devam gonalf a. Çatlatma önleyiciyide vurul dedi. Salı bidaha kontrol. Cumada toplarız büyük ihtimalle dedi
Yine embriyo koyma denemesi yaptı. Ulan o idrara sıkışıklık ne fena bişeymiş ölüyorum sandım bende haberler böyle sende ne haber hemsireeem

Ah kuzum benim. Dualarımız seninle herşey yoluna girecek nolur sıkıntı yapma kendine rahat ol umarım eşinde negatiftir ve yanınıza gelebilir. En azından hastanede gözetim altındasın öyle düşün korkma

Kuzu idrara aşırı sıkışık olman lazım değilmiş. Bana ilk çok sıkışık olman lazım diye embriyolog söylemişti, ben de aşırı sıkıştım, hemşire baktı fazla sıkışmışsın 1-2 bardak idrarını boşalt dedi. Sonra ben önden çok su içtiğim için sürekli hızlıca yine mesanem dolmaya devam etti. En son transfere girerken nasıldım biliyor musun. Böyle idrarım var ama sıkışıklık aşırı da rahatsız etmiyordu. Doktor baktı şu an en ideal sıkışıklıktasın keşke bunu tarifleyebilsek de herkes bu kadar sıkışıp gelebilse dedi.

Senin ilaç kullanmaya başladığın kaçıncı gün? Çatlama önleyici ilacı benden erken kullandın sanki. Demekki yumurtaların iyi cevap verip hızlı gelişti diye düşündüm. Kaç büyük yumurta görüyorlar şu an?

Ben bir de 300 olarak kullanıyordum ilaçları. Doktor zaten en yüksek dozu veriyorum sana demişti. Senin az olmasına rağmen ilaç dozun, yumurtalarının güzel tepki vermesine sevindim. Senden şu an daha da umutluyum çuku

Yaaa cok az kaldıiii dayanican ciko her sey bebisler icin benimde buyumus 16mm yarin vurucam kirbaci gdgsgs dr her sey iyi görünüyor stres yapma tutar inşallah dedi

Dinleyecek ooo, bak gorersinnn, yoksa bu sefer affetmem keserim totisini ben de 4 serum yediydim, igneler de cabasi

Kizlar kociskolettam pozitif cikti az önce
Çok geçmiş olsun çok dikkat edin kendinize
Anam senin eşin de mi pozitif çıktı çok geçmiş olsun. Geldi mi herşey üst üste geliyor zaten ama ben inanıyorum ki oğlun inatçı olacak vakti saati geldiğinde gelecek yuvanıza
Herşey güzel olacak senin için canım

Hiç birşeye üzilmieceksn... Şaşırmana gerek yk neye üzüleceiine...
Herşey güzel olacak..
İnan bana kucağına aldığında hepsi geçecek onu hayal et..
Ben senin yaşadkşarının heralde 100 katını yaşadm.. Üzüldüğümle kaldm.. Lütfen kendini üzme

Cok şükür kuzum
İdrara sıkışıklık gerçek transferde hissetmiosun o anın heycanıyla cukom

Yaaa cok az kaldıiii dayanican ciko her sey bebisler icin benimde buyumus 16mm yarin vurucam kirbaci gdgsgs dr her sey iyi görünüyor stres yapma tutar inşallah dedi
Aşkoş sana ne dedi dr

Yazdim ya kiz işte yarin aksam catlaticam hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…