- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.047
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #214.281
Benimle muayene odasinda olan herkes ne zaman halvete girecegimizi ogrendi gsgsgs dr yazarak hesap yapti cok komiktiBizim yöneticilerimiz de biliyor hep. Napalım anacım zamanlama önemli bu tedavilerde, mecbur söylüyoruz yöneticilere komutanlara
İlgilenmiyorsun dedim ilgileniyorum ya diyor.çocuğa da bakıyorum diyor. benimle ilgilenmiyorsun diyorum yoo diyor.hiç öpüp sarılmıyorsun bile diyorum.öpüyor sonra yine işine gücüne devam uzak durmaya devam ediyor.anlamadım gitti.bütün kilolarımı verdim çatlaklarım gebelik çizgim duruyor ondan mı soğudu ya da emzirince sadece anne olarak mı görüyor anlamıyorum.daha da konuşmak istemiyorum zaten yeterince açık konuştum.eş değil de arkadaşız sanki.
İnşallah biraz daha bekler bebiş annesini üzmesin yaramaz.eşinde yanında olsa çok iyi olur umarım negatif çıkar. üzme kendini yarına her şey güzel olurTek tek yazamıyorum kızlar. Dün eşimin testi pozitif benimki negatif çıktı. Onu eve gönderdiler. Tek kaldım. Sayamadığım kadar serum, iğne, fitil, ağızdan ilaç, nst... Sancılar azaldı, bu sabah çıkarsın diyorlardı. Bugün başka bir doktor geldi ve kalıyorum çünkü sancılarım azalmış evet ama bunlar ilaçların etkisiyle olmuş. Dolayısıyla etki geçince tekrar edebilirmiş. bunu anlamak için bugün de serum vereceklermiş ve nst takibi yapılacakmış. sancılar devam ederse ağızdan ilaç başlayacakmış. o ilaçla takip etmeye devam edeceklermiş. sancılar devam etmezse belki yarın çıkarırlarmış ama pazartesiye kadar kalmam gerekebilirmiş. Nolur bize dua edin. Eşimde de bende de hiçbir belirti yok. Bir karışıklık mı oldu diye akşam başka yerde test verdi. Bu akşam çıkacakmış. İnşallah negatiftir ve yanıma gelebilir. Benim de sancılar tamamen kesilir ve eve gönderirler inşallah yarın. Artık neye üzüleceğimi şaşırdım
Acaba o akşam sizi düşünüyorlar mıBenimle muayene odasinda olan herkes ne zaman halvete girecegimizi ogrendi gsgsgs dr yazarak hesap yapti cok komiktigomutanda bilsin artik napalim
Aha bizi anlatmış. Çatlaklarım var maalesef hala. Biz aylardır bu konuda tartışıyoruz. Ben iyileşip kendimi toparlayayım diyeymiş falan. Öyle söylüyo.İlgilenmiyorsun dedim ilgileniyorum ya diyor.çocuğa da bakıyorum diyor. benimle ilgilenmiyorsun diyorum yoo diyor.hiç öpüp sarılmıyorsun bile diyorum.öpüyor sonra yine işine gücüne devam uzak durmaya devam ediyor.anlamadım gitti.bütün kilolarımı verdim çatlaklarım gebelik çizgim duruyor ondan mı soğudu ya da emzirince sadece anne olarak mı görüyor anlamıyorum.daha da konuşmak istemiyorum zaten yeterince açık konuştum.eş değil de arkadaşız sanki.
siz nasıl buzları erittiniz?Miss Bride siz de durumlar nasıl
Üzme kendini. Pozitif ol canım benim. İnşallah negatif çıkacak.Tek tek yazamıyorum kızlar. Dün eşimin testi pozitif benimki negatif çıktı. Onu eve gönderdiler. Tek kaldım. Sayamadığım kadar serum, iğne, fitil, ağızdan ilaç, nst... Sancılar azaldı, bu sabah çıkarsın diyorlardı. Bugün başka bir doktor geldi ve kalıyorum çünkü sancılarım azalmış evet ama bunlar ilaçların etkisiyle olmuş. Dolayısıyla etki geçince tekrar edebilirmiş. bunu anlamak için bugün de serum vereceklermiş ve nst takibi yapılacakmış. sancılar devam ederse ağızdan ilaç başlayacakmış. o ilaçla takip etmeye devam edeceklermiş. sancılar devam etmezse belki yarın çıkarırlarmış ama pazartesiye kadar kalmam gerekebilirmiş. Nolur bize dua edin. Eşimde de bende de hiçbir belirti yok. Bir karışıklık mı oldu diye akşam başka yerde test verdi. Bu akşam çıkacakmış. İnşallah negatiftir ve yanıma gelebilir. Benim de sancılar tamamen kesilir ve eve gönderirler inşallah yarın. Artık neye üzüleceğimi şaşırdım
Cok sag ol cnm, okul ev ev okul ama bulasiyor işte bir sekilde, her yerde var çünkü
Kiz nere gonderem adamı
Sag ol cnm, ayri odalarda takiliyoz vallaÇok geçmiş olsun çok dikkat edin kendinize
Anam senin eşin de mi pozitif çıktıçok geçmiş olsun. Geldi mi herşey üst üste geliyor zaten ama ben inanıyorum ki oğlun inatçı olacak vakti saati geldiğinde gelecek yuvanıza
Herşey güzel olacak senin için canım
Ya evet ben ilk gittiğimde hiç sıkışık değildim. Sonra suya abandım çok kötü sıkıştım bu kadarıda fazla dedi banada boşalt biraz dedi ama ben duramam hocam hepsini yaparım çok kötüyüm dedimKuzu idrara aşırı sıkışık olman lazım değilmiş. Bana ilk çok sıkışık olman lazım diye embriyolog söylemişti, ben de aşırı sıkıştım, hemşire baktı fazla sıkışmışsın 1-2 bardak idrarını boşalt dedi. Sonra ben önden çok su içtiğim için sürekli hızlıca yine mesanem dolmaya devam etti. En son transfere girerken nasıldım biliyor musun. Böyle idrarım var ama sıkışıklık aşırı da rahatsız etmiyordu. Doktor baktı şu an en ideal sıkışıklıktasın keşke bunu tarifleyebilsek de herkes bu kadar sıkışıp gelebilse dedi.
Senin ilaç kullanmaya başladığın kaçıncı gün? Çatlama önleyici ilacı benden erken kullandın sanki. Demekki yumurtaların iyi cevap verip hızlı gelişti diye düşündüm. Kaç büyük yumurta görüyorlar şu an?
150 çok yeterli geldi sana böyle devam edelim dedi kuzu. Ah inşallaj doktorda öyle dedi herşey çok yolunda harika dedi.Ben bir de 300 olarak kullanıyordum ilaçları. Doktor zaten en yüksek dozu veriyorum sana demişti. Senin az olmasına rağmen ilaç dozun, yumurtalarının güzel tepki vermesine sevindim. Senden şu an daha da umutluyum çuku
ay dayancaz mecburrrr hemsommYaaa cok az kaldıiiidayanican ciko her sey bebisler icin benimde buyumus 16mm yarin vurucam kirbaci gdgsgs dr her sey iyi görünüyor stres yapma tutar inşallah dedi
inşallah paremmmmÇok geçmiş olsun çok dikkat edin kendinize
Anam senin eşin de mi pozitif çıktıçok geçmiş olsun. Geldi mi herşey üst üste geliyor zaten ama ben inanıyorum ki oğlun inatçı olacak vakti saati geldiğinde gelecek yuvanıza
Herşey güzel olacak senin için canım
Hiç birşeye üzilmieceksn... Şaşırmana gerek yk neye üzüleceiine...
Herşey güzel olacak..
İnan bana kucağına aldığında hepsi geçecek onu hayal et..
Ben senin yaşadkşarının heralde 100 katını yaşadm.. Üzüldüğümle kaldm.. Lütfen kendini üzme
Cok şükür kuzum
İdrara sıkışıklık gerçek transferde hissetmiosun o anın heycanıyla cukom
Aşkoş sana ne dedi dr
Insallah dusunmezAcaba o akşam sizi düşünüyorlar mı"şimdi hemşireyle kocası ön sevişmededir, çok uzatmasalar bari de yumurtaları kaçırmasak" falan diyolarmış doktorda ayıp yok biliyorsun
Pes pese vericez cikom guzel haberleriYa evet ben ilk gittiğimde hiç sıkışık değildim. Sonra suya abandım çok kötü sıkıştım bu kadarıda fazla dedi banada boşalt biraz dedi ama ben duramam hocam hepsini yaparım çok kötüyüm dedimo yüzden öyle devam etti son saniye yetiştim tuvalete
Benim bugün 4. Gonalfı vurulcam kuzu. Soldakiler güzel benim, sağdakiler tırt. Solda 4-5 tane saydı 12 , 8 , 7.5 , bu rakamlardaydı
150 çok yeterli geldi sana böyle devam edelim dedi kuzu. Ah inşallaj doktorda öyle dedi herşey çok yolunda harika dedi.
ay dayancaz mecburrrr hemsommolleyyy 16 cok guzel gelsin minik hemşiree
inşallah paremmmm
Ayy inşallah baluşum böylesi bile çok heyecanlı o anı düşünemiyorum gerçekten
Pes pese vericez cikom guzel haberleri
Ayy inşallah inşallahAhh benim doğum günüm şubatın ilk haftası, ne güzel hediye olur bana
Sonra sen sonra katre sonra diğer kızlarbu yıl ilk aylardan halledelim şu bebe işini kızlarrrr
Ne güzel olurduAhh benim doğum günüm şubatın ilk haftası, ne güzel hediye olur bana
Sonra sen sonra katre sonra diğer kızlarbu yıl ilk aylardan halledelim şu bebe işini kızlarrrr
OlacakkkkkkkNe güzel olurdu
Ayy inşallah inşallaholmus gibi davranalim evrene pozitif enerji verelim, hamileyiz hamileyiz hamileyiz
Ne güzel olurdu
Farketmez kiz istedigin yere yap
Fark etmiyo yavru. Sadece bir iğneyi sağa yapıyorsanız diğerini sola yapın. Sağ ve solu art arda sırayla kullanın demişlerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?