- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #214.321
Cetrotide direkt likitti diye hatırladımBenim gonalfım ünsilin gibi kuzu bişey karıştırmıyorum. Cetrotide çatlatma önleyici öyle sulu tozlu
aynen aynen kuzu öyle dedi
Ben demiştim demek istemiyorum ama neyseArtık iğne yerlerim acıyor ve kızarıyor
Cetrotide direkt likitti diye hatırladımtedavi olalı 1 ay bile olmadı ama kafam karışık
Ben demiştim demek istemiyorum ama neyse
Ya zamanla biraz acı yapabiliyor iğneler. Bir de bazı iğneler aşırı kızarıklık yapabiliyo. Ben mesela yumurta geliştiricileri vururken sorun yaşamamıştım ama cetrotidelar bende çok kızarıklık yapmıştı diye hatırlıyorum. Diğerleri yapmadığı için bayağı korkmuştum hatta. Eşime hastaneyi arayıp sorsam mı alerji mi oldum acaba demiştim. Bazı iğneler acı yaparken bazıları yapmayabiliyor falan işte. Dayanamıcan tür bir şey olmuyor genelde ama
Benim geliştiriciler hep toz su karışımıydı. Ben de hepsi öyle oluyor sandım. Demekki yumurta geliştiricilerin de direkt likit formda olanı oluyormuşAynen kuzu geçti bile banada cetrotide yaptı kızarıklık yanma kaşıntı. Ama geçti şimdi.
Kuzu benim gonalfım normal iğne insülin iğnesi gibi sayıyı 150ye ayarlıyorum direk vuruyorum.
Cetrotide tozla karıştırılandan
Benim geliştiriciler hep toz su karışımıydı. Ben de hepsi öyle oluyor sandım. Demekki yumurta geliştiricilerin de direkt likit formda olanı oluyormuşşimdi sen diyince interntten baktım evet direkt insülin iğnesi gibi görünüyor.
Geçiyo geçiyo o kızarıklıklar, ilk defa yaşayınca insan bir ürküyo. Mesela progesteron hormonları da markadan markaya fark ediyor. Progestan dex var hiç ağrı sızı yapmıyor. Bir de prolutex var anasını ağlatıyo göbeğinve doktor bana birbirinin muadili olarak yazmıştı ikisini de. Ben başlangıçta tesadüfen perogestan dex almıştım sadece. Bir de progestanların kalçadan vurulanları ve sgk nın karşıladığı türden olanlar varmış. Onlarda millet ölüyordu toto ağrısından. Bir de evde yapma şansları olmuyordu tabi mecbur günde 2 kez hastaneye gidiyorlardı iğne için.
Belki bu bilgiler bir işine yarar diye yazıyorum kuzu böyle uzun uzun
zaten 2 sene olmaması lazım tedbir alınırUmarım akıllanmıştır. Henüz bilmiyorum.
Anladığım kadarıyla hamileliğim zor geçtiği için biri buna akıl vermiş. İkinciye pat diye hamile kalırım falan zannediyo ondan korkup yaklaşmıyo yanima
Ah kuzum benim. Dualarımız seninle herşey yoluna girecek nolur sıkıntı yapma kendine rahat olumarım eşinde negatiftir ve yanınıza gelebilir. En azından hastanede gözetim altındasın öyle düşün korkma
Anam senin eşin de mi pozitif çıktıçok geçmiş olsun. Geldi mi herşey üst üste geliyor zaten ama ben inanıyorum ki oğlun inatçı olacak vakti saati geldiğinde gelecek yuvanıza
Hiç birşeye üzilmieceksn... Şaşırmana gerek yk neye üzüleceiine...
Herşey güzel olacak..
İnan bana kucağına aldığında hepsi geçecek onu hayal et..
Ben senin yaşadkşarının heralde 100 katını yaşadm.. Üzüldüğümle kaldm.. Lütfen kendini üzme
İnşallah biraz daha bekler bebiş annesini üzmesin yaramaz.eşinde yanında olsa çok iyi olur umarım negatif çıkar. üzme kendini yarına her şey güzel olur
Eşimin ikinci testi negatif çıktı. Bu gece kalmasına izin verdiler nihayet ama tekrar burada da test istediler. Yarın öğlen çıkacakmış o da. Yalancı pozitifti o muhtemelen bir hata oldu çünkü biz aşırı aşırı dikkat ediyoruz. Eşim evden çalışıyor. Sadece haftada bir anneme gidiyoruz. Çift maskeyle cam açık kısacık oturup kalkıyoruz. Oraya da en son yılbaşı gecesi uğradık ve hiçbirinde bir şey yok. Zaten eşimde de bende de bir semptom yok. Düşünmeden edemedim. Üzülme stres yapma sancını tetikler diyip durdular. O korku bana bir ömür yeter. Dün erken doğum yapsam eşim bir hiç uğruna yanımızda olamayacaktı. Hesabını falan da kimse vermeyecekti. Üstümüzde kara bulutlar var, kurşun döktürüyorduk hani biz?
Amin kuzum, iyi çok sukur. Perşembe aksami test vermisti bir o gun hastaydi epey ama ertesi gunu ve bugun gayet iyi. 3. Asisini yakin zamanda olmuştu.Eşimin ikinci testi negatif çıktı. Bu gece kalmasına izin verdiler nihayet ama tekrar burada da test istediler. Yarın öğlen çıkacakmış o da. Yalancı pozitifti o muhtemelen bir hata oldu çünkü biz aşırı aşırı dikkat ediyoruz. Eşim evden çalışıyor. Sadece haftada bir anneme gidiyoruz. Çift maskeyle cam açık kısacık oturup kalkıyoruz. Oraya da en son yılbaşı gecesi uğradık ve hiçbirinde bir şey yok. Zaten eşimde de bende de bir semptom yok. Düşünmeden edemedim. Üzülme stres yapma sancını tetikler diyip durdular. O korku bana bir ömür yeter. Dün erken doğum yapsam eşim bir hiç uğruna yanımızda olamayacaktı. Hesabını falan da kimse vermeyecekti. Üstümüzde kara bulutlar var, kurşun döktürüyorduk hani biz?
Hemsirecik Güzel güzel çatlasın da döllensin yumurtan
cukulatam Cumaya şurada ne kalmış? Seninkiler de çatlamadan güzel güzel, kaliteli kaliteli büyüsün. Sonra kaliteli bol embriyonuz olsun
dayler dayler Çok geçmiş olsun bacıt ya. Allah şifa versin. Ayrı kalabiliyor musunuz?
çuku ben opunun hemen ardndan eve gittiğim gibi başlatmışlardı yanlış hatırlamıyosam. Bence herkese kullanıyorlar aralık sayfasındakiler falan hep kullanıyordu. Rahmin kalınlaşmasını sağlıyor, bebeğin tutunmasını ve tutunan bebeğin düşmesini engelliyor diye biliyorum. Sana da opudan sonra verirler herhalde. Kimileri ilave olarak kan sulandırıcı, bağışıklık baskılayıcı falan da veriyor ama çok yaygın değil onlar. Ama prolutex ciddi ağrı yapıyor iğne bölgesinde. Bana birkaç seçenek sunup istediğini alabilirsin demişlerdi, eğer sana prolutex yazarlarsa doktora bir sor ekstra bir faydası yoksa sende diğerlerini tercih et. Ağrısı bayağı sağlamdı çünkü. Böyle taytın lastiği dokununca ya da tişörtün ucu dokununca bile ağrıyordu benim göbeğim.Evet kuzu insülin gibi olan niyeyse daha az korkutuyor beni
Yaa bu progestanı da veriliyolar mı herkese. Banada vercek mi acaba. O artık embriyo koyulduktan sonraki evre dimi.
İyi yapıyosunuz kuzum birbirimize destek oluyoruz ne güzel
Hadi bakalım sakin sakin korunursunuz, eşin de bir an evvel atlatır inşallahAmin kuzum, iyi çok sukur. Perşembe aksami test vermisti bir o gun hastaydi epey ama ertesi gunu ve bugun gayet iyi. 3. Asisini yakin zamanda olmuştu.
O salonda yatıp kalkiyor ve buyuk banyoyu kullanıyor, biz bebekle yatak odasi calisma odasinda takılıyoruz, artik ne kadar ise yararsa, goriciiiz
Sen o kotu dusunceleri bir cikar bakalim aklindan, erken dogum filan yok, her şey yolunda devam edecekbir de ne kadar kollarsan kolla, her an her yerden gelebilir yavrum bu virus maalesef. Oyle bile olsa korkmuyoruz, olumlu düşünüyoruz ve sağlıkla kavuşuyoruuuuz
Bu çocikler aceleci cikti, hemen sunnet ve asker dugunu istiyolarHadi bakalım sakin sakin korunursunuz, eşin de bir an evvel atlatır inşallah
Vaktinde gelsin inşallah ya. Aklımı aldı çocuk. Çıkışlar aşağıdan, baş aşağı dön dedik diye gitti doğmaya kalktı. Son iki nst temizdi. Şimdi yine hafif sancı çıktı ama ben hiçbir şey hissetmiyorum mesela. Bakalım ne diyecekler
Ne yapacaklar bu kadar erken çıkıp acaba :/ Sünnet de yaparız gerekirse. Düğün yapmam dedim diye mi bu tatavaBu çocikler aceleci cikti, hemen sunnet ve asker dugunu istiyolar
Kizdirdin kucuk adami, hemen anlat ona dugunde neler yapacaginiNe yapacaklar bu kadar erken çıkıp acaba :/ Sünnet de yaparız gerekirse. Düğün yapmam dedim diye mi bu tatava
Durmuyor ya. Kime çekti bu inat bilmiyorum. Psikolojik mi bilmiyorum ama sancıyı hissetmeye de başladım :/Kizdirdin kucuk adami, hemen anlat ona dugunde neler yapacaginisakince dursun yerinde
Kac cikiyor nst de sanci, psikolojiktir o bakma sen oraya icimde duracak diye dusunDurmuyor ya. Kime çekti bu inat bilmiyorum. Psikolojik mi bilmiyorum ama sancıyı hissetmeye de başladım :/
Söylemiyorlar. Ben de yatak kenarlığından göremiyorum. Jet hızıyla alıp gidiyorlar sonucu. Ya şey sıkıntı reyiz şimdi beni eve yollasalar ve sancı gelse ben anlamıyorum. Burada olunca hemen dayıyorlar serumu, ilacıKac cikiyor nst de sanci, psikolojiktir o bakma sen oraya icimde duracak diye dusun
Biz de boş vakitlerde uyuyoruz. Çocuk hiç uyumuyo yaazaten 2 sene olmaması lazım tedbir alınırbenimki korkudan değil de başka bir nedenden herhalde ana gözüyle bakıyor çekici gelmiyorum.ya ilişkiyi geçtim az romantik olsa razıyım zaten romantik olsalar devamı da gelir Boş vakitlerde savaş oyunu oynayıp düşmanla çatışıyoruz hale bak.arkadaş olmak da güzel ama sevgili olduğumuz zamanları özlüyorum ..
Demek ki doğumun kolay olacak zamanı geldiğinde.Durmuyor ya. Kime çekti bu inat bilmiyorum. Psikolojik mi bilmiyorum ama sancıyı hissetmeye de başladım :/
Doktor gelecekmiş 6.30'dan beri bekliyoruz. Seri doğum mu var nedirDemek ki doğumun kolay olacak zamanı geldiğinde.
Doktorlar her ihtimali düşünerek hareket eder merak etme. Senin sancı hissetmediğini görüp adımlarını ona gore atıyorlardır. Ben de nstyi göremezdim ama son zamanlarda sesinden çözüyordum olayı.
Acil birşey olsa alırlardı. Ben de sancı hissetmemiştim son haftamda mesela. Ama o sırada doğum başlamıştı. Haberim yoktu. Doktor bırakmadı doğuma aldı. Yarim saat sonra kiz kucagimdaydi hemen hemen.
Eğer senin de nstler temiz olmasa doktor bırakmaz. Demek ki minnoş daha içeride durmaya kararlı.
Ay inanmıyorum testlere de güvenmicez artık çok şükür kuzum çok şükürrr. Şimdi sanada moral olmuşturEşimin ikinci testi negatif çıktı. Bu gece kalmasına izin verdiler nihayet ama tekrar burada da test istediler. Yarın öğlen çıkacakmış o da. Yalancı pozitifti o muhtemelen bir hata oldu çünkü biz aşırı aşırı dikkat ediyoruz. Eşim evden çalışıyor. Sadece haftada bir anneme gidiyoruz. Çift maskeyle cam açık kısacık oturup kalkıyoruz. Oraya da en son yılbaşı gecesi uğradık ve hiçbirinde bir şey yok. Zaten eşimde de bende de bir semptom yok. Düşünmeden edemedim. Üzülme stres yapma sancını tetikler diyip durdular. O korku bana bir ömür yeter. Dün erken doğum yapsam eşim bir hiç uğruna yanımızda olamayacaktı. Hesabını falan da kimse vermeyecekti. Üstümüzde kara bulutlar var, kurşun döktürüyorduk hani biz?
Hemsirecik Güzel güzel çatlasın da döllensin yumurtan
cukulatam Cumaya şurada ne kalmış? Seninkiler de çatlamadan güzel güzel, kaliteli kaliteli büyüsün. Sonra kaliteli bol embriyonuz olsun
dayler dayler Çok geçmiş olsun bacıt ya. Allah şifa versin. Ayrı kalabiliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?