- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #214.301
Dogurganlik parayla yukseliyor zaarArkadaş ben biri yapamadan fenomenler 3ledi 5ledi yaaaanlatsanıza nası bu kadar fertil olabiliyosunuz mesela
cukulatam Hemsirecik
başbaşa kalınca bile mi iyileşmeyi bahane etti yuh artık.senin gibi bakımlı birine bile böyle davranılıyorsa ben ölem.benimkiyle ciddi konuşsam herhalde aynı iyileşmeyi bahane eder.Kızım 2 aylık olcak perşembe günü.6. aya kadar sinir krizi geçiririm.zaten bir başımayım bu şehirde bir de onun yalnız bırakmasıyla mı uğraşacağım.hamileliğin son ayında uzaklaşmıştı normal dedim ama şimdi hiç normal gelmiyor.takmıyorum olmuyor ne zamana kadar devam edecek bilmiyorum.enişte iyi akıllanmış sevindim darısı benimkineAha bizi anlatmış. Çatlaklarım var maalesef hala. Biz aylardır bu konuda tartışıyoruz. Ben iyileşip kendimi toparlayayım diyeymiş falan. Öyle söylüyo.
En son geçen ay aldım karşıma konuştum. Çocuğu anneme bıraktım sırf bu konuşmayı yapmak için. Düşün o kadar ciddi bi konuşma oldu. Sonra da hic ustune dusmedim. Ben de kanka gibi davrandim. O geldi ben erteledim. Bosver falan dedim. Normal kiyafetler makyajsiz gezdim falan. Ki ben çocuktan sonra bile evde geceliklerle makyajla süs püs yeni evli gibi geziyordum biliyorsunuz.
Bana bralet modelleri falan atiyo simdi arada. Ben kendimi geri cekip ciddi ciddi rahatsizligimi dile getirince kafasına dank etti herhalde biseyler. Gelince görücez bakalım eski haline gelmis mi gelmemiş mi.
Çocuk 6 aylık oldu yeter valla insan sinir oluyo ya.
Farketmez kiz istedigin yere yap
Fark etmiyo yavru. Sadece bir iğneyi sağa yapıyorsanız diğerini sola yapın. Sağ ve solu art arda sırayla kullanın demişlerdi.
Bizim doğurganlık hakkımız fenomenlere gitmişArkadaş ben biri yapamadan fenomenler 3ledi 5ledi yaaaanlatsanıza nası bu kadar fertil olabiliyosunuz mesela
cukulatam Hemsirecik
Aradım gonalf sağaysa diğeri sola dediO iğneden çok korkuyorum tozlu mozlu bişey beni geriyo ahjshsjsj
Evet valla catir catir yavruluyorlar, bende karnimdaki yumurtami seviyom sen bebekmi olcan diye gdgdgdgd iyice kafayı yedimBizim doğurganlık hakkımız fenomenlere gitmiş
Benim gonalfım ünsilin gibi kuzu bişey karıştırmıyorum. Cetrotide çatlatma önleyici öyle sulu tozluHangisi tozlu? Gonalf toz ve su karıştırma şeklinde değil mi?
aynen aynen kuzu öyle dedicukulatam kız ilaca özel bir yön yok işte ya bir sağa bir sola vurucan iğneleri öyle söylüyorlar. Sen o sıralamayı takip et yeter
Hiç sorma ne olacak bu halimizEvet valla catir catir yavruluyorlar, bende karnimdaki yumurtami seviyom sen bebekmi olcan diye gdgdgdgd iyice kafayı yedim
Zor bela yapicaz iste bizde napalim gsgsgsgsHiç sorma ne olacak bu halimiz
Zor bela yapicaz iste bizde napalim gsgsgsgs
Umarım akıllanmıştır. Henüz bilmiyorum.başbaşa kalınca bile mi iyileşmeyi bahane etti yuh artık.senin gibi bakımlı birine bile böyle davranılıyorsa ben ölem.benimkiyle ciddi konuşsam herhalde aynı iyileşmeyi bahane eder.Kızım 2 aylık olcak perşembe günü.6. aya kadar sinir krizi geçiririm.zaten bir başımayım bu şehirde bir de onun yalnız bırakmasıyla mı uğraşacağım.hamileliğin son ayında uzaklaşmıştı normal dedim ama şimdi hiç normal gelmiyor.takmıyorum olmuyor ne zamana kadar devam edecek bilmiyorum.enişte iyi akıllanmış sevindim darısı benimkine
Aminn inşallah cikomm2022’ye karnımda bebeyle yılbaşı ağacımın önünde göbüşümde elim foto çekilmeyi çok isterdimArtık seneye ağacın önünde bebişimizle çekiliriz hemşirem
Aminn inşallah cikomm❤❤sevgililer gununu 3 kisi kutlayacaz bence
Kolay degil hicArtık iğne yerlerim acıyor ve kızarıyor
Kolay degil hic
Kolonyalı mendille masaj yap beybi rahatlatir birazValla alerji yaptı herhalde yan etkilerinde de var bu önleyicinin. Kızardı orası baya. Neyse napalım geçicek geçicek geçicek
Yapiyim kuzumKolonyalı mendille masaj yap beybi rahatlatir biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?