Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizim yöneticilerimiz de biliyor hep. Napalım anacım zamanlama önemli bu tedavilerde, mecbur söylüyoruz yöneticilere komutanlara
Benimle muayene odasinda olan herkes ne zaman halvete girecegimizi ogrendi gsgsgs dr yazarak hesap yapti cok komikti gomutanda bilsin artik napalim

Anaaa... Hemen evden sallll
Geçmiş olsn dayloş

İpin ucu kaçmadan çek konuş bulutum
Snra anlamıolar cnkü

N Neal ses var kuzum.. Nasılsınız
İlgilenmiyorsun dedim ilgileniyorum ya diyor.çocuğa da bakıyorum diyor. benimle ilgilenmiyorsun diyorum yoo diyor.hiç öpüp sarılmıyorsun bile diyorum.öpüyor sonra yine işine gücüne devam uzak durmaya devam ediyor.anlamadım gitti.bütün kilolarımı verdim çatlaklarım gebelik çizgim duruyor ondan mı soğudu ya da emzirince sadece anne olarak mı görüyor anlamıyorum.daha da konuşmak istemiyorum zaten yeterince açık konuştum.eş değil de arkadaşız sanki.
siz nasıl buzları erittiniz? Miss Bride siz de durumlar nasıl

İnşallah biraz daha bekler bebiş annesini üzmesin yaramaz.eşinde yanında olsa çok iyi olur umarım negatif çıkar. üzme kendini yarına her şey güzel olur

Benimle muayene odasinda olan herkes ne zaman halvete girecegimizi ogrendi gsgsgs dr yazarak hesap yapti cok komikti gomutanda bilsin artik napalim
Acaba o akşam sizi düşünüyorlar mı "şimdi hemşireyle kocası ön sevişmededir, çok uzatmasalar bari de yumurtaları kaçırmasak" falan diyolarmış doktorda ayıp yok biliyorsun

Aha bizi anlatmış. Çatlaklarım var maalesef hala. Biz aylardır bu konuda tartışıyoruz. Ben iyileşip kendimi toparlayayım diyeymiş falan. Öyle söylüyo.
En son geçen ay aldım karşıma konuştum. Çocuğu anneme bıraktım sırf bu konuşmayı yapmak için. Düşün o kadar ciddi bi konuşma oldu. Sonra da hic ustune dusmedim. Ben de kanka gibi davrandim. O geldi ben erteledim. Bosver falan dedim. Normal kiyafetler makyajsiz gezdim falan. Ki ben çocuktan sonra bile evde geceliklerle makyajla süs püs yeni evli gibi geziyordum biliyorsunuz.
Bana bralet modelleri falan atiyo simdi arada. Ben kendimi geri cekip ciddi ciddi rahatsizligimi dile getirince kafasına dank etti herhalde biseyler. Gelince görücez bakalım eski haline gelmis mi gelmemiş mi.
Çocuk 6 aylık oldu yeter valla insan sinir oluyo ya.

Üzme kendini. Pozitif ol canım benim. İnşallah negatif çıkacak.
Ben 22. Haftadan 37. Haftaya kadar tuttum bebişi. Ilaclarla hallediyorlar sıkıntı yok. Yeter ki moralin yüksek olsun.

Yaa gecmis olsun bu aralar uçtu gitti herkesten duyuyorum

Günaydınn ben kontrole
N Neal naptı cociginn nasılsınızz
Cok sag ol cnm, okul ev ev okul ama bulasiyor işte bir sekilde, her yerde var çünkü
Anaaa... Hemen evden sallll
Geçmiş olsn dayloş

İpin ucu kaçmadan çek konuş bulutum
Snra anlamıolar cnkü

N Neal ses var kuzum.. Nasılsınız
Kiz nere gonderem adamı ayri odalardayiz anca hahaha
Sag ol kuzum
Sag ol cnm, ayri odalarda takiliyoz valla

N Neal geçmiş olsun kuzuummm, yanlistir belki sonuç, benim esim de pozitif. Sen iyi olacaksin, tedbir amacli tutuyolardir cnm, orda daha guvendesin öyle düşün

Ya evet ben ilk gittiğimde hiç sıkışık değildim. Sonra suya abandım çok kötü sıkıştım bu kadarıda fazla dedi banada boşalt biraz dedi ama ben duramam hocam hepsini yaparım çok kötüyüm dedim o yüzden öyle devam etti son saniye yetiştim tuvalete
Benim bugün 4. Gonalfı vurulcam kuzu. Soldakiler güzel benim, sağdakiler tırt. Solda 4-5 tane saydı 12 , 8 , 7.5 , bu rakamlardaydı
150 çok yeterli geldi sana böyle devam edelim dedi kuzu. Ah inşallaj doktorda öyle dedi herşey çok yolunda harika dedi.
Yaaa cok az kaldıiii dayanican ciko her sey bebisler icin benimde buyumus 16mm yarin vurucam kirbaci gdgsgs dr her sey iyi görünüyor stres yapma tutar inşallah dedi
ay dayancaz mecburrrr hemsomm olleyyy 16 cok guzel gelsin minik hemşiree
inşallah paremmmm

Ayy inşallah baluşum böylesi bile çok heyecanlı o anı düşünemiyorum gerçekten

Pes pese vericez cikom guzel haberleri

Ayy inşallah inşallah olmus gibi davranalim evrene pozitif enerji verelim, hamileyiz hamileyiz hamileyiz
Ne güzel olurdu

Ah bende hep pozitif düşünmeye çalışıyorım sonra çok ümitlenme diyorum ama içimdeki kelebeklerin uçuşuna engel olamıyorum
Az kaldı olacak bencede geliyo bebikler Allahım bizede nasip eetttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…