Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aa ciddi mii sorarım o zaman kuzu bende. Cidden ağrımayacak sanıyodum ama iğne yerlerim o kadar acıyoki artık nasıl vurucam kalanları diye düşünüyorum

Ay inanmıyorum testlere de güvenmicez artık çok şükür kuzum çok şükürrr. Şimdi sanada moral olmuştur
Sorma ya bilim milim bitmiş. Yanıma gelmesi bana çok iyi geldi. Öyle hiçbir şey yapmadan otursa bile yeterdi psikolojik olarak
Evet çok az kaldı çok heyecanlıyım neoşum tarif edemem yaşadığın için beni anlarsın
Daha güzel günler de yakın inşallah
Aa ciddi mii sorarım o zaman kuzu bende. Cidden ağrımayacak sanıyodum ama iğne yerlerim o kadar acıyoki artık nasıl vurucam kalanları diye düşünüyorum
Ben 9 hafta bitene kadar devam ettim. 12 hafta yapan var. Gebeliğin sonuna kadar yapan var. Bir şekilde alışıyorsun merak etme

Beni taburcu ediyorlar. Geldiğimde bir parmak açıklığım varmış. Salıya kadar evde yatış, progestan fitil verdiler. Salı kontrol. Ondan önce kanama, sancı, karın sertleşmesi olursa, su gelirse hemen gel dediler. Sancıyı anlasam zaten evde açılmayı beklemeden gelirdim. Bu biraz saçma oldu ama neyse yapacak bir şey yok artık hayırlısı

Sag ol canim

Simdi Yatış dinleniş vakti kuzucum, ac tvyi izle, al kitabını, ac klasik müziğini, yak mumları oh sakin sakin dinlen. Hiçbir şey düşünme
Konuş bebeginle, cok merak etmesin dunyada cok farklı bsyler yok, gelince gorcek zaten, accuk sakin olsun bakalim. Yiriz onu teyzoslari olarak

onlar işini grantiye almadan yollamaz zaten seni korkutma kenini evde anlamam diye

Dayanılmıcak ağrı sızı olmuyor ya asma suratını ben de bazı günler iğneyi sokamayınca sinirleniyordum kendi kendime küfür ediyodum

Konuşuyorum da o beni hep yanlış anlıyor. Takılsın bakalım parti veriyor şu an içeride. Ne sandıysa
onlar işini grantiye almadan yollamaz zaten seni korkutma kenini evde anlamam diye
İnşallah ben yatıyorum diye o da biraz daha yatar da biraz daha büyür öyle gelir

Konuşuyorum da o beni hep yanlış anlıyor. Takılsın bakalım parti veriyor şu an içeride. Ne sandıysa

İnşallah ben yatıyorum diye o da biraz daha yatar da biraz daha büyür öyle gelir
Şuan tam manasiyla yetiskin turkcesi bilmiyor olabilir, o da bir bebek neticede, ama anlayacaktır. Anlasin canimizi sıkmasın

Aynen kuzu yanında birinin olması efsane destek ben tüpçüye giderken bile alıyorum eşimi yanıma o lazım olmasada

Amin inşallah nealimm

Alışıcaz vi şekilde doğru diyosun

Oh hadi güzel güzel dinlen
Dayanılmıcak ağrı sızı olmuyor ya asma suratını ben de bazı günler iğneyi sokamayınca sinirleniyordum kendi kendime küfür ediyodum

Ben iğneden çok korkardım ama bebek için herşey yapılabiliyomuş demekki

ayy bende iğne yapıcam bugün kendime başkasına yaparken iyide kendime glince korkuyorum
Millete yaparken iyiydi
Evet yaaa öyle bence de. Ben de kemdime iğne yapabilicemi hiç düşünmezdim. Şu an bize ne deseler sorgusuz sualsiz yapacak durumdayız zaten

Millete yaparken iyiydi

Evet yaaa öyle bence de. Ben de kemdime iğne yapabilicemi hiç düşünmezdim. Şu an bize ne deseler sorgusuz sualsiz yapacak durumdayız zaten

Shsjbdshs kesinlikle shsjshjsns
Biz de her kontrole beraber gitmiştik. İyi yapıyorsunuz. Zaten fazla bir şey yaptıkları yok bari yanımızda olsunlar

Aynen tek yaptıkları sperm vermek

Valla maşallah sana böyle kadını bulmuş öpüp başına koysun enişte benim de kafam attı bak şimdi yönetim istifa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…