- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.008
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #214.341
çuku ben opunun hemen ardndan eve gittiğim gibi başlatmışlardı yanlış hatırlamıyosam. Bence herkese kullanıyorlar aralık sayfasındakiler falan hep kullanıyordu. Rahmin kalınlaşmasını sağlıyor, bebeğin tutunmasını ve tutunan bebeğin düşmesini engelliyor diye biliyorum. Sana da opudan sonra verirler herhalde. Kimileri ilave olarak kan sulandırıcı, bağışıklık baskılayıcı falan da veriyor ama çok yaygın değil onlar. Ama prolutex ciddi ağrı yapıyor iğne bölgesinde. Bana birkaç seçenek sunup istediğini alabilirsin demişlerdi, eğer sana prolutex yazarlarsa doktora bir sor ekstra bir faydası yoksa sende diğerlerini tercih et. Ağrısı bayağı sağlamdı çünkü. Böyle taytın lastiği dokununca ya da tişörtün ucu dokununca bile ağrıyordu benim göbeğim.
Sorma ya bilim milim bitmiş. Yanıma gelmesi bana çok iyi geldi. Öyle hiçbir şey yapmadan otursa bile yeterdi psikolojik olarakAy inanmıyorum testlere de güvenmicez artık çok şükür kuzum çok şükürrr. Şimdi sanada moral olmuştur
Daha güzel günler de yakın inşallahEvet çok az kaldı çok heyecanlıyım neoşum tarif edemem yaşadığın için beni anlarsın
Ben 9 hafta bitene kadar devam ettim. 12 hafta yapan var. Gebeliğin sonuna kadar yapan var. Bir şekilde alışıyorsun merak etmeAa ciddi mii sorarım o zaman kuzu bende. Cidden ağrımayacak sanıyodum ama iğne yerlerim o kadar acıyoki artık nasıl vurucam kalanları diye düşünüyorum
Hadi bakalım sakin sakin korunursunuz, eşin de bir an evvel atlatır inşallah
Vaktinde gelsin inşallah ya. Aklımı aldı çocuk. Çıkışlar aşağıdan, baş aşağı dön dedik diye gitti doğmaya kalktı. Son iki nst temizdi. Şimdi yine hafif sancı çıktı ama ben hiçbir şey hissetmiyorum mesela. Bakalım ne diyecekler
Sag ol canimBeni taburcu ediyorlar. Geldiğimde bir parmak açıklığım varmış. Salıya kadar evde yatış, progestan fitil verdiler. Salı kontrol. Ondan önce kanama, sancı, karın sertleşmesi olursa, su gelirse hemen gel dediler. Sancıyı anlasam zaten evde açılmayı beklemeden gelirdim. Bu biraz saçma oldu ama neyse yapacak bir şey yok artık hayırlısı
onlar işini grantiye almadan yollamaz zaten seni korkutma kenini evde anlamam diyeSöylemiyorlar. Ben de yatak kenarlığından göremiyorum. Jet hızıyla alıp gidiyorlar sonucu. Ya şey sıkıntı reyiz şimdi beni eve yollasalar ve sancı gelse ben anlamıyorum. Burada olunca hemen dayıyorlar serumu, ilacı
Dayanılmıcak ağrı sızı olmuyor ya asma suratınıAa ciddi mii sorarım o zaman kuzu bende. Cidden ağrımayacak sanıyodum ama iğne yerlerim o kadar acıyoki artık nasıl vurucam kalanları diye düşünüyorum
ayy bende iğne yapıcam bugün kendimeDayanılmıcak ağrı sızı olmuyor ya asma suratınıben de bazı günler iğneyi sokamayınca sinirleniyordum kendi kendime küfür ediyodum
Konuşuyorum da o beni hep yanlış anlıyor. Takılsın bakalım parti veriyor şu an içeride. Ne sandıysaSimdi Yatış dinleniş vakti kuzucum, ac tvyi izle, al kitabını, ac klasik müziğini, yak mumları oh sakin sakin dinlen. Hiçbir şey düşünme
Konuş bebeginle, cok merak etmesin dunyada cok farklı bsyler yok, gelince gorcek zaten, accuk sakin olsun bakalim. Yiriz onu teyzoslari olarak
İnşallah ben yatıyorum diye o da biraz daha yatar da biraz daha büyür öyle gelironlar işini grantiye almadan yollamaz zaten seni korkutma kenini evde anlamam diye
Şuan tam manasiyla yetiskin turkcesi bilmiyor olabilir, o da bir bebek neticede, ama anlayacaktır. Anlasin canimizi sıkmasınKonuşuyorum da o beni hep yanlış anlıyor. Takılsın bakalım parti veriyor şu an içeride. Ne sandıysa
İnşallah ben yatıyorum diye o da biraz daha yatar da biraz daha büyür öyle gelir
Sorma ya bilim milim bitmiş. Yanıma gelmesi bana çok iyi geldi. Öyle hiçbir şey yapmadan otursa bile yeterdi psikolojik olarak
Daha güzel günler de yakın inşallah
Ben 9 hafta bitene kadar devam ettim. 12 hafta yapan var. Gebeliğin sonuna kadar yapan var. Bir şekilde alışıyorsun merak etme
Beni taburcu ediyorlar. Geldiğimde bir parmak açıklığım varmış. Salıya kadar evde yatış, progestan fitil verdiler. Salı kontrol. Ondan önce kanama, sancı, karın sertleşmesi olursa, su gelirse hemen gel dediler. Sancıyı anlasam zaten evde açılmayı beklemeden gelirdim. Bu biraz saçma oldu ama neyse yapacak bir şey yok artık hayırlısı
Dayanılmıcak ağrı sızı olmuyor ya asma suratınıben de bazı günler iğneyi sokamayınca sinirleniyordum kendi kendime küfür ediyodum
Millete yaparken iyiydiayy bende iğne yapıcam bugün kendimebaşkasına yaparken iyide kendime glince korkuyorum
Evet yaaa öyle bence de. Ben de kemdime iğne yapabilicemi hiç düşünmezdim. Şu an bize ne deseler sorgusuz sualsiz yapacak durumdayız zatenAynen kuzu yanında birinin olması efsane destek ben tüpçüye giderken bile alıyorum eşimi yanıma o lazım olmasada
Amin inşallah nealimm
Alışıcaz vi şekilde doğru diyosun
Oh hadi güzel güzel dinlen
Ben iğneden çok korkardım ama bebek için herşey yapılabiliyomuş demekki
Biz de her kontrole beraber gitmiştik. İyi yapıyorsunuz. Zaten fazla bir şey yaptıkları yok bari yanımızda olsunlarAynen kuzu yanında birinin olması efsane destek ben tüpçüye giderken bile alıyorum eşimi yanıma o lazım olmasada
Millete yaparken iyiydi
Evet yaaa öyle bence de. Ben de kemdime iğne yapabilicemi hiç düşünmezdim. Şu an bize ne deseler sorgusuz sualsiz yapacak durumdayız zaten
Biz de her kontrole beraber gitmiştik. İyi yapıyorsunuz. Zaten fazla bir şey yaptıkları yok bari yanımızda olsunlar
Hepimizin ortak başarısı oKadın her sene hamile kalmış. Bende her sene hamile kalamadım. Bence benimki daha büyük başarı? Hajsbsjs
Allah onlara kolaylık versin mastürbasyon yapmak zor olsa gerekShsjbdshs kesinlikle shsjshjsns
Aynen tek yaptıkları sperm vermek
Valla maşallah sanaBiz de boş vakitlerde uyuyoruz. Çocuk hiç uyumuyo yaa
Ay bilmiyorum ama artık ondan bi adım gelmediği sürece ben de adim atmayı düşünmüyorum. Kendisine de söyledim. Hem çocuk bak hem ev her zaman temiz olsun, hem hergün yemeği çeşit çeşit hazır olsun. Çayı demli olsun. Bi de süslen git aman reddetse de gönlü hoş olsun. Yok artık öyle. Geçti o günler. Kafam attı yaa, düzelmiştir inşallah yoksa kanka olmamıza ramak kaldı.
he vallah iyiydiMillete yaparken iyiydi
Evet yaaa öyle bence de. Ben de kemdime iğne yapabilicemi hiç düşünmezdim. Şu an bize ne deseler sorgusuz sualsiz yapacak durumdayız zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?